تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام
منم امین ،متولد 67،دانشجوی ارشد عمران-تهران
اهل ساری هستم ولی یک سالی هست به خاطر درس اومدم تهران
در این تالار بیشتر خواننده هستم تا نویسنده.مدت زیادی بود که اسم این تالار رو شنیده بودم ولی حجم زیاد درسها نمی گذاشت بیام اینجا.در اینجا دوستان خوبی پیدا کردم و بسیار زیاد به اطلاعاتم اضافه شد.

بهروز هستم همشهری میلاد یا همون Sms4815
29 ساله - متاهل
دارای کارشناسی حقوق و یه شغل دفتری
حضرت آقا رو دوست دارم و
آرزوم همون امضام هست "شهادت"
(دعای من این است همیشه :
اللهم ارزقنا شهادة فی سبیلک )

khakejebheh.blogfa.com
سلام به همه سرورای عزیزم
فاطمه سادات .ن. هستم - 30 ساله - تهران -
پزشک هستم و در عین حال دارم در رشته تخصصی اعصاب و روان دانشگاه تهران ادامه تحصیل میدم
انگلیسیم خوبه
قدرت اجراییم خوبه مخصوصا در زمینه های اجتماعی مثلا سازماندهی گروه و ارتباط با مجلس و فعالیت و تمرکز روی تصویب یک طرح یا لایحه خاص
ویژگی ها: انرژتیک - مهربان - امیدوار - عجول - کلید
علائق: امام مهدی -شنا - فیزیک کوانتوم - سفره آرایی
از only66 بسیار ممنونم به خاطر پیشنهاد خوبشون خدا به ایشون و همه فعالا توفیق روز افزون بده
و ای کاش میشد ماها همدیگرو ببینیم
طبق عادت و احترام به هر جا که وارد میشی باید خودت رو معرفی کنی ما هم احترام رو به جای میاریم
علی طالبی متولد بهمن ماه دیگه همه میدونید ، مردم دنیا دو دسته هستند کسانی که بهمن ماه هستند و کسانی که دوست داشتند بهمن ماه باشند.
خوب از شوخی بگذریم.
فعلا دیپلم ریاضی داریم و اگر خدا بخواد تیر 90 دانشجو میشیم.
اگر در دنیا از من یه چیز رو بگیرند به شدت افرسده میشم اون هم چیزی نیست جز کامپیوتر
پس پیرو این علاقه تخصصم هم در این زمنه هست
زمینه ی فعالیتم هم طراحی صفحات وب و راه اندازی وبسایت است.
حدود 4 سالی میشه به سینما ی جهان و ایران روی اوردم که به ما به اصطلاح خوره فیلم میگن.
کتاب هم شازده کوچولو و خلاص
سلام سروش عمارلو 20 ساله دانشگاه آزاد مشهد مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک مشغول به تحصیلم
من امید هستم !
امید .خ
هنوز در حال ادامه ی تحصیل می باشم و دوم دبیرستان رشته ی تجربی !
شاعرم !
تو فوتوشاپ و تدوین فیلم هم مهارت دارم !
سلام بر دوستان

فرم کوتاه معرفی:

- نام؟ علی

- سن؟20 سال

- وضعیت تحصیلی؟ مدرک جو(دانشجو)

- وضعیت شغلی؟ دانشجو ها طبق گفته بعضی دولتمران شاغل محسوب میشن دیگه
[تصویر: biggrin.gif]

- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ خراسان رضوی شهرستان تربت حیدریه

- تجربیات؟ کتک کاری ، کتک خوری
[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif] و !!!!!

- توانایی یا مهارت خاص؟ از بچه گی زیاد کتاب حکایت خوندم .خودم شدم یک حکایت

- میزان تسلط به زبان خارجه؟ در حد اینکه بتونم به یک فرد انگلیسی زبان منظورم رو برسونم[تصویر: dodgy.gif]

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ عاشق بحث های مهدوی ، اخرالزمانی ، ارتباط دین و زندگی ، سیاست اسلامی

- 5 کتاب مورد علاقه؟ من راستش به کتاب هام طوری دل نبستم که عاشق بعضی هاشون بشم برای همین انتخاب از بین اونها برام مشکله ولی در کل عاشق کتاب های علمی به زبان ساده ؛مهدوی ؛حدیث؛ حکایت کوتاه و بلند و گاهی داستان(خیلی اینها رو دوست دارم) ؛از رمان بدم میاد(این رو گفتم که بین حکایت و داستان و رمان فرق گذاشته باشم) ؛کتاب شعرهای نو مثل هشت کتاب سهراپ سپهری
تفسیر قران هم که فوق العاده قشنگه من یک مجموعه ی کامل 29 کتاب تفاسیر قران رو دارم توی خونمون

[b]اسم کتاب ها رو نبردم چون برعکس مطالبشون اسمشون رو بعضی وقتها یادم میره و اینکه هیچ وقت فکر نکردم به این که کدومشون رو بیشتر دوست داشته باشم

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ قناعت دارم البته این مورد رو دیگران بهم زیاد گفتن ، از تجملات ذاتا متنفرم ،
گاهی اوقات شلخته [تصویر: biggrin.gif] [b]، صلح طلب ، پایبند به اعتقادات (مثلا به اینکه نون حلال توی عاقبت به خیری خیلی تاثیر داره اعتقاد دارم) ، پر حرف

- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟اینترنت ، خانواده ، کشورم ، دهه ی محرم ،و ماهی انجلام که با خون دل بزرگش کردم
[تصویر: biggrin.gif] (خیلی ماهی قشنگ و دوست داشتنی هست) البته چیز هایی که دوستشون دارم خیلی خیلی بیشتر از اینهاست ولی اکثرا به افراد دل میبندم تا اجسام

عاشق شخصیت های بزرگی مثل امام خمینی و امام علی(علیه السلام)شاه شاهان هستم که عشق ، عظمت، بزرگی ،عدالت، شجاعت و بصیرت رو با هم داشتن

تموم شد فکر کنم
Dodgy

جرجیس.س 20 ساله دانشجوی مکانیک دانشگاه شهید رجایی تهران ساکن کرج.
کتاب مورد علاقم "من او" رضا امیرخانی.
بحث سیاسی و مذهبی بلدیم اگه خدا بخواد.
همه سواد بالا هستید ماشاا... روم نمیشه خودمو معرفی کنم من محسن شیری 2 راهنمایی اخراج شدم
با معدل 0 راستش فقط میام اینجور جاها تا در مورد دینم بیشتر بدونم
سلام.ببخشید. خودم رو دیر معرفی میکنم.اسمم تو شناسمه مهدی.ولی از اسم مهدیار خوشم میاد.دلیلش بماند...تازگیا شد 21 سالم...سال اول به دلایلی از کنکور استعفا دادم.پارسال قبول شدم.ثبت نام کردم ولی نرفتم...زندگیم شده دیدن سخنرانی استاد رائفی پور و باقی مستند ها حول این موضوع.دوران جاهلیت رپ میخوندم.تعریف از خود نباشه کارم قوی بود.اینو بزرگای رپ گفتن.ولی الان یه سال گذاشتم کنار.دارم سعی میکنم آدم شم...علاقه ی خاصی به چیزی ندارم.از تنهایی خوشم میاد..کم مونده دیگه آدرس خونه رو هم بدم...Big Grin سوال خاصی داشتید پیام خصوصی بدید.راستی بچه تهرانم.اونم جنوب شهر.به به

راستی هول شدم یادم رفت اینم وبم : http://www.nazdikeh.tk
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع