تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی اجمالی کاربران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
بسم رب الحسین
سلام علیکم
السلام علیک یا ثار الله
حامد جان داداش گلم،
قرآن و نهج البلاغه کتاب نیستند ، بلکه انوار الهی هستند که بر دل تمامی ما نازل شده اند و هرگاه ما آنان را میخوانیم، تنها مرور مینماییم آنچه که برامان در بدو تولد در دلهامان جاری شده و نوشته شده ، و اگر مرور ننماییم که وای بر ما.
پیام گلم ،
تهرانی بودن نه امتیاز است و نه مرتبه ای دارد که من نیز در این شهر پر از التهاب و تشویشم.
ایکاش می توانستم به جایی کوچ نمایم که هیچ جنبنده دو پایی نباشد ، اما ما بچه مسلمانها باید باشیم چه در تهران و چه شهرهای دیگر ایران اسلامی که حجتیم از ناحیه حضرت باریتعالی برای آنانی که آدمیت را دوست نمیدارند که هیچ بهانه ای در فردای قیامت نباشد برایشان و شاید بتوان آنان را بخود آورد که در این زمان رسالت ما نجات دیگران است ، قبل غرق شدنشان در تلاطم دریای غفلت .
اللهم الرزقنا شفاعة الحسین
موفق باشید و خدایی .
سلام بر همه دوستان

صادق هستم 19 ساله دانشجوی کارشناسی مهندسی هوافضا و حد فاصل تهران تا اصفهان سکونت دارم (چون بخاطر درسم همیشه در حال رفت و بر گشت به/از اصفهانم)
یک مدتی نایب ریس کانون مهدویت دانشگاه بودم و حالا در قسمت فرهنگیش کار می کنم
سرم کلا شلوغه برای همین کمتر وقت می کنم به تالار بیام
تقریبا به زبان اسپانیولی تسلط دارم
قبلا هرچی کتاب تخیلی بود می خوندم(هری پاتر -دارن شان - جان کریستوفر- دلتورا و ...) ولی الان علاقه ای ندارم.
سخنرانی های جناب رائفی پور رو برای کسب اطلاعات نسبی گوش می دم و به استاد پناهیان ارادت خاصی دارم.
در ضمن از مقالات [u]معتبر[/b] و معقول در زمینه مهدویت بشدت استقبال می کنم.
موفق باشید.
Wink
سلامی دارم خدمت تمام تازه وادین و امیدوارم که لحظات خوبی رو باهم تو این فروم داشته باشیم HeartHeart

البته همه بنده رو می شناسن و نیازی به گفتن مشخصات خویش نمی دانم اما یه چیزی رو باید به اطلاع دوستان برسونم و اون هم این که بنده به دلیل یه سری از مشکلات فعلا در فروم نیستم البته فکر کنم لازم به گفتن این موضوع نبود اما خواستم به اطلاع دوستان برسونم که شاید بعضی از دوستان نگن گریفن از فروم رفته و دیگه نمیاد BlushBlush
خلاصه این که تو فروم نیستم تا یه مدت شاید کوتاه شاید طولانی Blush

پس تا پایان غیبت بدرود HeartHeartHeartHeart
سلام ف- رحیمی هستم شب تولد حضرت مسیح22ساله میشم.اهل مشهد
عاشق بارسلونام و تو سایت هوادارای بارسلونا درایران با این سایت آشنا شدم
دوست دارم این دوست داشتن و کنار بذارم تا به موضوع های مهم تری که تو این دنیا هست فکر کنم و عمل کنم امیدوارم با کمک خدا و شما دوستان عزیز بتونم
کتاب های مذهبی و اجتماعی خیلی دوست دارم اهل فیلم دیدن و موسیقی هم نیستم
یکم بد خلقم و نوشته هام اکثرا خشنه Big Grin
تو کارگاه خیاطی کارگری میکنم و وقتای بیکاری تو نت ول میگردم
دیپلم ریاضیم و یه ترم ITخوندم خوشم نیومد نرفتم
از اینکه اینجام هم خیلی خوشحالم
بسم الله الرحمن الرحیم
محمد مهدی
26 سال و فارغ التحصیل کامپیوتر
جلال 17 ساله
دوم ریاضی
ساکن تهران(البته چقدر بد)
به نام خدا
سلام
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۸:۰۶)داداش جلال نوشته است: [ -> ]ساکن تهران(البته چقدر بد)
همه جاي ايران سراي من است Heart
سلام به همه دوستانHeart

من محمد هستم سوم تجربی....از شهر مشهد مقدس..

من هم از طریق مستند ظهور با اینجا اشنا شدم...و خیلی هم خوشحال هستم که بین شما عزیزان فعالیت دارم...

ممنون از سایت تاثیر گذار و خوبتون...Cool

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید..Heart
سلام به همگی
نینا هستم ، 26 ساله، متاهل،ساکن تهران،
لیسانس فیزیک حالت جامد دارم
یه کوچولو قران پژوهی داشتم و کلا به همه مباحث علاقه مندم، انگلیسیم معمولیه
قبلا داستان های تخیلی مینوشتم که بعدها با شنیدن سخنرانی های اقای رائفی تغییر فاز دادم و داستان نویسیم رو ول کردم ....و دست روزگار ما رو به این تالار رساندBlush
سلام
مهدی هستم
18 ساله از ارومیه و دانش اموز رشته ریاضی و کنکوری هستم
بعضی وقتا ما نیستیم که سرنوشت رو میسازیم بلکه این سرنوشت هست که ادمای خاص خودشو
میسازه
سرنوشت بعضی از ما با خون نوشته شده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
آدرس های مرجع