۲۸/تیر/۹۰, ۱۱:۴۹
سلام:
همه همیشه بهم میگفتن خیلی پسر نمایی
(ولی نبودمااااا) اما استاد تکواندوم میگفت همچین پسرایی خیلی کمنولی خیلییی خوشحالم که یکی دیگه هم مثل خودم پیدا کردم

البته ورزشام خشن نبودن هااااااا
تکواندو . والیبال .شنا. بسکتبال.تنیس روی میز . ببدمینتن .اسکیت .فوتسال.دومیدانی که خوراکم بود یعنی مدالم اکثران مال این رشتمه .1 زمانی هم ژیمناستیک میرفتم به قول عمو وحیدم ژست پلاستیک . تیر اندازی هم .......
البته تیرکمان هاولی خدایی شعر هم میگفتم داستان کوتاه هم مینوشتم اولیشم وقتی 9 - 10 سالم بود نوشتم تازه کشوری هم رفت ولی خودم جا موندم
. نقاشی هم میکنم اشپزیمم خیلی باحاله تازشم خیاطی هم بلدم ولی نمیدونم چرا بهم میگفتن پسر 

ولی 1 بارم با یکی از دوستام رفتیم فرم استخدامی پلیس پر کردیم

وقتی به بابام گفتم .................

ولی تیر اندازی با کلاشینگفتا خیلیییی باحاله
این کلت کمری ها خیلی مزخرف بودن خیلی سفت بودن
حال میکنی هر روز میری تیاندازی اصلحه میگیر دستت ها حس قدرت داره (البته من بیشتر حس ترس داشتم )
خلاصه خیلی از اشناییتون خوشحال شدم

کلا اشنایی با همه ی دوستان توی این سایت 1 سعادت بزرگ برای من هست
از اینکه توی این تالار با همه برادر خواهرام اشنا شدم خیلی خوشحالم
[/quote]
.........................................
ببخشید یه ذره مزاح کردم...
و اما بعد
من قبلا در مورد خودم یه ذره توضیح دادم ولی الان با فرم جدید توضیح می دم:
- نام؟محسن رحیمی
- سن؟ دقیق نمی دونم ولی متولد 6 شهریور 75م باید حول و حوش 15 یا 16 ساله باشم
- وضعیت تحصیلی؟ می رم 2م دبیرستان در سمپاد تحصیل می کنم
در مورد اون رفیقمون که گفت آرم سمپاد عجیبه اول به مرکزش نگاه کن نام بلند الله است.
- وضعیت شغلی؟حدس بزنید!!!!!!!
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟مشهد مشهد
- تجربیات؟ تجربه ی گناه زیاد دارم حالا در چه موردی می خوای؟؟؟؟
- توانایی یا مهارت خاص؟ گناه کردن
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ تا حد متوسط رو به پایین زبان
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟تاریخ.درک حقیقت راه امام علی
- 5 کتاب مورد علاقه؟1.منتهی الامال 2. تارخ تمدن ویل دورانت 3. کتاب های درسی تاریخ 4. کتاب قانون شیطان پرستی اثر انتوان لاوی 5.آیات شیطانی اثر سلمان رشدی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ کم تحمل . کم شعوری . عاشق غیبت و دروغ تا حدی البته مردم رو هم زیاد سر کار می ذارم مانند چند خط قبل ... (ویژگی های قبل رو چپه کنید می شه واقعی ایش... عاشق نماز غفیله ....
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ خدا ، خانواده ،درس ، سختی ، مشغله
در مورد اون عزیزی که گفت فیس بوک وسیله ی شیطانه ... اگه ما افراد قوی باشیم و مباحثمون رو نه تنها اینجا بلکه بر روی فیس بوک انجام بدیم می دونید موج بیدار گری چه قدر گسترده می شه؟؟؟؟
اصلا انقلاب مردم مصر فیس بوکی بود .... ما اگر عرضه داشتیم الان با استفاده از فیس بوک می توانستیم حتی موج انقلاب ها رو تا حدی کنترل کنیم...
فعلا ....