تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام علیکم
نامم مهدی
29 سالمه
با عنایت خاصه حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)مشغول تحصیل در سطح 4 حوزه علمیه قم
متولد شمال-استان گلستان -ساکن شهر مقدس قم
به مجموعه آثار شهید مطهری،کتب شیخ صدوق،شیخ طوسی و...خیلی علاقه دارم.
دورد دوستان
مهم نیست ما کی هستیم
مهم اینه داریم چیکار می کنیم اینجا
چه قدم های مثبتی بر می داریم
سلام بر همه

اسمم ... نمیگم چون میخوام بهم بگین محب

سنم کمتر از بیسته

تخصصم دلنوشته که نه
ورق پاره کردن برا آقاس
شمالیم
ولی جنوب زندگی میکنم

بعد
همه بهم میگن صبورم
ولی عصبی که میشم....Big Grin

پنچ تا کتابی که دوس دارم:
قرآن بیولوژی کمپبل بیوشیمی لنینجر همراه با راستگویان آنگاه هدایت شدم

آها
بعد زبان خارجه هم اندک تسلطی دارم
زمینه ی دینی مورد علاقم آخرالزمانه

5 چیزی که وابستم بهشون
قرآن
چادرم
زیست شناسی
نت
و
قلم و کاغذم
(۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۸)شهرام نوشته است: [ -> ]سلام
چيزهاي مورد علاقه:بحث با انسانهاي با اطلاعات،ورزش مويتاي(بدجوري باهاش حال ميكنم)،ابگوشت با پياز،دوست خوب(با مرام)،نابودي اسرائيل
هدف زندگي:پيشرفت اسلام
عشقم:حسين(علیه السلام)

سلام آقا شهرام عزیز
خوش اومدی پسرBlush. موی تای کار عزیز امیدوارم اوقات خوشی در کنار هم باشیم Wink منم کیوکوشین کار می کنم

(۴/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۳)مهدی110 نوشته است: [ -> ]سلام علیکم
نامم مهدی
29 سالمه
با عنایت خاصه حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)مشغول تحصیل در سطح 4 حوزه علمیه قم
متولد شمال-استان گلستان -ساکن شهر مقدس قم
به مجموعه آثار شهید مطهری،کتب شیخ صدوق،شیخ طوسی و...خیلی علاقه دارم.

آقا مهدی عزیز
ضمن خوش آمد گویی خدمت برادر عزیزم
گفته باشم که حالا حالاها با شما کار داریم Cool
چون گفتید که سطح 4 حوزه هستید
چرا به آمادگی بدنی همانند آمادگی ذهنی , برای پذیرش مولا صاحب الزمان توجهی نمیشه ؟ مگر مولا سرباز نمی خواهند ؟

و سلام بر moheb12 عزیز و خوش آمدید
امیدوارم جوهر برای قلمتون به اندازه کافی آورده باشید چراکه اینجا حس نوشتن عجیبی داره
باز هم خوش آمدید
(۴/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۹)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]آقا مهدی عزیز
ضمن خوش آمد گویی خدمت برادر عزیزم
گفته باشم که حالا حالاها با شما کار داریم Cool
چون گفتید که سطح 4 حوزه هستید
چرا به آمادگی بدنی همانند آمادگی ذهنی , برای پذیرش مولا صاحب الزمان توجهی نمیشه ؟ مگر مولا سرباز نمی خواهند ؟
آقای انصار المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)عزیز.
حق با شماست.حقیر از وقتی که توفیق پیدا کردم و طلبه شدم،همه بهم میگن سرباز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف).سمتی که خیلی برام سنگینه و هنوز احساس میکنم نتونستم هیچ کار مفیدی رو برا آقام انجام بدم.
خدا کمک کرد و توی ورزشهای رزمی کمربند مشکی فول کیک بوکسینگ رو گرفتم.مدت کمی هم مربی بودم ولی بخاطر مشکلات جسمی دیگه نمیتونم ورزش رو به صورت حرفه ای ادامه بدم.فعلا ورزشم شده پیاده روی، فوتسال ،شنا و پینگ پنگ تا ببینیم خدا چی میخواد.
یاعلی(علیه السلام)
(۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۳۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]
(۹/اردیبهشت/۹۰ ۲:۲۲)asier نوشته است: [ -> ]خر شیطون نشید....بنده خدا هم نشید...بشید دوست خدا

بزرگترین افتخار رسول اکرم شخص اول عالم امکان و 14معصوم این بود که عبد خدا هستند
در سرتاسر قرآن، صحیفه سجادیه و نهج البلاغه سخن از عبد شدن و اظهار فقر کردن به درگاه خداوند است
و اگه عبد شدیم خدا آنگاه ما را مفتخر میکنه به عنوان حبیب بودن و دوست بودن
در نماز هم چی میگید
برای اینکه شأن رسول اکرم رو نشون بدید میگید
أشهد أن محمدا عبده و رسوله
یعنی مقام عبد بودن بالاتر از هر مقام دیگه ای هست
و تا عبد نشیم نمیشه مورد محبت و دوستی خدا واقع بشیم
در دعای کمیل هم میخونید از زبان مولا علی
أنا عبدک الضعیف
من بنده ی ضعیف تو هستم

آنچه که در صاحت ربوبی خریدار دارد و انسان را در آن بارگاه قدر و منزلت میدهد و محبوب میکند اظهار بندگی و فقر و عبودیت است که هر چی بیشتر فهمیدی هیچی نیستی بیشتر رحمت خدا شامل حالت میشه
هر چی بیشتر جلوی خدا خضوع کردی بیشتر به مقام لقا و فنای فی الله نزدیک میشی
پس بنابه دستور خدا و 14 معصوم سعی کنید عبد خدا شوید
آنگاه خود به خود دوست خدا هم میشوید!!!

(۱۱/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۵)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. جلال رضایی هستم. 17 سالمه. ازمازندران-بابل.رشته ام علوم و معافه.دعا کنین دانشگاه رضوی مشهد در جوار آقا امام رضا (علیه السلام) قبول شم.ممنون همتون.اگه کمکی باشه در خدمتم.

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟ محمد حسین برخ
- سن؟ واقعا کوچیک همتونم31/2/1376 بچه کوچولوی تالارم
Big Grin
- وضعیت تحصیلی؟ اول دبیرستان ومتنفر از تحصیلات کلاسیک
- وضعیت شغلی؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟بچه ورامینم شهر قیام 15 خرداد و10 دی
- تجربیات؟ عاقل کسیه که از تجربه دیگران استفاده کند
- توانایی یا مهارت خاص؟ آخه بنده ام نیستیم . با این حساب هیچی
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ عربی رو دوست دارم(عاشقشموبلدم )صرفمو بستم دارم نحو میخونم ) تا90٪هم به لغت قرآن آشنام
[/url]
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ یه سوالی بپرسید که بشه جواب دادم
- 5 کتاب مورد علاقه؟ کتب اربعه+بحارالانوار که دنبالشم ولی پیدا نمیشه .اگه کسی داره یه جوری به دست مابرسونه
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ فقط میخندم . نمی دونم چرا؟ به قول معاونمون دست خودم نیست مریضم
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
[/b]خنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده وتالار(اینجا)
راستی برای منم دعا کنید امسال پیش آقا جلال قبول شیم
درثانی از دوست خوبم ورفیق گلم وکسیکه توی تالار از همه بیشتر دوسش دارم میخوام که بیشتر از این منو کفری نکنه وخودشو معرفی کنه وگرنه جفت پا میام توی مانیتور)منظورم این آقاست
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-51.html]علی
110:AngryAngryAngryAngry
- سن؟ واقعا کوچیک همتونم31/2/1376 بچه کوچولوی تالارمBig Grin

در تالار کسی کوچکتر از من پیدا نمیشود
نام:‌محمد حسین
سن:13 سال(دوم راهنمایی نمونه دولتی شهید مطهری استان البرز Big Grin شهرستان کرج ) (19/11/1377)
وضعیت تحصیلی:خوب است
وضعیت شغلی: عصای دست ناظمان و دبیران مدرسه(معروف شدم براشون همه کار میکنم)
زادگاه و محل سکونت فعلی: کرج کرج
تجربیات: بسیار بالا در زمینه ی تحقیر شدن از معلمانی که آزمونشان را بجای اینکه خودشان بزنند به من میدهند بزنم برایشان بعدا دو قورت نیمشان هم باقیست!Big Grinدر زمینه ی درسی و تفحص دفاع مقدسی و هزاران تجربه ی دیگر و بقیه تجربیاتی که انشاالله اضافه خواهد شد
توانایی یا مهارت خاص: در زمینه ی اذیت کردن معلمانی که در بالا توضیح دادم و چند توانایی دیگر
میزان تسلط به زبان خارجی: انگلیسی:‌کمی فراتر از حد مکالمه ای عربی:تا حدودی فرانسوی یا آلمانی:بعدا
زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه: حوزه ی علمیه(سفیران هدایت)- کتاب هایی که بالاتر از سطح خودم است- قرائت و حفظ - نهج البلاغه و ...
5 کتاب مورد علاقه: قرآن مجید- قرآن حکیم - قرآن کریم - قرآن مبین - قرآن
5 خلق خوی اصلی شما(من): خنده رو شاداب بامزه مشتاق فضول

5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟حرف بد و ناروا به هرکسی بدون دوستان قدیم بدون سفرهای زیارتی بدون کتاب بدون اینترنت و تفریحات
دوستان سلاملکم (همون سلامُ علیکم) خوب شد تا دیروز فک می کردم کوچولوی تالار منم ولی باز کوچیک همه بچه های تالار از جمله کوچیکترا و بزرگترا هم هستیم
اسم:سید علیرضا
فامیلی:نمیگم
شهر متولد تهران اصالتا طالقان (کوچیک طالاقونی های عزیز هم هستم ها)
شغل:علاف(منظور همون دانش آموزه)
سمت :از نمکدون های کلاس
توی بهترین مدرسه (دبیرستان) منطقه 9 درس میخونم.....(نمونه دولتی امام صادق(علیه السلام))
عشق اول خدا عشق دوم محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عشق سوم فاطمه(سلام الله علیها)..............عشق پانزدهم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
(البته به ترتیب اولویت نیست ها سوءتفاوت نشه)
فوتبال هم دوسدارم اما تیم ملی (وقتی که لباس قرمز تنشه)
دیگه اینکه شوخ شاد سرخوش و اهل ریسک و صادق و.....دیگه همین دیگه..
نام:سینا
وضعیت تحصیلی:دوم دبیرستان (مدرسه انرژی اتمی ،رشته ریاضی)
وضعیت شغلی:برنامه نویس و هکر کامپیوتر
زادگاه: بخارس
توانایی یا مهارت خاص:برنامه نویسی تحت وب ، (PHP,ASP.NET)
میزان تسلط به زبان خارجه: خوب (انگلیسی ، عبری)
علاقه مندی : برنامه نویسی، هک و امنیت ، آهنگ گوش کردن ، ریاضیات
خلق و خوی اصلی شخصیتی:تا حدودی منطقی ولی بی حوصله
چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد: همینطوری هم سخت هست!

[b]

علی 18 ساله از جلفا- تبریز
پیش انسانی میخونم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع