تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
سلام
من رشته ام تجربی و امسال کنکور دادم اما همه ی زحمتام به هدر رفت و اصلا نتیجه ی خوبی نگرفتم فقط امیدوارم تهران قبول بشوم
البته هرچی صلاحه
راستی من اراکی هستم
سلام .
علي هستم . 21 ساله . كاردان مكانيك . دانشجوي كارشناسي معماري . مسلط به زبان انگليسي . به غير از شبكه هر سوالي از كامپيوتر داشته باشيد جواب ميدم .

يا مهدي مدد
نام؟فاطمه
- سن؟19.5(متولد 71/1/1Angel)برابر با سحرگاه 15 رمضان(افتخارمه كه روز تولد امام حسن به دنيا اومدم)
- وضعیت تحصیلی؟ پشت كنكور(ديپلم تجربي از مدرسه نمونه دولتي)
- وضعیت شغلی؟ خانه نشين و درس خونBlush
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ يه جايي همين دورو ور .....آذري هستم
- تجربیات؟ سابقه ي خوبي ندارم اينو بي خيالDodgy
- توانایی یا مهارت خاص؟بعدا ميگم
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ در حد كنكور ولي ان شاء الله در حال افزايش سطحشم
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ دين اسلام ..توحيدو عدالت....فرهنگ سادگي و صميميت و عدالت(فرهنگ اسلامي)
- 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن،نهج البلاغه،كوير،شازده كوچولو،كيمياگر(البته از بقيه ي آثار نويسنده ش خوشم نمياد) و مثنوي معنوي
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ خيلي كم،طاقت نه شنيدن دارم....فقط يه دنده دارم معمولاSleepy...متاسفانه يا خوشبختانه خيلي زود صميمي (پسر خاله) ميشم....يه جاهايي زيادي درون ريزم...وحشت دارم از اينكه يه روزي بفمم راهم يا كارم اشتباه بوده كه ديره.....احساساتيم(خيليم خوبهUndecided)....تحقيق و پژوهش و ياد گرفتن رو خيلي خيلي دوست دارم
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ نگاهه خدا(زندگيم محال ميشه نه سخت)،پدر و مادرو عزيزانم....قرآن(چون موقعي كه دلم خيلي بگيره خيلي كمكم ميكنه)..مشهد و جمكران..درو پنجره ديوار دوستان دشمنان آدما همه و همه(كلا من از تغيير و رفتن آدما ميترسم:s)
سلام منم كه علي هستم 18 سالمه تحصيلاتم از مهر ماه كامل ميشه ايشالا ميرم دانشگاه بگين ايشالاSmile
و اين كه تو صدا و سيما ي شهر خودمون فعلا كار ميكنم اروميه Smile
با سلام خدمت دوستان عزیز
سید میثم هاشمی،23 ساله،اصفهان
اگه خدا بخواد از اول مهر دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی رادیو الکترونیک،دانشگاه مالک اشتر تهران(مهندسی برق)
التماس دعا
یا علی

لبخند ماهیم یعنی متولد ماهی که زمین به اذن خدا به انسان لبخند زد.
نام:انشالله مهدی هستم
- سن:ثبت سجلدی 67.1.1ه.ش.....متولدآخرین شب شعبان و اولین سحر رمضان.
- وضعیت تحصیلی: کارشناسی ریاضی.هنرجوی فیلم سازی
- وضعیت شغلی: هرکاری که پولش حلال باشه(تدریس کامپوتر و ریاضی.عکاسی.کارگری.گچ کاری و....)
- زادگاه و محل سکونت فعلی:همه جای ایران سرای من است به خصوص اصفهانHeart
- تجربیات:عکاسی . تدوین. فتوشاپ(تخصصی ترمیم).....
- توانایی یا مهارت خاص:نمیدونم اما شاید تندخوانی هم مهارت باشه
- میزان تسلط به زبان خارجه:در حال یادگیری انگلیسی.اشنا به زبان ترکی اذربایجانی
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه:این که گفتی یعنی چه؟Huh
- 5 کتاب مورد علاقه:5تا کمه!!!!
کتاب مورد علاقه:صحیفه سجادیه.غررالحکم.خمسه نظامی.شاهنامه.دیوان حافظ.منطق الطیر عطار.گلستان و بوستان سعدی.مثنوی معنوی .آثار شهید مطهری.بی و تن.ناصر ارمنی.ارمیا.من او و...........(دهنم کف کرد:s)در کل عاشق آثار فاخر به خصوص فارسی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما:باید اطرافیان بگن.Angel
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد:خصوصیExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
این وبلاگ منه خوشحال میشم بهم سر بزنید:لبخندماه
امسال عیدبعد از سفر به مناطق جنگی جنوب تصمیم گرفتم مسلمان(تسلیم خداوند) شوم.
انشالله که همه به صورت واقعی مسلمان و عبدالله شویم.
بیدار باش، هوشیار و زیرک!

شیطان بزرگ و شیطان کوچک بساط پهن کرده‌اند تا تو را، انتظارت را، و آرمان‌هایت را به بازی و بازیچه‌ای بخرند. هوشیار باش انتظارت رنگ نبازد.
وقتی او بیاید، ‌تو آن‌طور که هستى، دیده می‌شوی و آن‌قدر که استعداد دارى, کشف! اگر کمی زیرک باشى, به خاطر خودت و توانایی‌هایت هم که شده، برای آمرزش دعا می‌کنى.
بی‌شک, می‌آید با 313 نفر که به حقیقت خود را ساخته‌اند! فکر می‌کنی جای تو در آن سپاه خودساخته و از خودگذشته کجاست؟
سلام
امیر هستم 22 ساله دانشجوی عمران از همدان
سلام
خوب دوستان انگار عاقبت نوبت به ما هم رسید!
مهدی
متولد 28 /11/1365
دانشجوی ترم آخر عمران
کار خاصی ندارم
فعلا ساکن گرگان هستم البته به عنوان دانشجو، زادگاه اصلیم یه شهرستان در شرق لرستانه، متاسفانه نمی تونم به گویش لری صحبت کنم! و این در لرستان خیلی بده!Blush(البته دوستان آذری زبان می تونن درک کنن منظورمو)
زمانی خوره ی بازی های کامپیوتری بودم، 10 ،12 سال موسیقی رو دنبال می کردم (ساز تخصصی سه تار) ، تنیس روی میز رو خوب بازی می کردم
توانایی یا مهارتی که بشه اسمش رو خاص گذاشت ندارم، در واقع من یه آدم معمولیم، خیلی خیلی معمولی!

قرآن،زمانی علاقه شدیدی به رمان و داستان داشتم، مخصوصا کتاب های آقای امیرخانی ، خوب چند سالیه که به خوندن کتابهای شهید مطهری علاقه مند شدم و البته به یمن آشنایی با بچه های این تالار به خوندن کتاب های آیت الله ملکی تبریزی هم علاقه دارم.

چیزی که زندگی من رو دگرگون کرد ((یک وجبی )) بود که با تمام وجود به سمت خدا رفتم و دها قدمی رو که خدا به سمتم برداشت با تمام وجود حس کردم.
چیز دیگه ای ندارم که بگمBlush
همتون رو دوست دارم. حتی اگه مجبور بشم بعضی از پستهاتون رو حذف کنمSmile
یا علی
نام؟ ماهرخ
- سن؟ 28
- وضعیت تحصیلی؟ کارشناسی ریاضی کاربردی
- وضعیت شغلی؟ هم بیکار هم شاغل
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ مرند -مرند
- تجربیات؟
- توانایی یا مهارت خاص؟ میکس و فتوشاپ
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ خوبه می تونم ترجمه کنم ولی مکالمم در حد متوسط
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ مهدویت و آخر الزمان
- 5 کتاب مورد علاقه؟قرآن/ صحیفه سجادیه / گنجینه معنوی/ خانه پریان/داستانهای کوتاه به زبان انگلیسی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ کمی زود رنج / صادق (از دورغ متنفرم ) /بی کینه/زود عصبانی میشم و زور عصبانیتم از بین میره/ همین
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ اول مادرم دوم عشق به اهل بیت سوم کار چهارم امید پنجم نت Smile
بسم الله

میلاد
23 سال
از تهران
دانشجو
علایقم از آواتار و امضام معلومه

به امید ظهور...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع