علی جون یاد خاطراتم افتادم .
شاید محیط مجازی این خوبی رو داره که میشه بعضی چیزا رو گفت .
قبل تر ها که دل پاکتری داشتم و جوان هم بودم . وقتی کتاب یوم الخلاص رو میخوندم احساس کردم ظهور نزدیکه فقط به عشق اقا ورزش میکردم . صبح . ظهر . شب . به نظر من اقا جنگ جو هم میخواد . نمیخوام مقایسه کنم
اما مالک اشتر و خود معصومین رو اگر دقت کنید هم اهل ایمان بودن هم جنگاور . گاهی وقتها بازو بهتر از زبان جواب میده .
داشتن امادگی جسمانی مخصوصا امادگی در ورزشهای جنگی به نظر من اندازه نماز شب لازمه
یک بار توی اتوبوس یه شاگرد شوفر گردن کلفتی به یه دختر خانومی پیله کرده بود (دوستم دیده بود)یه روحانی بهش تذکر میده . طرف هم شروع میکنه به فحاشی . روحانیه با خونسردی عمامه و عباش رو بیرون میاره و تا میکنه میزاره رو صندلی . میاد پایین طرف رو با دوستش حسابی مورد مهرورزی قرار میده طوری که ملت براش دست میزنن . بعد هم خیلی خونسرد خودش رو میتکونه باز عبا و عمامه رو میپوشه و برمیگرده سر جاش
علی جون اقای زراتی بد جوری هواییم کردین

فکر خوبیه باید دوباره شروع کنم . اگر همشهری بودیم صبح ها با هم تو پارک ورزش میکردیم
علی جون کاکو ما چایی مایی و پذیرایی رو دوست نداریم داداش . همون جنگ نرم و سخت رو ترجیه میدیم
یا حق
از آقا وحید گل تشکر می کنم که خودشو معرفی کرد خیلی خوشحالم
که چنین شخصیتی در تالار وجود داره
از بقیه ی مدیران مخصوصاً جناب zarati313 و بیداری اندیشه ی عزیز
و آقای Mahdi2021 می خوام که خودشونو معرفی کنند
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۲:۱۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]به نام خدا
من که قبلا خودم رو معرفی کردم اما با روش جدید هم معرفی میکنم . معرفی قبلی جز اولین پستهای من در تالار بود و هنوز مدیر نشده بودم 
در یک فروم تخصصی فعالیت داشتم که یکی از دوستان خوب اینجا رو به من معرفی کرد . اونجا شدیدا در اقلیت بودیم . ولی زیاد بحث میشد ... واقعا بودن در یک محیط مذهبی به ارتقا دانش و ایمان خیلی کمک میکنه
- تجربیات؟تجربیات بسیار زیاد _ فکر نکنم چیزی باشه که تجربه نکرده باشم !!! در کل زندگی عجیبی داشتم . اتفاقات عجیب و پر تجربه . مثل سریالهای اکشن که هر قسمتش یک داستان داره!!
- توانایی یا مهارت خاص؟ در ورزش جودو . کنگفوی چینی . کیک بوکس . موتای .تکواندو.کشتی . پینگ پنگ . والیبال . کوه نوردی تیر اندازی ... در ورزش های رزمی قبلا مربی بودم . ولی الان دیگه وقتش نیست . چند مدال از مبارزات ازاد هم دارم ... در عکاسی هم چند تا مقام دارم . در موسیقی در سه تار و نی 7 بند کمی مهارت دارم . نصب سیستمهای امنیتی فزیکی . پرورش ماکیان .بازارهای بورس و ارز و جوشکاری و ....
سلام:
همه همیشه بهم میگفتن خیلی پسر نمایی

(ولی نبودمااااا) اما استاد تکواندوم میگفت همچین پسرایی خیلی کمن
ولی خیلییی خوشحالم که یکی دیگه هم مثل خودم پیدا کردم

البته ورزشام خشن نبودن هااااااا
تکواندو . والیبال .شنا. بسکتبال.تنیس روی میز . ببدمینتن .اسکیت .فوتسال.دومیدانی که خوراکم بود یعنی مدالم اکثران مال این رشتمه .1 زمانی هم ژیمناستیک میرفتم به قول عمو وحیدم ژست پلاستیک . تیر اندازی هم .......

البته تیرکمان ها
ولی خدایی شعر هم میگفتم داستان کوتاه هم مینوشتم اولیشم وقتی 9 - 10 سالم بود نوشتم تازه کشوری هم رفت ولی خودم جا موندم

. نقاشی هم میکنم اشپزیمم خیلی باحاله تازشم خیاطی هم بلدم ولی نمیدونم چرا بهم میگفتن پسر

ولی 1 بارم با یکی از دوستام رفتیم فرم استخدامی پلیس پر کردیم

وقتی به بابام گفتم .................

ولی تیر اندازی با کلاشینگفتا خیلیییی باحاله

این کلت کمری ها خیلی مزخرف بودن خیلی سفت بودن
حال میکنی هر روز میری تیاندازی اصلحه میگیر دستت ها حس قدرت داره (البته من بیشتر حس ترس داشتم )
خلاصه خیلی از اشناییتون خوشحال شدم

کلا اشنایی با همه ی دوستان توی این سایت 1 سعادت بزرگ برای من هست
از اینکه توی این تالار با همه برادر خواهرام اشنا شدم خیلی خوشحالم
سلام با دیدن این تاپیک ها دلم نیامد که منم یه مطلبی بزارم ، البته میدانم که در مقابل شما اساتید عددی نیستم
اسمم مجتبی
متولد 27/8/1991( همون 70 خودمونه میشه)
رشته ی تحصیلیم انسانیه ( پشت کنکوری )
البته در حوزه علمیه نیز مشغول فراگیری علوم دینی هستم.
اصلیتم نیز از نام کاربریم معلومه البته در اصل اهل سنگسر سمنانم .
فی الحال مقیم شهر مقدس قم هستم .
تخصص علمی یا بهتر بگم علاقه ی من شامل موضوعاتی از قبیل تاریخ مذاهب جهان ؛ تاریخ ملل وتمدن های جهان ؛ علل پیدایش جهان هستی و اموری که به خدا وصل میشود و .....
در بین ورزش ها به رشته ی جودو خیلی خیلی علاقه دارم و تمام عمرم را صرفش کردم البته از محضر سنسی
وحید 110 و سنسی
Shafagh-Mah پوزش میطلبم که در مقابل شان زبان درازی کردم .

رضا جون به نظر بنده فقط در رشته مورد علاقه خودت تحصیل کن .
خیلی مهمه .
از خودم برات مثال میزنم . من از بچگی عشق فلسفه و کلام بودم . اما چون استعدادم خوب بود رشته ریاضی رفتم . بعد هم الکترونیک . اما وسط کار اونقدری که مطالعه ازاد داشتم درس نخوندم و ولش کردم بعد رفتم بازرگانی و بعد حسابداری و بعد رفتم طرف کار ازاد . همه نوع کاری هم انجام دادم ... خودش داستانها داره . بعد دیدم من برای اینها ساخته نشدم .
بعد همه اینها امدم در رشته مورد علاقه خودم حقوق . نتیجه اینه که به خاطر علاقه در دوران دانشجویی اونقدری مطالعه داشتم که اساتید گاهی سر کلاس به من میگفتن سوال دانشجو ها رو جواب بدم .
الان هم دارم خودم رو برای ورود تخصصی به علم فلسفه اماده میکنم .
داروین خیلی معروفه داستانش
واقعا مهمه که به رشته مورد علاقت برسی خیلی پیشرفت میکنی .
دوستان فکر مکنید دارم از خودم تعریف میکنم . فقط تجربیات شخص خودمه . اگر همون اول دنبال علاقه رفته بودم . شاید الان خیلی جلوتر بودم
یا حق
نام: سید محمد
وضعیت تحصیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات
زادگاه و محل سکونت فعلی: تهران - تهران
وضعیت شغلی: پشتیبان فنی نرم افزار تخصصی در حوزه اتوماسیون اداری
در حوزه علوم مدیریت و کامپیوتر هم کمی سررشته دارم. 2 سال معلم بودم و تدریس کردم. 2 سال هم باشگاه بدنسازی رفته ام. انسانی درونگرا، خیلی اهل فکر، خجالتی و کم رو هستم.
در مورد مباحث اسلامی و عرفان شیعی، هندی، چینی کمی کار کرده ام. شریعتی و مطهری و علی صفائی را دوست می دارم. معمولا هفته ای یکبار با چندتا از رفقا توی امامزاده نزدیک محل جمع می شویم و قرآن می خوانیم و بحث می کنیم.
در مورد بقیه اش هم مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. یا علی
سلام
من امیر حیدرزاده هستم ... 29 ساله . البته تا حالا پست نذاشتم فقط خواننده بودم ولی ان شاء الله بزودی کارمو شروع می کنم .
نام؟ یکی از اسما حضرت زهرا (علیه السلام)
-
سن؟ 24 سال
-
وضعیت تحصیلی؟ فعلا دیپلم البته دو تا دیپلم!!!
-
وضعیت شغلی؟ منتظر جواب کنکورم ... ولی یک ذره عکاسی کار میکنم.راستش عضو باشگاه خبرنگاران جوان بودم ولی نمیدونم چرا ادامه ندادم! پشیمانم الان ...
-
زادگاه و محل سکونت فعلی؟ اهواز
-
تجربیات؟ هوم؟!
-
توانایی یا مهارت خاص؟ یکمی عکاسی
-
میزان تسلط به زبان خارجه؟ متوسط رو به بالا .راستش من از 16 سالگی فقط آهنگ خارجی گوش دادم(ترک کردم گوش دادن به موسیقی رو! از وقتی سخنرانی آقای رائفی درباره موسیقی رو شنیدم دیگه هیچ آهنگی گوش نمیدم! مگه اینکه از تلویزیون پخش بشه! )
یک نفر انگلیسی حرف بزنه میفهمم اما نمیتونم صحبت کنم... اگر خدا بخواد امسال مترجمی زبان قبول میشم.
-
زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ خب افتخار میکنم شیعه 12 امامی هستم یک سال نهج البلاغه کامل خوندم راستشو بخواین اون زمان از قرآن بیشتر دوستش داشتم چون راحت میفهمیدمش.ولی الان هردورو به یک اندازه ...
-
5 کتاب مورد علاقه؟ راستش کتاب خیلی میخونم از دور و بریام.. بیشتر کتاب هم میخرم.آخرین کتابی هم که خوندم جانستان کابلستان بود که بسیار لذت بردم. ولی چندیست که به قران خوندن علاقه پیدا کردم البته ترجمه هاشو میخونم.
-
5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
خجالتی! ساکت ... آروم و خنده رو و متاسفانه زود عصبانی میشم ...
- 5
چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
مسلما خانواده ...
قبلا اینترنت هم بود ولی اگه خدا بخواد و اون اتفاق بیافته از نیمه دوم شهریور اینترنت رو کنار میذارم.اگر هم نشد سال دیگه
آشنایی با این تالار هم فقط به خاطر زیرنویس سریال ظهور بوده و بس ...حدود یک هفته ای هم هست سعی میکنم پست ندم و خواننده باشم..
به امید ظهور آقامون که دنیا به غیر از خوبی دیگه چیزی نبینه ...
باسلام تمامی صفحات این تاپیک را تا اینجا خوندم ببینم کسی میگه که چندتا رو (مثل من) با پیام کوتاه باعث جذبشون به این تالار شده یا نه ولی هیچکس حتی اشاره ایی نکرد . چرا که تقریبا دو سه روز قبل از ثبتنامم از شماره ناشناسی برام پیام آدرس این تالار اومد و این تالار دقیقا جایی بود که من چندین سال دنبالش میگشتم و از اینکه اینجا اومدنم خیییییلی خوشحالم.
نام: یکی از اسماء فاطمه زهرا(علیه السلام)
دانشجوی رشته مهندسی مدیریت پروژه پیام نور اصفهانم و زادگاهم اصفهان ولی بخاطر کار پدرم نزدیک به 10 سالیست شهرکردیم .
میزان تسلط یه زبانهای خارجه : تسلطم به زبان انگلیسی در حد متوسطه رو به خوبه
زمینه دینی و فرهنگی : انشاءالله شیعه 12 امامی ام و به دنبال اینم که چطور باید انسان کاملی شد
کتابهای مورد علاقه :بعد از نهج البلاغه عاشق کتابهای شهید مطهری ام .
شخصیت : آرومو شوخ طبعموو.....
چیزهایی که بدون آنها تحمل زندگی برام سخته : دور شدن از دوستان با خدا
به امید روزی که با آمدنش عقل ها کامل شود