تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
نقل قول:تازه یه چیز عجیب دیگه این که رتبه ۴۰۰ سهمیه شاهد عمران دانشگاه تهران قبولیده این یعنی سهمیه ایثارگرا امسال خیلی بوده

سهمیه ایثارگران پارسال 20% بود امسال کردنش49%...Mat
حالا هی بشین مثه چی درس بخون...هعی...

نقل قول:ضمنا دانشگاه تهران فقط هییت علمی خودش رو قبول میکنه

چند سال پیش یکی از فامیلامون که باباش هیئت علمی دانشگاه تهرانه، دامپزشکی اهواز قبول شد!
دوس نداشت!
باباش اوردش پزشکی کاشون!
بازم دوس نداشت!
باباش اوردش پزشکی دانشگاه تهرانی که امسال ینفر با رتبه 90 پزشکی اونجارو نیورد!!!
هعی...
پارتی تو این مملکت اسلامیExclamationبیداد میکنه...
بقول بیدل بگذریم...
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:
نقل قول:تازه یه چیز عجیب دیگه این که رتبه ۴۰۰ سهمیه شاهد عمران دانشگاه تهران قبولیده این یعنی سهمیه ایثارگرا امسال خیلی بوده

سهمیه ایثارگران پارسال 20% بود امسال کردنش49%...[تصویر: mat.png]
حالا هی بشین مثه چی درس بخون...هعی...

صرفا جهت اطلاع:
اینکه فکر میکنید کسی که سهمیه ی شاهد یا مناطق محروم و ... رو داره صندلی شما رو تو ی دانشگاه رو میگیره تفکر اشتباهی ست که در جامعه جا افتاده... برای اون بنده ی خدایی که سهمیه داره علاوه بر صندلی شما در دانشگاه یک صندلی اضافه در نظر میگیرن نه اینکه حق و جای شما رو بدن به اون...

نقل قول:چند سال پیش یکی از فامیلامون که باباش هیئت علمی دانشگاه تهرانه، دامپزشکی اهواز قبول شد!
دوس نداشت!
باباش اوردش پزشکی کاشون!
بازم دوس نداشت!
باباش اوردش پزشکی دانشگاه تهرانی که امسال ینفر با رتبه 90 پزشکی اونجارو نیورد!!!
هعی...
بقول بیدل بگذریم...

اتفاقا این چیزیه که باید از بنالیم نه سهمیه ی شاهد...
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱۹:۵۵)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]صرفا جهت اطلاع:
اینکه فکر میکنید کسی که سهمیه ی شاهد یا مناطق محروم و ... رو داره صندلی شما رو تو ی دانشگاه رو میگیره تفکر اشتباهی ست که در جامعه جا افتاده... برای اون بنده ی خدایی که سهمیه داره علاوه بر صندلی شما در دانشگاه یک صندلی اضافه در نظر میگیرن نه اینکه حق و جای شما رو بدن به اون...

من موقعی که رفتم مشاوره واسه انتخاب رشته، اولین حرفی که بهم زد واسه سهمیه ها بود..:
سال 91 منطقه2 جمعا 6000 نفر پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی قبول شدن
امسال 4000نفر که از این تعداد 2000-3000 نفرشون مستقیم با سهمیه میرن
ینی واسه دانشگاه دولتی و این رشته ها فقط حدودا 1500 نفرند که بدون سهمیه قبول شدن
رتبه ی من 7500 شد، زیر گروه یک 7200
ولی مشاورم گفت من واست با 8500 انتخاب رشته میکنم!چون سهمیه ها رو زیاد کردن علوم آزمایشگاهی ای که پارسال با 8300 کاشان قبول شدن، احتمالش کمه که به من برسه و نرسید!
میدونید که مشاورا از رو آمار و ارقام حرف میزنن..
در ضمن تعداد صندلی های هر دانشگاه و رشته ای مشخصه..
والا ما که تو دفترچه ندیدیم بزنه ظرفیت با سهمیه/ظرفیت بی سهمیه!!!
در هر صورت اینا همش حق الناسه...
نقل قول:اینکه فکر میکنید کسی که سهمیه ی شاهد یا مناطق محروم و ... رو داره صندلی شما رو تو ی دانشگاه رو میگیره تفکر اشتباهی ست که در جامعه جا افتاده... برای اون بنده ی خدایی که سهمیه داره علاوه بر صندلی شما در دانشگاه یک صندلی اضافه در نظر میگیرن نه اینکه حق و جای شما رو بدن به اون...
دقیقاً برعکسه
سهمیه هیئت علمی به صورت مازاد هست
سهمیه ایثارگر ها مازاد نیست.
اگه به دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور مراجعه کنید نوشته برای دانشگاه ها مادر:
1- 45درصد سهمیه1
2- 25درصد سهمیه 2
3- 15درصد سهمیه 3
4- 15 درصد سهمیه ایثارگران
حالا با این حال فرقی به حال بچه ایثارگر نمی کنه.
حداقل مطمئن هستم که توی سهمیه 2 چه سهمیه ایثارگر بری چه سهمیه 2 بری همون آش و همون کاسه هست.
ولی برای بقیه فرق خواهد کرد. مخصوصاً سهمیه 1 های ایثارگر که خوش به حالشون می شه
نقل قول:میدونید که مشاورا از رو آمار و ارقام حرف میزنن..

من هم رو هوا حرف نزدم... سهمیه ی شاهد هم ندارم که فکر کنید میخوام دفاع کنم...
نقل قول:من موقعی که رفتم مشاوره واسه انتخاب رشته، اولین حرفی که بهم زد واسه سهمیه ها بود..:
سال 91 منطقه2 جمعا 6000 نفر پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی قبول شدن
امسال 4000نفر که از این تعداد 2000-3000 نفرشون مستقیم با سهمیه میرن
ینی واسه دانشگاه دولتی و این رشته ها فقط حدودا 1500 نفرند که بدون سهمیه قبول شدن
رتبه ی من 7500 شد، زیر گروه یک 7200
ولی مشاورم گفت من واست با 8500 انتخاب رشته میکنم!چون سهمیه ها رو زیاد کردن علوم آزمایشگاهی ای که پارسال با 8300 کاشان قبول شدن، احتمالش کمه که به من برسه و نرسید!
میدونید که مشاورا از رو آمار و ارقام حرف میزنن..
در ضمن تعداد صندلی های هر دانشگاه و رشته ای مشخصه..
والا ما که تو دفترچه ندیدیم بزنه ظرفیت با سهمیه/ظرفیت بی سهمیه!!!
در هر صورت اینا همش حق الناسه...
حالا دلیل اصلیش هم سهمیه ایثارگر ها نیست(اما بی تاثیر هم نیست)
دلیل اصلی فکر کنم خدایی یه بار گفت به دلیل کمبود بودجه ظرفیت ها رو پایین آوردن. وزیر علوم(وزیر علوم مرحوم رو مدنظر دارم) مهر تایید داشت بر این مسئله
تعداد صندلی های روزانه خیلی کم شدن و در عوض چند برابر به آزاد و پیام نور و ... اضافه شده.
مثلا همین رشته ای که من قبول شدم هر سال 70 نفر می گرفت. امسال 40 نفر می گیره.

من مخالف سهمیه ایثارگر نیستم.
اتفاقاً می گم باید باشه. دلیلش هم اینه که اون بچه ایثارگر از کودکی تحت سنگین ترین فشار ها خواهد بود.
اما یه جمله ای هست امیدوارم حالتون به نخوره:
عدالت تبصره نداره
این یعنی اگه بچه ایثارگر به خاطر فشار روحی و مالی(احتمالاً) نباید کم بیاره و باید شرایطش مثل بقیه باشه. پس این سهمیه و تسهیلات باید به خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست هم تعلق بگیره. چون اونا هم این فشار ها رو تحمل می کنن
نقل قول:س این سهمیه و تسهیلات باید به خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست هم تعلق بگیره. چون اونا هم این فشار ها رو تحمل می کنن
موافقم باهاتون... ولی انقدر هم نباید این سهمیه ها رو تو سر این بنده های خدا زد... میشناسم فرزند شهیدی رو که به خاطر فرار از این حرف های مردم حتی یکبار هم از حق مسلم خودش استفاده نکرد... اون بیچاره که از داشتن پدر محروم بوده دیگه برای چی باید همیشه انگشت اتهام پارتی بازی به طرفش باشه؟
خدا لعنت کنه اون موج سوار( به قول آقای علیخانی) هایی رو که اسم تمام شهدا و ایثار گر ها رو بردن زیر سوال...
نقل قول:
صرفا جهت اطلاع:

ببینید دانشگاه یک ظرفیت مشخص داره واسه سهامی شاهد صندلی اضافه !! نمیذارن که
فقط بخشی از صندلی هارو به سهامی شاهد اختصاص میدن که خوب قطعا اگر نبودند این صندلیا به حق دارش میرسید

پ.ن : ما دیده بودیم زمان پیامبرو امامان بعد جنگ از دشمن شکست خورده غنایم میگرفتن ولی دیگه اینا بر میگردن حق و حقوق خودیارم میگیرن .Big Grin
(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۲۳)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]من هم رو هوا حرف نزدم... سهمیه ی شاهد هم ندارم که فکر کنید میخوام دفاع کنم...

صدرصد همینطوره! منم درمورد شما قضاوتی نکردم
اگه لحنم اینطور بوده عذر میخوام منظوری نداشتم

(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۹)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]موافقم باهاتون... ولی انقدر هم نباید این سهمیه ها رو تو سر این بنده های خدا زد... میشناسم فرزند شهیدی رو که به خاطر فرار از این حرف های مردم حتی یکبار هم از حق مسلم خودش استفاده نکرد... اون بیچاره که از داشتن پدر محروم بوده دیگه برای چی باید همیشه انگشت اتهام پارتی بازی به طرفش باشه؟
خدا لعنت کنه اون موج سوار( به قول آقای علیخانی) هایی رو که اسم تمام شهدا و ایثار گر ها رو بردن زیر سوال...

سهمیه ایثارگران فقط مربوط به شهدا نیست
من کار به فرزند شهید ندارم (هرچند فکر نکنم دیگه فرزند شهیدی باشه!)
ایثارگران کسایین که رفتن جبهه
پدرمنم 21 ماه جبهه بودن
ولی این وسط من و امثال من چه کمبودی داشتیم که از این سهمیه استفاده کنیم؟!
این حق دیگرانه..
اون دنیا جواب سوال داره..
ظلمه کسیکه هیچ معلوماتی نداره وتلاشی نکرده صاف بره بهترین دانشگاه و رشته..
درباره ی چیزی که گفتم هیچ شکی ندارم... از کسی شنیدم که مسئولیتش در همین حوزه ست...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع