تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام
محمدرضا هستم17ساله از تهران دوست عزیزم7parsa4هستش کلاس دوم دبیرستان هستم رشته ریاضی و فیزیک خوشحال میشم با هم آشنا بشویم و همچنین بحث فرماسونری رو از دوست عزیزم7parsa4بهم آشنا کرد و حدود 2سالی هست که سخنرانی استاد گوش میکنم.با تشکر
سلام
من تازه اومدم اینجاSmile
لیلامرادی دانشجوی ارشدزمین شناسی گرایش چینه وفسیل شناسی
متولدآذر64هستم
فقط اومدم بخونم ویادبگیرم وبه قولی بیدارشم
اهل لرستانم ولی لرنیستم!لک تشریف دارمBlush
(۲۵/تیر/۹۰ ۱۶:۵۷)lily gol نوشته است: [ -> ]اهل لرستانم ولی لرنیستم!لک تشریف دارمBlush

سلام همسنگرم به جمع ما خوش اومدی!اینجا در این تالار جایی نیست که به اقوام
ایرانی چر ترک چه لر چه لک چه ....
بخندیم اینجا همه برای ما قابل احترامند و
همه بدانند که اینجا وحدت ایرانی بودن
حاکم است
سلام به همه دوستان
بین شما بودن بدون تعارف میگم افتخاریهSmile
من اسمم فاطمه هست (من عاشق اسمم هستم) دانش آموز سال سوم یه دبیرستان نمونه توی همین تهرون
رشتم ریاضی فیزیکه یه جورایی دیوانه و مریض فیزیک و اختر فیزیکم. حدود 3_4 سال پیش توسط شوهر خواهرم که چند سال بود روی این مطالب تحقیقات شدید داشت با فراماسونری و جهان واقعی اطرافم آشنا شدم
[/color][color=#1E90FF]دوستان تو زندگیم تو پرتگاهی افتادم که به خاطر بعضی مسائل همه چیز سختتر هم شد
تازه تازه دارم سعی میکنم خودمو بالا بکشم بی اندازه پریشونم بد تر این که هیچ کی جز خدا و اولیاش هم نمیتونه کمکم کنه یعنی قدرتشو نداره [size=large] جان عزیزتون جان امام زمان توی این ماه های عزیز برام دعا کنید
تورا من چشم در راهم
یا حجت ابن الحسن
دوستان!
سلام!

من امير هستم. در مورد خودم ميتونم بگم كه:
راهنمايي و دبيرستان رو در يكي از مراكز سمپاد(سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان) گذروندم.
يك چيز جالب در مورد اين سازمان لوگوشه:
[تصویر: e1a6f0a1db4c4c21902a47aff2deb238.jpg]
شما روو ياد چيزي نميندازه؟!
امسال كنكور دادم. رشته تجربي.
احتمال قوي سال بعد دانشجوي پزشكي تهران باشم.
علاقه و كمي هم تخصص دارم در زمينه هاي:
درس(!)، نجوم، طراحي و گرافيك و كتاب خوندن(!)

من در يك منطقه سني نشين بزرگ شدم. تو اين سايت اكثريت با تشيعه؛ يعني با برادران.
خدا رو شكر مي كنم اين حقيقت رو فهميدم كه فقط دو جبهه هستند كه به معناي واقعي در مقابل همند؛ حق و باطل.
ما همه با هم عليه باطل.
خدا عاقبت همه مون رو به خير كنه...
به نام خدا
من که قبلا خودم رو معرفی کردم اما با روش جدید هم معرفی میکنم . معرفی قبلی جز اولین پستهای من در تالار بود و هنوز مدیر نشده بودم Smile
در یک فروم تخصصی فعالیت داشتم که یکی از دوستان خوب اینجا رو به من معرفی کرد . اونجا شدیدا در اقلیت بودیم . ولی زیاد بحث میشد ... واقعا بودن در یک محیط مذهبی به ارتقا دانش و ایمان خیلی کمک میکنه

