تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
(۲۹/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۰)ahmadarm نوشته است: [ -> ]سلام
اینجا که همه تحصیل کردن پس ما چی کار کنیم,همه هم که رشته دانشگاهی شون رو گفتن فقط ما این وسط باید ضایع بشیم

احمد رضا.م
متولد:70
از کازرون,همشهری وحید 110,دانشگاه هم نرفتم توی چیزی هم تخصص ندارم

دوست عزیز راه عشق از سایر راهها جداست .
اینجا هرکه عاشق تره بهمون نسبت عزیزتره
مدرک مال زندگی سنگی و سیمانیه .
خدا حفظت کنه
سلام به همگي

من مهدي هستم 24 ساله دانشجوي كارشناسي ارشد مهندسي شيمي ساكن شهرضا
عاشق موسيقي سنتي (بيشتر آواز و كمتر تصنيف) هستم.
در دين يه كم بي سوادم و اطلاعات ديني ام پايينه. اما اميدوارم كه بتونم اين نقص رو جبران كنم.
از اين سايت خوشم اومد و به نظرم محيط خوبي داره. با اينكه ميدونم جاي انتقاد اينجا نيست اما به نظرم در بحث نماد گرايي زيادي داره تو اين سايت افراط ميشه.
موفق و سالم و سربلند باشيد.
(۱۱/خرداد/۹۰ ۲۱:۰۵)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. جلال رضایی هستم. 17 سالمه. ازمازندران-بابل.رشته ام علوم و معافه.دعا کنین دانشگاه رضوی مشهد در جوار آقا امام رضا (علیه السلام) قبول شم.ممنون همتون.اگه کمکی باشه در خدمتم.

سلام دوستای عزیزم. میخواستم خبر خوش بدم. امام رضا (علیه السلام) من رو به خادمی خودش قبول کرد. دانشگاه رضوی قبول شدم. حالا باید چندین سال در جوار آقام امام رضا (علیه السلام) درس بخونم.
سلام.
هلیا. 17 ساله! هدفم رشته روانشناسیه! از تهران!
سلام .
منم علیرضا هستم .

ARNH یعنی Ali Reza Noroozi Haghighat

علاقه اصلی من برنامه نویسی PHP هست .
(۱۱/تیر/۹۰ ۱۵:۱۳)Helia نوشته است: [ -> ]سلام.
هلیا. 17 ساله! هدفم رشته روانشناسیه! از تهران!

با آرزوی موفقیت برای شما در تمام مراحل زندگی خود
در مورد امضای شما نظری داشتم
خدا جانشین نداشته های من و شما و دیگران نیست . قبل از داشته ها و بعد از نداشته ها نزد ما بوده ، ((خدا همه چیز و همه کس ماست .))
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام
رضائی هستم متاهل دارای یک فرزند خوشکل و ناز به اسم محمد احسان
اینم عکسش:لطفا بگید ماشاالله
[تصویر: DSC00530.jpg]
اهل شهر مهمان نواز شیراز تحصیلات عالیه ندارم یعنی فرصتشو نداشتم وگرنه عاشق ادامه تحصیل هستم 33سال دارم از طریق همکارم با این تالار آشنا شدم که
ان شاءالله خداوند اجر عظیم به ایشان عنایت کند .
علاقه زیادی به شنیدن نظرات و دیدگاهها توی همه زمینه ها دارم بنابراین این تالار خیلی با روحیاتم جوره چون می تونم
اول سطح سواد و دانشم را بالا ببرم ثانیا از خیلی چیزا با خبر بشم چون خیلی سرم شلوغه وقت مطالعه ویا دیدن تلویزیون رو ندارم گاهی که به تالار سرمی زنم خیلی اطلاعات کسب می کنم ممنون
تو این دنیا 3چیز از خدا می خواهم اول فرج آقامون امام زمان عجل الله تعالی دوم سلامتی مسلمانان و خانواده ام
سوم دیدن روزی که پسرم یکی ازسربازان امام زمان باشه
برا اون دنیام هم آرزو دارم که خدا از سر همه گناهانم بگذره و عاقبت به خیرباشم مرسی که حوصله به خرج دادید
و نوشته هام رو خوندید
سلام
من امیر
متولد 71
دانشجوی صنایع شیمیایی
دانشکده انقلاب اسلامی
بچه تهران

ایشالله همه بتونیم سربازی اقامونو بکنیم
هم نایب ایشون
و هم خودشون

..::اللهم عجل لولیک الفرج::..
به نام خدا

(۱۲/تیر/۹۰ ۱۷:۱۹)محمداحسان نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمان الرحیم
سلام
رضائی هستم متاهل دارای یک فرزند خوشکل و ناز به اسم محمد احسان
اینم عکسش:لطفا بگید ماشاالله
[تصویر: DSC00530.jpg]

سلام... ماشاالله هزار ماشاالله گل پسریه برا خودش Blush
ان شاء الله زیر سایه پدر و مادر بزرگوارش، همیشه شاد و سلامت باشه... یا علی(علیه السلام)
سلام من بنده خوب خدام
کاردانی کامپیوتر 25 سالمه از همدان
امیدوارم بتونم برا گروه مفید باشم و بر دانشم افزوده شه
مطالبی که خوندم نشون میده که اینجا همه اهل دلن
وقتی رفتی باز هوا بد شد روزگار از بدی بدتر شد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع