شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانب سید احمد .
بچه محله امام رضا
17سال از عمرم گذشته
مشغول به تحصیل در رشته ریاضی یکی از دبیرستان های خوب مشهد هستم
در رشته مطالعه و پژوهش با موضوع فرقه شیطان پرستی ( بیراهه ) اول کشور شدم
یکی از فعالین اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان
سلام
حسام هستم 26 ساله
از تهرون که هم معنویت داره هم فسادددددددددددد خداییش رو بخوای حساب کنی اینجا دینداری خیلی سخته مخصوصاً محله های ما که مردم فکر می کنن چون پولدارن باید برهنه بیان تو کوچه. از خونه تا نونوایی سر کوچه بخوای بری صد بار باید «یا خیر حبیب و محبوب» بخونی. البته من آدم کوچیکی هستم که اینا رو می گم وگرنه خیلی از بچه محلامون تو همینجا خیلی هم ایمانشون قویه.
شغلم دولتیه
بیشتر تو تالار خواننده هستم تا نویسنده. البته جسارت نباشه اینجا رو خیلی دوست دارم. ولی معمولاً سعی میکنم رابطه 2 به 1 گوش به دهان رو رعایت کنم.
یا علی
التماس 2a
سلام
من بهزاد(به معنای نیک زاییده شده یا به قول معروف حلال زاده
) هستم از شهر مشهد
23 سالمه
تا آخر تابستان فارغ التحصیل رشته برق الکترونیک خواهم بود.
رشته ی برق رو خیلی دوست دارم و رباتیک هم کار کردم
در مسابقات زیردریایی های کنترل از راه دور اصفهان ، شناورهای زیر سطحی خوارزمی و ... شرکت کردم
در زمینه های الکترونیک و کامپیوتر سر رشته دارم
شغل تمام وقت ندارم ولی گاهی کلاسهای آموزش رباتیک برگزار می کنم و خدمات کامپیوتر واسه اطرافیان انجام میدهم
با زبان انگلیسی آشنایی دارم(متوسط رو به بالا)
به شعر و شاعری هم علاقه دارم.
متاسفانه زمینه ی مطالعاتی من تا کنون فقط به حوزه ی کامپیوتر ، تکنولوژی و الکترونیک محدود بوده
اما جدیدا در حوزه ی مهدویت و عرفان تحقیق میکنم
استاد بنده در حوزه ی عرفان جناب ابراهیم سعدی است
یک خورده دیر با مباحث فرق ضاله و اهدافشون آشنا شدم
خیلی دوست دارم همه همدیگرو خواهر و برادر صدا کنند
تو این تالار من مدت زیادی به عنوان مهمان مطالب را می خوندم و به واسطه ی پستهای برخی دوستان متحول شدم برادرانی چون: وحید 110 و علی 110 و MESSENGER و محمود و همشهریم خادم الرضا و ...
خواهرانی چون : اولین شهید تالار(سوشیانس) ، فاطمه خانوم و ....
و خیلی های دیگه که جا نیست اسمشون رو بگم.
پر حرفی کردم شرمنده
در پناه حق باشید
یا علی مدد
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۰۷)7zahra7 نوشته است: [ -> ]سلام
من رشته ام تجربی و امسال کنکور دادم اما همه ی زحمتام به هدر رفت و اصلا نتیجه ی خوبی نگرفتم فقط امیدوارم تهران قبول بشوم
البته هرچی صلاحه
راستی من اراکی هستم
سلام مجدد
در تایپیک قبلی من خودم را کمتر معرفی کردم الان قصد دارم بیشتر معرفی کنم:
سومین چیزی که تو دنیا از همه بیشتر دوست دارم دانستن است به خاطر همین دوست دارم همه ی زندگیم را صرف دانستن بکنم چون معتقدم برای یافتن راهی جز دریافتن نیست . کتاب خوندن را خیلی دوست دارم به جز کتاب های داستان و رمان همه جور کتابی می خونم .
یکی از بزرگترین مشکلاتم اینه که بعضی وقتا خیلی زود عصبانی میشم
با این که معتقدم همه موسیقی بد نیست و تعداد کمی از اون ها آموزنده ی ( مسائل عرفانی و فرهنگی ) هست ولی میشه گفت اصلا موسیقی گوش نمیدم چون اعتقاد دارم وابستگی ایجاد میکنه و من که یه دخترم نباید زیاد به صدای یک پسر گوش بدم.
یه مدت خیلی فوتبالی بودم اما دوسال است که یک سری حقایقی را فهمیدم و زیاد از فوتبال خوشم نمیاد البته بعضی وقت ها نگاه میمنم اما محو تماشا نمیشم.
راستی به خاطر یک سری دلایل دوست داشتم تهران دانشگاه برم یکیش این بود که رشته هایی را که من دوست داشتم را اراک نداشت . راستی من رشته ی اعضای مصنویی دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شدم امیدوترم درسم کارم در جهت خدایی شدن خودم و همه پیش برود

فرم کوتاه معرفی:
- نام؟ نمی گم
- سن؟ 15 سالمه فک کنم کوچکترین عضو انجمن هستم ،البته اگه اینجا به ما اجازه ی فعالیت بدن
- وضعیت تحصیلی؟ امسال میرم دوم ریاضی
- وضعیت شغلی؟ دانش آموز
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ ......
- تجربیات؟
- توانایی یا مهارت خاص؟ ورزش: شنا،اسکیت،فوتسال،، هنر: موسیقی و... کامپیوتر و اینترنت
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ خیلی زیاد
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ :-؟؟
- 5 کتاب مورد علاقه؟ نمی خونم
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ 
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
در ضمن ناگفته نماند که دیشب تو تایپیک مربوط به امیرکن آیدل یه پست دادم که نمی دونم به چه دلیل مدیران پاکش کرده بودن
با سلام
آیدین هستم 15 ساله از کرج
کسانی که دوست دارن با من دوست بشن در خدمت همشون هستم فقط به من یک پیام بدن که جزو دوستان خودم بکنمشون
فرم کوتاه معرفی:
- نام؟ آِیدین
- سن؟ 15 سال
- وضعیت تحصیلی؟ امسال میرم دوم ریاضی
- وضعیت شغلی؟ دانش آموز
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟در تبریز بدنیا اومدم و الان در کرج در خدمتیم
- تجربیات؟ تا جایی که فکر کنی اندازه یه مرد 60 70 ساله
- توانایی یا مهارت خاص؟ شنا،اسکیت،زبان،پینگ پنگ،کانپیوتر و اینترنت و توضیحات بالا درباره ی فرااسونری و ظهور دجال بصورت جلسه ای
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ انگلیسی رو فولم
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ قرآن
- 5 کتاب مورد علاقه؟ کلبه عمو تام،آرزو های بزرگ،دیویدکاپرفیلد،قرآن کریم،آوای وحش
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ خدا،عشق،حضرت مهدی،سایت بیداری اندیشه و نبود شما دوستان عزیز
باتشکر
آیدین
سلام عزیزای من
دانیال هستم 21 ساله دانشجوی سال سوم-دکترای دامپزشکی
عضو باشگاه خبرنگاران جوان و انجمن متخصصان ایران و انجمن دامپزشکان هم هستم
اهل شهرستان بابل و سرزمین تبرستان کهن
شدیدا اهل ورزش هستم....کمربند مشکی دان 1 تکواندو---غریق نجات درجه 3 کشور----قهرمان ژیمناستیک نوجوانان کشور----فوتبال هم که دیگه نگو بلا بگو...!
اما در مورد کتاب باید بگم عاشق کتب تاریخی درباره ایران و جهان و تاریخ اسلام هستم..به غیر از اونها مطالعاتم در حوزه فیزیولوژی و جانورشناسی و زمین شناسی هم هست...
زبان هم 70 درصد از یک متن متوسط جدید رو میفهمم
فیلم های مورد علاقم....
تاریخی حماسی خارجی:ارباب حلقه ها-تروی-گلادیاتور-صخره سرخ-ادیسه-جیسون-هزار و یک شب
تاریخی ایرانی اسلامی : مختار-مردان آندولوس یا آنجلس-مدار صفر درجه-
ایرانی مدرن:آژانس شیشه ای-بوی پیراهن یوسف-مارمولک-اخراجی های 2-
رزمی:کلا بروسلی-کلا جکی چان-کلا جت لی..+..مردی به نام ایپ 1 و 2-
علمی تخیلی:من روبوت هستم-مردان سیاه پوش 1و 2-نشانه ها-جنگ دنیاها-سفر به اعماق زمین 2008
کلا فیلم زیاد میبینم به بزرگی خودتون ببخشین
بازی های کامپیوتری هم.....pes 2011
عاشق ایران باستان و اسلامی هستم اما ایران فعلی رو از همیشه بیشتر دوست دارم...چون با افتخار سرم رو میتونم بالا بگیرم
یکی از آرزوهای بزرگ مادی من اینه که قهرمان المپیک بشم
اما آرزوی معنوی من عاقبت به خیر شدنه......لطفا دعام کنید اگه دستتون بند نیست
ممنون
با عرض سلام خدمت تمام برادران وخواهران عزیزم.من ع.گ هستم 18 ساله از استان همدان.امسال می خوام برم سال چهارم.به زبان انگلیسی مسلطم و در حال یادگیری چند زبان دیگر.از فیلم ارباب حلقه ها خوشم می آید و نزدیک 100بار این فیلم را مشاهده کردم.کتاب زیاد نمی خوانم مگر کتاب های درسی.کم پیش میاد که تو اینترنت نباشم.بازی کامپیوتری هم زیاد میکنم.در کامپیوتر مسلط هستم.عاشق 14 معصوم و بخصوص حضرت علی هستم.ورزش و موسیقی را دوست دارم و در نواختن سه تار و پیانو مهارت دارم وعلاقه به یادگیری نواختن گیتار.وقتی گناهی انجام مدهم تا چند روز خودم را سرزنش می کنم.
سلام به همه دوستان بزرگوار من به تازگی با این فرووم آشنا شدم سوابق کاری قبلی من تو اینترنت اینه که افتخار فعالیت تو کنفرانس های مهدویت قبل سال 83 تو چت روم های مسنجر بعد از اونجا هم تالار محبان مهدی و بعد کانون وبلاگ نویسان مذهبی و حالا هم افتخار اشنایی با شما رو دارم و از این بابت خوشحالم
فرم کوتاه معرفی:
- نام؟ حامد
- سن؟ 29
- وضعیت تحصیلی؟ دانشجوی کارشناسی حسابداری گرایش دولتی
- وضعیت شغلی؟ کارمند
- زادگاه و محل سکونت فعلی؟ تهران
- تجربیات؟ الکترونیک
- توانایی یا مهارت خاص؟ خلق قطعات الکترونیکی
- میزان تسلط به زبان خارجه؟ درک مطلب
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ مهدویت
- 5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن ، نهج البلاغه ، صحیفه سجادیه ، اشعار ث ، تظاهرات پ ، اتاق سی ان جی
- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ خونسردی ، صبر ، تنفر از دمپایی خیس ، دروغ و خیانت
- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ خدا و نماز ، هیئت ، کار ، پول و اینترنت
با عرض سلام خدمت تمام برادران وخواهران عزیزم.من ع.گ هستم 18 ساله از استان همدان.امسال می خوام برم سال چهارم.به زبان انگلیسی مسلطم و در حال یادگیری چند زبان دیگر.از فیلم ارباب حلقه ها خوشم می آید و نزدیک 100بار این فیلم را مشاهده کردم.کتاب زیاد نمی خوانم مگر کتاب های درسی.کم پیش میاد که تو اینترنت نباشم.بازی کامپیوتری هم زیاد میکنم.در کامپیوتر مسلط هستم.عاشق 14 معصوم و بخصوص حضرت علی هستم.ورزش و موسیقی را دوست دارم و در نواختن سه تار و پیانو مهارت دارم وعلاقه به یادگیری نواختن گیتار.وقتی گناهی انجام مدهم تا چند روز خودم را سرزنش می کنم.