تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعا برای کنکوری های تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
دوستان اگه رتبتون خیلی بد شده بازم انتخاب رشته کنید اینجوری فاصله تون رو تا رتبه ی مورد نیاز دانشگاه مربوطه بدست می آورید و برای سال دیگه که کنکور می دید به دردتون می خوره
به همه کنکوری ها خسته نباشید می گم من سال ۸۵ کنکور دادم و دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم اگه رتبتون به پزشکی، دندانپزشکی یا داروسازی می رسه شک نکنین و حتما همین رشته ها رو انتخاب کنین
البته سعی کنین تا جای ممکن توی شهر خودتون یا نزدیک به شهر خودتون رو بزنین و زیاد به رتبه دانشگاه و... توجه نکنین بودن افرادی که توی کلاس ما به راحتی شهر خودشون قبول می شدن اما برای اینکه فکر می کردن شهید بهشتی بهتره اونجا رو زده بودن و بعدا به شدت پشیمون شدن هرچی هم دنبال انتقالی رفتن کارشون درست نشد
به نظر من اگه حتی دانشگاه آزاد هم این رشته ها رو قبول می شید همونو برید و از هزینه اش نترسید چون هم خود دانشگاه بهتون وام می ده و هم بعد از فارغ التحصیلی خیلی زود پولی که هزینه کردید رو در میارین.
کسی اطلاع نداره در مورد دانشکده های فنی و مجتمع آموزش عالی؟فکر کنم مدرک دانشکده های فنی باید مثل دانشگاه دولتی باشه درسته؟مجتمع آموزش عالی چطوره؟احتمالا اعتبارش به دولتی نرسه
سلام
مجتمع آموزش عالی همون دانشگاههای غیر انتفاعی اند. (اینو با 10 درصد شک میگم)
(۷/مرداد/۹۴ ۱۴:۱۶)میکا نوشته است: [ -> ]سلام
مجتمع آموزش عالی همون دانشگاههای غیر انتفاعی اند. (اینو با 10 درصد شک میگم)
دو نوع موسسه آموزش عالی هست
آزاد و دولتی

آزاد ها همون غیر انتفاعی هاست و دولتی ها نیاز به پرداخت شهریه نداره
به لحاظ اعتبار مدرک،مجمتع آموزش عالی دولتی چطوره؟مثل دانشگاه دولتی هست؟
این دانشکده های کشاورزی و دامپروری که رشته های فنی دارن،اگه مدرک مهندسی فنی ازشون گرفته بشه مثل دانشگاه دولتیه اعتبارش؟بعضی دانشکده های کشاورزی دامپروری هست توش مثلا رشته مهندسی مکانیکم هست!این رشته مهندسی مکانیک با مهندسی مکانیک دانشگاه دولتی به لحاظ اعتبار فرقی نداره؟
(۸/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۶)افشین نوشته است: [ -> ]به لحاظ اعتبار مدرک،مجمتع آموزش عالی دولتی چطوره؟مثل دانشگاه دولتی هست؟
این دانشکده های کشاورزی و دامپروری که رشته های فنی دارن،اگه مدرک مهندسی فنی ازشون گرفته بشه مثل دانشگاه دولتیه اعتبارش؟بعضی دانشکده های کشاورزی دامپروری هست توش مثلا رشته مهندسی مکانیکم هست!این رشته مهندسی مکانیک با مهندسی مکانیک دانشگاه دولتی به لحاظ اعتبار فرقی نداره؟

این بحث اعتبار مدرک کلا چیز من درآوردی هست
شما هر اداره دولتی که بخواید برید استخدام بشید هیچ نگاهی نمیکنه که مدرکتون مال کجاست ...
پیام نور ، آزاد ، دولتی و غیر انتفاعی همش یکیه

شاید در بخش خصوصی به این مسائل توجه بشه که خوب مسلما اعتبار دولتی رو بالاتر از آموزش عالی میدونن
sarallah dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1438239501' نوشته است: [ -> ]1438239501[/url]']

این بحث اعتبار مدرک کلا چیز من درآوردی هست
شما هر اداره دولتی که بخواید برید استخدام بشید هیچ نگاهی نمیکنه که مدرکتون مال کجاست ...
پیام نور ، آزاد ، دولتی و غیر انتفاعی همش یکیه

شاید در بخش خصوصی به این مسائل توجه بشه که خوب مسلما اعتبار دولتی رو بالاتر از آموزش عالی میدونن
به چي نگاه ميكنن پس؟
(۸/مرداد/۹۴ ۱۸:۴۲)Eve نوشته است: [ -> ]به چي نگاه ميكنن پس؟

به نمره آزمون استخدامی
این حرفو از خودم نزدم ... از بین دوستان و آشنایان از این موارد زیاد داریم
sarallah dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1438266820' نوشته است: [ -> ]1438266820[/url]']

به نمره آزمون استخدامی
این حرفو از خودم نزدم ... از بین دوستان و آشنایان از این موارد زیاد داریم
منهم منظورم اين نبود پرسيدم چون كنجكاو شدم (: اگر ازمون استخدامي نداشته باشن چي ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع