بسم الله الرحمن الرحیم
منم بگم ؟
محمد هستم یک 23 ساله
لیسانس شیمی کاربردی
از تبریز
دوست دارم اوقات فراغتمو تو این تالارهای مهدوی و با صفا بگذرونم (از بس تو دنیای واقعی دوست واقعی گیر نمیاد

)
همین دیگه
مشکل شیمیایی داشتین در خدمتم

بسم الله
(۱۴/فروردین/۹۳ ۱۵:۱۴)کابالا لاور نوشته است: [ -> ]نام؟ ایمان
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ به ادیان الهی اعتقادی ندارم . کلا دین ندارم نمیدونم دقیقا بهش چی میگن سکولار یا لائیک یا ... ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
کلا مایلم بدونم میزان دموکراسی و احترام به عقاید در سایت های این جنینی چه طور هست . دموکراسی و جمهوریت تا چه اندازه ررعایت میشه
یه چیز دیگه هم بگم دوستان
من به آمریکا بسیار علاقه دارم . میدونم که شما به آمریکا به دید دشمن نگاه میکنید . ولی من از یکسری جنبه هایی واقعا آمریکا رو دوست دارم . امید وارم بدتون نیاد
من سعی میکنم طبق قانون اساسی کشورم که بیان اعتقادات رو جرم نمیدونه نظراتم رو بدم . طبق قوانین این انجمن هم فتار میکنم .
سلام علیکم
آقا ایمان، هموطن عزیز
کاش بجای اسم عجیب کاربری نام اصلی خود را به عنوان نام کاربری بکار میبردی. فکر کنم بخواهی نخواهی ایمان داری

شما به مقررات تالار و قانون اساسی پایبندی ، پس به نوعی دین مداری ، زیرا دین غیر یکسری قوانین برای زندگی مسالمت آمیز بین فرزندان آدمی و رشد و تعالی آنها نیست .
واقعیتش اینست که بنده هم مثل شما آمریکا را دوست دارم ، اروپا و آسیا و آفریقا و کلا همه کشورها را دوست دارم ، زیرا تمام اینها نشاندهنده آفریننده قادر متعالی است که سرزمینهایی متفاوت ، با آدمیانی متفاوت که دارای گویشها و چهره هایی متفاوت و با ادیان و خواستهایی متفاوت هستند را آفریده و همه را در کنار هم قرار داده تا به او آفرین بگوییم،تبارک الله احسن الخالقین.
مطمئن باش حضورت در این تالار هم از خواستهای اوست،
امیدواریم که نکات آموزنده ای از شما بیاموزیم .
موفق باشید ...
(۱۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۲)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]بسم الله
سلام علیکم
آقا ایمان، هموطن عزیز
کاش بجای اسم عجیب کاربری نام اصلی خود را به عنوان نام کاربری بکار میبردی. فکر کنم بخواهی نخواهی ایمان داری 
شما به مقررات تالار و قانون اساسی پایبندی ، پس به نوعی دین مداری ، زیرا دین غیر یکسری قوانین برای زندگی مسالمت آمیز بین فرزندان آدمی و رشد و تعالی آنها نیست .
واقعیتش اینست که بنده هم مثل شما آمریکا را دوست دارم ، اروپا و آسیا و آفریقا و کلا همه کشورها را دوست دارم ، زیرا تمام اینها نشاندهنده آفریننده قادر متعالی است که سرزمینهایی متفاوت ، با آدمیانی متفاوت که دارای گویشها و چهره هایی متفاوت و با ادیان و خواستهایی متفاوت هستند را آفریده و همه را در کنار هم قرار داده تا به او آفرین بگوییم،تبارک الله احسن الخالقین.
مطمئن باش حضورت در این تالار هم از خواستهای اوست،
امیدواریم که نکات آموزنده ای از شما بیاموزیم .
موفق باشید ...
سلام خدمت شما دوست عزیز
البته که نه من ادیان رو باور ندارم . نام کاربری من هم نماد و نشانه ای نیست . راستش خواننده مورد علاقه من کابالاست و من هم همینطوری این نام رو انتخاب کردم .
ممنونم

یادش بخیر...
(۱۱/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۵)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. جلال رضایی هستم. 17 سالمه. ازمازندران-بابل.رشته ام علوم و معارفه.دعا کنین دانشگاه رضوی مشهد در جوار آقا امام رضا (علیه السلام) قبول شم.ممنون همتون.اگه کمکی باشه در خدمتم.
(۲/تیر/۹۰ ۲۲:۲۷)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]سلام دوستای عزیزم. میخواستم خبر خوش بدم. امام رضا (علیه السلام) من رو به خادمی خودش قبول کرد. دانشگاه رضوی قبول شدم. حالا باید چندین سال در جوار آقام امام رضا (علیه السلام) درس بخونم.
الان دو سال و نیمه که پیش آقام...
ألفُرصَة تمُرُّ مَرَّ السَّحاب...
بسم الله ...
سلام به همه ی دوستان و کاربران سایت ...
بنده همون farshid2002002 سابق هستم که از این پس با نام کاربری " خادم الفاطمة " در خدمت دوستان خواهم بود.
کوثرهستم...
20ساله....
رشته مم نرم افزاره...(چقدر نرم افزاریا زیادن!!!)
تلفظ صحیح نام کاربری بنده Ellsa هستش

ی عزیزی 12 روز تمام، بنده رو Allsa صدا زدن!

:دی
حالا من هی گوشزد می کردم ک تلفظش Ellsa ست، باز می گفت Allsa
خواهشا اسم رو درست تلفظ کنین بابا! کلی روش وقت گذاشتیم تا انتخابش کردیم :دی
با تچکر