تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
بسم الله الرحمن الرحیم

منم بگم ؟Big Grin

محمد هستم یک 23 ساله

لیسانس شیمی کاربردی

از تبریز

دوست دارم اوقات فراغتمو تو این تالارهای مهدوی و با صفا بگذرونم (از بس تو دنیای واقعی دوست واقعی گیر نمیادConfused)

همین دیگه

مشکل شیمیایی داشتین در خدمتمCool
با سلام به تمامی دوستان
بنده عضو جدید تالارتون هستم . [تصویر: angel.png]
من باید یک چیزی رو بهتون بگم که من اعتقاداتم با اکثر دوستان زمین تا آسمون فرق داره . پس از من گله نکنید و به من تهمت منافق و صهیونیسمی ندهید . ممنون میشم .
نام؟ ایمان
- سن؟ 30
- وضعیت تحصیلی؟ ارشد
- وضعیت شغلی؟آزاد
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟تهران تهران
- تجربیات؟ در زمینه کاری خودم
- توانایی یا مهارت خاص؟ندارم
- میزان تسلط به زبان خارجه؟خوب
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ به ادیان الهی اعتقادی ندارم . کلا دین ندارم نمیدونم دقیقا بهش چی میگن سکولار یا لائیک یا ...
[تصویر: happy.png]

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ صبور آرام بعضی وقت ها عصبانی میشم
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟کامپیوتر اینترنت موسیقی فیلم
کلا مایلم بدونم میزان دموکراسی و احترام به عقاید در سایت های این جنینی چه طور هست . دموکراسی و جمهوریت تا چه اندازه ررعایت میشه

یه چیز دیگه هم بگم دوستان
من به آمریکا بسیار علاقه دارم . میدونم که شما به آمریکا به دید دشمن نگاه میکنید . ولی من از یکسری جنبه هایی واقعا آمریکا رو دوست دارم . امید وارم بدتون نیاد
من سعی میکنم طبق قانون اساسی کشورم که بیان اعتقادات رو جرم نمیدونه نظراتم رو بدم . طبق قوانین این انجمن هم فتار میکنم .
به هالیوود و ستارگانش و فیلم هاش علاقه زیادی دارم
ممنون
خداحافظ
بسم الله
(۱۴/فروردین/۹۳ ۱۵:۱۴)کابالا لاور نوشته است: [ -> ]نام؟ ایمان

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ به ادیان الهی اعتقادی ندارم . کلا دین ندارم نمیدونم دقیقا بهش چی میگن سکولار یا لائیک یا ...
[تصویر: happy.png]

کلا مایلم بدونم میزان دموکراسی و احترام به عقاید در سایت های این جنینی چه طور هست . دموکراسی و جمهوریت تا چه اندازه ررعایت میشه

یه چیز دیگه هم بگم دوستان
من به آمریکا بسیار علاقه دارم . میدونم که شما به آمریکا به دید دشمن نگاه میکنید . ولی من از یکسری جنبه هایی واقعا آمریکا رو دوست دارم . امید وارم بدتون نیاد
من سعی میکنم طبق قانون اساسی کشورم که بیان اعتقادات رو جرم نمیدونه نظراتم رو بدم . طبق قوانین این انجمن هم فتار میکنم .
سلام علیکم
آقا ایمان، هموطن عزیز
کاش بجای اسم عجیب کاربری نام اصلی خود را به عنوان نام کاربری بکار میبردی. فکر کنم بخواهی نخواهی ایمان داری Smile
شما به مقررات تالار و قانون اساسی پایبندی ، پس به نوعی دین مداری ، زیرا دین غیر یکسری قوانین برای زندگی مسالمت آمیز بین فرزندان آدمی و رشد و تعالی آنها نیست .
واقعیتش اینست که بنده هم مثل شما آمریکا را دوست دارم ، اروپا و آسیا و آفریقا و کلا همه کشورها را دوست دارم ، زیرا تمام اینها نشاندهنده آفریننده قادر متعالی است که سرزمینهایی متفاوت ، با آدمیانی متفاوت که دارای گویشها و چهره هایی متفاوت و با ادیان و خواستهایی متفاوت هستند را آفریده و همه را در کنار هم قرار داده تا به او آفرین بگوییم،تبارک الله احسن الخالقین.
مطمئن باش حضورت در این تالار هم از خواستهای اوست،
امیدواریم که نکات آموزنده ای از شما بیاموزیم .

موفق باشید ...
(۱۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام علیکم
آقا ایمان، هموطن عزیز
کاش بجای اسم عجیب کاربری نام اصلی خود را به عنوان نام کاربری بکار میبردی. فکر کنم بخواهی نخواهی ایمان داری Smile
شما به مقررات تالار و قانون اساسی پایبندی ، پس به نوعی دین مداری ، زیرا دین غیر یکسری قوانین برای زندگی مسالمت آمیز بین فرزندان آدمی و رشد و تعالی آنها نیست .
واقعیتش اینست که بنده هم مثل شما آمریکا را دوست دارم ، اروپا و آسیا و آفریقا و کلا همه کشورها را دوست دارم ، زیرا تمام اینها نشاندهنده آفریننده قادر متعالی است که سرزمینهایی متفاوت ، با آدمیانی متفاوت که دارای گویشها و چهره هایی متفاوت و با ادیان و خواستهایی متفاوت هستند را آفریده و همه را در کنار هم قرار داده تا به او آفرین بگوییم،تبارک الله احسن الخالقین.
مطمئن باش حضورت در این تالار هم از خواستهای اوست،
امیدواریم که نکات آموزنده ای از شما بیاموزیم .

موفق باشید ...
سلام خدمت شما دوست عزیز
البته که نه من ادیان رو باور ندارم . نام کاربری من هم نماد و نشانه ای نیست . راستش خواننده مورد علاقه من کابالاست و من هم همینطوری این نام رو انتخاب کردم .
ممنونمWink
یادش بخیر...
(۱۱/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۵)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. جلال رضایی هستم. 17 سالمه. ازمازندران-بابل.رشته ام علوم و معارفه.دعا کنین دانشگاه رضوی مشهد در جوار آقا امام رضا (علیه السلام) قبول شم.ممنون همتون.اگه کمکی باشه در خدمتم.

(۲/تیر/۹۰ ۲۲:۲۷)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]سلام دوستای عزیزم. میخواستم خبر خوش بدم. امام رضا (علیه السلام) من رو به خادمی خودش قبول کرد. دانشگاه رضوی قبول شدم. حالا باید چندین سال در جوار آقام امام رضا (علیه السلام) درس بخونم.

الان دو سال و نیمه که پیش آقام...
ألفُرصَة تمُرُّ مَرَّ السَّحاب...
بسم الله ...

سلام به همه ی دوستان و کاربران سایت ...

بنده همون farshid2002002 سابق هستم که از این پس با نام کاربری " خادم الفاطمة " در خدمت دوستان خواهم بود.
بسم الله الرحمن الرحیم
منم رقیه،18ساله از مازندران هستم.
رشته م هم حسابداریه.Smile
کوثرهستم...

20ساله....

رشته مم نرم افزاره...(چقدر نرم افزاریا زیادن!!!)
تلفظ صحیح نام کاربری بنده Ellsa هستشCool
ی عزیزی 12 روز تمام، بنده رو Allsa صدا زدن! ConfusedDodgy:دی
حالا من هی گوشزد می کردم ک تلفظش Ellsa ست، باز می گفت Allsa
خواهشا اسم رو درست تلفظ کنین بابا! کلی روش وقت گذاشتیم تا انتخابش کردیم :دی
با تچکر Blush
(۹/مرداد/۹۳ ۰:۲۷)السا نوشته است: [ -> ]تلفظ صحیح نام کاربری بنده Ellsa هستشCool
ی عزیزی 12 روز تمام، بنده رو Allsa صدا زدن! ConfusedDodgy:دی
حالا من هی گوشزد می کردم ک تلفظش Ellsa ست، باز می گفت Allsa
خواهشا اسم رو درست تلفظ کنین بابا! کلی روش وقت گذاشتیم تا انتخابش کردیم :دی
با تچکر Blush
این عزیز گرانبها الان دقیقا چه کسی بودن؟؟؟

Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع