(۹/آبان/۹۶ ۲۰:۱۳)mbanki نوشته است: [ -> ]سلام وشب بخیر
قبل از هر چیزی ازشما سپاسگزارم که سوالات خودرا مرتب می نویسید وممکن است پاسخ ها درست نباشد هدف این مبادله اطلاعات تکمیل اطلاعات است.
2-بنده درمورد برهان نظم واصل علیت صددرصد باشما موافقم وجز این نیست .اگر یک فرگشتی مدعی وجود بی نظمی در درون تغییرات موجودات زنده هست ویا اینکه پدیدار شدن موجودی را دردرون آزمایشگاه مشاهده میکند منافی با آن دواصل نیست فیلسوف میتواند همراه با محقق مورد را مشاهده ونظر بدهد واگر دروغ است که دیگر جای بحث نیست بنابراین مشاهدات محققان در درون آزمایشگاه هیچ منافاتی با آن دواصل ندارد (البته آنانکه مایلند فرگشت را امامزاده افکار خود کنند امر دیگری است)
3- اگر شما تعریفی دراختیار دارید بنویسید آندسته از فرگشت گرایان که خدای ادیان را رد میکنند خود یا متوجه نظر بی پایه اشان نیستند ویا مغرضند واینان دیگر محقق نیستند. درمورد خلقت آدم تا کنون من چیزی ندیدم مگر آنها به جسد آدم پی برده اند ؟ ضمنا قرآن کریم ازآفرینش آدم سخن گفته است نه پیشینه ایشان که ضرورتی نداشته است
4- حضرت آدم تاریخش در قدیمی ترین کتب بشری هست ولذا قابل تردید نیست اینکه کتب آسمانی را قبول ندارند امر دیگری است ومربوط به نا خداباوران است نه همه فرگشتی ها در مورد رد آفرینش دلیلی ندارند چرا که قابل تجربه نیست واگر حرفی دارند فلاسفه اسلامی پاسخگو هستند
5-برای کشف حقیقت نیاز به مطالعات زیاد نیست حقیقت خود روشن است وتنها باید آنرا از درون تاریکیها بیرون آورد که معمولا مردم ما اهلش نیستند ودنباله روی میکنند. بنابراین شما هم ادامه بدهید تا اگر باز مشکلی یافتید بنویسید ممنونم
در پایان چون سایت تاپیک دیگر مرا حذف کرده اند اگر دوستان سوالی دارند دیگر همینجا جواب میدهم
سلام
2-دوست گرامی من از شما خواهش میکنم، در پست گذاشتن عجله نکنید و دقت کنید چه مطلبی را بیان میکنید.این قسمت از پست شما کاملا با هم متناقض هست.با این بی دقتی هم خودتان سردرگم میشوید و هم دیگران.
اول نوشتید :
نقل قول: [align=-WEBKIT-RIGHT]بنده درمورد[align=-WEBKIT-RIGHT] برهان نظم واصل علیت صددرصد باشما موافقم وجز این نیست
بعد در جمله ی بعدی نوشتید:
نقل قول: ا[align=-WEBKIT-RIGHT]گر یک فرگشتی مدعی وجود بی نظمی در درون تغییرات موجودات زنده هست ویا اینکه پدیدار شدن موجودی را دردرون آزمایشگاه مشاهده میکند منافی با آن دواصل نیست[align=-WEBKIT-RIGHT]
!!!!!
اول مطرح کردین که برهان نظم و علیت درست هست.در ادامه گفتید اما منافاتی با بی نظمی پذیرفته شده از طرف دگرگشت گرایان ندارد!!!!!!!
به چه صورت میشود برهان نظم با بی نظمی منافات نداشته باشد؟!!!!!!
در مورد ازمایشات دگرگشت گرایان همین بس که در نهایت موفقیت اینان باز هم عامل هوشمند این ازمایشات و محیطهای ازمایشگاهی و حتی جهش های انجام شده را مدیریت میکند و باز تصادفی در کار نیست.اما جنابان پدید امدن انواع گونه ها و و و و و ...را بر اثر تصادف محض و بعد انتخاب طبیعی میدانند.
در مورد امامزاده میتوانید با جناب اتئیسم صحبت کنید.
3-این قسمت را با جناب اتئیسم صحبت کنید.به دلیل اینکه بنده با این قسمت مشکل خاصی ندارم،مشکل دگرگشت گرایان هستند.
4-این قسمت را هم مدافع دگرگشت گرایان جناب اتئیسم باید پاسخ بدهند.به دلیل اینکه روی صحبت شما با ایشان و همفکرانشان است.
5-این بحث هم موضوعیت ندارد و ترجیح میدهم به مباحث مهمتری بپردازیم.
یک نکته هم عرض کنم.
این حقیر با همفکران جناب اتئیسم زیاد مباحثه داشتم.
این دوستان تمام افکارشان را بر اثر احتمالات پایه ریزی کردند.در خیلی از موارد حتی احتمال این احتمالات(!)در حد صفر هست.اما ادعا دارند که چون صفر نیست(!)پس باز احتمال وقوع هست!!
جالب اینجاست که فقط و فقط احتمالات خودشان را قبول دارند.یعنی حتی در زمینه ای که هنوز دگرگشت فرضیه ای برای ارائه ندارد،باز هم احتمالات دیگر را بر نمیتابند.
تک تک اجزای تشکیل دهنده ی دگرگشت بر احتمالات بنا شده،از جهشهای تصادفی گرفته تا بیماریهای همراه با جهشهای تصادفی(!)حتی در مسائل فسیل شناسی و قدمت فسیلها ،توالی فسیلها و....تماما با مبنا قرار دادن احتمالات با شما سخن میگویند.
به طور مثال روی چند باکتری تحقیقات انجام میدهند بعد ادعا میکنند که ما توانستیم دگرگشت در انسان را ثابت کنیم؟!!!!!!
جالب اینجاست که حتی در همین ازمایشات هم بدون اینکه متوجه بشوند در حال اثبات حرف خلقت گرایان هستند.(ادعای خلقت گرایان وجود یک هوش برتر در پیدایش حیاط هست،این جنابان با ازمایش بر روی باکتریها و با استفاده از هوش انسان چند مورد ناچیز را ازمایش میکنند و بعد ادعا میکنند که پس بر اثر تصادف امکان به وجود امدن این جهشها هست!!!!!)
قصد ادامه دادن این بحث را ندارم اما فقط از شما خواهش میکنم همین پست صفحه قبل جناب اتئیسم را ببینید(داخل پرانتز عرض کنم جناب اتئیسم ،به دور از مثبت بودن و یا منفی بودن کپی پیست،وقتی شما دیگران را متهم به کپی پیست کردن میکنید و مرتب بر منفی بودن این مسائله تاکید میکنید،شایسته نیست خود شما از این روش استفاده کنید،در هر صورت...)
تماما فرضیه و احتمالات...
شاید ایشون ادعا کند که "نخیر این مطالب علمی هست و ثابت شده"در جواب باید به ایشان گفت قبول،پس لطف کنید و یک سلول ازمایشگاهی درست کنید.ان وقت هست که پوچ بودن تمام ادعای این دوستان مشخص میشود.
من در عجبم علمی که برای قبول کردن کوچکترین مسائل علمی بی نهایت دلیل و ازمایش از ارائه دهنده ی یک فرضیه طلب میکند،چطور در مورد دگر گشت اینقدر سطحی و سهل برخورد میکتد.اینطور به نظر میرسد که یکجور مدارایی با این فرضیه در حال اتفاق افتادن است.
چرا؟
چرا باید کسانی که مخالف این فرضیه هستند بایکوت و یا از محافل علمی اخراج بشوند؟
کاش کسی بود این "چرا"ها را پاسخ میداد.
و من الله توفیق