تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
نقل قول:این عزیز گرانبها الان دقیقا چه کسی بودن؟؟؟
مدیونی اگه فکر کنی اسمش مرهم بوده Big GrinHeart
Allsa جان حالا Ellsa. به چه معناست این همه وقت گذاشتی دوستم Big Grin
نقل قول:Allsa جان حالا Ellsa. به چه معناست این همه وقت گذاشتی دوستم
دیگه تو این مدت اینقدر بهم گفتن Allsa سِر شدم دیگه :دی

اینم معنی السا :
اسم السا یک اسم بین المللی بوده و در زبان های مختلف معنی های زیبایی دارد.
مثلا السا در زبان آلمانی به معنی دختر نجیب و پاکدامن؛
السا در زبان عبری و یونانی به معنای قسم خدا؛
در زبان انگلیسی: قو، دختری که مانند قو خرامان راه می رود و بخشنده و سخاوتمند است؛
السا در زبان اسپانیایی و سوئدی و امریکایی به معنی حقیقت است؛
در برخی منابع آمده است اسم السا ترکیب دو نام دختر الیزابت و آلیس است؛
در زبان فارسی اسم السا به معنای نان خواه، دانه ای خوشبو است که بر روی خمیر نان می پاشند و شفای نیش عقرب است.
Blush
جدیدا هم ک کارتون السا کوچولوی ما و دختر داییش اومده بیرون <-- البته تو کارتون خواهرن :دی
با سلام.
اقا من یه پیشنهاد بکنم؟اسم کاربر مورد علاقتون تو تالار رو هم بنویسید.جالب میشه.اگر موافق نیستین خواهشا تیربارونم نکنین!Blush
(۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۵)black mind نوشته است: [ -> ]با سلام.
اقا من یه پیشنهاد بکنم؟اسم کاربر مورد علاقتون تو تالار رو هم بنویسید.جالب میشه.اگر موافق نیستین خواهشا تیربارونم نکنین!Blush
منم موافقم اما ...
تو بخش سایر موضوعات یه تاپیک جدید باز کنید اگه مدیران موافق باشن تایید می کنند . Wink
بعید میدونم از همچین تاپیکی استقبال بشهSadدر هر صورت ممنون.
(۹/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۵)black mind نوشته است: [ -> ]با سلام.

به جان خودم اگه چنین تاپیکی هم بزنن، پشت سرش بلافاصله یه تاپیک باز میشه: دوست دختر/دوست پسر!آری یا خیر؟!!Big Grin
من موافقم ولی خب کسی جرات داره اسم جنس مخالف بنویسه!چنان بعضی دوستان قاضی میشن...آره دیگه نذار دهنم باز شه!!Confused
اتفاقا تاپیک جالبی میشه. ولی خب اره این بحثا هم ممکنه پیش بیاد

فاطمه خانم که الان دیگه زیاد به تالار سر نمیزنن ، به نظر من یکی از بهترین های تالار بودن و هستن.

عبدالرحمن هم میشه چهره حساس بشوی هفته Big GrinBig Grin
با سلام
بنده رها هستم
از تهران
فوق لیسانس مدیریت
باسلام
مرتضی هستم ساکن قم،البته اهل شیرازم ولی 8 سالی میشه تو قم زندگی میکنم.در حال حاضر دانش اموزم و شغلی ندارم.
میزان تسلط به زبان خارجه؟کم.در واقع تسلطی ندارم.

5 کتاب مورد علاقه؟ بیشتر رمان و زندگینامه میخونم،به کتاب استاد عشق(زندگینامه دکترحسابی)علاقه دارم.خیلی کتاب جالبیه اگه تونستین حتما بخونین.
5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟خیلی زود ناامید میشم،کینه ای نیستم،تنبلم،و از همه مهمتر خیلی زود کوتاه میام.
5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟مادر،پدر،دوستان،موبایلم.

خودمو دیر معرفی کردم باید زودتراین کارو میکردم.

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع