۱۴/خرداد/۹۰, ۱۳:۱۹
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
۱۴/خرداد/۹۰, ۱۶:۳۸
به نام زیباترین زیباها,به نام عاشق ترین عاشق ها, به نام داناترین داناها,به نام مهربانترین مهربانان,به نام بخشنده ترین بخشندها
به نام خدا
من کوچیک همه بچهای تالارم.
آدم با این همه استعداد که میبینه دیگه خجالت میکشه که چیزی بگه.
من رضا معمارزاده تهرانی ام
محل سکونتم بهشته(منظورم همسایه امام رضام.البته همسایه بدی ام.)
رشته تحصیلیم مهندسی عمران
یکمی هم کامپیوتر بلدم(دیپلم کامپیوتر دارم)زبانم ضعیفه البته قصد دارم برم کلاس زبان.
احکام مبتلا به رو تقریبا واردم.
اهل ورزشم.وکم صحبت.
متولد1368 یعنی 22 سالمه.
ازاینکه با این تالار آشنا شدم خیلی خوشحالم.و دعا میکنم همه باهم سرباز امام زمان باشیم وبرای خدا ودر راه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید بشیم.
به نام خدا
من کوچیک همه بچهای تالارم.
آدم با این همه استعداد که میبینه دیگه خجالت میکشه که چیزی بگه.
من رضا معمارزاده تهرانی ام
محل سکونتم بهشته(منظورم همسایه امام رضام.البته همسایه بدی ام.)
رشته تحصیلیم مهندسی عمران
یکمی هم کامپیوتر بلدم(دیپلم کامپیوتر دارم)زبانم ضعیفه البته قصد دارم برم کلاس زبان.
احکام مبتلا به رو تقریبا واردم.
اهل ورزشم.وکم صحبت.
متولد1368 یعنی 22 سالمه.
ازاینکه با این تالار آشنا شدم خیلی خوشحالم.و دعا میکنم همه باهم سرباز امام زمان باشیم وبرای خدا ودر راه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید بشیم.
۱۴/خرداد/۹۰, ۲۳:۳۶
سلام به همگی ...
اووووووووه چقد آدم باسواد داریم اینجا ....
آقا ما که به گرد پاتونم نمیرسیم ....
زیاد حرف زدم ....
احسان لک زائی هستم ساکن قم
ترم آخر کارشناسی برق قدرت از دانشگاه آزاد ساوه
البته کوچیک همه 24 سالمه
اووووووووه چقد آدم باسواد داریم اینجا ....
آقا ما که به گرد پاتونم نمیرسیم ....
زیاد حرف زدم ....
احسان لک زائی هستم ساکن قم
ترم آخر کارشناسی برق قدرت از دانشگاه آزاد ساوه
البته کوچیک همه 24 سالمه

۱۵/خرداد/۹۰, ۰:۳۰
چرا هر كس مياد اينجا به خاطر سواد كمش نسبت بقيه احساس حقارت ميكنه
بهتره يه حديث بگم بدونيد كه امام زمان فقط فرد با تقوا مي خواد
از امام صادق عليه السلام سوال شد امير المومنين به خاطر چه چيزي به چنين مقامي پيش پيغمبر رسيد؟
حضرت جواب دادند جدم علي عليه ااسلام نه بخاطر نمازها و عبادت هاي طولاني و نه بخاطر گريه ها و سجده هاي طولاني كه به اين مقام رسيدند بلكه فقط و فقط بخاطر دو چيز بود كه شدند امير المومنين
يكي راستگويي و دومي اداي امانت و وفاي به عهد
خدا توفيق انجام اين دو عمل كه شامل عزيز شدن پيش امام زمان ارواحناه فدا رو ميشه رو به هممون قسمت كنه
به اميد ظهور مولامون ، روز رحلت امام هم هستش براي اين بزرگوار هم صلواتي بفرسيد
بهتره يه حديث بگم بدونيد كه امام زمان فقط فرد با تقوا مي خواد
از امام صادق عليه السلام سوال شد امير المومنين به خاطر چه چيزي به چنين مقامي پيش پيغمبر رسيد؟
حضرت جواب دادند جدم علي عليه ااسلام نه بخاطر نمازها و عبادت هاي طولاني و نه بخاطر گريه ها و سجده هاي طولاني كه به اين مقام رسيدند بلكه فقط و فقط بخاطر دو چيز بود كه شدند امير المومنين
يكي راستگويي و دومي اداي امانت و وفاي به عهد
خدا توفيق انجام اين دو عمل كه شامل عزيز شدن پيش امام زمان ارواحناه فدا رو ميشه رو به هممون قسمت كنه
به اميد ظهور مولامون ، روز رحلت امام هم هستش براي اين بزرگوار هم صلواتي بفرسيد
۱۵/خرداد/۹۰, ۰:۴۸
سلام ، محسن اخوان هستم 22 ساله اهل همدان . بعضی از دوستام به خاطر فامیلیم من رو اخوی صدا میکنن به همین دلیل هر سایتی که عضو میشم نام کاربریم رو akhevi انتخاب می کنم. دبیر ریاضی مقطع راهنمایی ناحیه یک همدان هستم و مثل دوستمون shafagh-mah عزیز خیلی ها باورشون نمیشه که من معلمم. امسال که گذشت سال دوم تدریسم بود ، پارسال پدر یکی از دانش آموزها که به مدرسه اومده بود فکر می کرد که منم دانش آموزم.سال 88 که مدرک کاردانی آموزش ریاضی ام رو از تربیت معلم شهید مقصودی همدان گرفتم همزمان هم آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت کردم و هم یک بار دیگه کنکور سراسری ، هم کارشناسی ریاضی تربیت معلم شهید مقصودی قبول شدم و هم بدون یک ساعت مطالعه مهندسی معماری پیام نور همدان(در مقابل شماها هیچم ولی چیکار کنم که اعتماد به نفس بالا باعث شد که از خودم تعریف کنم) که معماری رو به خاطر اینکه بر خلاف رشته های دیگه ی پیام نور ساعات عملی زیادی داشت و باید حتما در کلاس حاضر می شدم نتونستم ادامه بدم ، این شد که با گرفتن یک سال مرخصی کارشناسی ریاضی رو ادامه دادم و الان در حال گذراندن ترم 2 هستم . پارسال با دیدن سخنرانی استاد رائفی پور عزیز که پسر خالم بهم داده بود مسیر زندگیم عوض شد(البته قبلش هم آدم بدی نبودما ولی خب خیلی بهتر شدم) و از این بابت خدا رو بسیار سپاسگذارم (شد زندگی نامه!
) . امیدوارم که خدا ما را در رکاب یاران حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و همچنین مرگ ما رو در راه خودش قرار بدهد.
) . امیدوارم که خدا ما را در رکاب یاران حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)و همچنین مرگ ما رو در راه خودش قرار بدهد.۱۵/خرداد/۹۰, ۱۲:۱۶
سلام
حامد هستم از روستایی چهاربرج 23ساله دانشجوی سال اخر مدیریت صنعتی /از کامپیوتر در حد ویندوز عوض کردن بلدم(حساب ویندوزهایی که برایی دوستام عوض کردم از دستم در رفته
)
از حدودن یک سال و نیم پیش با دو سه تا از دوستام که دانشجو هستند شروع کردیم .به دعا خونی در مسجد روستا (حدود یک سال میشد که دعا برگزار نمی شد
)اول هر پنج شنبه دعایی کمیل میخوندیم.تعدادمونم سه نفر یا دو نفر(خودمان دعا خون بودیم همه) .کم کم تعداد زیاد شد همه جوان .بعد دعایی توسل(عاشق این دعام) .بعد یه مدتم زیارت عاشورا .حالم که اخوند اوردیم نماز جماعت سه صف فقط جون اکثر دانشجوهایی روستام میان .قبلا فقط مراسم ایام محرم بود.حالا تمامی اعیاد و روزهای شهادت مجلس داریم.یه محفل اونس با قرانم داریم که هر سه شنبه به خونه یکی از اهلی میریم به دعوتشون وقران میخونیم همه جون یه چند نفر بزرگتر.یه جلساتیم تو مسجد میزاریم برای گفتگو در مورد همه چی.از وقتی مستند ظهور دیدم دیدم نست به خیلی چیزها باز شد.انشا الله خدا از ما قبول کنه
تو این تالارم تازه واردم ولی از وقتی باهاش اشنا شدم اکثر مطالبشو خوندم.
عذر خواهی میکنم که زیاد حرف زدم.
اینای که گفتم همش کارایی ما بود ایکاش میشد مشکلاتی که دجال تو روستاها به وجود اورده بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حامد هستم از روستایی چهاربرج 23ساله دانشجوی سال اخر مدیریت صنعتی /از کامپیوتر در حد ویندوز عوض کردن بلدم(حساب ویندوزهایی که برایی دوستام عوض کردم از دستم در رفته
)از حدودن یک سال و نیم پیش با دو سه تا از دوستام که دانشجو هستند شروع کردیم .به دعا خونی در مسجد روستا (حدود یک سال میشد که دعا برگزار نمی شد
)اول هر پنج شنبه دعایی کمیل میخوندیم.تعدادمونم سه نفر یا دو نفر(خودمان دعا خون بودیم همه) .کم کم تعداد زیاد شد همه جوان .بعد دعایی توسل(عاشق این دعام) .بعد یه مدتم زیارت عاشورا .حالم که اخوند اوردیم نماز جماعت سه صف فقط جون اکثر دانشجوهایی روستام میان .قبلا فقط مراسم ایام محرم بود.حالا تمامی اعیاد و روزهای شهادت مجلس داریم.یه محفل اونس با قرانم داریم که هر سه شنبه به خونه یکی از اهلی میریم به دعوتشون وقران میخونیم همه جون یه چند نفر بزرگتر.یه جلساتیم تو مسجد میزاریم برای گفتگو در مورد همه چی.از وقتی مستند ظهور دیدم دیدم نست به خیلی چیزها باز شد.انشا الله خدا از ما قبول کنهتو این تالارم تازه واردم ولی از وقتی باهاش اشنا شدم اکثر مطالبشو خوندم.

اینای که گفتم همش کارایی ما بود ایکاش میشد مشکلاتی که دجال تو روستاها به وجود اورده بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۵/خرداد/۹۰, ۱۳:۰۳
(۱۵/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۶)hamed313 نوشته است: [ -> ]سلامتحت تاثیر قرار گرفتم
حامد هستم از روستایی چهاربرج 23ساله دانشجوی سال اخر مدیریت صنعتی /از کامپیوتر در حد ویندوز عوض کردن بلدم(حساب ویندوزهایی که برایی دوستام عوض کردم از دستم در رفته)
از حدودن یک سال و نیم پیش با دو سه تا از دوستام که دانشجو هستند شروع کردیم .به دعا خونی در مسجد روستا (حدود یک سال میشد که دعا برگزار نمی شد)اول هر پنج شنبه دعایی کمیل میخوندیم.تعدادمونم سه نفر یا دو نفر(خودم دعا خون بودیم) .کم کم تعداد زیاد شد همه جوان .بعد دعایی توسل(عاشق این دعام) .بعد یه مدتم زیارت عاشورا .حالم که اخوند اوردیم نماز جماعت سه صف فقط جون اکثر دانشجوهایی روستام میان .قبلا فقط مراسم ایام محرم بود.حالا تمامی اعیاد و روزهای شهادت مجلس داریم.یه محفل اونس با قرانم داریم که هر سه شنبه به خونه یکی از اهلی میریم به دعوتشون وقران میخونیم همه جون یه چند نفر بزرگتر.یه جلساتیم تو مسجد میزاریم برای گفتگو در مورد همه چی.از وقتی مستند ظهور دیدم دیدم نست به خیلی چیزها باز شد.انشا الله خدا از ما قبول کنه
تو این تالارم تازه واردم ولی از وقتی باهاش اشنا شدم اکثر مطالبشو خوندم.
خداوند بر توفیقات شما بیافزاید، خوشابه حالتون
خداوندا ما را وسیله هدایت دیگران قرار ده (از فرازهای صحیفه)
شما مشمول این فراز شده اید برادر
التماس دعا
۲۶/خرداد/۹۰, ۱۷:۵۸
بنده معلم هستم فقط عشق آتشینی که به حضرت صاحب الامر دارم مرا به حضور در این تالار کشانده . سعی می کنم از مطالب نو ، جدید و علمی و عرفانی و مذهبی وسیاسی و ... را از این تالار استفاده کرده و فرهنگ سازی خوبی برای آینده فرزندان این مملکت ایجاد کنم .
همیشه اوقات اضافی کلاسم به تناسب سن دانش آموزانم ، مسائل مطرح شده ی تالار است .
در دعاهای خود یادی از ما بکنید .
عبداللهی دبیر حرفه و فن شهرستان نقده آ غربی
با اجازه کوچکترها بنده متولد 1354 هستم
همیشه اوقات اضافی کلاسم به تناسب سن دانش آموزانم ، مسائل مطرح شده ی تالار است .
در دعاهای خود یادی از ما بکنید .
عبداللهی دبیر حرفه و فن شهرستان نقده آ غربی
(۲۸/اسفند/۸۹ ۲۰:۰۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]سلام
مثل اینکه تا اینجا من و حسین بابا بزرگ اینجاییم
من وحید 62 حقوق
ساکن کازرون
مربی سابق ورزشهای رزمی
اشنا با بازار ارز (فارکس)
یا علی
با اجازه کوچکترها بنده متولد 1354 هستم
۲۹/خرداد/۹۰, ۱۹:۵۰
سلام
اینجا که همه تحصیل کردن پس ما چی کار کنیم,همه هم که رشته دانشگاهی شون رو گفتن فقط ما این وسط باید ضایع بشیم
احمد رضا.م
متولد:70
از کازرون,همشهری وحید 110,دانشگاه هم نرفتم توی چیزی هم تخصص ندارم
اینجا که همه تحصیل کردن پس ما چی کار کنیم,همه هم که رشته دانشگاهی شون رو گفتن فقط ما این وسط باید ضایع بشیم
احمد رضا.م
متولد:70
از کازرون,همشهری وحید 110,دانشگاه هم نرفتم توی چیزی هم تخصص ندارم
۲۹/خرداد/۹۰, ۲۰:۳۰
سلام خدمت دوستان عزیزم و خدا قوت جانانه به مدیران تالار
محمد امین هستم
ایمان و اعتقادم بالا و پایین زیاد داشته ... امیدوارم بتونم ار مطالبتون نهایت استفاده را بکنم و از این طریق ایمانمو قویتر کنم...
یا حق
محمد امین هستم
ایمان و اعتقادم بالا و پایین زیاد داشته ... امیدوارم بتونم ار مطالبتون نهایت استفاده را بکنم و از این طریق ایمانمو قویتر کنم...
یا حق