- نام؟ وحید
- سن؟ 28
- وضعیت تحصیلی؟ حقوق _ جزا و جرم شناسی
- وضعیت شغلی؟ دانشجو و کارهای متفرقه
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ کازرون نزدیک شیراز
- تجربیات؟تجربیات بسیار زیاد _ فکر نکنم چیزی باشه که تجربه نکرده باشم !!! در کل زندگی عجیبی داشتم . اتفاقات عجیب و پر تجربه . مثل سریالهای اکشن که هر قسمتش یک داستان داره!!
- توانایی یا مهارت خاص؟ در ورزش جودو . کنگفوی چینی . کیک بوکس . موتای .تکواندو.کشتی . پینگ پنگ . والیبال . کوه نوردی تیر اندازی ... در ورزش های رزمی قبلا مربی بودم . ولی الان دیگه وقتش نیست . چند مدال از مبارزات ازاد هم دارم ... در عکاسی هم چند تا مقام دارم . در موسیقی در سه تار و نی 7 بند کمی مهارت دارم . نصب سیستمهای امنیتی فزیکی . پرورش ماکیان .بازارهای بورس و ارز و جوشکاری و ....
- میزان تسلط به زبان خارجه؟در حد معمولی
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ دین اسلام مذهب شیعه فرهنگ هم با فرهنگ!!!
- 5 کتاب مورد علاقه؟ اصلی ترین علاقه من مطالعه بوده و هست از کودکی به شدت کتاب خون بودم. به جز رمان و کتابهای غیر مفید به همه نوع کتابی علاقه دارم
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ این دیگه نگفتنیه نمیتونم از خودم تعریف کنم Smile اما هر اخلاقی رو حتی اگر ارثی باشه میشه از بین برد یا پرورش داد سعی و کوشش و در خواست کمک از حضرت دوست می خواد
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ اول رایانه دوم موبایل!سوم کتاب ...

خوب این هم معرفی .
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۲:۱۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]- نام؟ وحید
- سن؟ 28
- وضعیت تحصیلی؟ حقوق _ جزا و جرم شناسی
- تجربیات؟تجربیات بسیار زیاد _ فکر نکنم چیزی باشه که تجربه نکرده باشم !!!
- توانایی یا مهارت خاص؟ در ورزش جودو . کنگفوی چینی . کیک بوکس . موتای .تکواندو.کشتی . پینگ پنگ . والیبال . کوه نوردی تیر اندازی ... در ورزش های رزمی قبلا مربی بودم . ولی الان دیگه وقتش نیست . چند مدال از مبارزات ازاد هم دارم ... در عکاسی هم چند تا مقام دارم . در موسیقی در سه تار و نی 7 بند کمی مهارت دارم . نصب سیستمهای امنیتی فزیکی . پرورش ماکیان .بازارهای بورس و ارز و ....

بابا نمی دونستیم تو این تالار یه آدم همه فن حریف داریم!!!

ورزش و هنر های رزمی و تیراندازی، هنر و عکاسی و موسیقی، تاجر و بازار بورس، دزدگیر و بادیگارد و ... تازه مدیرم هستند

یاد بروس لی و جیمزباند افتادم Huh

از همینجا خدمت بر و بچه های عزیز تالار عرض می کنم بدخواه مدخواه داشتین یک راست بیاین پیش آقا وحید Smile

در ضمن از جن و منو و شیاطینم نترسید تا آقا وحید مدیره هیچ جنی جرات نداره نزدیک این تالار بشه! Smile

جدا از شوخی
آقا وحید از بچه های گل این تالاره و شرکت خوبی در مباحثات تالار و راهنمایی کاربران داره
شخصا بابت معرفیشون و پست های مفیدشون سپاسگزارم
قطعا از توانایی ها و مهارت های ایشون می تونیم استفاده و راهنمایی بگیریم
آقا وحید ما دوست داریم
Heart Heart Heart
سلام من فاطمه کاظمی 16 ساله از استان گیلان رشتمم انسانی و خیلی دوست دارم فلسفه بخونم
اگر کسی اینجا رشتش فلسفست خواهش میکنم خودشو معرفی کنهHeart
جناب zarati313 عزیز اونها رو دیگه نباید لو میدادی!!
حالا نوبت شماست که خودت رو معرفی کنی !
یواشکی میای میخونی پست هم میزاری معرفی هم نمیکنی؟!!Huh
نکنه از بچه های بالایی؟
Exclamation

نقل قول:بادیگارد

کاش میشدم بادیگارد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فکرش هم ذوق زده میکنه ادم روHeart
یا حق
وحید جان به تخصص های شما هم میخوره بادیگاردی

یه دوست اهل معرفت و اهل دل و خیلی خفن از لحاظ ایمانی دارم

داره خودش رو برای چایخانه ی امام زمان در مسجد سهله آماده میکنه

جان خودم فکر میکنم با مجاهدتایی که داره میکنه به این خواستش میرسه

هم انواع دم کردنی ها رو عالی یاد گرفته با خاصیتشون و هم در تقوا مراتب بسیار بالایی رو کسب کرده که حقیقتاً بهش غبطه میخورم الانم که مشرف شده به سفر عتبات
فکر کنم یا کربلاست یا نجف

خلاصه شما هم میتونی به نظرم...
یه کم همت می خواد و یه عالمه توسل!!!!!!!!
شایدم یه عالمه همت و یه عالمه توسل و توکلSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع