(۱۶/آبان/۹۶ ۱۱:۰۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود بر دوستان
مباحثه داغ فنی درفرگشت ادامه دارد ومن نمی توانم وارد این موارد بشوم چون تخصصی ندارم اما
آتئیسمو
[b]بجز یک مورد مورد دیگری مطرح نشده است
در مورد اولین موجود حیات آشکار است که فرگشتی نمیتواند نظر دهد چه او در درون حیات میچرخد نه درآغاز وبیرون حیات ولذا پاسخ سوال شمارا بنده میدهم آغاز حیات را آفریننده آغازید وداد دست محققان تا بروند بررسی کنند گه چگونه حیات دچار تنوع وتطور گشته است
در مورد تضاد فرگشت باخلقت آدم آقای بانکی پاسخ را قبلا داده اند و بنوعی مشکل تضادرا حل کرده اند که باکلام خدا در گیر نشویم
yahya63
اگر سوال شما از بنده باشد عرض میکنم بنده ازمطالعه تطورات حیات بدنبال خدا نیستم مگر مطالعه دردانش های دیگر مارا بخدامیرساند؟ مساله خدا وتوحید در دانش دیگری مطرح است .بهمین خاطر بنده در همه علوم میگردم تا بببینم موارد تضادی با دین وجوددارد وچون میدانم که دین هرگز با علم درتضاد نیست تفسیر دیگری از آیات الهی بدست میاید. بنابراین فرگشتی هر چه میگوید اگرصحت داشته باشد در چارچوب دانش حیات است نه بیشتر و شاید بهمین خاطر است که مواردتعارض بسیار کم است مانند آفرینش آدم ویا احتملا موارد دیگری که شما دوستان موافق ومخالف فرگشت باید اعلام کنید موفق باشید
اگر اجازه دهید جناب اتئیسمو پاسخ پرسش بنده را بدهند،تا بعد وارد مسائل دیگر بشویم.
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۱:۰۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود بر دوستان
مباحثه داغ فنی درفرگشت ادامه دارد ومن نمی توانم وارد این موارد بشوم چون تخصصی ندارم اما
آتئیسمو
[b]بجز یک مورد مورد دیگری مطرح نشده است
در مورد اولین موجود حیات آشکار است که فرگشتی نمیتواند نظر دهد چه او در درون حیات میچرخد نه درآغاز وبیرون حیات ولذا پاسخ سوال شمارا بنده میدهم آغاز حیات را آفریننده آغازید وداد دست محققان تا بروند بررسی کنند گه چگونه حیات دچار تنوع وتطور گشته است
در مورد تضاد فرگشت باخلقت آدم آقای بانکی پاسخ را قبلا داده اند و بنوعی مشکل تضادرا حل کرده اند که باکلام خدا در گیر نشویم
yahya63
اگر سوال شما از بنده باشد عرض میکنم بنده ازمطالعه تطورات حیات بدنبال خدا نیستم مگر مطالعه دردانش های دیگر مارا بخدامیرساند؟ مساله خدا وتوحید در دانش دیگری مطرح است .بهمین خاطر بنده در همه علوم میگردم تا بببینم موارد تضادی با دین وجوددارد وچون میدانم که دین هرگز با علم درتضاد نیست تفسیر دیگری از آیات الهی بدست میاید. بنابراین فرگشتی هر چه میگوید اگرصحت داشته باشد در چارچوب دانش حیات است نه بیشتر و شاید بهمین خاطر است که مواردتعارض بسیار کم است مانند آفرینش آدم ویا احتملا موارد دیگری که شما دوستان موافق ومخالف فرگشت باید اعلام کنید موفق باشید

خیلی باحالی ، تماما مثل بانکی صحبت میکنی
من تخصص ندارم و ...
عزیزم اولی باید باشخ که مقدمه دومی باشه دیگه ، اینو که باید بدونی . اولی چطور فرگشت کرد به دومی ؟
گل پسر ، اونها میگن خلقت ( چه جهان که فیزیک اظهار نظر میکنه - چه زیست برای موجودات ) قائل به طراح هوشمند نیستن . نمیدونم چطوری اینو تا الان متوجه نشدین / داداش گل ربوبیت حذف و جاش انتخاب طبیعی که خودش زیر سوال هست جایش رو میگیره .
الان برای من میگی بانکی مشکل رو حل کرده ؟ خوب اگه حل کرده چرا ما هنوز اختلاف داریم ؟ اختلاف داریم که علم و فرگشت تناقض باهم دارن . امیدوارم ایشون با نیای خودشون در اون دنیا محشور بشن ماهم با نیای خودمون . شما ه احتمالا نیای جناب بانکی رو پذیرفتین . شما هم با نیای جناب بانکی و داوکینز محشر بشین به حق بیگ بنگ اعظم .
فقط مراقب باش مسیر بانکی رو نری چون باید با حسا جناب به ابادی صحبت کنید

. تذکر رو دادم که بجای انحراف موضوع سعی کنین از اصل صحبت کنین و
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۷:۴۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]1-اونها میگن خلقت ( چه جهان که فیزیک اظهار نظر میکنه - چه زیست برای موجودات ) قائل به طراح هوشمند نیستن . نمیدونم چطوری اینو تا الان متوجه نشدین / داداش گل ربوبیت حذف و جاش انتخاب طبیعی که خودش زیر سوال هست جایش رو میگیره .
2-الان برای من میگی بانکی مشکل رو حل کرده ؟ خوب اگه حل کرده چرا ما هنوز اختلاف داریم ؟
3-اختلاف داریم که علم و فرگشت تناقض باهم دارن .
درود برشما
1-قرار نیست فرگشتی ها موافق خدا یا طراحی هوشمند باشند مطالب درون موجودات ربطی به طراح آن ندارد اگر به نتایج فرگشت برسیم آنگاه تضاد آنرا با دین مشاهده می کنیم اگر مواردی شما یافتید دریغ نکنید بنویسید
2- آقای بانکی درمورد مساله آدم راه حلی نوشتند شما حتما ندیدید اگر مایلید دوباره بنویسند چون یافتن آن در تاپیک مشکل شده است
3- نمیدانم مشکل شما با فرگشت چیست؟ صریحا بنویسید تا دوست فرگشتی پاسخ دهند ممنونم
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۷:۵۳)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1-قرار نیست فرگشتی ها موافق خدا یا طراحی هوشمند باشند مطالب درون موجودات ربطی به طراح آن ندارد اگر به نتایج فرگشت برسیم آنگاه تضاد آنرا با دین مشاهده می کنیم اگر مواردی شما یافتید دریغ نکنید بنویسید
2- آقای بانکی درمورد مساله آدم راه حلی نوشتند شما حتما ندیدید اگر مایلید دوباره بنویسند چون یافتن آن در تاپیک مشکل شده است
3- نمیدانم مشکل شما با فرگشت چیست؟ صریحا بنویسید تا دوست فرگشتی پاسخ دهند ممنونم
1-

عدم دقت در سوال و پاسخ
2-

رد شد راه حل
3-

دقت کنی متوجه میشی اینا پاسخ هاش گفته شده ولی شما و بانکی گل هروز دقت نکردی .
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۸:۱۰)mahdy30na نوشته است: [ -> ]2- رد شد راه حل
فکر نمی کنم برای اینکه مشخص شود شما اشتباه کرده یا نکرده اید کمی به مطلب اشاره کنید واگر یادتان هم نیامد بفرمائید تا دوباره بنویسند
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۸:۱۴)mdroudgar نوشته است: [ -> ]فکر نمی کنم برای اینکه مشخص شود شما اشتباه کرده یا نکرده اید کمی به مطلب اشاره کنید واگر یادتان هم نیامد بفرمائید تا دوباره بنویسند
دوست گرامی ، شما بفرما نسلت به کجا برمیگرده . علمی
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۸:۲۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوست گرامی ، شما بفرما نسلت به کجا برمیگرده . علمی
معلوم شد که شما مطلب رابخاطر نمی اورید ایشون در مورد تعارض فرگشت با دین راجع به اینکه همه مردم نمیتواند ازنسل آدم باشند . نظرشان این بود که ایرادی ندارد انسان های دیگری در عصرآدم بوده باشند ولی آدم اولین پیامبر خدا بودند واگر قرآن اشاره به اولین میکند شاید مراد همین باشد که او پدرمعنوی همه انسانهاست چرا که با وحی همه را با خدا اشنا کرد وپدر جسمی چندان مهم نیست که خداوند بدان اشاره کند. اما سوال شما سه جواب دارد دقت کنید
1- اگر حضرت آدم پدر همه انسانهای موجود باشد خوب بنده هم وضعم روشن است
2- اگر حضرت آدم پدر معنوی همه باشند بنده چون شجره نامه ندارم نمیدانم پدر اولینم کیست؟
3- اگر مراد ریشه اولین بنده باشد همه موجودات دارای ریشه واحدی هستند وآن ریشه واحد یعنی اولین مخلوق زنده دنیا پدر همه موجودات زنده گذشته حال وآینده است ممنون
(۱۶/آبان/۹۶ ۱۸:۵۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]معلوم شد که شما مطلب رابخاطر نمی اورید ایشون در مورد تعارض فرگشت با دین راجع به اینکه همه مردم نمیتواند ازنسل آدم باشند . نظرشان این بود که ایرادی ندارد انسان های دیگری در عصرآدم بوده باشند ولی آدم اولین پیامبر خدا بودند واگر قرآن اشاره به اولین میکند شاید مراد همین باشد که او پدرمعنوی همه انسانهاست چرا که با وحی همه را با خدا اشنا کرد وپدر جسمی چندان مهم نیست که خداوند بدان اشاره کند. اما سوال شما سه جواب دارد دقت کنید
1- اگر حضرت آدم پدر همه انسانهای موجود باشد خوب بنده هم وضعم روشن است
2- اگر حضرت آدم پدر معنوی همه باشند بنده چون شجره نامه ندارم نمیدانم پدر اولینم کیست؟
3- اگر مراد ریشه اولین بنده باشد همه موجودات دارای ریشه واحدی هستند وآن ریشه واحد یعنی اولین مخلوق زنده دنیا پدر همه موجودات زنده گذشته حال وآینده است ممنون
دوست گرامی ، میخوام شما کمی تامل کنین . وگرنه من طرف بحثم اصلا شما نیستی چون مسیر معینی رو داری میری و خودت هم نمیدونی اصلا چی میخوای .
گرامی ، اشاره بنده به ایات قران رو اصلا دقت نکردی شما ( اساسا توی بحث نیستین )
اگر ؟ جناب این اگر یعنی شک در کتاب دینت ! میتونم صغری و کبری بدی برای این حرف بپینم و نتیجه ای بگیرم که باب میل شما نیست .
موارد 1و 2 و 3 رو پاسخ دادیم ولی شما کلا به خاطر ندارید چون مثلا کاربر دیگه هستین .
هیچگاه فردی مدعی نیست که پدر همه ( اون ریشه ای که شما دنبالش میگیردی با دوست گل اتیسمو که بپیچونین ) جناب ادم علی نبینا و علیه السلام هست.
بقول دوست خوبمون سعدی ( ارجاع میدن به
این لینک ) هر زمان سنگتون رو وا کندی تشریف بیارین بقیه مطالب رو صحبت کنین
مراجعه کنین به ایه 30 سوره بقزه
وَ إِذْ قالَ رَبُّکَ لِلْمَلائِکَةِ إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَليفَةً قالُوا أَ تَجْعَلُ فيها مَنْ يُفْسِدُ فيها وَ يَسْفِکُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَکَ قالَ إِنِّي أَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُونَ
و همینطور ایه 59 سوره ال عمران
إِنَّ مَثَلَ عِيسىَ عِندَ اللَّهِ كَمَثَلِ ءَادَمَ خَلَقَهُ مِن تُرَابٍ
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۰:۱۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوست گرامی ، میخوام شما کمی تامل کنین . وگرنه من طرف بحثم اصلا شما نیستی چون مسیر معینی رو داری میری و خودت هم نمیدونی اصلا چی میخوای .
گرامی ، اشاره بنده به ایات قران رو اصلا دقت نکردی شما ( اساسا توی بحث نیستین )
اگر ؟ جناب این اگر یعنی شک در کتاب دینت ! میتونم صغری و کبری بدی برای این حرف بپینم و نتیجه ای بگیرم که باب میل شما نیست .
موارد 1و 2 و 3 رو پاسخ دادیم ولی شما کلا به خاطر ندارید چون مثلا کاربر دیگه هستین .
هیچگاه فردی مدعی نیست که پدر همه ( اون ریشه ای که شما دنبالش میگیردی با دوست گل اتیسمو که بپیچونین ) جناب ادم علی نبینا و علیه السلام هست.
بقول دوست خوبمون سعدی ( ارجاع میدن به این لینک ) هر زمان سنگتون رو وا کندی تشریف بیارین بقیه مطالب رو صحبت کنین
مراجعه کنین به ایه 30 سوره بقزه وَ إِذْ قالَ رَبُّکَ لِلْمَلائِکَةِ إِنِّي جاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَليفَةً قالُوا أَ تَجْعَلُ فيها مَنْ يُفْسِدُ فيها وَ يَسْفِکُ الدِّماءَ وَ نَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِکَ وَ نُقَدِّسُ لَکَ قالَ إِنِّي أَعْلَمُ ما لا تَعْلَمُونَ
و همینطور ایه 59 سوره ال عمران إِنَّ مَثَلَ عِيسىَ عِندَ اللَّهِ كَمَثَلِ ءَادَمَ خَلَقَهُ مِن تُرَابٍ
درود برشما
من لینک شمارا دقیقا خواندم که موید مورد اول است . دوفرض دیگر مربوط به فرگشتی هاست که اگر نظرشان درست باشد دو مورد بعدی جواب بنده است .بنابراین موارد سه گانه پاسخ سوال کلی شماست که اولی دینی است ودو مورد بعدی فرگشتی است .حالا شما بفرمائید اشکال کار کجاست ؟ تا منهم بفهمم ممنون
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۰:۴۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
من لینک شمارا دقیقا خواندم که موید مورد اول است . دوفرض دیگر مربوط به فرگشتی هاست که اگر نظرشان درست باشد دو مورد بعدی جواب بنده است .بنابراین موارد سه گانه پاسخ سوال کلی شماست که اولی دینی است ودو مورد بعدی فرگشتی است .حالا شما بفرمائید اشکال کار کجاست ؟ تا منهم بفهمم ممنون
اثبات با کسی است که مدعی است . تا امروز ایا فرگشتی ها توانسته اند اثبات کنند ؟ اختلاف است و رو به زوال این نظریه .

دادا سعی نکن ادای بانکی دربیاری .
توی مورد بحث معنوی ، شما اثبات کن که اصلا شخصی با هویت ادم موجود نیست و یک افسانه و اسطوره و ... هست . دوست دارم بتونی اسطوره بودن و معنوی بودن رو اثبات کنی .
توی مورد سوم ، وقتی به حرفایی که میگم دقت نمیکنی میشه ای که میگی .
من چی بگم که دوست داری ؟
الان من چطور اثبات کنم که شب هست ؟