تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام منم طیبه اندرخور 20 ساله کارشناس کامپیوتر شهر دهدشت و سخنران در مساجد ودانشگاه در زمینه ی مهدویت وفرقه های نوظهور
خدا رو شکر تا حالا خیلی از این بهایی ها رو به مذهب دوازده امامی برگردونم

سلام خیلی خوب شد که این تا پیک رو طرح کردید

به ترتیب میگوم

مهدی
21 ساله
دانشجوی کارشناسی اقتصاد
تورکم و الان البرزم
دفتر فنی ، لوستر ، کامپیوتر ، فتوشاپ ، میکس و منتاژ و...
زبانم هم بدک نیست ولی تسلط ندارم
- 5 کتاب مورد علاقه؟ -نهج البلاغه -قرآن -جاذبه دافعه علی -فروغ ولایت
و دوباره سلام بر همقطاران عزیز! من اگه از وجود این انجمن باخبر بودم خیلی زودتر از اینا میومدم!
مشخصات:
پاچاکوتی هستم (حالا تو شناسنامه که زیاد مهم نیست چی باشه! مهم اینه که اینقدر پاچاکوتی رو دوست دارم که اسمم رو عوض کردم!) 19 ساله، دانشجو و البته بیکارم!
تو جهان اسلام به دنیا اومدم و همونجام زندگی میکنم (و از ملی گراهای افراطیم بیزارم).
بچه تر از اونیم که بخوام تجربه ای داشته باشم.
مهارتم فکر میکنم تو نوشتن باشه. مقاله نویسی و از این دست...
انگلیسیم با کمال تأسف تقریبا کامله، با عربی و آلمانی و [خیلی کم] روسی و فرانسوی آشنایی دارم.
مبارزه با آمریکا و دموکراسی و حمایت از حقوق پرنده ها تنها اهداف منن... (حالا اینام خودشون برای جلب رضایت خدا و امام زمانن)
این کتابا رو هم دوست دارم:
قرآن مجید
نهج البلاغه
مثنوی مولانا
دنیای قشنگ نو (اثر آلدوس هاکسلی)
هولوکاست دروغ بزرگ (دکتر نیک بخش)
ابله (داستایفسکی)
...
کلا کم حرفم، چون کسی نیست که باهاش حرف بزنم، حوصله ی هیچ کاریم ندارم!
اگه تفنگ بادی (که باهاش بچه پررو های پرنده کش جنایتکارو هدف قرار میدم!)، تیرکمان، دوچرخه، لپ تاپ و کتابهای عزیزم رو ازم بگیرن جا به جا تلف میشم از غصه و بیکاری!
(۱/تیر/۹۱ ۱۶:۴۸)Pachacuti نوشته است: [ -> ]و دوباره سلام بر همقطاران عزیز! من اگه از وجود این انجمن باخبر بودم خیلی زودتر از اینا میومدم!
پاچاکوتی هستم (حالا تو شناسنامه که زیاد مهم نیست چی باشه! مهم اینه که اینقدر پاچاکوتی رو دوست دارم که اسمم رو عوض کردم!)
سلام
ببخشید فضولیه میتونم بدونم پاچاکوتی چه معنی دارد که آنقدر دوستش دارید؟

(۱/تیر/۹۱ ۱۶:۴۸)Pachacuti نوشته است: [ -> ]بچه تر از اونیم که بخوام تجربه ای داشته باشم.

کلا کم حرفم، چون کسی نیست که باهاش حرف بزنم، حوصله ی هیچ کاریم ندارم!
ماشاءالله 19 سالتونه باید خیلی نسبت به من با تجربه تر باشید.

چرا الآن کسی هست اگر میخواهی صحبت کنی دربست بیا پیش خودم چون خیلی (حرّافم) به هیچ کس نگی ها؟
نقل قول:Pachacuti نوشته است: و دوباره سلام بر همقطاران عزیز! من اگه از وجود این انجمن باخبر بودم خیلی زودتر از اینا میومدم!
پاچاکوتی هستم (حالا تو شناسنامه که زیاد مهم نیست چی باشه! مهم اینه که اینقدر پاچاکوتی رو دوست دارم که اسمم رو عوض کردم!)

سلام

پاچاکوتی از دوستان من هست![تصویر: blush.gif] باهاش اتفاقی آشنا شدم ، جایی برای بحث کردن می خواست ، من هم گفتن کجا بهتر از بیداری اندیشه! [تصویر: smile.gif]

جناب آنتی دجال اگر اشتباه نکنم تا جاییکه خودش گفته پاچاکوتی باید اسم پادشاهی در ژاپن باشه یا چین! پاچاکوتی ارادت خاصی هم به هیروهیتو هم دارند! [تصویر: smile.gif]

خوشحالم از این که دعوت من پذیرف و اینجا عضو شد! امیدوارم بحث های داغی داشته باشیم.

به امید ظهورش...
(۱/تیر/۹۱ ۱۶:۵۸)anti dajjil نوشته است: [ -> ]سلام

علیک سلام
با تشکر از همقطار عزیز، جناب پرستیژ [!] باید بگم که هیروهیتو آخرین امپراتور ژاپن بود (که میزان خباثتش با کمتر کسی قابل قیاسه ولی من خوشم ازش میاد!) و جناب پاچاکوتی، یکی از امپراتوران بزرگ اینکا، و سازنده ی شهر کوزکو بود. باید بگم که حکومت اینکا ها احتمالا بعد از حکومت حضرات علی و محمد، عادلانه ترین و بهترین حکومت تاریخه و باید به نوعی برای ما الگو باشه! اصلا شاید یه مطلب در موردش نوشتم...

(۱/تیر/۹۱ ۱۶:۵۸)anti dajjil نوشته است: [ -> ]ماشاءالله 19 سالتونه باید خیلی نسبت به من با تجربه تر باشید.

چرا الآن کسی هست اگر میخواهی صحبت کنی دربست بیا پیش خودم چون خیلی (حرّافم) به هیچ کس نگی ها؟

رو چشم! امروز که هرچی حرف نگفته داشتم اینجا مطرح کردم! بعدشم، 19 سال که چیزی نیست... من میگم هرکس حداقل تا 30 سالگی بچه س! و اینم یه حقیقتیه که بدن انسان حتی تا نزدیک 40 سالگیم رشد میکنه...! درواقع 40 سالگی زمان رسیدن به حداکثر رشد عقلیه...
با سلام خدمت دوستان محترم.
من قبلا یه بار در یک خط خودم رو معرفی کرده بودم که فکر میکنم کامل نبوده باشه. نگه داشتم تا بعد کنکور یه معرفی نامه کامل بزارم.
برادر کوچک شما مهدی هستم. 18 سالمه و تازه کنکور ریاضی دادیمSmile
ساکن و متولد شهر مهدی و حمید باکری هستم.
بی تجربه هستم. توانایی زیاد تو بحث کردن دارم البته تو حوزه های تخصصی خودمCool.
زبان انگلیسیم هم به نسبت خوبه. در زمینه دینی مطالعم در حد نرمال هست ولی در مسائل فرهنگی گام به گام با مسائل جامعه مطالعه میکنم و تحقیق میکنم.
کتاب مورد علاقه که زیاده ولی بین اون ها نهج البلاغه و کتاب فاطمه فاطمه هست رو خیلی دوست دارم.
خب من انسانی شوخ طبع ، خوش بین ، رفیق باز و خونسرد هستم(خدا نکنه عصبی بشمBig Grin).
زندگی همینطوری هم تحملش برام خیلی سخته ولی بدون کامپیوترم سخت تر میشهBig Grin.
ولی در واقع زندگی بدون امید به آینده روشن سخت ترین زندگی هاست.
سلام بر دوستان خوبم![تصویر: blush.gif]

امروز سالگرد من هست! [تصویر: smile.gif][/font]
امروز یک سال از ثبت نام بنده در این تالار می گذرد! پارسال درست 28 تیرماه بود که با تالار آشنا شدم ، امروز هم 28 تیرماه است! [تصویر: smile.gif] خواستم تا دوباره معرفی داشته باشیم خدمت دوستان چون واقعا سطحی معرفی کرده بودم ، دفعه ی پیش!

- نام؟
میلاد!

- سن؟
پشت کنکوری! [تصویر: cool.gif]

- وضعیت تحصیلی؟
بازم پشت کنکوری! تجربی هستم! ان شاالله گر خدا خواهد ، سال بعد در پزشکی دانشگاه تهران قبول می شوم ، و 7 سال بعد دکتری هستم برای خویش! قراره بچه های تالار رو رایگان صلواتی ویزیت کنم! ( دعا کنین برام قبول شوم از دستتون میره ها![تصویر: blush.gif])

- وضعیت شغلی؟
سال بعد غول کنکور معلوم می کنه![تصویر: dodgy.gif]

- زادگاه؟
آذربایجان!

و محل سکونت فعلی؟
On the Earth of the God

- تجربیات؟
تجربه خیلی دارم! خیلی ، کتابی است برای خویش! توصیه می کنم از کتابخانه های معتبر کتاب "هزار نکته ی میلاد" رو خریداری کرده و حتما مطالعه کنید![تصویر: cool.gif]

- توانایی یا مهارت خاص؟
توانایی ، والا ترجمه می تونم بکنم ، کلیپ می تونم بسازم ، پی دی اف می تونم بسازم ، می تونم به مانیتور نگاه کنم ، حتی می تونم کیس کامپیوترمو با انگشت پام روشن کنم![تصویر: blush.gif] ( خیلی توانایی دارم مگه نه؟[تصویر: smile.gif] )

- میزان تسلط به زبان خارجه؟

تافل داشتیم که از اعتبار افتاد! وقت هم نمی کنم دوباره آزمون بدم! [تصویر: angel.gif]

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
پژوهش ، تحقیق ، و تفسیر موضوعی قرآن و ...

- 5 کتاب مورد علاقه؟

می شکنم در شکن زلف یار ، روایت عطش و آتش ، زن در آینه ی جمال و جلال ، LongMan ، قرآن!

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟

متاسفانه خیلی شوخ طبع هستم! ناراحت اصلا نمی شوم! عصبانی اصلا نمی شوم! اهل گریه نیستم! از مغرور بودن هم خوشم نمیاد! ( به قول معروف دست بالای دست بسیار است! [تصویر: blush.gif] )

- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟

[font=B Nazanin]اینترنت پرسرعت![تصویر: blush.gif]

بیداری اندیشه!

سایت خودم!

مادرم!

انگشترام![تصویر: smile.gif]

به امید ظهورش...Heart
سلام.....
نمیدونم چرا مدیران خودشون رو معرفی نمیکنند........HuhHuh

والا چیزی نمیشه......ما معرفی کردیم الانم سالمیم........CoolCool
فرم کوتاه معرفی:
- نام؟زینب
- سن؟11
- وضعیت تحصیلی؟می رم پنجم
- وضعیت شغلی؟بیکارمSadBig Grin
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟شیراز
- تجربیات؟من موهام تو اسیاب سفید نکردم کهDodgy
- توانایی یا مهارت خاص؟کار هنری دوست دارم انجام می دم
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ران 1 نوجوان ایران
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟قر ان و داستانهای قران
- 5 کتاب مورد علاقه؟ترجمه قران و ........
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟وای چه سوال سختی باید فکر کنم
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟کامپیو تر کامپیوتر کامپیوتر کامپیو تر کامپیوترBig GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع