(۱۷/آبان/۹۶ ۱۰:۱۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1-بجز داوکینز که بنده آشنائی ندارم 20 پژوهشگر دیگر هم هستند وانسان هم براساس پژوهشهای آنان 20 گونه است که در طی میلیونها سال نسل به نسل ادامه داشته وانسان امروزی از250000 سال پیش میزیسته است بنابراین درمورد پیوند حضرت آدم به ماقبل خود ما داستان قرآن کریم را داریم وآنان نتیجه تحقیقات علمی خودشان ولذا اگر بخواهید پاسخ دهید باید با ابزار خودشان جواب بدهید نه باورهای دینی خودتان
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA_%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86
2-اعتقاد بنده به کتاب خدا مطمئنم بیش از شماست چون براساس آن کتاب بنده درمورد کسی داوری نمی کنم و تا زمانی هم که داستان بند 1 حل نشود برهمان سیاق کتاب خواهم بود موفق باشید
بندده بر اساس گفته های شما شما رو قضاوت میکنم نه از درون شما ، بنده مامور به ظاهر هستم در برداشت نه به باطن . هرچه هستید خودتان هستید .
دوست من سعی کنین اشنا بشین .
تعریف گونه رو باز برای شما تکرار کنم ؟
گونه (به
انگلیسی:
Species
) در
تقسیمبندی زیستشناختی بعد از
سرده قرار دارد.
گونه شامل گروهی از موجودات زنده است که میتوانند با هم تولید مثل کنند و فرزندان آنها در آینده قدرت باروری خواهند داشت.
گونه خود نیز به
زیرگونه،
نژاد یا واریته و نوع تقسیم میشود. نژادهای پرورش یافته را
رقم مینامند.
از تعداد گونههای موجود اطلاع دقیقی در دست نیست، اما
زیستشناسان این رقم را بالغ بر ۱۳ تا ۱۴ میلیون برآورد میکنند. در حدود ۱٫۷۵ میلیون گونه توصیف و به طور علمی
نامگذاری شدهاند. این تعداد مثلاً شامل ۲۵1 هزار گونه
گیاهی، ۴۲ هزار گونه جانوری
مهرهدار و ۷۵۰ هزار گونه
حشرات است.
بیش از ۹۹٪ از گونههای زیستی که تاکنون بر روی کره زمین زندگی کردهاند، منقرض شدهاند.[sup]
[۱][/sup][sup]
[۲][/sup][sup]
[۳][/sup][sup]
[۴][/sup]
از همین ویکی معتبر از دید شما براتون میارم .
شما برای بحث فرگشت تنها یک ابزار دارید ؟زیست شناسی ؟ یا از ابزارهای دیگه مثل علوم باستان گرایی ( با تمام زیر شاخه های اون ) علم فزیک ( زیر شاخه های ان ) و ... نیاز دارید ؟
الان به شما من هرچی بگم یقینا نه قبول بلکه تنها با نگاه جبهه مخالف عقل نگاه میکنین . وقتی واژه هایی ک میگم رو دقت نمیکنین ثمرش میشه

دوست گلم ، تعریفی از تکامل رو شما هرگز به وضوح درک نمیکنین چون حلقه هایی هست که به شما خورانده میشه که این زنجیذه درست هست ولی اینکه تناقض وجود داره ، توی همین تعریف گونه ، شما مشاهده میکنی که گونه ها میتونن در درون خودشون زاد و ولد کنن ، حال تصور کنین طبق نظر فرگشتی ها 6 میلیون سال پیش از نیای خودشون جدا و عمو زاده های شامپانزه ها ( و شاهخه های دیگه اون شدن

خوب شما که میگی 250 هزار سال ، این خیلی کمتر از چیزی هست که بزرگان نئو داروینیسم ، بیان میکنن ،
نقل از همون لینک خودتون :
نقل قول:خانوادهٔ انسانسایان، یا کپیهای بزرگ، بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون سال پیش از خانوادهٔ گیبونها جدا شدند.
خوب شما نسلتون توی 20 میلیون سال پیش از گیبونها جدا شدی
بعد چی میگه ؟
نقل قول:حدود ۱۴ میلیون سال پیش اورانگوتانها از خانوادهٔ انسانسایان جدا شدند.
درحالی که طبق نظریات دیگه حلاف اینها ثبت شده
یعنی ویکی کم میکنه به ؟؟؟؟
دادا اینو ببین
این عکس چرا ثبت نمیشه نمیئونم
http://s8.picofile.com/file/8311258868/r...estree.jpg
نیازی هسن توضیح بدم برای شما ؟