نقل قول:اونی که والدینش فرهنگی هستن و یه مدتی(یه مدت کمی) شهریه نمی دادن،
تا اونجا که من میدونم همکلاسی های فرهنگی اون دوره ی بنده یکسال و نیم کلا شهریه نپرداختند (بعدشم مثل اینکه یه درصدی بهشون تخفیف داده شد)
نقل قول:...هر برج کم می کردن از فیش حقوقیش.یعنی فیش رو نشونتون بدم از حقوق مثلاً 1.5 میلیونی انقده کم کرده ان(مالیات و بیمه و ضمن و بهای تورم و نرخ بسار و ...) که رسیده به 800 تومن.
یک کارمند رو برای من نام ببرید که یک هم چین بلایی سر فیش حقوقیش نیومده باشه...

(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۷)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]باگفته اولتون موافقم
و اما جواب سوالتون
بله همین بحثا میشد و شده
همین بحث سهمیه هیئت علمی چیه پس؟!
اون که دیگه به شهید و ایثارگر ربط نداره
من میخوام بدونم توی این کشوری که ادعای اسلامی بودنش میشه، فرزند یه کسی که هیئت علمیه چه کمبودی داشته چیکار کرده که بدون ذره ای تلاش میتونه بره بهترین رشته و دانشگاه؟!
من شرایط سهمیه هیئت علمی رو نمیدونم
مثلا برای فرهنگیا یه سهمیه ای هست که در مراکز تربیت معلم استفاده میشه و منطقیه
فقط یچیزی
انتخابات 88 رو که یادتونه
(البته تشبیهش شاید درست نباشه)
من وقتی در کنکور شرکت میکنم یعنی این سیستم رو قبول دارم با قوانینش
وقتی در انتخابات هم شرکت می کنم باید هرچی شد قبول کنم چون خودم زیر سوال میرم
وقتی قانونش رو قبول نداشتی چرا شرکت کردی؟
کنکور همینه
صحبتای شما رو رتبه اول کنکور میزنه؟
عمرا
اون شخص تو دلش چه خبره ، میگه نوش جون همتون!!!
در واقع همه اینا تابع شرایط افراده
البته ببخشید رک گفتم
در ضمن بگم من در عنفوان جوانی همین سوال شما رو داشتم در مورد سهمیه ای ها
ولی خب بعدا دیدم خیلییی جلو هستم حتی اگر 10 سال پشت کنکور باشم
یکمی سبک سنگین کنید
نقل قول:یک کارمند رو برای من نام ببرید که یک هم چین بلایی سر فیش حقوقیش نیومده باشه...![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
اینم حرفی هست.
فقط می تونم بگم که این مسئله هم یه تراکنش درون سازمانی هست(این شهریه ها مستقیم از فیش حقوقی کم می شن)
با این حال باز هم قانع کننده نیست.
من فکر کنم سال دوم(یا سوم) رو به خاطر فرهنگی بودنم 200 تومن تخفیف خوردم و گفتن که بیا 200 تومن رو بگیر ولی آخرش مدیر مدرسه 200 تومن رو تحت عنوان کمک به مدرسه برداشت
نقل قول:اما این بچه شهیدا در ازای یه پدر مهربون و با معرفت یه سهمیه گرفتن تو دانشگاه
چه معامله ناجوانمردانه ای!
بعد خنده دارش اینجاس یه سری انقدر بخیلند که همینم نمیتونن ببینن و تا اون بچه شهید و خانوادش رو زیر خاک نبینن دلشون آروم نمیگیره
چرا احساسیش میکنی ؟؟
اینجا کسی بخیل نیست جناب
ماهم چرا باید با زیر خاک رفتنشون راضی باشیم ( با کی کار داری داش )
رفاه برای اکثرشون فراهمه ما هم راضی هستیم ازین که بیت المال بهشون میرسه ( خواهشا برای رد حرفم استثنا ها رو نیارید اکثریت رو ببینید )
اما اینجا یک مسابقه علمیه و خوشبختانه همه در این کشور با کمترین خرج توانایی درس خوندن رو دارن به هیچ کس ظلمی نشده که بخوایم بهش ارفاق کنیم . پول هست کتاب هست مدرسشم هست .
ما در کل دو حالت کلی در سهمیه ها داریم.
یه مدلش سهمیه درون سازمانی هست
یه مدلش سهمیه برون سازمانی هست
سهمیه درون سازمانی عبارتند از:
1- سهمیه هیئت علمی
2- سهمیه صدا و سیما، وزارت ارشاد و سازمان های فرهنگی هنری در دانشکده های هنر
3- و خیلی های دیگه که ما خبر نداریم
سهمیه های برون سازمانی الآن به ذهنم نمی رسه ولی فقط همین سهمیه ایثارگران مدنظرم هست.
برای هرکدوم از این ها یه دلیل قانع کننده هست. پنج مورد اول به دلیل درون سازمانی بودنش لابد نظارت می شه توسط یه نهادی(حالا نمی دونم شاید شورای نگهبان باشه). این پنج مورد به صورت مازاد کار می کنن. یعنی خود اون سازمان پول مربوط به صندلی های اضافه رو پرداخت می کنه(این پول از مازاد هزینه های رفاهی هر سازمان تامین لابد چون اگه بیت المال باشه جلوش گرفته می شه)
سهمیه ایثارگر ها مازاد نیست. یعنی صندلی ای که می تونه برای من باشه می شه واسه بچه ایثارگر.
وقتی مال من نیست پس باید در عوض چیزی به من داده بشه. چی داده می شه؟
حالا به من بگین نمک خورده نمک دون شکسته.
من هم یه سوال دارم. خانواده ایثارگر(به انضمام خود ایثارگر) هم خر رو می خوان هم خرما؟
چیزی که گفتم معلومه. اگه قراره پاداش ایثارگری هاشون تو این دنیا داده بشه پس عند ربهم یرزقون چه صیغه ای هست؟
اگه قراره اون دنیا پاداش بگیرن پس این تریپ نمک گیر کردن ها چه صیغه ای هست؟
(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۳)Arash.j نوشته است: [ -> ]چرا احساسیش میکنی ؟؟
اینجا کسی بخیل نیست جناب
ماهم چرا باید با زیر خاک رفتنشون راضی باشیم ( با کی کار داری داش )
رفاه برای اکثرشون فراهمه ما هم راضی هستیم ازین که بیت المال بهشون میرسه ( خواهشا برای رد حرفم استثنا ها رو نیارید اکثریت رو ببینید )
اما اینجا یک مسابقه علمیه و خوشبختانه همه در این کشور با کمترین خرج توانایی درس خوندن رو دارن به هیچ کس ظلمی نشده که بخوایم بهش ارفاق کنیم . پول هست کتاب هست مدرسشم هست .
صحبت به این منطقی میشه احساسی؟
چون وجدانتون قلقلک داده شد میگید احساسی؟
چون شما مبنا رو پول قرار دادید و فاکتورای دیگه رو نادیده گرفتید دچار این خطا شدید
آرامش که میدونید چیه؟
سایه بالاسر
دوستی ، وفا ، محبت (پسر خاله)
بحث روشنه من ادامش نمیدم صحبتمو کردم
نقل قول:من وقتی در کنکور شرکت میکنم یعنی این سیستم رو قبول دارم با قوانینش
وقتی در انتخابات هم شرکت می کنم باید هرچی شد قبول کنم چون خودم زیر سوال میرم
وقتی قانونش رو قبول نداشتی چرا شرکت کردی؟
کنکور همینه
این قانونو اسلام قبول نداره و من به کشور
اسلامیم اعتماد داشتم که کنکور شرکت کردم جون دارم تو این مملکت زندگی میکنم!
نقل قول:اما اینجا یک مسابقه علمیه و خوشبختانه همه در این کشور با کمترین خرج توانایی درس خوندن رو دارن به هیچ کس ظلمی نشده که بخوایم بهش ارفاق کنیم . پول هست کتاب هست مدرسشم هست .
یکی از دوستای من وضع مالی آنچنانی نداره این از پول
بخاطر وضعش مراعات میکرد بیشتر کتابای کمک آموزشیو نمیخرید(برین ببینین قیمتارو) اینم از کتاب
پول مدرسه غیردولتیو هم نصفه میداد به امید قبولی تو یه رشته ی خوب در نتیجه مدرسه زیاد روش سرمایه گذاری نمیکرد اینم از مدرسه
خیلی زیاد میخوند
خیلی زیاد تلاش کرد
ولی رتبش شد19000!
واین واسه تجربی ینی هیچی
ینی یه سال دیگه پشت کنکور بمون
از طرف دیگه دوستان هستن که بدون هیچ زحمتی رفتن دانشگاه
هنوزم میگین ظلمی نشده؟!
نقل قول:چون وجدانتون قلقلک داده شد میگید احساسی؟
شما از کجا فهمیدی من وجدانم قلقلکش اومد من خودم نفهمیدم ، شاید وجدان ندارم ولی حرف بی پایه میزنید
نقل قول:چون شما مبنا رو پول قرار دادید و فاکتورای دیگه رو نادیده گرفتید دچار این خطا شدید
آرامش که میدونید چیه؟
سایه بالاسر
دوستی ، وفا ، محبت (پسر خاله)
خیلی منطقی !! بحث کردی داش
ببینید من فقط گفتم مسابقه علمیه علمیییییی میدونی چیه؟ ینی بر اساس علم طرف ، قانع شدی یا احساسیش کنم ؟؟
نقل قول:بحث روشنه من ادامش نمیدم صحبتمو کردم
استفاده کردیم
موفق باشی

(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۸)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]این قانونو اسلام قبول نداره و من به کشور اسلامیم اعتماد داشتم که کنکور شرکت کردم جون دارم تو این مملکت زندگی میکنم!
یکی از دوستای من وضع مالی آنچنانی نداره این از پول
بخاطر وضعش مراعات میکرد بیشتر کتابای کمک آموزشیو نمیخرید(برین ببینین قیمتارو) اینم از کتاب
پول مدرسه غیردولتیو هم نصفه میداد به امید قبولی تو یه رشته ی خوب در نتیجه مدرسه زیاد روش سرمایه گذاری نمیکرد اینم از مدرسه
خیلی زیاد میخوند
خیلی زیاد تلاش کرد
ولی رتبش شد19000!
واین واسه تجربی ینی هیچی
ینی یه سال دیگه پشت کنکور بمون
از طرف دیگه دوستان هستن که بدون هیچ زحمتی رفتن دانشگاه
هنوزم میگین ظلمی نشده؟!
حوریه سادات جان اما این حرفتون رو قبول ندارم
چون اینجوری هم نیست که ایثارگرا بدون زحمت رو صندلی خوب بشینن
مثلا رتبه 1 ایثارگران 45 کشور شده و از منطقه 2 یعنی رتبه ش معادل 20 و خورده ایی منطقه دو و الی آخر
سهمیه ایثارگران درست مثل سهمیه مناطقه
اینجوری کشککی نیست که با هر رتبه ایی هر چی می خوان بشن
من یکی از دوستانم رتبه ش شد 700 خب پزشکیشو قبول می شد ولی شد 8 شاهد و رفت پزشکی بهشتی، می بینین با رتبه 8 نرفت دانشگاه تهران ..رتبه 8 !!!
این دوتا چیز رو نشون میده یکی اینکه با 8 نرفت دانشگاه تهران چون تو هر دانشگاه و برا هر رشته تعداد خیلی خیلی محدودی فرزند ایثارگر می گیرن مثلا یه نفر یا دو نفر که وقتی پر بشن میره برای رشته و شهر بعدی
و دو اینکه اینها با وجود نبود پدر و حتی بعضیهاشون نبود منبع مالی درست حسابی درسشون رو خوندن و رتبه ی خوبی هم اوردن و میتونن رشته ی خوب بخونن 19000 که نشدن بعد بیان پزشکی بهشتی و یا پزشکی تهران
اگر خودشون 19000 بشن مثلا رتبه شون تو شاهد ممکن بشه مثلا 400 که خیلی زور بزنن ممکن یه رشته ایی در بیان که به قول شما تو تجربی برای افرزند ایثار گر رتبه 400 یعنی هیچ
فرزند ایثارگر هم هس با این سهمیه هم هیچی نشده چون درسشو نخونده
اینجوری که می گی ایثار گر فلان و بیسار خب ناراحتشون می کنی یه جوریه که انگار این بندگان خدا هیچ زحمتی نکشیدن
این هم رتبه یک ایثارگران فاطمه نوذری با میانگین تراز 8100
http://www.kanoon.ir/Public/StudentProfi...=913460198
(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۰)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]همون جریان فامیلمون که از دامپزشکی اهواز رفت پزشکی تهران رو خوندین؟
دامپزشکی اهواز رتبه 13000 میگیره ولی پزشکی تهران زیر 90 !
این دو رتبه معلومات یکسانی دارن؟
خب اون سهمیه هیئت علمی بود..
یکی از آشناهامون همین امسال کنکور داد
باباشون ایثارگر بودن
رشته انسانی رتبه ی 200 اورد
این گفته ی خودشه:
"واسه چی درس بخونم راحت میرم دانشگاه..هرچی خواستم.."
دامپزشکی اهواز شبانه نهایت تا 4500 و روزانه 2 تا 4 هزاره کی گفته 13000؟

بعد سهمیه هیئت علمی هم ضوابط خاص خودشون رو دارن، نمره ی فرد باید تقریبا 95 درصد آخرین فرد قبولی در اون رشته باشه تا امکان جا به جایی باشه اینجوری نیست که الاغ سواری سنقرآباد بخونی بعد بیای پزشکی تهران

معمولا امکان جابهجایی شهرشون راحته که تو سایر افراد هم دیگه با یکی دو ترم درس خوندن تو اون دانشگاه قبولی امکان جابهجایی و تغییر رشته الان راحت شده
خب رتبه 200 انسانی ایثارگر معادل 200 مناطق که نیست و رشته هایی که رتبه 200 منطقه میتونه بخونه اون نمیتونه بخونه باید مثلا رتبه 40 ایثارگر بشه تا بتونه رشته هایی که رتبه 200 منطقه قبول میشه رو قبول بشه