تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام طاعات و عباداتتون قبول

- نام؟
استاد راهنمام پای تخته شون اسم منو اینجوری نوشتند : س.ز Big Grinدارم روزهای آخر کارشناسی مهندسی مکانیک رو میگذرونمتوی دانشگاهی که قدمتش از انقلاب هم بیشتره ؛ یک دانشگاه از تیپ الف که به سختگیری هاش و اذیت ها و آزار دانشجوهاش افتخار میکنه به این که معدل رتبه یکش پایینه و امتحانهای سختی میگیره و ...البته با همه این تعریفها ، احتمالا و اگر خدا بخواد ، کمتر از دو ماه دیگه باز هم در همین دانشگاه هستم!
-سن؟من توی فضاهای مجازی مثل وبلاگم ، جلوی تاریخ تولد اینو نوشتم:1357/11/22مهم نیست چند سال سن دارم ، مهم اینه که توی کشور جمهوری اسلامی دارم زندگی میکنم ، توی کشوری که برای شیعه بودنم زجر نمیکشم ، کشته نمیشم ، جزو اقلیت نیستم و ....مهم اینه که من تولدم رو و آزادیم رو از این انقلاب دارم؛ انقلابی که به لطف خدا و عنایت صاحب زمان شکل گرفت و پیروز شد و زیر سایه نایبش هستیم

-محصل سکونت؟
کشور صاحب الزمان؛ حمهوری اسلامی ایران

-تجربیات؟کم نیستند که بشه همه رو گفت اما اینکه اگر تلاشت رو بکنی و بعد خودت رو بسپاری به خدا ، اون موقع اون چیزی که پیش میاد بهترین هست ؛ واقعا به این دو آیه رسیدم که عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم / عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم .واین روزها ، این رو هم به خوبی لمس میکنم که روزها تا وقتی که درونش هستیم برامون سخت میگذرند اما وقتی میگذرند و به عقب برمیگردیم ،میبینیم کلمح البصر گذشتند؛ مثل همین مقاطع تحصیلی!
- توانایی یا مهارت خاص؟در رشته خودم و بعضی چیزهای دیگه ...
- میزان تسلط به زبان خارجه؟بد نبوده ، کانون زبانم روخیلی وقته تموم کردم اما باید تمرین کنم تا دوباره به همون سطح ، بلکه بالاتر برسم

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟

خود زمینه دینی مورد علاقم هست؛ مخصوصا درک دین

- 5 کتاب مورد علاقه؟

قرآن، نهج البلاغه
نمیتونم پنج تا رو تفکیک کنم اما برای نمونه:
و از کتابهای نوشته بشر اونم از نوع غیرمعصومش:

نقش ائمه در احیای دین (علامه عسکری) ، حافظ هفت، استاد عشق، نیمه پنهان ماه ؛ شهید چمران، حماسه تپه برهانیو در کل کتابهایی که منو به فکر فرو ببره و بهم بینش بده
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟منطقی اما کمی حساس ، شوخ طبع ، مودب ، متعهد

- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟

دقیق نمیدونم ، اما فکر میکنم چیزی که میتونه آدم رو در بدترین شرایط حفظ کنه ، خدا هست و اعتقاد به خدا و توسل به او ، با وسیله ای مثل ائمه هست که میتونه راه گشا باشه؛ خدا و ائمه و ..مادر و پدرم
پ.ن:
یکی از توانایی های من که در سطح خیلی خوبی هم قرار داره ، پوشاندن عیبهای خودم هست؛ به حدی که حتی بعضی وقتها خودم هم باورم میشه!! یه جورهایی همراهی در ستار العیوبی خدا!!Big Grin مخصوصا در فضای مجازی
سلام منم از لرستان خطه شیران دوره دفاع مقدس فرزند جانباز (احسان عالی پورم )دانشجوی مهنسی کامپیوتر نرم افزار تازه رفتم تو۲۰ سالگی
سلام دوستان.
عباسم
24 سال
دانشجوی شیمی
کرج

(خدا کنه کاربرهای عزیز این تالار نمیرین و ظهور رو ببینن... انشاالله)
(اللهم عجل لولیک الفرج)
سلام

دوستان
از اسم کاربریم معلومه نیست؟ .
تو دهه دوم بهار زندگی هستم .
کارشناسی ، دارم واسه ارشد میخونم Blush .
روحم که واسه ملکوته اما جسم تو خاک کنار دریا .
اهل نوشتن هستم .
تو زمینه های مشاوره ( خانواده و .... ).
میزان تسلط به زبان خارجه Angel .
-تو مباحث اعتقادی و ادیان کار کردم .
قران نهج البلاغه ....( عاشق کتابم نمیدونم کدومو بگمConfused) .
صبورم کمتر تند میشم دوست دارم دونسته هامو با دیگران سهیم بشم خسیس نیستم ولی یکم خط قرمز دارم .
چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟Dodgyخصوصیه
من امینه هستم 27 ساله.تهران.لیسانس کارگردانی سینما دارم.چند تایی فیلم کوتاه ساختم.کلا تو سینما مشغولم.متاهلم. رهبرم رو عاشقانه دوست دارم ولی از سیاست متنفرم.و ...همین دیگه. التماس دعا از همهSmileSmile

- نام؟

[b] فاطمه خانمSmile

- سن؟
[/b]

[b] 21

- وضعیت تحصیلی؟
[/b]

[b] کنکور دادم و میخوام داروسازی بخونم

- وضعیت شغلی؟
[/b]

[b] منم تو جمع کسایی هستم که بیمه بیکاری بهشون تعلق میگیرهBig Grin

- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
[/b]

[b] شیرازیم کاکو

- تجربیات؟
[/b]

[b] رایانه یه مقداری /آشپزی/آرایش/کتاب خوندن/*فیلم/*گیمر

- توانایی یا مهارت خاص؟
[/b]

[b] مشاوره

- میزان تسلط به زبان خارجه؟
[/b]

[b] دارم میرم کلاس

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
[/b]

[b] مبحث شیرین ازدواجBig Grin Big Grin Big Grin

- 5 کتاب مورد علاقه؟
[/b]

[b] قرآن/حقوق زن در اسلام(ش مطهری)[b]/بسوی کامیابی/کیمیاگر/مهرومهتاب
[/b]

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟

شوخ طبع/لجباز/مغرور/زبون دراز/راز دار

[/b]

[b]
خدا/عشق امام حسین(علیه السلام)/مهرداد/خانواده/داروسازی[/b]

از آشنایی با همه تون خوشبختمHeart

-نام؟ دوست داشتم اسمم زهرا می بود...
- سن؟ 24
- وضعیت تحصیلی؟ دانشجوی دکترای فیزیک _ مدتیه دانشجوی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان هم هستم.
- وضعیت شغلی؟شغل ثابت ندارم .علتشم اینه که دوست دارم بیشتر وقتم رو با خانوادم بگذرونم.گاهی ترجمه گاهی تدریس گاهی برنامه نویسی...
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مشهد-تهران
- تجربیات؟؟
- توانایی یا مهارت خاص؟ دستی در نوشتن و شاعری دارم. خطاطی، برنامه نویسی و آشپزی هم بلدم.
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ تسلط به انگلیسی و عربی و آذری دارم کمی فرانسه میدونم. جدیدا علاقه به یادگیری زبان عبری پیدا کردم.
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ مباحث تاریخ اسلام رو خیلی دوست دارم.
- 5 کتاب مورد علاقه؟ نهج البلاغه-روح مجرد- سرالاسراء-گلستان سعدی- بادبادک باز- منم تیمور جهانگشا...
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ مهربان - منطقی- منظم-کمی مغرور(البته اشتباه نشه متکبر نیستم!)-
عشق امیرالمومنین علیه السلام-خانواده- غرورم- نظم و ترتیب- چادرم
حوريه سادات
17 سالمه
دانش آموز رشته ي تجربي

اهل كاشانم..(روزگارم بد نيستBlush)
دنبال يه سري اطلاعاتم در زمينه آخرالزمان و فراماسونري واسه ساختن1مستندوآگاهي اطرافيان
از چند سال پيش بصورت پيشرفته پينگ پنگ بازي ميكنم،ايشالا چند سال ديگه ميرم المپيك!
Cool
تو تايپ و كلا كامپيوتر و اينترنت ميشه گفت واردم،مخصوصا از فضاي اينجا خيلي خوشم مياد
5 كتاب مورد علاقم:قرآن،نهج البلاغه،ديوان حافظ،مولوي و شهريار
5 خصوصيتم:تعريف از خود نباشه اينجور كه بقيه ميگن مهربون،غم خوار ديگران،منطقي،با گذشت و ساده
بدون عشق به خدام و امام زمان تحمل زندگي رو ندارم...
عاشق خدامم...

از آشنايي باهاتون خوشحالم
Smile

امیر عباس
17
رشته ریاضی فیزیک
استان لرستان شهر دورود
هرچیزی که فکرش رو کنی تجربه کردم
بدن سازی/جودوکار/فوتبالیست
به سه زبان زنده ی دنیا تسلط دارم
لری/بختیاری/کردی
کتاب های دکتر علی شریعتی
آماده ی مبارزه با همه کس/با معرفت/...
اگه رفیق گلم پرهام نباشه یه ثانیه هم نمیتونم زندگی کنم%%%
با سلام
ديگه بعد 2 سال حضور در تالار وقتشه سازمانهاي جاسوسي و دوستان خوب تالاري علي الخصوص اونايي كه لطف زيادي داشتن به بنده منو بشناسن.

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟
محمد فاميلم هم يه جورايي معلومه (---------)
- سن؟
بذار ببينم آهان ؟2 سالمه
- وضعیت تحصیلی؟
خوبه الحمدالله ميتونستم يه كارايي بكنم تو تحصيل اما چون كار برام مهمتر بود ولش كردم
- وضعیت شغلی؟ يجورايي اهل تجارتم اما تو كار انجام پروژه هاي علمي مرتبط با رشته خودم هم هستم
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ كل يوم عاشورا كل ارض كربلا
- تجربیات؟چي ميخاين عزيزان دل از شير مرغ تا جون آدميزاد تو بازار تجربه بنده پيدا ميشه!
- توانایی یا مهارت خاص؟ از خوبان، خوب مشورت ميگيرم
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ از زبان هاي غرب دور تا شرق دور فقط زبان همزبانان رو فهميدم
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ دنبال اين بودم امام حسين (علیه السلام) رو بفهمم و باهاش همراه بشم اما تو ظلمات شب يواشكي پا به فرار گذاشتم باقيشم كه خودتون ميدونيد...
- 5 کتاب مورد علاقه؟قرآن و نهج البلاغه (اما راستش هيچوقت اين دوعزيز رو درك نكردم)-عطش-استاندار مداين-داستان راستان-....
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ حريص (سوا نكنيد خوب و بد قاطيه)-بعضي موقع ها بدقول بعضي موقع ها خوشقول ميشم (به جوش بستگي داره(اينو اتمسفر بخونيد با جو يا يونجه قاطي نكنيد ها
Big Grin[b])) پاش بيفته خط مقدم هم ميرم اما نميدونم چرا با نون گرفتن دم صبح مشكل دارم؟Confused تحليلگر ارشد كليه مسائل اما آخرشم خودم نفهميدم چي ميگم
Huh
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ نماز-
پدرومادر-اكسي‍ژن-آب آشاميدني-خوراكي به ميزان لازم

در ضمن هنوز دينم كامل نشده
[/b]!!!!Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع