سلام
من نوید هستم 22 سال سنم هست
خودم رو جزئ بچه هیئتی ها میدونم
و خیلی به زبان انگلیسی و مطالعه روانشناسی علاقه دارم
- دیدگاه دینی من جوری هست که سعی میکنم دین رو ساده و تفسیری ببینم و از پیچ و خم دادن به دین به شدت بدم میاد چون عقیده دارم دین اسلام تنها دینی هست که آزادی منطقی( آزادی که به آزادی دیگران و خود انسان خدشه وارد نمیکنه) داره در حد تیم ملی !
- از تعصب نصبت به هر مسئله سعی میکنم دوری کنم (چون تنها چیزی که ثابت هست خداست !!)
- از بچه های طلبه روشن فکر خیلی خوشم میاد !
- همه جور رفیق دارم در حد تیم ملی (بجز دوست شیطان پرست !!) ولی با هیچ دسته ای هم کیش نیستم
کارمند یه شرکت خارجی تو ایران و دانشجو هم هستم !
درود...
من شروین هستم،27 ساله از بستان آباد،کارشناس سیالات هستم و از عضویت در چنین فرومی بسیار مشعوف هستم...
باشد که در کنار طلبه ها و همچنین مردم عادی،در این فروم بحث های به دور از حاشیه انجام بدهیم
سلام .
فرم کوتاه معرفی:
- نام : مهدی
- وضعیت تحصیلی : دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک
- زادگاه و محل سکونت فعلی: (متاسفانه) تهران
- توانایی یا مهارت خاص: مستند سازی، مقاله نویسی.
- میزان تسلط به زبان خارجه: معمولی
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه: آخرالزمان شناسی و مهدویت شناسی. (کلا تشنه ی علمم )
سلام بر همه
از دوستان عزیز عذر خواهی می کنم که دوباره تاپک می گذارم ( چون دیگه قصد تاپک گذاشتن نداشتم تو این قسمت رو نداشتم ) از انجا که اومدم تاپک قبلیمو ویرایش کنم ولی نشد اجبارا این تاپک را می گذارم تا دوستان از روحیات بنده مطلع بشن و در آینده زیاد از دستم ناراحت نشن :
1 : بسیار خوش رو هستم . 2 : به نظرات مخالف هر چند که با اعتقادات دینیم موافق نباشد احترام می گذارم و تا زمانی که بتونم این قانون را برای خودم اجرا می کنم . 3 : دوست دارم با منطق صحبت کنم و در مقابل نیز همچین انتظاری رو از کسی که داره با هام بحث می کنه دارم . 4 : از مکان های شلوغ و پر اضطراب خوشم نمیآد . 5 : تا حد امکان در مباحث غیر ضروری ( خارج از دین ) سیاست سوئیس رو ترجیح میدم یعنی معتدل و بی طرف هستم و فقط در بحث ها به عنوان جوینده حق شرکت می کنم . 6 : در گفتارم بسیار رک گو هستم و کم پیش میآد که حرفم رو قورت بدم . 7 : عدالت منشی رو دوست دارم و حتی با مخالف خودم نیز در صورت اثبات حق آن را رعایت می کنم
در آخر اینو بگم که بنده متاسفانه بسیار بسیار شوخ طبع هستم و در محاوراتم از شوخی نیز استفاده می کنم خواهشا به دل نگیرید و این بی ادبی هایم رو نادیده بگیرید .
با تشکر
سلام من میلادم
اهل مراغه هستم
و خودشم با سربلندی می گم آذریم
و از کسایی که مارو مسخره می کنن شدیدا بدم می یاد
آخه یعنی چه آپارتایت که نیست ما هم آدمیم مثل شما شایدم بهتر

و تازه داره 16 سالم میشه و دوم دبیرستانیم
و تازه شروع به فعالیت کردم
به امید بیداری
I believe I Will see victory

گفتم شاید لازم باشه خودم رو معرفی کنم
اسم:علی(کاملن تابلو دیگه!

