تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
به نام خدا
اسم : حسين ملتجي ( hosein moltaji )
متولد سال 74
محل زندگي : كرجه اما متولد شهرستان خوي هستم و افتخارهم ميكنم كه ترك زبانم Blush
وضعيت تحصيلي : سال سوم دبيرستان و رشته ي رياضي و فيزيك
علاقه ها : والا ميشه گفت تقريبا به همه چي علاقه دارم اما به كارتون سازي ، نقاشي ، طراحي ، نرمافزار ، مستند سازي و ساير چيزهايي كه در زمينه ي هنر هستن علاقه ي بيشتري دارم .
بسيجيم اما دوست ندارم خشك باشم . از اون بسيجيايي نيستم كه از صبح تا شب تو هيئتا باشم . هرجور آهنگي و خوندني گوش مي كنم يعني هم از صوت قران خوشم مياد و هم رپ گوش ميكنم اما بيشتر به صوت قران و آهنگهاي لايت گوش ميكنم .
به تک خالق هستی

دیروز یه سال از عضو شدم تو فروم گذشت و الان دومین سالیه که تو فروم هستم Blush
به همین خاطر بذارید اول خودم رو دوباره معرفی کنم :

نام : شاهین
نام مستعار : شیردال یا همون گریفن یا بهتر بگم دورگه ی خسته
علایق : هر چی تو کتاب ها نوشته باشن از فیزیک نوین گرفته تا اسطوره شناسی و بررسی اسرار و رموز
محل زندگی : بندرعباس البته فقط زندگی وگرنه اصلیتم واسه ... !!
دین : مسلمان و شیعه ی 12 امامی
عقاید : ناسیونالیستی متوسط رو به بالا
وبلاگ : http://www.arda.persianblog.ir ( جهان موازی )

یادش بخیر چند شب قبل از عضو شدنم تو فروم فیلمی از سخنرانی استاد رائفی پور دیدم و یهو گفتم بزار یه سرچی در مورد ارباب حلقه ها و استاد داشته باشم با مضمون " ارباب حلقه ها + فیلم ماسونی + رائفی پور " و اولین سایتی که بالا اومد این فروم بود !! و ما نیز از خوند مطالب متعجب ماندیم و با کلی گلایه و شکایت که هنوز هم ادامه داره وارد اعضای سایت شدیم BlushHeart
از همون اول صریح صحبت کردیم و از همون اول با دوستانی نظیر رضا جک من بحثمون شد و ... بعدش آتیشمون داغ تر شد و اما با گذشت چند ماهی و مشاهده ی مستند ظهور این آتیش کمی خاموش شد اما هنوز آتیش زیر خاکستر وجود داره !! Big Grin
در این مدت دوستان خوبی نظیر جناب aftab2014 ( یا همون جناب s-eyvazi-sa ) / جناب Admire / دوست خوبم وحید 110 که فکر کنم امروز سالگرد ورودتون به فورم باشه / بانو فاطمه خانوم پیدا کردیم و به قولی کوچیک همشون هم هستیم !
در این میان از دوست خوبم جناب جک من هم که بیشتر اوغات صریح صحبت می کردم هم عذر خواهی می کنم Heart

با خودم فکر می کنم واسه چی اومدم تو فورم و الان چی شدم تو فروم ! راستش من فقط و فقط تو فروم اردا عضویت دارم و زیاد از فروم بازی خوشم نمیاد و فقط به خاطر ارباب حلقه ها وارد این سایت شدم و قرار بود با دادن پست هام و اثبات اون ها از این فروم برم اما گویا این جو صمیمی ما روطلسم کرد و الان شدیم پایه ثابت تالار Big GrinBig Grin در این میان اگه کم پست می دم یا جواب دوستان رو دیر می دم باید من رو ببخشد چون بیشتر اوقات با گوشی فروم هستم و اماکن جواب دادن خیلی سخته

سخن رو کوتاه می کنم و از این که بنده رو در این فروم تحمل می کنید کمال تشکر رو دارم !!

