بسم الله
ما یه معلم فیزیک داشتیم میگف سوالا در چارچوب کتابه
ینی اینکه فرمول کتابو چنان بپیچونم ندونی از کجا خوردی
وقتی میگن سوالارو برا دانش آموزان متوسط طراحی شده نباید 18 تا مساله بدن!!اونم شیمی!!!
عمومیا واقعا برا دانش آموز متوسط بود ولی من چنین چیزی رو تو اختصاصیا ندیدم
نقل قول:اولا که ایراد رو تو سوال ها و سازمان سنجش اینا نبینید اگه این کنکور حذف بشه چنان بی عدالتی ای تو ایران بیداد کنه که انتها نداشته باشه بس لطفا یکم حازم و دور اندیش باشد
یادمه استاد شهریاری از یه طرح خوب واسه ی جایگزین کنکور داد که اینطوری بود:
دقیقا پس از پایان سال چهارم. سه نوبت کنکور داده شه. یکیش توی تابستون. اون یکی توی زمستان و دیگری در بهار سال بعد. دقیقا در شرایط تک آزمون فعلی فقط یه فرق اساسی:
قبل از آزمون، داوطلبان باید انتخاب رشته کنن
بعد یه مکانیزمی بود که در آزمون سوم فقط 20 درصد متقاضیان شرکت می کردن.
نمی دونم چرا ردش کردن.
قابل ذکره که شیوه ای به این شکل الآن داره توی کشور های غربی برای پذیرش انجام می شه.
سلام من اومدمممم

کنار حرم امام رضا (ع ) واسه همه جوانان از کنکور آمده!

دعا کردم، مطمئن باشین ضامن آهو ضامن مام میشه انشااله..

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اینقده دلم برای تالار و جو صمیمیش تنگ شده بود که نمی دونستم کدوم تاپیکو اول باید بخونم!!

اولا که تبریک میگم از شر کابوس کنکور راحت شدین. به دوستای کنکوریم هم قبل کنکور گفتم بعد آزمون برید پیکنیک!تا موقع اعلام نتیجه هم نرید سراغ تعداد صحیحی و غلطاتون!!!!! بی خیال باشید چون بعدش که برید دانشگاه میگید یه استراحت درست و حسابی نداشتم. بعد میشین مثل من پاسور خوبی در امتحانات میشید!!!!!!
دوما اینکه همیشه کنکور سخته .نشده یه بار یکی از سر جلسه بلند بشه نگه آسون بوده!!10 سال که گذشت تازه مقدار سختی و آسونی کنکور مشخص میشه. پدرمنم میگه کنکور سخت بوده منم میگم سخته داداشمم که 5 سال دیگه کنکور داره میگه سخته.
سوما اینکه اگه بریم اتفاقات روز کنکور رو از همه داوطلبا بپرسیم یه تراژدی واسه تعریف دارن!!!!من خودم غم نامه سهرابم!!!! روز کنکور اینقدر استرس زیاد میشه نسیم صبحگاهی هم میشه بهونه غر زدن که باعث شد سرت سرما بخوره تا آخر آزمون سردرد باشی!!!!!
چهارما یه تاریخ خوب هست که قراره سرنوشتا توش تعیین بشه! از دستش ندید!!!کنکور سرنوشت سازه ولی سرنوشت اصلی رو خدا و شب قدر تعیین میکنه! من که خودم با اون درس خوندن و کنکورم و رتبم اگه دعاهای مادرم و شب قدر نبود باید الان استرس کنکورو دوباره تحمل می کردم.
این همه مقدمه بافتم بگم 6-7 تا از دوستای منم امسال کنکور داشتن واسه اونام دعا کنید !!!!

خب مثه اینکه همه از شوک کنکور در اومدن
دیگه باید فکر انتخاب رشته باشیم، انشااله..

من یه چند روزی داشتم درباره رشته ها تحقیق میکردم
کلا نظرم با قبل کنکور فرق کرد
فعلا اولویتام اینان:
فیزیوتراپی تهران
علوم آزمایشگاهی تهران
بیوتکنولوژی تهران (کلا زیرشاخه های زیست سلولی مولکولی: علوم سلولی و مولکولی،میکروبیولوژی،ژنتیک،بیوشیمی و بیوفیزیک

)
پزشکی کاشان!!!

(فقط واسه شادی دل خانواده ها!

وگرنه من؟!پزشکی؟!اصلا اصرار نکن برم!!

)
بقیه کنکوریا فکراشونو کردن؟

فعلا بیخیال انتخاب رشته است.
یه هفته بیشتر نمونده جوابا رو بدن.
عصر جمعه برای شادی روح بدبخت شدگان... الفاتحه...