)
محل زندگی:اندیمشک
شغل:فعلن پشت کنکوری

(البته بگم ها 3 ماه سربازیم تموم شده و جمعه همین هفته کنکور دارم)
رشته و تخصص:کامپیوتر میخونم و زبان انگلیسی هم میفهمم در حد نرمال(میتونم یه فیلم رو با زیرنویس انگلیسی تماشا کنم بدون مشکل)
علایق:علاقه به یادگاری فوت و فن کامپیوتر و مخصوصن نت دارم،علاقه زیادی به خواندن کتابهای روانشناسی و تاریخی دارم (مخصوصن تاریخ قبل از اسلام)عاشق برنامه های مستند هستم(حتی از فوتبال و فیلم سینمایی بیشتر دوست دارم

)
دیگه چی بگم از خودم؟اوه یادم رفت تک پسر هستم! و شوخ طبع،هر نظری رو سریع قبول یا رد نمیکنم!
تنها چیزی رو که مطلقن قبول دارم خدا هست!
786
به نام خدا
سلام به همه
من خانم شیرازی هستم . متولد شهر زیبای شیرازم
رشته ام کامپیوتر نرم افزار است.
جوانم و سن زیادی هم ندارم.....

آدم عجیبی هستم ... زندگی عجیبی هم داشته ، دارم

خیلیا بهم میگن آدم باهوشی هستی اما من خودم فکر میکنم فقط یکم باهوشم

در محیط اینترنت چون لحن نوشتاری من کمی جدی و بعضی مواقع خشن است اکثرا فکر میکنند من آقا هستم.
خیلی اهل مطالعه هستم .......
زبان انگلیسی ام هم خوبه .....عربی هم در حد محاوره(در حال یادگیری)
زمینه ی دینی : به همه زمینه های دینی علاقه مندم. قدیما خیلی کتاب میخوندم متوسط هفته ای 5 تا کتاب حداقل 300 صفحه ای تمام میکردم اما الان نسبت به گذشته مطالعه ام کمتر شده
تخصصی در زمینه قرآن مطالعه و تحقیق میکنم.
دوست دارم از حقایق دنیای اطرافم و حقایق پشت پرده سر در بیارم(البته در حد لازم )...و اکثرا هم اگه خدا بخواد به نتیجه میرسم
و وقتی نسبت به چیزی شک داشته باشم یا بهتره بگم در برزخ قرار بگیرم تا حقیقت رو پیدا نکنم راحت نمیشوم
در حال حاضر هم در مورد دو جوان خوب یعنی نوریگا و ارکنار تحقیق میکنم....به نتایجی هم رسیدم
در زندگیم بعد از خدا از تنها چیزی که خیلی زیاد میترسم گمراهی هست.
سلام خدمت تمام دوستان عزيز.اول بگم كه ماشاالله جمع سمپادي ها(تيزهوشانيا)جعمه!
محمد درگاهي هستم متولد28/12/1374(دم عيد بود مي خواستم برم عيدي بگيريم مجبور شدم به دنيا بيام ديگه!!)
تو مدرسه شيخ انصاري(تيزهوشان) دزفول درس مي خونم.
دوم اين كه دوستان،نكنه سن و سالم رو ببينيد ديگه بهم سر نزنيد!
به خدا يه آتيش پاره اي هستم تو اين وبگردي(از نوع مثبت نه علافي و به جاي وبگردي ، ولگردي!)
حدود70ساعت از سخنراني هاي دكتر رائفي رو هم ديدم.
در ضمن خيلي خوش حالم كه ميانگين سني افراد حاضر در سايت تقريباً22ساله.
در پناه حق.
سلام
من کاوه هستم متولد 74
اهل مراغه
سمپادیم رشته تجربی با میلاد SMS4815 هم کلاسم

به ترک بودنم خیلی افتخار میکنم به اونایی هم که به ما بی احترامی میکنن توصیه میکنم یه نگاه اجمالی به تاریخ مکتوب 7500 ساله ترک ها بندازن ببینن اجدادم چی کارا کردن
تخصص که نه ولی یه دست و پا شکسته انگلیسی و میکس فیلم و .. بلدم
البته تو هر کاری یه سرکی کشیدم

هر کمکی از دستم بر بیاد میکنم
خصوصیات اخلاقی هم شوخ طبع بودن و اینکه خیلی کینه ای و کله شقم

یا حق