سلام به همگی دوستان و فعالان عرصه ی حق . . . .
امیدوارم که همه بتونیم سهمی هر چند کوچک در جهت بیداری اندیشه در جامعه ی امروز داشته باشیم البته باید
مراقب بود چون تشخیص حقیقت در این فضای تیره و مبهم کاری بس دشوار است تا جایی که برخی می گویند
واقعیت عجیبتر از افسانه است !!!!!!!
جا داره اینجا از کلیه دوستانی که در این عرصه به هر نحوی فعالبت می کنند تشکر کنم و بر خلاف برخی از دوستان
که از فضای این سایت انتقاد می کنند من معتقدم که مطالب واقعا مفیدی هم در خیلی از موارد پیدا میشه که
حداقل در مواردی که پاسخها قانع کننده هم نیستند راهی برای تحقیق بیشتر رو به ادم نشون میده که این هم
خودش ارزشمنده. یعنی من فکر میکنم گاهی باید برخی موضوعات رو به عنوان شروع تلقی کرد . . . .
در مجموع در این چند وقتی که عضو این سایت شده ام مطالب زیادی زمینه ساز تحقیق و تفکر بیشتر
برایم شده اند و از این بابت از همه ی دوستان و به خصوص مدیران ارشد تشکر می کنم .
خوب دیگه فکر کنم زیاد سخنرانی کردم !
محمد هستم 20 ساله و دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر!
من هم با مستند ظهور با این سایت اشنا شدم و امیدوارم که بتونم خودم رو برای ظهور اماده کنم انشاالله!
بذارید حالا که تعریف کردم یه انتقاد هم بکنم البته ربطی به سایت نداره و شامل همه هم نمیشه ولی خوب
بیشتر یه یه جور گلایه است :
برای چی برخی به طور پیش فرض فکر میکنن که دانشجو غیرت و دغدغه دینی نداره !!!!!!!!!
بابا به خدا اینجری نیست من خودم خیلیا روو میشناسم که اتفاقا جز بچه های درسخون هم هستن و کاری
با بسیج دانشگاه و تشکل های اینجوری هم ندارن ولی اعتقاداتشون و سطح مطالعات دینیشون خیلی بالاست
و به نظر من این دسته از ادم ها اتفاقا تاثیر بیشتری روی بقیه دارن چون قبل از هر چیز یه الگوی واقعی درسی و
رفتاری توی دانشکده هستن. پس خواهشا منصف تر باشید و همه رو با یه چوب نزنید!
در پناه حق . . . .