تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
(۲۶/آذر/۹۶ ۱۹:۱۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دروذگر گرامی سلام
1-خوب تابلو بود که منظورش کیه . گرامی اونی که شنوندس نوینویسه که بعدشم به محتوا کار داریم وگرنه اینکه بخوای زیر پست ها تشکر بزنی که هیچ توضیح و ... نداره . استدلالت جالبه واقعا .
2-از نگاه خودت 5 بند منطفیه درحالی که همه اونها و ساید مواردی که خود اتیسمو هم سر هم اورده مطالبش نقض و بی اساسیش گفته شده و حتی ارجاع به مطالب بقول خودش علمی دادیم ولی با انجراف از پاسخ اصلی پاسخ داده و رد شده ولی شما و امثال شما فکر کردید بله پاسخ داده شده اما فقط یچی گفته و رفته .
کجاش حاشیست ؟ مثلا اون بند 5 اصلیه ولی تز نگاه من حاشیه که هیچ پوجم هست . یا مثلا تو بند 4 خودت این موضوع رو گفتیم و هلطشم گفتیم کجاس و این افرادی که به ظاهر مطالب درست به شما میدن رو تخلیل کردیم اما شما چه کردید ؟؟؟
ترجیح میدم در ندادم و حهل خودتون باقی بمونین تا اینکه خودم رو خسته کنم . مطالب از سمت دوستان و موافقین طراح هوشمند و تکامل بیان شد اما جناب فروتقه حق انتخاب دارن که کدوم رو کزینش کنن ، ما هیچ جبری در انتخاب نمیبینیم ، ولی پیشنهاد میکنم مکی وقت بزارید برای نقد و نقدنقد طراحی هوشنند .
درود برشما وشب بخیر
ابتدا عرض کنم که این تاپیک را دوستم بانکی نوشت او با اینکه ازنظر سن وسواد ازبنده کمترند اما درمورد فرگشت مطالعه داشتند ولذا این تاپیک را نوشتند که بررسی بیشتر بشه که البته دیگر نیستند ولی بنده نه آشنائی با این امر دارم ونه طالب آگاهی از جزئیات علمی آن اما با دقت مطالب دوستان را میخوانم تا نتیجه اصلی را بدست اورم ولذا
1- تشکر من ازبابت حضور با علاقه دوستان دربحث است نه تائید مطالب آنان چون هنوز نتیجه نگرفته ام
2-در جمع بندی هم بنده هنوز تائیدی نکرده ام تنها حاصل کار دوستمان را بترتیب منطقی نوشتم ( منظور ترتیب زمانی) وموارد دیگررا مهم ندیدم وخود ایشان هم این شیوه را تائید کردند
حالا همه دوستان دستهارا بالا بزنند وپاسخ موارد مشخص دربندهای پنچگانه را بدهند چرا که طرح مطالب دیگر عملا مفری برای بی نتیجه کردن است . آقای آتئیسمو حاصل مطالب خودرا در5 بند داده اند شما دوستان بجای طرح مطالب فرعی ویا حاشیه ای وارد اصل مطلب بشوید بنده هم مطالب شمارا دقیقا می خوانم انشاء الله درنهایت تصمیم میگیرم ممنون
(۲۵/آذر/۹۶ ۱۸:۲۱)عمار94 نوشته است: [ -> ]این سلول بدون دی ان ای و غشای سلولی که میگی کجا ساخته شده؟ تو کدوم ازمایشگاه داره تکثیر میشه ؟ چند مرحله از تکامل رو تونستن روش شبیه سازی کنن ؟ کشف به این بزرگی حتما مستند سازی شده مستنداتش رو بیار بررسی کنیم

وقتی کار به عمل میرسه ؛ ظاهرا مولتی یوزر داشتن هم نمیتونه کمکی بکنهCool
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۴:۰۱)عمار94 نوشته است: [ -> ].
درود برشما
برادر عزیزم ظاهرا نوشته های آتئیسمو به 5 بند منتهی شد اگر بخواهیم از مباحثمان نتیجه بگیریم پیشنهاد بنده اینستکه یکی ازموارد 5 گانه را مورد نقد قرار دهیم والا مطالب پراکنده بی نتیجه خواهد بود موفق باشید
چه قدر تابلو هستید Sad

عرض که کردم مولتی یوزر بازی دیگه بدرد نمیخورهSmile
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۶:۰۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]چه قدر تابلو هستید Sad
عرض که کردم مولتی یوزر بازی دیگه بدرد نمیخورهSmile
درود برشما
اولا یلدایتان مبارک
ثانیا فرار ازبحث بجائی نمیرسد
ثالثا بنده درودگرم وفقط همین یوزر را دارم اگر مورد دیگری را شما سراغ دارید به مدیریت بفرمائید حذفش کند تا دیگر شما عذاب نکشید موفق باشید
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۶:۵۱)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
اولا یلدایتان مبارک
ثانیا فرار ازبحث بجائی نمیرسد
ثالثا بنده درودگرم وفقط همین یوزر را دارم اگر مورد دیگری را شما سراغ دارید به مدیریت بفرمائید حذفش کند تا دیگر شما عذاب نکشید موفق باشید

از تشکرهای بی ربطی که زیر همه ی پست ها میزنی دقیق معلومه چی یا کی هستی Big Grin

به هر حال هر وقت این موجود زنده ی آزمایشگاهیت پیدا شد یه خبری هم به ما بدهWink
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۶:۵۷)عمار94 نوشته است: [ -> ]1-از تشکرهای بی ربطی که زیر همه ی پست ها میزنی دقیق معلومه چی یا کی هستی Big Grin
2-به هر حال هر وقت این موجود زنده ی آزمایشگاهیت پیدا شد یه خبری هم به ما بدهWink
درود برشما
اگر شما بخداوند ایمان دارید نباید در مورد بندگان او نیت بد کنید
1- تشکرات بنده تنها سپاس ازحضور کاربر در تاپیک است نه تائید مطلب. در مورد مطلب پس از رسیدن به نتیجه قدردانی میکنم
2-در مورد موجود زنده بنده نباید پاسخ دهم آقای آتیسمئو باید جواب بدهند چون بنده مطالب علمی حیات را نمیشناسم تنها منتظر جمع بندی دوستان هستم الان هم که به 5 مورد رسیده ایم شما میتوانید هریک را مورد نقد قرار دهید والا بمعنای موافق باآنها هستید بار دیگر اعلام میکنم بنده جای هیچکس دیگری در سایت نمی نویسم دوستان من درسایت بخودشان مربوط است وبرخی هم محروم شده اند موفق باشید
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۷:۱۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]2-در مورد موجود زنده بنده نباید پاسخ دهم آقای آتیسمئو باید جواب بدهند چون بنده مطالب علمی حیات را نمیشناسم

پس چرا به چیزی پاسخ میدهی که خودت میگی نباید پاسخ بدهی؟

کارکرد مولتی یوزیری هم همینه دیگه Smile

به موقع اسپپم میکنه تا موضوع لوث بشه !

به هر حال از ارادت من به خودت که خبر داری Smile اگه قبلش میفهمیدم ایسمو هم احتمالا یوزر خودته با هاش دهن به دهن نمیشدم
(۳۰/آذر/۹۶ ۱۷:۳۳)عمار94 نوشته است: [ -> ]1-پس چرا به چیزی پاسخ میدهی که خودت میگی نباید پاسخ بدهی؟
کارکرد مولتی یوزیری هم همینه دیگه Smile

به موقع اسپپم میکنه تا موضوع لوث بشه !
2-به هر حال از ارادت من به خودت که خبر داری Smile اگه قبلش میفهمیدم ایسمو هم احتمالا یوزر خودته با هاش دهن به دهن نمیشدم
درود برشما
دوست دارم دراین شبی که ملت ما برای یک امر طبیعی شادند شما هم به بنده همدل باشی اگر چه ممکن است نظراتمان باهم متفاوت باشد
1- من این موارد شمارا نمی فهمم ناچارم باردیگرتوضیح دهم
2- بنده آقای آتئسمو را نمیشناسم دراین سایت با او آشنا شدم درامر فرگشت واما توضیح من
من ودوستانم شاگردان استاد به آبادی هستیم که کارهای گرانقدری در چند سال پیش درسایت بجا گذارد .دوستان مختلفی در سایت وارد شدند برخی محروم وبرخی نیز فعالند بنده هم پس از آقای بانکی وارد شدم ایشون تاپیکی در باره فرگشت نوشتند واینک خودشان نیستند وبنده آنرا دنبال میکنم بهیچ وجه تا کنون نه استدلال های شمارا پذیرفته ام ونه دوستان فرگشتی را . علاقه من به مطلب نتیجه نهائی است که اگر سیستماتیک پیش نرود بیهوده است بنابراین اصرار من برای تعقیب مطلب همین است والا گور پدر تاپیک وفرگشت ممنون
http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...f1bdd4212b
با سلام مجدد. حالا که هیاهو سر این خلاصه‌سازی من تموم شد و بحث آروم شد می‌تونیم بریم سراغ باقی پستا و مرورشون کنیم.

توضیحی در مورد این که چرا بحث طول کشید: برنامه من این بود که پریروز پاسخ‌های رو بنویسم. اما همچنان سرم خیلی شلوغه، دیشب شروع کردم به نوشتن، اما اونقدر خسته بودم که ترجیح دادم برم به رختخواب.

به هر حال... بپردازیم به ادامه ش

(۲۴/آذر/۹۶ ۱۵:۵۰)Charlatan نوشته است: [ -> ]اشتباه!لزومی نیست برای تنوع در پوست،رنگ چشم و گروه خونی(که به طور معمول مشاهده شده) اطلاعات جدیدی به ژنومش اضافه بشه.
http://www.icr.org/article/abo-blood-human-origins/
https://answersingenesis.org/racism/adam...kin-tones/
+فرق هست بین اضافه شدن اطلاعات جدید و تغییر اطلاعات از قبل موجود.
به عنوان مثال جمله"من رفتم" رو در نظر بگیرید،با اضافه شدن کلمه مدرسه بین من و رفتم جمل ای با اطلاعات جدید به شکل "من به مدرسه رفتم" به وجود میاد که در اون کلمه "مدرسه" چیزی اضافی و جدیده اما اگر همین جمله "من رفتم" به صورت "من آمدم" نوشته بشه اطلاعات جدیدی به جمله اضافه نشده بلکه اطلاعات از قبل موجود تغییر شکل پیدا کرده چون اونچه رو از قبل داشته حفظ نکرده.

قبل هر چیز مرسی از Charlatan عزیز از بحثای خوبش، مخصوصا در مورد اندامهای وستیجیال که استفاده کردم و منتظر می‌مونم بحثش رو تموم کنه.

در مورد اطلاعات، مثال های بهتری می‌شد زد به نظرم یا اصلا به خود گروه‌های خونی رجوع کرد. گروه خونی ABO سه تا الل هستن روی یه جایگاه کروموزومی که اگه از دو والد یکی گروه خونی با ژنوتیپ AO و اون یکی گروه خونی با ژنوتیپ BO رو داشته باشه هر چهار نوع گروه خونی A، B، O و AB رو خواهیم داشت. برای اینکه اصطلاحات تخصصی سردرگم نکنه خواننده رو خلاصه می‌گم: پدر و مادر گروه خونی A و B رو داشته باشن بچه‌شون ممکنه هر گروه خونی از گروه‌های ۴گانه رو داشته باشه.

مطالبی که آوردی از وبسایت‌های غیرعلمی هستن البته (icr و creation) فکر می‌کنم. آیا این واقعیت درشون بیان شده بوده که در واقع ۶ آلل از گروه‌های خونی داریم نه سه تا (A1، A2، B1، O1، O1v و O2)؟ این اطلاعات رو نمی‌شه توی دو نفر جا داد. فکر می‌کنم فقط یه بررسی غیرعلمی کرده باشه. اما آمیختگی که صحبتش می‌شه در مورد یه ژن خاص نیست، در مورد کل ژنومه و گستردگی که انسان‌ها روی کل ژنوم دارن. گستره اطلاعات کل ژنوم خیلی بیشتره تا تنها روی یه ژن تمرکز کنیم. برای همین کارهای دقیق‌تری که انجام می‌شه روی کل ژنوم یا قسمت بزرگی ازش هستن (رجوع کنین به مقاله نیچر برای مثال)

عمار جان من تمام تلاشم رو دارم می‌کنم که صحنه بحث علمی به صحنه کری‌خونی تبدیل نشه. ضمنا باور به چیزی وقتی شواهدی براش وجود نداره، مشکل واقعا بزرگیه. جدای از این که من و درودگر عزیز یه نفر باشیم یا نه، این نوع نگاه ممکنه روی جهت‌گیری علمی‌ت هم تاثیر بذاره و این اصلا خوب نیست.

انتقاد من رو می‌بخشی Rose
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع