(۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۱:۳۳)مجید املشی نوشته است: [ -> ]سلام
وقتتون بخیر
بستگی به این داره که فرد موردنظر از آغاز کار تا به حال با برنامه ی درستی پیش رفته باشه یا خیر.
اگر فردی با برنامه ی منظم و مشخص تا به اینجا پیش رفته باشه و برای دروس مختلف خلاصه بندی های مختص خودش درست کرده باشه؛ میشه گفت نیازی به این نوع جمع بندی ها نیست. و تازه میتونه آسیب زا هم باشه. چرا که در زمان یک ماه مانده به کنکور وقت، ارزش بسیار بالایی داره و شرکت در همایش های جمع بندی که از صبح تا غروب هست و دی وی دی هایی که زمان زیادی رو از فرد خواهد گرفت و بعضا نکاتی درش قید شده که کاربردی و نتیجه بخش هم نیستن؛ نمیتونه چندان مفید باشه.
اما برای افرادی که در مسیر آماده شدن برای کنکور خوب پیش نرفتن، همایشها و دی وی دی هایی که برای جمع بندی دروس هست؛ میتونه تا حدودی مفید باشه.
بله دقیقا درسته...اگه فرد تمام درس هاش رو بلد باشه میتونه این ها رو تهییه کنه نکنه های تستی،میانبرها،وکلا روش های مختلف رو یاد بگیره
فردا نتایج اولیه ارشد میاد دوستان التماس دعا داریم.
![[تصویر: do.php?img=3031]](http://dl.p313.ir/up/do.php?img=3031)
یادش بخیر چه دورانی بود
توصیه من به دوستان این هست که اصلا استرس نداشته باشید و به خدا توکل کنید
وقتی شما تلاشتونو کردید دیگه بقیشو بسپارید به خدا...
هر چی به صلاحتون باشه اتفاق میفته
جایی که من الان هستم با هدف قبلی 180 درجه متفاوته ولی الان راضیم و خدا رو هم شاکرم.
سر جلسه بیخود به خودتون استرس ندید چون به راحتی تست هایی که بلدید رو میتونید بزنید و هیچ فرقی با قبل کنکور نداره.
در ضمن پیشنهاد میکنم(اگه تبلیغ نشه!)
کتاب زرد تخصصی قلم چی رو حتما در این ایام بگیرید و تست هاشو بزنید خیلی کمک میکنه (حتی اگه زیاد درس نخوندید)
سلام دوستان خیلی ممنون ازتون بابت دعا.
امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد.
بچه هایی که کنکور دارید بشینید بخونید و تا کنکور تالار نیاید
راستی من مجاز شدم .
لعنت به هرچی کنکوره.
(۲۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۴۶)مهسا110 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان خیلی ممنون ازتون بابت دعا.
امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد.
بچه هایی که کنکور دارید بشینید بخونید و تا کنکور تالار نیاید
موافقم با این سخن
بنده رو هم دیگه نمیبینین تا ....
به نام خدا
سلام علیکم
منم مجاز شدم.
من فقط 20 روز درس خواندم.
فکر کنم بزارم برای سال بعد...
من در مرحله دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد م هستم اما از خوشی و سایر مسایل کاری باز کنکور کارشناسی ارشد دادم در رشته علوم سیاسی الان رتبم ۴۱ شده اصلا نمیدونم چیکار کنم ??? قصد ادامه تحصیل در این رشته ندارم اما گولم میزنه