تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

سلام:
همه همیشه بهم میگفتن خیلی پسر نمایی Huh(ولی نبودمااااا) اما استاد تکواندوم میگفت همچین پسرایی خیلی کمن
ولی خیلییی خوشحالم که یکی دیگه هم مثل خودم پیدا کردم Blush
البته ورزشام خشن نبودن هااااااا
تکواندو . والیبال .شنا. بسکتبال.تنیس روی میز . ببدمینتن .اسکیت .فوتسال.دومیدانی که خوراکم بود یعنی مدالم اکثران مال این رشتمه .1 زمانی هم ژیمناستیک میرفتم به قول عمو وحیدم ژست پلاستیک . تیر اندازی هم ....... Smile البته تیرکمان ها
ولی خدایی شعر هم میگفتم داستان کوتاه هم مینوشتم اولیشم وقتی 9 - 10 سالم بود نوشتم تازه کشوری هم رفت ولی خودم جا موندم Smile. نقاشی هم میکنم اشپزیمم خیلی باحاله تازشم خیاطی هم بلدم ولی نمیدونم چرا بهم میگفتن پسر DodgyHuh
ولی 1 بارم با یکی از دوستام رفتیم فرم استخدامی پلیس پر کردیم Exclamation
وقتی به بابام گفتم .................IdeaSmile
ولی تیر اندازی با کلاشینگفتا خیلیییی باحاله Smile این کلت کمری ها خیلی مزخرف بودن خیلی سفت بودن Undecided
حال میکنی هر روز میری تیاندازی اصلحه میگیر دستت ها حس قدرت داره (البته من بیشتر حس ترس داشتم )
خلاصه خیلی از اشناییتون خوشحال شدم Blush
کلا اشنایی با همه ی دوستان توی این سایت 1 سعادت بزرگ برای من هست
از اینکه توی این تالار با همه برادر خواهرام اشنا شدم خیلی خوشحالم
[/quote]

.........................................
ببخشید یه ذره مزاح کردم...

و اما بعد

من قبلا در مورد خودم یه ذره توضیح دادم ولی الان با فرم جدید توضیح می دم:
- نام؟محسن رحیمی
- سن؟ دقیق نمی دونم ولی متولد 6 شهریور 75م باید حول و حوش 15 یا 16 ساله باشم
- وضعیت تحصیلی؟ می رم 2م دبیرستان در سمپاد تحصیل می کنم

در مورد اون رفیقمون که گفت آرم سمپاد عجیبه اول به مرکزش نگاه کن نام بلند الله است.

- وضعیت شغلی؟حدس بزنید!!!!!!!
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟مشهد مشهد
- تجربیات؟ تجربه ی گناه زیاد دارم حالا در چه موردی می خوای؟؟؟؟
- توانایی یا مهارت خاص؟ گناه کردن
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ تا حد متوسط رو به پایین زبان
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟تاریخ.درک حقیقت راه امام علی
- 5 کتاب مورد علاقه؟1.منتهی الامال 2. تارخ تمدن ویل دورانت 3. کتاب های درسی تاریخ 4. کتاب قانون شیطان پرستی اثر انتوان لاوی 5.آیات شیطانی اثر سلمان رشدی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ کم تحمل . کم شعوری . عاشق غیبت و دروغ تا حدی البته مردم رو هم زیاد سر کار می ذارم مانند چند خط قبل ... (ویژگی های قبل رو چپه کنید می شه واقعی ایش... عاشق نماز غفیله ....
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ خدا ، خانواده ،درس ، سختی ، مشغله

در مورد اون عزیزی که گفت فیس بوک وسیله ی شیطانه ... اگه ما افراد قوی باشیم و مباحثمون رو نه تنها اینجا بلکه بر روی فیس بوک انجام بدیم می دونید موج بیدار گری چه قدر گسترده می شه؟؟؟؟

اصلا انقلاب مردم مصر فیس بوکی بود .... ما اگر عرضه داشتیم الان با استفاده از فیس بوک می توانستیم حتی موج انقلاب ها رو تا حدی کنترل کنیم...

فعلا ....
نقل قول:گناه کردن
نقل قول:کم تحمل . کم شعوری . عاشق غیبت و دروغ
خیلی بده که همچین تلقی نسبت به خودت داری
خوب خود شناسی مقدمه اصلاح است اما به جای این بگو . در حال تلاش برای گناه نکردن . تمرین برای ایجاد تحمل مطالعه برای بالا بردن شعور و سعی در ترک دروغ و غیبت . راهش هم مشخصه ...
شما که جوانی اگر ان شا الله از همین الان سعی کنی به سن ما برسی میشی الگو برای جوانتر ها .
موفق باشی داداش
ماهان رشت ارشد عمران تا حالا هم بیست بار................
نام:حسین ا.سما.عیل.نژاد
تحصیلی: پیش به پیش!
شغل: کاریکاتوریست،انیماتور و طنزپرداز پاره وقت
تجربیات: من به هر جمعیتی نالان شدم/جفت بدحالان و خوشحالان شدم!(سخنرانی و شرح و بحث{اونم با طلبه های ممتاز قم})
توانایی: (بابا تجربه برادر تواناییه دیگه!)
تسلط به زبان خارجه: صحبت انگلیسی می فهمم
5 کتاب: (کتاب های مذهبی رو نمی گم اونا فراتر از این دوست داشتن و این چیزاست!)- دیو باید بمیرد-خاک های نرم کوشک-خروج اضطراری-زنانه نیست-فریب خورده
5 خلق و خو: شوخ - عصبانی بشم بد عصبانی می شم - با اهلش شوخی های وحشتناک و خطرناک میکنم - رازدار و محرم - کارم رو ناتمام نمی ذارم!

اگر قراره یکی پاک شه لطفا زحمت بالایی رو بکشید!
(۲۸/تیر/۹۰ ۱۲:۰۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]
نقل قول:گناه کردن
نقل قول:کم تحمل . کم شعوری . عاشق غیبت و دروغ
خیلی بده که همچین تلقی نسبت به خودت داری
خوب خود شناسی مقدمه اصلاح است اما به جای این بگو . در حال تلاش برای گناه نکردن . تمرین برای ایجاد تحمل مطالعه برای بالا بردن شعور و سعی در ترک دروغ و غیبت . راهش هم مشخصه ...
شما که جوانی اگر ان شا الله از همین الان سعی کنی به سن ما برسی میشی الگو برای جوانتر ها .
موفق باشی داداش

آخرش رو نخوندی؟؟؟؟؟؟؟ گفتم همه چیز ها رو چپه کن
نام و نام خانوادگی:محمود اسماعیلی
متولد :1370/07/18
وضعیت تحصیلی:منتظر جوابای کنکور
خلقیات:ابزیره کا ،لجوج،یه مقدار کینه ای و....
اصلا تو فکر دختر مختر نیستم
شماره موبایل091939361xx
بچه میدون گمرک البته یه دوست دارم خونشون دور میدون گمرکهSmileSmileالبته بهش می گفتی روزگارت رو سیاه می کرد

ایمیلmmsmms@operamail.com
ایدی ندارم
به روحم اعتقاد دارم!!!
مثل اکثر شما
دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
یاعلی
سلام

چه قدر گل ، چه قدر بچه های با صفا و صمیمی ، چه قدر تلاش گر و چه قدر عاشق.....
یاد کتاب از معراج برگشتگان و جمع بچه های جبهه و زمان جنگ توی اون کتاب افتادم

من چیزی نیستم و احساس میکنم در برابر این گلستانِ انسان های با صفا یه خارم
مثل شما صفا توی کلامم نیست که خیلی حرف بزنم ، می ترسم این تایپک زیبا و امام زمانی خراب شه

فکر هم نکنم کسی بخواد معرفی بنده رو بدونه و به همین خاطر اون رو نمی گم ، فقط....
فقط اینکه: 19 سال دارم ، جلوی نفس کم میارم ، فکر نکنم امام عصر نیگام هم بکنه ، هر روز هم خدا رو از خودم دور تر می بینم
آرزو دارم هدایت بشم
و برای جبران خطاهام (که خیلی هست) هر جور بتونم شورِ دین می زنم که البته می دونم توش اخلاص ندارم اگر داشتم اول مشکلاتم رو حل می کردم...
مطالب من هم توی سایت به همین خاطر هست

فکر کنم بس باشه
دوستان زندگی تون رو بذارید ، من وقتی می خونم احساس خوبی بهم دست می ده و فکر کنم به بقیه هم
گمان می کنم چون از امام عصر دورم ، وقتی با انسان های نزدیک به ایشون آشنا می شم و حال و هوای بودن با امام مهدی رو از زبان همراهانشون می خونم بهم کیف می ده

ممنون
دعا کنید برای این کمترین آشناتون
و برای پدرم (که جانباز و الآن هم ضربه مغزی هستند) و مادرم (کلید دار بهشت)
(۱/مرداد/۹۰ ۱:۴۴)علی درستکار نوشته است: [ -> ]سلام

مثل شما صفا توی کلامم نیست که خیلی حرف بزنم ، می ترسم این تایپک زیبا و امام زمانی خراب شه

فکر هم نکنم کسی بخواد معرفی بنده رو بدونه و به همین خاطر اون رو نمی گم ، فقط....
فقط اینکه: 19 سال دارم ، جلوی نفس کم میارم ، فکر نکنم امام عصر نیگام هم بکنه ، هر روز هم خدا رو از خودم دور تر می بینم
آرزو دارم هدایت بشم
و برای جبران خطاهام (که خیلی هست) هر جور بتونم شورِ دین می زنم که البته می دونم توش اخلاص ندارم اگر داشتم اول مشکلاتم رو حل می کردم...

فکر کنم بس باشه
دوستان زندگی تون رو بذارید ، من وقتی می خونم احساس خوبی بهم دست می ده و فکر کنم به بقیه هم
گمان می کنم چون از امام عصر دورم ، وقتی با انسان های نزدیک به ایشون آشنا می شم و حال و هوای بودن با امام مهدی رو از زبان همراهانشون می خونم بهم کیف می ده

ممنون

تو رو خدا نفرمایید شما گلید گل

میون گلها نرو سخته پیدا کردنت

آخه تو خودت گلی چه قشنگه دیدنت
(۱/مرداد/۹۰ ۱:۴۴)علی درستکار نوشته است: [ -> ]سلام

آرزو دارم هدایت بشم

فکر کنم بس باشه

ممنون
انسانهای بزرگ همیشه همیشه تو تاریخ متواضع بوده اند و هستن و خواهند بود.
یاعلی
سلام به همه یدوستان عزیز
یکی از برادران از من خواست تا اینجا خودم را معرفی کنم تا بیشتر با یکدیگر اشنا شویم
بنده علی هستم ساکن همدان
تا به الان سی سال از خدا عمر گرفته ام
صعادت درس خواندن در حوزه را نداشته ام ولی برخی کتب حوزه را به دلیل علاقه ی شدید به دین مبین اسلام مطالعه فرموده ام
امیدوارم در کنار هم لحظات سرشار از معنویت داشته باشیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع