تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام
منم مریم 22 ساله ساکن دامغان
ترم اخر مهندسی عمران دنشگاه صنعتی شاهرودم!
به کتابای سید مهدی شجاعی و رضا امیر خانی علاقه دارم!
کار جالبی بود.
سلام من محسن عابدی 20 ساله دانشجوی رشته زمین شناسی دانشگاه اصفهان
سلاااااااااااااااااام علیکم اجمعین...
بابام جان این تاپیکو کجا قایم کرده بودین ما تا حالا ندیدیم؟
- نام؟ کوچیک شما سعید(سعید خان)
Cool
- سن؟ باز کوچیک شما دارم میرم تو 21 (یک سوم عمرمون رفت، هیچ کاری نکردیم)
[/b]
Angel
- وضعیت تحصیلی؟ دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات تو جهاد دانشگاهی صنعتی شریف(اگه خدا قبول کنه)
Wink
- وضعیت شغلی؟ خییییییلی دنبال کار گشتم ولی چون دانشجوام میگن برو درست که تموم شد بیا...
Sad
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ زادگاهم تهران و محل زندگیمم تهران... اصالتا آذرییم(یاشاسین آذربایجان)
Heart
- تجربیات؟ تجربه ی خرابکاری یا چی؟ ذهنم کلا واسه کلاهبرداری و خلاف خیلی خوب کار میکنه(خودمم نمی دونم چرا؟ قدیمیا میگن پسر دوم یا رییس بانک میشه یا دزد بانک.
Wink
- توانایی یا مهارت خاص؟ بخوام بگم هم می ترسم ریا شه، هم طولانی که حوصله ی آدم سر بره... خلاصشو بخوام بگم، شبکه های کامپیوتری، نرم افزار و سخت افزار و برنامه نویسی تحت ویندوز و تحت وب و پایگاه داده و میکس و مونتاژ و دوربین مدار بسته و ... تو زمینه ی ورزش، فوتبال و والیبال و بسکتبال و فوتسال و بدمینتون و لیز خوردن روی برف... به شعر و مباحث مدیریتی و علوم سیاسی و الهیات علاقه ی خاصی دارم. بقیشو نمیگم.(خداییش ببین ظلم نیست بهم کار نمی دن؟ باید برم جزء فرار مخ ها)... راستی تو مریض شدنم استعداد و مهارت خاصی دارم( الآنم سرماخوردم در حد لالیگا))
Angel
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ انگلیسی، آذری و استانبولیم در حد متوسط یا متوسط رو به بالاست.
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ همینایی که تو این تالار بحث میشه.
- 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن( الیته بیشتر ترجمه و تفسیرشو میخونم).همین.
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ شوخ طبع با رعایت احترام، رک، تسلیم ناپذیر، بعضی اوقات یه سوتیایی میدم که همه بهم شک میکنن، بعضی اوقاتم یه کارایی می کنم که همه دهنشون وا می مونه.
Surprise
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
[b]خدا، امام زمان و خانواده(کلا زیاد به این دنیا وابستگی ندارم)

توضیحات: فقط به تیم رئال مادرید علاقه دارم.
تو زندگی که به درد کسی نخوردیم، شاید به درد شما بخوریم.
امضامم خودمم(آره جون خودت). هفت خانی ام واسه شیطون.
وقت قرصمه بخورم و برم بخوابم.
افتخار می کنم که پیش شمام.
یاحق.
Smile
نامم:محمد جواد
دوست دارم جواد صدام کنن بدون هیچ شرمندگی و خجالتی که اخیرا به وجود اوردن
عاشق اسم مهدیارم به راستی که نامی زیباست
هدفم یاریست و بیشتر یاری خودم در زندگی و اگاه شدنم از زندگی

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟سید حسین
- سن؟19
- وضعیت تحصیلی؟دیپلم رشتمم علوم معارف اسلامی و انسانی
- وضعیت شغلی؟شغل خاصی ندارم ولی زیاد داستان می نویسم
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟تهران -تهران
- تجربیات؟هیچ کس جز خدا خیر ادم نمی خواد
- توانایی یا مهارت خاص؟رزمی کار،عکاس،نویسنده ،عاشق تنیس خاکی ،راستی شنادرحد100%
- میزان تسلط به زبان خارجه؟یه چیزایی می فهمیم
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟بسیج
- 5 کتاب مورد علاقه؟قران ،زندگی نامه علامه طباطبایی،تفسیر،اصول کافی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ مهربون از ادمایی که حرف حق نمی زنند متنفرم دوست دارم از همه زیبایی هایی که خدا در دنیا قرار داده دیدن کنم عاشق فعالیت در راستای بسیج و خدمت به کشور
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد.قران مفاتیح یادامام حسین وائمه سخنرانی های استاد رائفی پور هوا
- نام؟ نگار
- سن؟ 18
- وضعیت تحصیلی؟ پیش ریاضی
- وضعیت شغلی؟ فعلا کنکور
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ تهران-تهران
- تجربیات؟ تو چه زمینه ای خب؟؟تجربه زیاده...البته در حد خودم!!!
- توانایی یا مهارت خاص؟ مهارت خاصی تو گریه کردن دارم!!:دی-غیر از اون یه کمی بلدم حرف بزنم و بحث کنم و بنویسم و شعر بگم و کتاب بخونم و میونداری کنم تو مجالس و اینا دیگه!!
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ در حد فهمیدن معمولی...مسلط نیستم!!
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ زمینه ی دینی مورد علاقم خود قرآنه و مطالعه درباره ی حضرت زهرا(سلام الله علیها) و برگزاری مراسم های جشن یا عزاداری برای ائمه(علیهم السلام)...زمینه ی فرهنگی هم عاشق شعرم!!!
- 5 کتاب مورد علاقه؟ سقای آب و ادب-پدر،عشق و پسر-کشتی پهلو گرفته-مهر و مهتاب-قبله ی مایل به تو!
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟آروم...صبور...رو مسائل اعتقادی مخصوصا به شدت غیرتی!!!سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم و سنگ صبور خوبی باشم...
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ امید به ظهور آقا!!!

محرم...همسرم...خانوادم...کتاب!

بعد از این همه گشت و گذار تو تالار تازه این تاپیک رو دیدم
- نام؟علی
- سن؟21
- وضعیت تحصیلی؟
[b]دانشجو عمران

- وضعیت شغلی؟فعلن سر ساختمون کار میکنم (مفتی) تا یه نمه برام سابقه کار بشه وقتی مدرک گرفتم نگن جوجه ای (بگن مرغی[تصویر: biggrin.gif])

- زادگاه و محل سکونت فعلی؟مشهد. مشهد
- تجربیات؟در حد مرغ[تصویر: biggrin.gif]

- توانایی یا مهارت خاص؟صخره نوردی و کوه نوردی . ورزشهای رزمی در حد اعلا، کمی هم عکاسی
- میزان تسلط به زبان خارجه؟همسطح با جلبک دریای کارائیب
Cool
- زمینه ی دینی و مورد علاقه؟ظهور
- 5 کتاب مورد علاقه؟تعداد کتابهایی که تا حالا خوندم 5 تا نمیشه اما هرچقدر فیلم 127 ساعت رو نگا میکنم برام تکراری نمیشه
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟زندگی اجتماعی خیلی قوی، ارام، در زمینه درسی با هوش ولی به شدت کم کار
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟رانندگی، ورزش و طبیعت گردی(همون عشق و حال خودمون)، رفیق بازی،
عکاسی، عزاداری برای ائمه، گیر دادن مامان بابا Wink
سلام

- نام : محمد
- وضعیت تحصیلی : دیپلم
- وضعیت شغلی : در حال تأسیس سازمان مافیاییCool
- زادگاه و محل سکونت فعلی : بیمارستان و خانه بابام، نه اشتباه شد، خانه صاحبخانه
- تجربیات : خب، مثل هر آدم دیگه‌ای خیلی تجربیات داشته‌ام، ولی همه‌اش یادم نیستBig Grin
- توانایی یا مهارت خاص : خودم فکر می‌کنم برنامه نویسی بلدم (یه بار یه جا نظر دادم ضایع شدمBig Grin)
- میزان تسلط به زبان خارجه : اگر خیلی نامفهوم حرف نزنه معمولاً می‌فهمم.
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه : شما چی فکر می‌کنید؟ مثلاً انتظار دارید بگوییم فراماسون هستیم؟
- 5 کتاب مورد علاقه : انشاء الله قرآن . و بعضی کلمات قشنگ در بعضی کتب مثل دیوان خانم پروین اعتصامی و شاهنامه و دیوان شمس هر چند که باید با قرآن بسنجیم تا ببینیم چه گفته‌اند.
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما : دو شخصیتی (از نوع اسکیزوفرنی) پس ده تا میگم : به شدت لوس و یکدنده و کند و بدقول و وسواسی و احمق و خودخواه و خودبین و خودپرست و بعضی مواقع کمی زیرک
- 8 Big Grin چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد : به ترتیب، مصونیت از مافیای رقیب ، هوا ، آب ، غذا ، بهداشت ، آب و هوای مناسب ، زندگی راحت ، پیگیری دینم
بسم الله الرحمن الرحیم
منم سید مجید هاشمی ،19 سالمه
و
دانشجوی مهندسی مکانیک هستم
ساکن اهواز
یا علی
سلام
نام و نام خوانوادگي: شهرام ازادمنش
شغل:رفتن به جايي كه به ان ميگن دانشگاه(دانشجوي مكانيك)
محل زندگي: منظومه ي شمسي،كره ي زمين،كشور ايران:شهر اورميه،عرض جغرافيايي 37 درجه و 2 دقيقه
دين:مسلمان ناب محمدي(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)البته بايد راهنمايي و دعام كنيد تا گمراه نشوم
كتاب هاي مورد علاقه:فقط قران مجيد(فقط)
چيزهاي مورد علاقه:بحث با انسانهاي با اطلاعات،ورزش مويتاي(بدجوري باهاش حال ميكنم)،ابگوشت با پياز،دوست خوب(با مرام)،نابودي اسرائيل
هدف زندگي:پيشرفت اسلام
عشقم:حسين(علیه السلام)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع