(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۲۷)نرگس مهدوی نوشته است: [ -> ]نه متاسفانه ندیدم... میشه برام بگین چون به اون بنده ی خدایی هم که قرار بود ازش سوال کنم فعلا دسترسی ندارم...
گفته بودم که سازمان سنجش خبره..
از اینکه رتبه های خیلی خوبی مثه رتبه 14 تجربی مردود شده..
اخبار هم همینو نشون داد..
دکتر خدایی توضیح داد که برخلاف سالای قبل سهمیه ی ایثارگران آزاد شده و مازاد بر ظرفیتا نیست..
بخاطر همین اونایی که با توجه به قبولیای پارسال انتخاب رشته کردن، مردود شدن یا رشته و دانشگاه پرت قبول شدن..با رتبه های خوبا! بیچاره دختره با رتبه 4000 تجربی گریه میکرد میگفت من مردود شدم!!

خدایی هم همون موقع قول داد که یه فرصت بدن به رتبه های زیر 5000 که دوباره انتخاب رشته کنن..دیگه مابقیشو الله اعلم..

(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۲:۵۸)حوریه سادات نوشته است: [ -> ]گفته بودم که سازمان سنجش خبره..
از اینکه رتبه های خیلی خوبی مثه رتبه 14 تجربی مردود شده..
اخبار هم همینو نشون داد..
دکتر خدایی توضیح داد که برخلاف سالای قبل سهمیه ی ایثارگران آزاد شده و مازاد بر ظرفیتا نیست..
بخاطر همین اونایی که با توجه به قبولیای پارسال انتخاب رشته کردن، مردود شدن یا رشته و دانشگاه پرت قبول شدن..با رتبه های خوبا! بیچاره دختره با رتبه 4000 تجربی گریه میکرد میگفت من مردود شدم!!
خدایی هم همون موقع قول داد که یه فرصت بدن به رتبه های زیر 5000 که دوباره انتخاب رشته کنن..دیگه مابقیشو الله اعلم..
حالا ما با سهامی کاری نداریم ( رو این تاکید دارم خواهشا دوستمون دوباره به ما تهمت نزنه )
ولی خدا ازین سنجش نگذره حداقل میومد قبلش اطلاع رسانی میکرد که این همه بیچاره با خیال راحت انتخاب رشته نمیکردن بعد مردود بشن با اینده این همه جوون به همین راحتی بازی میکنن هیچ ترسیم از خدا ندارن این جماعت .
پارسال رفیقم هزارتا رتبش از من بدتر بود خوارزمی قبول شد الان اخرین رتبه قبولی هزار تا از من بهتره

(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۳:۲۹)Arash.j نوشته است: [ -> ]پارسال رفیقم هزارتا رتبش از من بدتر بود خوارزمی قبول شد الان اخرین رتبه قبولی هزار تا از من بهتره 
در کل ، سازمان سنجش هرسال رفته رفته ، دایره ورود به دانشگاه و رتبه های خوب رو بر دانش آموزان تنگ تر می کند ، خلاصه خیلی خوب بخونید ، هم هرسال از ظرفیت ورودی به رشته های Top کم می کنند ، هم هزار و یک بند مسخره ی جدید به آن اضافه می کنند.
ضمنا ، سازمان سنجش کارنامه ی اصلی پذیرفته شدگان رو گذاشته ، می تونید بفهمید در بقیه کد رشته هایی که قبول نشده اید ، جایگاهتون کجاست ، و چقدر نزدیک هستید ، یا این که اگرترتیب رو بهتر رعایت می کردید قبول می شدید.
موفق باشید...
امروز ثبت نام اینترنتی ها تموم شد؟
همه توی سیستم سما ثبت نام کردین؟
من کد رهگیری گرفتم اما به من وقت ندادن برای ثبت نام حضوری
چی کار کنم؟
ثبت نام اینترنتی واسه هر دانشگاهی فرق داره
از ما تازه سه شنبه شروع میشه تا جمعه وقت داره
تازه از شنبه هفته آینده تا سه شنبه اول مهر ثبت نامه
آخ جون هفته اول نمیریم

سیستم سما چیه؟!
نقل قول:سیستم سما چیه؟!
وقتی ثبت نام شروع شد وارد سایت دانشگاه می شین
یه لینک به شما می دن و شما با اون لینک وارد سیستم ثبت نام می شید(که حالا می تونه سیستم سما یا سیستم های دیگه باشه)
اونجا باید مدارک از قبیل عکس و شناسنامه و ... رو آپلود کنید و 33000 تومن(فکر کنم همه جای یه مقدار باشه) برای ثبت نام واریز کنید.
چیز عجیبی نیست!
فقط اگه سیستم سما بود مال شما حتما با IE وارد بشین. من یه صبح تا ظهر رو معتل این سیستم شدم فقط برای اینکه با Firefox بازش کرده بودم...
آهان ممنون از توضیحاتتون

نه هزینه ها یه جور نیس
ما باید 50000 تومن بدیم واسه ثبت نام
15000 تومنم واسه صندوق قرض الحسنه!
بعضی از بچه های تالار امسال کنکور دارن. از جمله خانم نرگس مهدوی.
براشون دعا کنیم.
از الان دعا کنیم تا کنکور جواب بده

می گم من یه بار گفتم معدل بالای 18 میارم براتون کیف کنید.
نمی شه معدل بالای 16 بیارم؟