تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
با عرض سلام و احترام
من بهنام هستم 22 ساله دانشجوی رشته کامپیوتر ساکن شهرری
با سلام مهرداد حیدری هستم 23 ساله.کارم اهنگسازیست.و دوبلاژ و به کار در رادیو هم مشغول هستم
یا علی...
سلام خدمت دوستان گلم
محمد هستم از سال 68در انتظار ظهور حجت حق مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چشم به راهم

دانشجوی کارشناسی کامپیوتر
بهشتي هستم
اهل بهشت شاهرود

رشته تحصيليم پژوهشگري علوم اجتماعي از دانشگاه فردوسي مشهد
عاشق مطالعه و تحقيقم ، كار تحقيقي هم زياد دارم و هنوز هم مشغولم.
تقريبا تمام موضوعات علمي مورد علاقه منه از دين و اخلاق گرفته تا رياضي و فيزيك وشعرو ادبيات
تو كارهاي فرهنگي زياد فعاليت ميكنم چون معتقدم با دست روي دست گذاشتن و فقط دعا خوندن هيچ اتفاقي نمي افته .
اساتيد خوبي داشتم و براي ياد گرفتن يا ديدن يه استاد خوب حاضرم كلي مسافرت كنم.
هر كاري رو فقط با يه بار ديدن ياد ميگيرم.
تقريبا براي كارهاي كامپيوتريم بي نيازم و خودم كارهاي بقيه رو راه مي اندازم
كار طراحي و صفحه آرايي بلدم و تا حالا كارهاي زيادي براي دانشگاه و جاهاي ديگه انجام دادم.
خيلي كارها بلدم يا انجام دادم كه گفتنش مشكل ساز ميشه .
در زمينه كاريكاتور(سياسي، اجتماعي، اقتصادي و...) طراحي هاي مناسبتي ، اطلاعات مربوط به كشور هاي اسلامي و .... تقريبا يه كلكسيونر محسوب ميشم .
در خيلي از موضوعات به علت رشته تحصيليم و علاقه خودم ويژه تحقيق كردم .
مهمترين ويژگيم اينه كه پايه كارم ، يه كاري رو كه شروع كنم بايد تا آخرش برم
زبان انگليسي و عربيم بد نيست . كار خودم رو راه مي اندازه .

با سايت هم از طريق زن داداش گلم خانم رجبي آشنا شدم.
ميخوايم با همديگه يه الگو از روابط خوب و حسنه بين عروس و خواهر شوهر بهتون نشون بديم.
به نام خدا
نام؟جواد ظهوری
- سن؟18
- وضعیت تحصیلی؟دانشجوی رشته ی حقوق
- وضعیت شغلی؟فعلا در خدمت شما هستیم
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟بهشت-بهشت(شهرستان فردوس)
- تجربیات؟مطالعات زیادی در زمینه ی دفاع مقدس
- توانایی یا مهارت خاص؟عکاسی و برق رو تا حدودی کار کردم وبلدم
- میزان تسلط به زبان خارجه؟انگلیسی رو در حد نظام آموزشیمون بلدم عربی هم به مدد رشتم تا حدودی میفهمم
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟زمینه ی دینی در زمینهی شبهات وفرهنگی دفاع مقدس
- 5 کتاب مورد علاقه؟تحریفات عاشورا.خط خون.دا.داستان راستان .کویر. رابینسون کروزوئه(البته در کودکی)
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟خجالتی(به طوری که اوایل خجالت میکشیدم تو سایت نظرم رو بگم)فعال.شوخ.عاشق جبه و جنگ
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ خدا(اگه شعار نباشه)پدر .مادر .خواهر.دوستان.امید. یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر همگی

نام = سیدعلی فلاح میر موسوی اجدادی
کد قالب بندی شده:
جدی میگم بابا شوخی ندارم که

آشنایی با سایت هم توسط برادر مهدی 2012 و..... یه گروه

زاد گاه لاهیجان

ساکن استان شریف البرز

سن=؟

میزان تحصیلات = ریا میشه
سلام دوستان عزیز

این تالار فضای فعالیت خیلی خوبی داره برای همه ما که یک هدف داریم و اون خدمت به امام عصرمونه.

همین طوری که می دونین یک جهاد اکبر داریم و یک جهاد اصغر اما کاری که ما باهم انجام می دیم جهاد اوسط نامداره که همان جهاد فرهنگی است برای رساندن اسلام ناب محمدی به تشنگان اون در سرتاسر عالم.

امید دارم که ما بتونیم روزی از محدودیت های جغرافیایی ، زبانی ، ارتباطی و محدودیت هایی که بدخواهان عالم برای جلوگیری از انتشار عطر اسلام ناب محمدی در فضای عالم ایجاد می کنند بگذریم تا هدفی که امام برای این انقلاب مقدس تعیین کرد را برآورده کنیم یعنی بر افراشتن پرچم لااله الا الله.

من محمد حسینم، یک ماه پیش 19 سالم شد و الان دانشجوی برق دانشگاه یزد هستم رشته مهندسی برق Idea اما خودم اصفهانیم دادا Smile

راستش من باید خیلی وقت پیش به جمع شما می اومدم . حدود 4 سالی می شه که با مقالات فراماسونری آشنا شده ام . پیشتر از منابع خارجی استفاده می کردم آخه اون زمان مقالات فارسی به این گستردگی نبودند.

یادمه اولین باری که به وبلاگ بیداری اندیشه اومدم برای دانلود مستند فریب اوباما بود که دیدم بچه ها تازه ترجمه های قسمت 20 مستند ظهور را گذاشته بودن . خیلی خوشحال شدم. من قسمتایی از ظهور را دیده بودم ولی این همت را نداشتم که اونا رو برای بقیه ترجمه کنم . غیر منتظره بود که عده ای از هم وطنام ترجمه سریال را به عهده گرفتند ولی خوب بچه های این سرزمین همیشه هوشیارن.
مجموعه ظهور انتخاب خوبی بود . انصافا بچه های وبلاگ بیداری اندیشه هم خیلی کار درست بودن.اگه می شه اون هایی که قبلا توی وبلاگ بودن pm بدن خوشحال می شم مجددا ببینمشون.

بعدش یادمه درخواست همکاری دادم و گفتم می تونم کمک کنم . بچه ها چند تا dvd از مستنداتی که روشون کار می کردن برام پست کردم منم شروع کردم به نوشتن مستندی به اسم جنگ هالیوود با خدا ولی وسطای نوشتن بود که دانشگاه قبول شدم و شرایط جوری شد که دیگه نتونستم این کار را ادامه بدم.

بعد هم که دستشون درد نکنه وبلاگا هک کردن که خدا را شکر اینجا راه افتاد .امیدوارم ما اینجا همدیگه را پیدا کنیم و هسته ای تشکیل بشه برای پروژه بیداری جهانی و با لطف خدا و اخلاصی که در شما عزیزان هست متصل بشیم به انقلاب حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ( یعنی آیا حضرت نگاهی به این جمع چاکرانش دارند؟و آیا می شود یکی از 313 یار در بین ما باشد ؟ خدا کنه که بتونیم در کارها مون مخلص بشیم)

نمی خوام بگم برای چی این یک سال را رها کردم ولی من آدم کم صبری هستم نمی تونم تحمل کنم این همه ظرفیت باشه اما کسی نخواد ازشون استفاده کنه . از بعضی از این مدیریت ها حالم به هم می خوره Dodgy.
اما حالا اومدم بگم یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت توکل بر خدا . دوست دارم با عزیزانی مثل شما همراه باشم ماشاءالله همه تون متعهد جوان با انگیزه من کمترین هم در میان شما دوستان ان شاءالله مورد لطف خدا قرار بگیرم. البته اگه ما را به عنوان همسنگرتون قبول کنین.

اما توی این مدت خیلی کار های مختلف کردم و خدا زد پس کلم Blush که باید بگم آفاق را گردیده ام مهر بتان ورزیده ام خوبان فراوان دیده ام اما ...

این جا هم تاپیک خوبیه خیلی دوست دارم صمیمیت و ارتباط بین بچه ها خیلی بیشتر از این باشه واقعا نیازه اما باید مراقب گرگهای در پوست گوسفند هم باید بود که این مسیر پرخطری است.

مهارت هم زیاد دارم چی می خوای؟

پست هم زیاد نمی دم سعی می کنم بیشتر بخونم و پست های جون دار بدم.

تسلطم روی زبان نسبتا زیاد خوبه ولی فارسی داره یادم می ره. فرانسه هم می شه گفت بلدم. عربی هم دارم یاد می گیرم.

غیر از مباحث دشمن شناسی (که البته نباید هدف باشه :exclamationSmile به تهذیب نفس خیلی علاقه دارم و اینکه اسلام را خودم پیدا کنم نه اینکه از پدر و مادرم به ارث برده باشم.خیلی دوست دارم مردم دنیا را با حقیقتی که در اسلامه آشنا کنم.

با کتاب ها و سخنرانی های شهید مطهری - استاد طاهر زاده - آقای ازغدی - دکتر عباسی و معراج السعاده خیلی حال می کنم

زندگی بدون دغدغه برام مشکله و این که دچار روزمره گی بشم

فکر کنم به همه سوال ها جواب دادم ولی ببخشید که زیادی جواب دادم یک سری درد و دلا بود که باید می گفتم ان شاءالله بیشتر با هم آشنا می شیم

راستی تا یادم نرفته بگم NotroN معنی داره و مخفف 6 کلمه است اونا با نوترون هسته اشتباه نگیرید
NotroN یعنی "New Order To Rise Of NatioN" که تقریبا میشه "سازمان دهی نوین به بیداری ملت" و plus هم خوب منم Sleepy

با تشکر از تلاش هاتون Heart

یک صحبت هم دارم مخصوصا با اونایی که بعدا میان و این پست ها را می خونن.Shy

فقط می خواهم تو بمانی، باشی با ما، تا انتها! همان انتهایی که امام راحلمان فرمود؛ "تا شرک و کفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم. ما بر شهر و مملکت با کسی دعوا نداریم، ما تصمیم داریم پرچم لااله إلا الله را بر قلل رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآوریم."
من: ویلیام 40, 45 ساله
فامیل: والاس
شهرت: شجاع دل
کشور: اسکاتلند آزاد
تحصیلات: فکر کنم بی سواد
اینم عکس منه که مال حدود سال 1000 یا 1200 بعد از میلاده...!!!

[تصویر: n8jgvkcoe633bny4mk6.jpg]

شوخی کردمBig Grin

من: یاسین... آبان نود بیست سالم میشه( خیلی پیچیده شد Huh)
شهرت: شجاع دل
تحصیلات ناچیز حقیر: دانشجو مهندسی برق/ چمران
علایق: از کتاب خوندن تنفر و انزجار خاصی دارم !!! Smile

آقایون mehdi2021 و بیداری اندیشه هویت شما هنوز نا معلومه ... اقدام کنین تا مشکلی پیش نیومده
Big GrinBig GrinBig Grin
سلام
من فاطمه باقری کارشناس ارشد ادبیات فارسی هستم

35 سال دارم
سلام
امیر محمدی هستم متولد 64 از کرمانشاه.
لیسانس نرم افزار
کارمند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع