تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
نقل قول: کاربران گرامی چرا اطلاعات طبقه بندی شده ی شخصی خودتون رو در فضای نت قرار میدید ؟
چون اولا صحت می تونه نداشته باشه Blush
دوما اطلاعات بسیار کم ارزشی هست
سوما شما به محض ورود به اینترنت بدون اینکه کاری بکنید به طور خودکار اطلاعات بسیار مهمتری برای NSA ارسال میشه !
نام و رفتار و کتاب مورد علاقه که در حد هیچه هیچه واقعا Smile
نقل قول:چون اولا صحت می تونه نداشته باشه [تصویر: blush.png]
دوما اطلاعات بسیار کم ارزشی هست
سوما شما به محض ورود به اینترنت بدون اینکه کاری بکنید به طور خودکار اطلاعات بسیار مهمتری برای NSA ارسال میشه !
نام و رفتار و کتاب مورد علاقه که در حد هیچه هیچه واقعا

برادر گرامی
همه میدونن با سیستمی که توش اطلاعات شخصی هست نباید به نت وصل شد ( بیانیه های وزارت اطلاعات)
اتفاقا بحث علاقه خیلی مهمه ...چون کسی که بتونه رفتار شما پیش بینی بکنه شما رو مدیریت میکنه همون کاری که فیس بوک با کاربرانش میکنه ....حتی وقتی وارد فضای نت میشید وبسایت هایی که چک میکنید هم در NSA ثبت میشه تا مطالبی که حتی به دنبالش میگردین دسته بندی بشه .
یه قانون هست که میگه هر چی ناشناخته تر باشی امنیت بیشتری داری .

در هر صورت من اینجا اطلاعات دقیق خوبی رو از کاربران میبینم ...پستم هم فقط یه تذکر دوستانه بود هر کسی میخواد عمل کنه هر کسی نمیخواد هم نه .
- نام؟ --امید
- سن؟ -- 20
- وضعیت تحصیلی؟ -- فعلا هنوز عمران
- وضعیت شغلی؟ -- دانشجو - کارمند شرکت هواپیمایی
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مشهد مقدس
- تجربیات؟ ---------------------------------------------------
- توانایی یا مهارت خاص؟ هرکاری که فکر کنی
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ 30%
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ ---- منظور سوال رو نفهمیدم
- 5 کتاب مورد علاقه؟ - ختوم و اذکار - ارتباط با ارواح در عالم رویا - گنج های معنوی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - زود رنج - شوخ - اعتماد زود هنگام و ...
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ - فقط پدر و مادر
نقل قول: - وضعیت تحصیلی؟دانشجو کارشناسی نرم افزار

نرم افزار نرم افزار... چه خبره این همه نرم افزار؟ بعد چه جوری امید داشته باشیم کار پیدا کنیم.

من مهدی هستم 19 ساله نه دانش آموزم نه دانشجویم فقط بیکار بیکارمBig Grin!

چیه بیکاری خنده داره؟Dodgy
عرض سلام خدمت دوستان من پیام هستم از کرمانشاه کارشناسی حسابداری میخونم
(۳۱/شهریور/۹۲ ۰:۰۰)rob_van_dam نوشته است: [ -> ]عرض سلام خدمت دوستان من پیام هستم از کرمانشاه کارشناسی حسابداری میخونم

آقا پیام گرامی سلام خوش آمدید.

چرا اینقدر کم حرف؟؟؟ بیشتر از خودتون نمی گید؟؟؟
عرض ادب مجددا
خب بنده 21 سال سن دارم به ورزش علاقه شدیدی دارم و اینکه در حال حاضر تمرکزم روی قوی کردن خودم از لحاظ جسمی و روحی هست بالاخص روحی و امیدوارم در کنار شما عزیزان مطالب زیادی یاد بگیرم
بسم الله الرحمن الرحیم
رضا محمدی هستم 70ی هستم.
استان تهران و متولد ترکمانچای
کارشناسی مهندسی دریا
دریانورد هستم.
تجربه خاصی ندارم.
شناگر آماتور،ناجی غریق درجه 2 ، غواصی 1 ستاره، منجم آماتور ، مکانیک موتور های دیزل بزرگ دریایی و کلیه ماشین آلات فرعی
تقریبا به انگلیسی مسلطم.
وحی،روایت،فلسفه
کتاب مورد علاقه زیاده.متاسفانه قرآن که ازش دوریم، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، رساله توضیح المسائل و کلا کتب صاحب دلان و اهل دل
زود عصبانی میشم، زیاد میخندم، اخلاقم محمدی نیست
حضرت باری تعالی ، کتاب ، دوست خوب ، ساعت مچی و تسبیح
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
محمد باغبان خجسته هستم
19ساله از تبریز
دانشجوی حقوق
یک سال رزمی کار کردم.یه ذره هم تنیس بلدم
4ساله به موضوعات مهدویت و آخرالزمان علاقه مند شدمWink

در ضمن اگه دوست داشتین به لینک زیر هم یه سری بزنیدBig Grin
نرم افزار شناخت امام رضا(علیه السلام)
سلام
طرح جالب و خوبی هست،چون اینطوری متوجه میشیم میانگین سنی تالار و میزان تحصیلات دوستان چقدر هست و بر اساس اون آدم مطلب میذاره...
حمید
24ساله ، کاردانی اطلاعات نظامی، محب اهلبیت نه شیعه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع