تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
قبلا توضیح داده بودم :

(۱۶/مرداد/۹۳ ۰:۰۱)انتصـار نوشته است: [ -> ]سلام

از چه لحاظ میخواید مقایسه کنید ؟!!
از لحاظ امکانات : اکثر دانشگاه های آزاد امکانات بهتری نسبت به غیرانتفاعی ها دارن

از لحاظ سطح علمی : به نظر من به جز آزاد های تهران (مخصوصا جنوب و علوم تحقیقات) و برخی از شهرهای بزرگ ، غیرانتفاعی ها بهترن ( مخصوصا اوناییکه پایین نوشتم)

از لحاظ شهریه : تقریبا دانشگاه آزاد شهریش 2 برابر غیرانتفاعی هاست !

از نظر مدرک : چون مدرک موسسه های غیرانتفاعی از وزارت علوم صادر میشه ، برای خارج از کشور معتبرتره
ولی دانشگاه آزاد به جز علوم تحقیقات تهران خیلی معتبر نیست
برای داخل هم فرق چندانی ندارن
------------------------------------------------------------------------

دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران خیلی دانشگاه خوبیه و رتبه های زیر 1000 میگیره و یکی از بهترین دانشگاه های کل کشوره

دانشگاه های غیرانتغاعی برتر بعدی هم ایناست : موسسه شهاب دانش قم، موسسه غیر دولتی ایوانکی سمنان ، موسسه غیر دولتی سراج در تبریز ، موسسه غیر انتفاعی شمال آمل، موسسه غیر انتفاعی شیخ بهایی اصفهان ، موسسه سجاد مشهد (به ترتیب نیست)

برای انسانی ها هم دانشگاه مفید قم خیلی خوبه

------------------------------------------------------------------------

در کل به نظرم اگه یکی از این غیر انتفاعی هایی که بالا گفتم رو انتخاب کنید بهتر از خیلی از دانشگاه آزادهاست
یک سوال در دانشگاه ازاد حق تغییر رشته به هیچ نحوی نداری ؟

در ضمن حداقل در سطح بین المللی دانشگاه ازاد بالاتر از دانشگاه های غیر انتفاعی قرار داره در ضمن غیر انتفاعی امام رضا یعنی دانشگاه غیر انتفاعی یا موسسه ( تفاوت در تعداد اعضای هیئت علمی وجود داره که باعث کم اعتبار شدن مدرک میشه )
بچه ها بچه ها کمک !‌
دانشگاه امام رضا غیر انتفاعی و بین اللمللیه . از چند نفر شنیدم هزینه هاش با بقیه غیر انتفاعی ها فرقی نمی کنه . کسی این حرف رو تایید می کنه ؟
و یه چیز دیگه مدارک من ( گواهی پیش دانشگاهی و گواهی دیپلم و ... ) کامل نیست . مدرسه بهم گفته تا قبل از 29 شهریور مدارکت آماده میشه .
برای ثبت نام مشکلی برام پیش نمیاد ؟‌
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۲)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]و یه چیز دیگه مدارک من ( گواهی پیش دانشگاهی و گواهی دیپلم و ... ) کامل نیست . مدرسه بهم گفته تا قبل از 29 شهریور مدارکت آماده میشه .

مگه مدرستون داره غنی سازی اورانیوم انجام میده؟Huh
از سرشون وا کندن ، برو سماجت بخرج بده ، کاری جز یک پرینت انجام نمی دهند ، ضمنا شما باید بری آموزش و پرورش تایید کنی این مدارک رو.
همچنین بهتره یک زنگ به دانشگاه قسمت ثبت نام یا آموزشش بزنی ، ازشون بپرسی دقیقا. Smile
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۲)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]بچه ها بچه ها کمک !‌
دانشگاه امام رضا غیر انتفاعی و بین اللمللیه . از چند نفر شنیدم هزینه هاش با بقیه غیر انتفاعی ها فرقی نمی کنه . کسی این حرف رو تایید می کنه ؟
و یه چیز دیگه مدارک من ( گواهی پیش دانشگاهی و گواهی دیپلم و ... ) کامل نیست . مدرسه بهم گفته تا قبل از 29 شهریور مدارکت آماده میشه .
برو گیر بده بهت بدن
دانشگاه ما که اصن بدون مدارک تو ثبت نام اینترنتیم تاییدت نمیکن ( فایل مدارکو باید اپلود میکردم تا بذارن حضوری برم )
ضمن اینکه این قضیه تایید مدارک توسط اموزش پرورش الان فرق کرده
باید کپی مدرک با مهر مدرسه رو ببری پست که بفرستن واسه اموزش پرورش ، اموزش پرورشم تاییدشو میفرسته واسه دانشگاه
تو فقط فیش پستو با اصل مدرک برای دانشگاه میبری .
حالا شما بهتره با دانشگاه خودت تماس بگیری بپرسی شاید واسه شما فرق داشته باشه
سلام بچه ها
بهتون تبریک میگم
ولی خرابکاری سازمان سنجش رو دیدید؟؟؟Sad خدا ازشون نگذره.
من خواهرم تهران قبول میشد چون رتبه اش خوب بود و فقط دانشگاههای تهران رو زد و 3 جا انتخاب رشته کردیم ولی مردود شد . حتی غیر انتفاهی هم قبول نشد . ولی دوستاش که شهرستان زدن قبول شدن با رتبه های بالاها مثلا 20000.و الان میخواد بخونه دوباره ولی من اگه برام این اتفاق بیوفته دیگه کنکور نمیدم و درسم نمیخونم چون ارزش نداره عمرتو بذاری پاش.بیشتر دانشگاه آزاد و سهمیه ایثارگران خرابش کرد
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها
بهتون تبریک میگم
ولی خرابکاری سازمان سنجش رو دیدید؟؟؟Sad خدا ازشون نگذره.
من خواهرم تهران قبول میشد چون رتبه اش خوب بود و فقط دانشگاههای تهران رو زد و 3 جا انتخاب رشته کردیم ولی مردود شد .

شما بزرگترین اشتباه ممکن رو کردید ، من خودم چند وقت پیش تهران بودم ، بنا بکاری رفته بودم کافی نت ، زمان انتخاب رشته هم بود ، خانومی رو اونجا دیدم که از 150 تا انتخاب همشو زده بود! Blush
در کل اشتباهه که خ کم بزنی ، شما کمِ کم باید یک 50 تایی انتخاب می کردی.
سال بعد وضعیت از این بدتر خواهد بود.
بقول معروف می خوان کنکور رو حذف کنند ، ولی می زنند چشم کنکور رو هم درمیارند. Smile
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۶)Mitsonary نوشته است: [ -> ]شما بزرگترین اشتباه ممکن رو کردید ، من خودم چند وقت پیش تهران بودم ، بنا بکاری رفته بودم کافی نت ، زمان انتخاب رشته هم بود ، خانومی رو اونجا دیدم که از 150 تا انتخاب همشو زده بود! Blush
در کل اشتباهه که خ کم بزنی ، شما کمِ کم باید یک 50 تایی انتخاب می کردی.
سال بعد وضعیت از این بدتر خواهد بود.
بقول معروف می خوان کنکور رو حذف کنند ، ولی می زنند چشم کنکور رو هم درمیارند. Smile

خواهرم 49 تا انتخاب کرد. نه دیگه دیشب اخبار نشون داد بچه رفته بودن سازمان سنجش اعتراض داشتن.
انتخاب رشته خواهرم عالی بود و مشکلی نداشت خود سازمان سنجش خراب کرد.
کنکورو نمیتونن حذف کنن اگه شرط معدل بشه ، بچه های غیر انتفاهی که کیلو کیلو نمره میگیرن میرن بهترین دانشگاهها
نقل قول:کنکورو نمیتونن حذف کنن اگه شرط معدل بشه ، بچه های غیر انتفاهی که کیلو کیلو نمره میگیرن میرن بهترین دانشگاهها
شرط معدل امتحانات سراسری است . نه امتحانات داخلی هر مدرسه
الان هم که ضریب هست، فقط امتحانات سراسری و هماهنگ تاثیر دارد
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۸)Arash.j نوشته است: [ -> ]برو گیر بده بهت بدن
دانشگاه ما که اصن بدون مدارک تو ثبت نام اینترنتیم تاییدت نمیکن ( فایل مدارکو باید اپلود میکردم تا بذارن حضوری برم )
ضمن اینکه این قضیه تایید مدارک توسط اموزش پرورش الان فرق کرده
باید کپی مدرک با مهر مدرسه رو ببری پست که بفرستن واسه اموزش پرورش ، اموزش پرورشم تاییدشو میفرسته واسه دانشگاه
تو فقط فیش پستو با اصل مدرک برای دانشگاه میبری .
حالا شما بهتره با دانشگاه خودت تماس بگیری بپرسی شاید واسه شما فرق داشته باشه

(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۶)Mitsonary نوشته است: [ -> ]مگه مدرستون داره غنی سازی اورانیوم انجام میده؟Huh
از سرشون وا کندن ، برو سماجت بخرج بده ، کاری جز یک پرینت انجام نمی دهند ، ضمنا شما باید بری آموزش و پرورش تایید کنی این مدارک رو.
همچنین بهتره یک زنگ به دانشگاه قسمت ثبت نام یا آموزشش بزنی ، ازشون بپرسی دقیقا. Smile

من یه اشتباهی کردم چندتا از درسای پیش رو خرداد امتحان ندادم و گذاشتمشون برا شهریور و شهریور پاس کردم . Sad
واسه همین می گن هنوز مدارک پیش آماده نشده .(اعتراض ها نرفته و ... ) و می گن تا آماده نشده ما دست تو پرونده نمی بریم و بقیه مدارک رو ( اصل ریز نمرات سال سوم و اصل گواهی موقت دیپلم ) نمی دیم . فقط به من یه کپی از گواهی دیپلم و ریز نمرات دادن .
حالا موندم برا روز ثبت نام با همین کپی ها دانشگاه راضی می شه یا نه . چون تو سایت اصل + کپی رو خواستن که من فقط کپی رو دارم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع