دیدم همه دارن معرفی می کنن برای این که از غافله عقب نمونم منم خودم رو معرفی می کنم...
اکبر عباسی هستم...
یه مدتی می شه که ثبت نام کرده ام...
دارم پا می ذارم توی ۱۹ سالگی ...
دانشجوی آی تی دانشگاه آکسفورد هستم...
فارغ التحصیل آکادمی رایانه لندن...
التبه دو مورد قبلی رو باب ریا نذارید...
فعلا ایرانم تا ترم کالج شروع بشه...
زبان انگلیسی هم دسته و پا شکسته یاد گرفتیم...
کار های فنی رو دوست ندارم...
ولی هر چی که با کامپیوتر باشه رو استعداد یادگیری دارم...
همیشه آرزوی تمتع دارم انشاالله بتونم برم...
چیزی جا افتاده بپرسید...
خدمتکار تالار امام عصر هستم
3لام
مشدی موگم نتنن بوخونن
مو
محمد 27 سال متاهل
1 ارزوی بزرگ دارم جون عزیزتون از خدای تبارک وتعالی خواهش کنید تقاضام مستجاب بشه
یا حق
به نام مهربانترین...
سلام
من مریم، متولد 66.
رشته ی دبیرستانیم تجربی بود، کنکور انسانی شرکت کردم، الهیات قبول شدم، درحال حاضر ادبیات میخونم.
یه زمانی مینوشتم، الآن دیگه بزرگ شدم حوصله ی نوشتن ندارم.
یه دوست جوون دارم،بهترین دوستمه، خیلی دوسش دارم، شده یکی از اعضای خانواده م.بعد از خدا شریک تنهایی هامه.
باشما هم که تازه دوست شدم. مینویسه درآغاز فعالیت. ظاهرا راه درازی درپیش دارم

اززبان انگلیسی وحشت دارم.ازدوران دبیرستان، آخه یه دبیر خشکو خشن داشتیم.به نظرم شرطی منفی شدم.هروقت میرسم به زبان انگلیسی 4ستون بدنم میریزه!ولی دوست دارم شاخ این غول بی شاخو دم رو بشکنم ومیشکنم.ازروزی که دانشگاه قبول شدم میخوام برم کلاس زبان نرسیدم هنوز.دوبار زبانو برداشتم هردوبار حذفش کردم

ولی دیگه مغلوب زبان نمیشم.
عربیم خوبه. آما بیشترین مشکلم اینه که تمرکز ندارم اصلا. حواس پرتم.
من اخراجیم اما آرزودارم بتونم سر شیطان درونم رو ببرم، وسرم رو در راه امام زمانم بدم.
ازخدا میخوام کمکم کنه.بدون یاری وهمراهی خدا من هیچی نیستم.
یا علی مدد
منم سید ابراهیم از حقیرترین نوادگان شمس الشموس حضرت علی بن موس الرضا (علیه السلام) هستم.البته داماد امام حسین هم شدیم و همسری واقعا همسر نصیبمون شده خدا نصیب شما هم بکنه البته فقط آقایونو میگما
متولد 63. کارشناسی ارشد فلسفه اسلامی. عاشق ادبیات و سینما و کمی هم فوتبال.
از نوجوانی بچه بسیار بسیار شری بودم(کمی هنوز مانده آن شری...) ولی با دیدار حضوری نازنین رهبرم و افتخار حضور در جلسات عرفانی مردی از دیار آسمان کمی سر براه شدم.

مینویسم... در دانشگاه سردبیر نشریه عدالت خواهی بودیم و چند داستانکی نوشتیم. از زمانی که در قم حدود سال 81 یا 82 یک دکه روزنامه فروشی به جرم پخش کتاب های ضد یهدویت و فراماسونری آتش زده شد به این مسئله متوجه شدم... افتخار شاگری البته کوتاه مدت آقای طائب و شهبازی و... داشتیم و بهره بردیم.
عربی و فلسفه و ادبیات هم تدریس میکنم... بیچاره بچه های مردم که افتادن زیر دست ما
مکه و مدینه رفتم ولی له له کربلا میزنم... هنوز که لایق کربلایی شدن نشدم. شما دعام کنید....همین
سلام منم م. اکبری 22 ساله ساکن مشهد
منتظرم منتظر آفتاب عالم تابی که همه جا رو روشن وگرم میکنه زندگی بخشو انرزی داره. موردم تواین تاریک وسرما.ساخته های بشرم دیگه درمانم نیست اگه آفتاب ونبینم فنا میشم برام دعا کنید.هر متن انگلیسی وهر نقد ادبی که داشتید انجام میدم
سلام من محمدصالح سنم مهم نیست فقط دانشجویم اطلاعات شخصی نمیدم چون یک سرباز امام زمان مهم نیست کی باشه
چند سال سن داشته باشه خانوادم روحانی ومذهبی اند خدامیدونه من شکلاتم کلافه کرده بود از مولام کمک خواستم جوابم دادمشکلاتم حل شد اگه جواب نداه بود الان دیگه توانایی نوشتن نداشتم یاالان تودنیا نبودم
بعدش قسم خوردم برم پدر بدخواهان ائمه رودربیارم که ازمستندطهور شروع کردم
بسم الله
سلام به همه ی دوستای خوبم،منتظران و دوستداران امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف....
منم تازه این تاپیک رو دیدم، نظر جالبیه.
شباهتم به شماها کمه اما واقعا خوشحالم که در جمع گلچین شده هایی چون شما هستم.
- نام؟ زهرا
افتخار میکنم که نام حضرت زهرا رو یدک میکشم
(بعد از اسم مولا علی، این اسم محبوب ترین نام برا منه)
- سن؟ متولد شهریور 63 هستم، دیگه تاحدودی پا به سن گذاشتیم...!!!
- وضعیت تحصیلی؟ فعلا درس نمی خونم مشغول به کار و گذراندن طرح با کشیکای سنگین و اعصاب خوردکن هستم!!
- وضعیت شغلی؟ پزشک، یک سال از اتمام تحصیلم میگذره، انشا الله اگه خدا بخواد تصمیم دارم بعد طرح خودم رو برا تحصیل در رشته ی طب سنتی آماده کنم، چون اعتقاد پیدا کردم بین رشته های پزشکی، نزدیکترین رشته به اسلام و خدامه.
زادگاه و محل سکونت فعلی؟ زنجان- زنجان
تجربیات؟ زیاد نیس، بیشتر درگیر درس بودم اما تو دانشگاه قاطی بچه های دیگه تو کانون قرآن یه کمکی فعالیت داشتیم، یه تجربیاتی از سردبیری و کارای فرهنگی و اینجور چیزا هم دارم، اخیرا هم شدیدا افتادم تو خط فراماسونری و آخرالزمان و مهدویت و تا میتونستم سخنرانیای استاد رائفی رو پخش کردم، اثرات خوبش رو هم به چشم دیدم
- توانایی یا مهارت خاص؟ فک نکنم کارایی که بلدم، اسمشون رو بشه گذاشت مهارت... به هنر نقاشی و شعر علاقه دارم و هر از چند گاهی یه چند بیتی هم مینویسم که اکثرش رو میشه گفت درد دله و تسکین دهنده ی روح ....
میزان تسلط به زبان خارجه؟ فعلا خوبه بد نیست تا بعد خدا چی بخواد
- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ به تنهایی و خلوت عارفانه علاقه ی خاص دارم، عاشق شهادت هستم و با وجود بی لیاقتی مطلق و ملموس اما علاقه ی شدید به فعالیت و صحبت و بحث و مخصوصا زندگی با یاد و نام و حس حضور آقا امام زمان دارم....
یه چند تا آرزوی دست نیافتنی دارم:
_ بتونم بدون هر گونه وسیله ای در آسمان پرواز کنم (به پرنده ها حسودیم میشه!)
_ برای چند لحظه هم که شده بتونم صدای تسبیح مخلوقات رو بشنوم و حقیقت آفرینش رو ببینم
_ حداقل 2 رکعت نمازم رو پشت سر آقا امام زمان بخونم و به ایشون اقتدا کنم...
_ یه منتظر و یار 100 درصدی برا امام زمان بشم
_ لیاقت شهادت در راه خدا و امام زمانم رو در جوانی پیدا کنم...
_ یه عبد بشم برا خدام که خیلی خداست ....
5 کتاب مورد علاقه؟ قرآن، نهج البلاغه، به مجنون گفتم زنده بمان(شهید همت)، شوکران (شهید مدق) ، پدر عشق پسر
5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ اینا همون موانع بزرگ زندگی منند، عصبی، لجباز، کم حوصله، البته دل سوز و مهربون و زود باور هم هستم و زود پشیمون میشم هرچند مطمئن باشم که حق قطعا با من بوده و هست، فقط عذر خواهی نمیکنم! عواملی باعث تشدید اخلاقیات بد من میشه که قادر به حذف و نیز کنار اومدن با اونها نیستم!
چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ یاد خدا و آقا امام زمان و آرزوی شهادت....
برا منم دعا کنید شاید هنوز امیدی واسه آدم شدنم وجود داشته باشه........