دوستدار همیشگی شما
شاهینHeartHeart
به نام خدا

مهدی هستم . 37 ساله .

برق خوندم کاردانی . عاشق ادبیات عرفانی فارسی هستم . بایزید بسطامی و عطار و مولانا و سعدی و ......

اما اینا تازه شاگردای 14 معصوم هستن . Wink رفتم سراغ ایشان Heart

همیشه خوندن تفسیر ادبی عرفانی قران از خواجه عبدالله انصاری , حیرت زده میشم . خدا بیامرزه دکتر حبیب الله آموزگار رو که تالیفش کرد .

عملگرا هستم . از دستورات اسلامی سعی میکنم در حد خودم تو زندگی استفاده کنم .

این انجمن برای این اومدم چون میدونم دوستداران مولا اینجا زیادن .

کاش منم سرباز صاحب الزمان باشم . از سه سال پیش در مورد محدویت خوندم . آرزوم ظهور امام زمانه .

( چند تا مورد دیگه از خدا میخوام , Big Grin)

میگم مسلمان باید عملش دیگران رو جذب کنه نه حرفش !

عاشق خلوت گزینی هستم . همیشه دنبال راههای میانبری هستم که ثوابش زیاد باشه تا انشاالله در پیشگاه خدا اونم با شفاعت ائمه , روم سفید باشه .

سوره واقعه رو خیلی دوست دارم . حرف های خوب خوب زیادی داره Wink

از آشنایی همه دوستان هم خوشحالم و زیاد به این انجمن سر میزنم . چون اساس کارم با اینترنته .

Big GrinBig GrinBig Grin

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟ مهدی
- سن؟ 37
- وضعیت تحصیلی؟ کاردانی
- وضعیت شغلی؟ برق صنعتی
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ فعلا اصفهانم
- تجربیات؟ هی روزگار ......
- توانایی یا مهارت خاص؟ همونی که یه سرباز باید داشته باشه .
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ کشیدن گلیم از آب
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ ادبیات عرفانی فارسی
- 5 کتاب مورد علاقه؟ قران کشف الاسرار لب الباب تذکره الاولیا اخیرا کتاب حیرت انگیز اسرار الصلوه مثنوی

- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ الانم سخته
من اهل کرمانشاه هستم استان من به استقبال با شکوه از رهبر عزیزمان تنگه مرصاد پاوه غیور
وزن گیلان غربی(که با تبر از خود دفاع کرد و دو نفر از انان را اسیر کرد)معروف است شاید استان
من محروم باشد ولی من با تمام وجود بهش افتخار میکنم و معتقدم امکانات درپیشرفت موثر اما همه چیز
به ان بستگی ندارد.
به نام خدا هستم

چیز ...نه.. ببخشید..حول کردم

به نام خدا

محمد عطار خراسانی

حسابدار-علاقه مند به کامپیوتر و ویدئو گیم.

متولد اردیبهشت.سال 66-متاهل.

خصوصیات اخلاقی:الکی خوش

مشهد
دلتون بسوزه Blushهر وقت بخوام میرم حرم.
سلام، ممنون از بچه ها ایده جالبی بودSmileالبته من دیر به دیر به اینجاسر میزنم وکمی از مباحث عقب هستم ببخشیدBlush
منم فاطمه هستم اصفهانیم ،الان دانشجو رشته کامپیوترم .علاقه مندیهام زیاده ولی عاشق اینترنتم چون اگه خوب استفاده کنی خیلی به درد میخوره کلا کامپیوتر خیلی دوست دارم واسه همینه که رفتم کامپیوتر ،کتاب هم دوست دارم عقیدتی عرفانی شعر و.... طبیعت وگردش هم و.... .این سایت رو خیلی دوست دارم محیط سالم وگرم ودوست داشتنی هست که کاربرانش علاوه بر داشتن ایمان واعتقادات و.... به روز هم هستند و در کل خیلی خوبن. منم امیداوارم بتونم با استفاده از راهنماییها و مطالب شما (واسه همینه نام کاربریم اینه)کمی هم به بقیه کمک کنم تاهمگی بتونیم واسه ظهور آقامون کاری کنیم و تو زندگیامون موفق بشیم Heartان شاالله.

-
نام؟باران
-
سن؟14
-
وضعیت تحصیلی؟سوم راهنمایی
-
وضعیت شغلی؟محصل
-
زادگاه و محل

سکونت فعلی؟کاشمر

-
تجربیات؟نی نیم هنوز.اومدم ازتجربیات شمااستفاده کنم.
-
توانایی یا مهارت خاص؟زبون!
-
میزان تسلط به زبان

خارجه؟5سال دیگه تافل میگرم!

-
زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟منظورتونونفهمیدم
- 5
کتاب مورد علاقه؟راز-مشکلات راشکلات کنید-لیل ومجنون-دیوان حافظ-عالم ارواح
- 5
خلق

و خوی اصلی شخصیتی شما؟شیطون-بلا-فضول-اتیشی-البته درمواردی خیلی جدی

- 5
چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد

شد؟همین الانشم سخته ولی بدون پدرومادرم خاهرم اقوام دوستام اللخصوص مهساخیلی سخت ترمیشه.

تارا 22 ساله دانشجوی جامعه شناسی شیراز عکاسی میکنم تافل دارم به اتوکد 3D مکس فتوشاپ هم مسلط هستم
عضو تازه هم هستمAngel
نام: فرزانه
زادگاه و محل سکونت فعلی: هر دو تهران
زمینه دینی و فرهنگی موردعلاقه: بیشتر در مورد امام زمان و کلا اهل بیت و حجاب
5 کتاب مورد علاقه: خیلی زیادن خیلی کتاب میخونم به خصوص عرفان و فلسفه و روانشناسی و شعر اما قرآن .و نهج البلاغه و مرصادالعباد و تذکره الاولیا و مثنوی معنوی و صحیفه سجادیه و.....
5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما:دیگران میگن خیلی مهربانم تا جایی که در توانمه به همه بندگان خدا کمک میکنم چون عاشق بندگان خدا هستم و با گذشتم واصلا از هیچکس کینه به دل نمیگیرم و به ندرت میشه با کسی قهر کنم
چیزی که بدون آنها تحمل زندگی برام سخت میشه:اینکه احساس کنم یک لحظه از خدا غافل شدم . دوری از خانواده. اینکه بفهمم کسی از دستم ناراحته و من نتونسته باشم ازش حلالیت بطلبم. اینکه لحظه های زندگیم به بطالت بگذرونم
در کل عاشقانه خدا رو دوست دارم وعاشق شهادت هستم آرزو دارم بتونم بنده خوبی باشم و به قرب و رضایت و خشنودی خدا برسم و بتونم منتظر واقعی آقا امام زمان باشم و تا جایی که در توان دارم بتونم به بندگان خدا خدمت کنم
ب خدا کلی کیف کردم که همه اینجا جوونن و حسابی تیزهوش و با ایمان! Angel

خواهر کوچیکتون الهه.ع
متولد استان خوزستان- امیدیه (اولین شهید جنگ اهل شهرستان ماست...)
ساکن قم
دوره ی راهنمایی تیزهوشان قبول شدم ولی رفتم نمونه دولتی که هر چی دارم از اون مدرسه و دبیراش دارم!Heart
بیش از حد کتاب دینی میخوندم که متاسفانه نداشتن یه استاد دلسوز باعث شد سیم هام بسوزه و ...... Sad
سه سالی میشه که سعی کردم مسلمون بشم...
دانشجوی معماری دانشکده فنی دختران کاشان ( دولتی)
مسلط به اتوکد ( که فکر نمیکنم بتونه کمکی به تالار بکنه!Confused)
اهل ادبیات و شعر
هر از گاهی چیزایی مینویسم و شعر میگم، فکر نمیکنم قلمم بد باشه.
کمکی از دستم بربیاد در خدمتم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع