نقل قول:آره خب خیلیا به امید دانشگاه آزاد و بین الملل اند و عین خیالشون نیست
من اصلا کنکور آزاد رو ثبت نام نکردم. پیام نور رو هم پولشو ندادم.
الآن تکلیف من اینه:
اگه اونی که تو نظرم هست رو بیارم می رم تهران(خواجه نصیر و تهران یا شاید خوارزمی)
اگه از اون بدتر بشه می رم دانشگاه گیلان(دقیقا سخت افزار که نشد علوم رایانه اگه باز هم نشد شبانه اش رو می رم)
اگه هیچ کدوم نشد(که رتبه بالای 15000 می خواد!) دیگه همه چی تمومه. انتخاب رشته رو بی خیال. می رم سربازی. برمی گردم با همین دانشی که از برنامه نویسی دارم یه پولی در میارم.
خیر سرم هفت ساله برنامه نویسی می کنم. نباید لنگ یه رشته تو دانشگاه باشم که بعدش بیام چیزی رو که می دونم نشخوار کنم.
(۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۲)bidel نوشته است: [ -> ]من اصلا کنکور آزاد رو ثبت نام نکردم. پیام نور رو هم پولشو ندادم.
الآن تکلیف من اینه:
اگه اونی که تو نظرم هست رو بیارم می رم تهران(خواجه نصیر و تهران یا شاید خوارزمی)
اگه از اون بدتر بشه می رم دانشگاه گیلان(دقیقا سخت افزار که نشد علوم رایانه اگه باز هم نشد شبانه اش رو می رم)
اگه هیچ کدوم نشد(که رتبه بالای 15000 می خواد!) دیگه همه چی تمومه. انتخاب رشته رو بی خیال. می رم سربازی. برمی گردم با همین دانشی که از برنامه نویسی دارم یه پولی در میارم.
خیر سرم هفت ساله برنامه نویسی می کنم. نباید لنگ یه رشته تو دانشگاه باشم که بعدش بیام چیزی رو که می دونم نشخوار کنم.
خب شما با من و دوستایی که من میشناسم واسترس داشتن خیلی فرق دارین
درس میخونین که پول در بیارین.غیر از اینه؟!
ولی من درس نمیخونم واسه کارش،واسه آیندش،من همیشه کاریو که کردم صرفا بخاطر خود اون کار بوده!
درس میخونم فقط بخاطر اینکه درس خوندنو دوست دارم و میخوام از این علاقم به یه جایی برسم..حتی اگه زمینه اش تو ایران نباشه و اون سر دنیا باشه..
شاید بلند پروازی باشه ولی کسایی مثه دکترحسابی هم تفکرشون همین بوده که به یه جایی رسیدن
بخاطر همینم هست که میگم یکی مثه من،هم رشته براش مهمه هم دانشگاه،نه اینکه دلمو خوش کنم اگه نشد این رشته نشد اون دانشگاه و...
پ.ن: حدود یه ساعت دیگه عازم مشهدم انشااله..
نائب الزیاره همه دوستان مخصوصا کنکوریای عزیز

خواهم بود..

نقل قول:درس میخونین که پول در بیارین.غیر از اینه؟!
من خیلی به ژنتیک علاقه داشتم. پدر و مادرم هم هی می گفتن توش پوله پس بخون
درساش هم خونده بودم. تو سوم راهنمایی بحث ژنتیکو از کمپل فول بودم(تجربی ها می دونن چی می گم)
اما یه اتفاقی افتاد که باعث شد ژنتیک رو بذارم کنار.
همین اتفاق باعث شد که لقب بیدل برام به ارث گذاشته بشه
به انضمام چهار تا دفتر شصت برگ پر...
من به علوم رایانه علاقه شدید دارم.
یعنی از اول راهنمایی به الگوریتم نویسی حرفه ای علاقه مند شدم. دقیقا یه معلمی به نام "بیدل" من رو وارد این حرفه کرد. بعدش هم یه اتفاقاتی براش افتاد که اجازه ندارم بگم.
از اول دبیرستان این لقب به من رسید.
من اگه رشته پولی می خواستم می رفتم مهندسی نفت. می رفتم صنایع. می رفتم اصلا تو بازار کنار دست عمو خودم کار می کردم.
شرایط من هم به شکلی نیست که دانشگاه برام مهم باشه. دقیقا رشته های رایانه ای به شکلی نیستن که دانشگاه براشون مهم باشه. چندتا مثال میزنم:
1- ریچارد متیو استالمن که فیزیک خونده اما الآن لیدر جنبش open source هست.
2- امیر تاکی توی دبیرستان اخراج شد اما الآن از برترین برنامه نویس های bc هست
3- "رهام" که fbi دنبالشه! می گه سواد خوندن نوشتنو هم از توی اینترنت یاد گرفته!
بین یه برنامه نوسی و یه کاربر سد بزرگی قرار داره. به شکلی که این فاصله بین دکتر و بیمار هم نیست. نمی دونین بین جامعه ی کامپیوتر چی می گذره. ولی من وقتی می بینم رغبتم به دانشگاه کم می شه. اون درسی رو که قراره تو 10 سال توی شریف یاد بگیرم که ته اش بهم مدرک مهندسی کامپیوتر بدن. دقیقا همونو توی شیش ماه می تونم توی زیر زمین های وگاس یاد بگیرم.
اینو از یه استاد دانشگاه شنیدم که می گفت وقتی دکتری ام رو تو یکی از گرایش های معماری رایانه گرفتم تازه فهمیدم که از کامپیوتر هیچی نمی دونم و از اون بدتر اینکه توی دنیا هزاران نفر هستن که نصف من سن دارم اما توی معماری رایانه، صد برابر من می دونم! واقعا برای چی توی دانشگاه وقتمو تلف کردم؟ اون چند میلیون پولی که دادم واسه کتابا رو می رفتم بلیط بارسلون می خریدم. چند وقتی با کسایی مثل دیسن مالوف می شدم و اندازه یه فوق لیسانس یاد می گرفتم!
زیاد نوشتم! شرمنده!
نقل قول:پ.ن: حدود یه ساعت دیگه عازم مشهدم انشااله..
نائب الزیاره همه دوستان مخصوصا کنکوریای عزیز
خواهم بود..![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
خوش به حالتون. ما رو هم دعا کنید. از طرف گروه سرخ قراره برای فیلم برداری برن مشهد. دنبال اجازه اش هستیم تا حداقل قبل از فطر برن. اگه امام رضا بطلبه بچه ها رو دیگه خدم حشمش کاره ای نیستن.
دعا کنین من قبول شم بچه های تالار رو مجانی ویزیت می کنم ، دعا کنین

با نیت اینکه سرجلسه سنجشو لوله کنیم رفتیم ، سنجش لولمون کرد :|
وقتی توکلی معاون سنجش میگه همه ی سوالا از تو کتابه ، دوس دارم بگیرمش بندازمش تو یک اتاق سربسته ، کتابارو بندازم جلوش ، بگم بعد یک سال ای دفترچه ی سوالو میزارمت جلو اگه هرکدومو 40 درصد بیشتر تونستی جواب بدی که هیچ وگرنه با این گیوتین...
خلاصه کنکور نه تنها یک میلی متر از داخل کتابا اون ور تر نیست ، بلکه کیلومتر هاااااااااا خارج از کتابه!

(۹/تیر/۹۳ ۳:۴۱)Prestige نوشته است: [ -> ]وقتی توکلی معاون سنجش میگه همه ی سوالا از تو کتابه ، دوس دارم بگیرمش بندازمش تو یک اتاق سربسته ، کتابارو بندازم جلوش ، بگم بعد یک سال ای دفترچه ی سوالو میزارمت جلو اگه هرکدومو 40 درصد بیشتر تونستی جواب بدی که هیچ...
آره همش از تو کتابه

بخاطر اینکه داداش خودم کتابای درسیشو کنار گذاشت و چسبید به کلاس کنکور و کتابای کمک درسی
و فکر کنم 2 سال پیش بود که یه آقایی شده بود رتبه 2یا 3 انسانی از یکی از روستاهای بابل(فکر کنم

) که هیچ امکاناتی نداشت فقط کتاباشو خونده بود اونم زمانی که می رفت واسه چوپونی!
"
خدا هم تو قرآنش میگه:
وَ لا نُکَلِّفُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها"
اولا که ایراد رو تو سوال ها و سازمان سنجش اینا نبینید اگه این کنکور حذف بشه چنان بی عدالتی ای تو ایران بیداد کنه که انتها نداشته باشه بس لطفا یکم حازم و دور اندیش باشد
آقای دکتر سبطی در این مورد یه سخنرانی فوق العاده ای کردن اگه تونستین تو سایت نشر دریافت بخونین
اونای که ادعا میکنید خوب خوندینو سوالها بد بودو غیره بقیه هم از همون منابعی استفاده کردند که شما استفاده کردین کنکور هم یه چیزه نسببیه شما نسبت به بقیه سنجیده میشین نه خودتونو و میزان باسخگوییتون
ولی اینکه از تو خوده کتابه یانه باید کتاب رو جویده باشی نه اینکه انگار واسه امتحان بایان ترم میخونی ! واقعا باید "یاد بگیریم" !
مثلا سوالهای زیست با اینکه من به خاطر اینکه فرصت نکرده بودم فصل های زیادی بخونم خیلی نتونستم بزنم فقط جاهایی رو که خونده بودم و بلد بودم زدم ولی وقتی سوالهاشو میخوندم واقعا کیف میکردم یعنی واقعا محشره این مدل سوال ها !! کسی که میخواد بزشک بشه باید در یه لحظه بتونه یه عالمه موارد رو یه هم ربط بده و داده هارو تو ذهنشن بیاره و تصمیم بگیره ! سوال کنکور هم این کارو میکنه آدمو تو بحران میندازه !
سوالها خیلی قشنگ شدن!البته یه سری ایرادای داره اونم سخت بودنش نیست حرفی که دکتر سبطی در این مورد زدن رو بخونین خیلی جالبه
خیلی ببخشیدا ولی به جای غر زدن بشینید فکر کنید که شاید روش درس خودتون اشتباه بوده !
اینو به عنوان خواهرتون میگم اگه تو این دنیا بخواین از همه چی ایراد بگیرین باید خواب موفقیت رو همیشه ببینید( دور از جون) ) و بد تر از اون نصیبتون از این دنیا فقط بد و بیراه گفتن به درو دیوار و بخت و اقبال میشه !