تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۰:۵۱)mahdy30na نوشته است: [ -> ]1-اثبات با کسی است که مدعی است . تا امروز ایا فرگشتی ها توانسته اند اثبات کنند ؟ اختلاف است و رو به زوال این نظریه .
2-توی مورد بحث معنوی ، شما اثبات کن که اصلا شخصی با هویت ادم موجود نیست و یک افسانه و اسطوره و ... هست . دوست دارم بتونی اسطوره بودن و معنوی بودن رو اثبات کنی .
3-توی مورد سوم ، وقتی به حرفایی که میگم دقت نمیکنی میشه ای که میگی .
1- بله البینه علی المدعی اینجا مدعی دوست فرگشتی است نه بنده پس برعهده اوست
2-اگر مورد اول رو فرگشتی اثبات کند قاعدتا آدم دیگر پدر همه نیست پس باید تعبیری دیگر اتخاذ شود که آقای بانکی آنرا به پدر معنوی تعبیر کرد بهرحال این هم برعهده فرگشتی است نه من
3- من تلاش میکنم حرفهای شمارو درک کنم شاید شما کامل نمی نویسی وتلگرافی میگوئی آیا بهتر نیست که اشکال رو صریح بنویسی ما که در خدمتیم دیگر برعهده شماست که زکات علمتان را نشر دهید. پس صادقانه اشکال جوابهای مرا بنویسید ممنون
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۱:۰۱)mdroudgar نوشته است: [ -> ]1- بله البینه علی المدعی اینجا مدعی دوست فرگشتی است نه بنده پس برعهده اوست
2-اگر مورد اول رو فرگشتی اثبات کند قاعدتا آدم دیگر پدر همه نیست پس باید تعبیری دیگر اتخاذ شود که آقای بانکی آنرا به پدر معنوی تعبیر کرد بهرحال این هم برعهده فرگشتی است نه من
3- من تلاش میکنم حرفهای شمارو درک کنم شاید شما کامل نمی نویسی وتلگرافی میگوئی آیا بهتر نیست که اشکال رو صریح بنویسی ما که در خدمتیم دیگر برعهده شماست که زکات علمتان را نشر دهید. پس صادقانه اشکال جوابهای مرا بنویسید ممنون
ادم پدر همه یعنی چی ؟ ببین دادا ، جناب ادم علی نبینا و علیه السلام پدر هابیل و قابیل و ..... هست .
خوب شما اگه از نسل های پیش فسیل پیدا کنی نفی بر اینکه پدر ما نیستن ایشون نیست . تیکه ای به سوال 1 هم برمیگرده .
بگیم عمر ایشون تا الان 8 هزار سال ، فرض گیریم چون ممکنه کمو بیش باشه نه دیگه به بالای 10 هزار سال ؛ طبق اون ایاتی که برای شما نقل کردن و اگه علم توان اثبات داشته باشه میتونین متوجه بشین که نسل کی هستین .
جناب بانکی با قبول موضوعی که هنوز اثبات عقلی نشده اون رو پذیرفت ( یعنی هنوز موضوعی ثابت نشده رو ثابت شده پنداشت و نسل خودشون رو منحرف کردن به .... )
3- شاید من خیلی ساده توی این بحث صحبت میکنم برخلاف مباحث دیگه و این باعث میشه که شما و دوستتون کمی ابهام براتون پیش بیاد
1 باید علم لطف کنه با همه توان تناقضات خودش رو رفع کنه ( البته خودش که مدعی هست نقضی نداره و ماها لجوجیم )
2- باید بعد از اثبات اینکه چطور شد میمون ( شامپانزه در یک حلقه گمشده انسان ازش خارج شد و بقیه باقی موندن
3 مباحث الهیاتی متذکر میشن که نسلهایی یشتر بوده ( ولی شما و دوستان نمیخوایین اینو درک کنین ) و این نسل ها ربطی به نسل فعلی نداره .
خیلی خلاصه و ساده براتون توی 3گردونه روال رو گفتم . حالا اگه اتیسمو بخواد وارد این بشه باید پیشتر مطالب قبل و خودش رو بگه .
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۱:۲۷)mahdy30na نوشته است: [ -> ]ادم پدر همه یعنی چی ؟ ببین دادا ، جناب ادم علی نبینا و علیه السلام پدر هابیل و قابیل و ..... هست .
خوب شما اگه از نسل های پیش فسیل پیدا کنی نفی بر اینکه پدر ما نیستن ایشون نیست . تیکه ای به سوال 1 هم برمیگرده .
بگیم عمر ایشون تا الان 8 هزار سال ، فرض گیریم چون ممکنه کمو بیش باشه نه دیگه به بالای 10 هزار سال ؛ طبق اون ایاتی که برای شما نقل کردن و اگه علم توان اثبات داشته باشه میتونین متوجه بشین که نسل کی هستین .
جناب بانکی با قبول موضوعی که هنوز اثبات عقلی نشده اون رو پذیرفت ( یعنی هنوز موضوعی ثابت نشده رو ثابت شده پنداشت و نسل خودشون رو منحرف کردن به .... )
3- شاید من خیلی ساده توی این بحث صحبت میکنم برخلاف مباحث دیگه و این باعث میشه که شما و دوستتون کمی ابهام براتون پیش بیاد
1 باید علم لطف کنه با همه توان تناقضات خودش رو رفع کنه ( البته خودش که مدعی هست نقضی نداره و ماها لجوجیم )
2- باید بعد از اثبات اینکه چطور شد میمون ( شامپانزه در یک حلقه گمشده انسان ازش خارج شد و بقیه باقی موندن
3 مباحث الهیاتی متذکر میشن که نسلهایی یشتر بوده ( ولی شما و دوستان نمیخوایین اینو درک کنین ) و این نسل ها ربطی به نسل فعلی نداره .
خیلی خلاصه و ساده براتون توی 3گردونه روال رو گفتم . حالا اگه اتیسمو بخواد وارد این بشه باید پیشتر مطالب قبل و خودش رو بگه .
درود وتشکر
بگذارید اول یک ضرب المثل بگم ماجرای دعوا ولحاف ملا را که شنیده اید ظاهرا شما وفرگشتی درگیر ودعوا دارید اما در این میان سر من بدبخت ظاهرا شکسته میشود خیر شما با هم دعوایتان را ادامه دهید حتی به پیشنهاد آقا یحیی در یک تاپیک جدید بنده کنار می شینم و نگاه میکنم اگر نتیجه بنفع شما شد که همه ما از نسل حضرت آدم هستیم(مورد1) واگر برنده جدال فرگشتی شد موارد دیگر انتخاب من است. پس شما بحث کنید ومن ناظر بی طرف تا انشاء الله حق روشن شود. ضمنا
دو نکته نظرات آقای بانکی به خودشان مربوط است واگر مدیریت تشخیص دهند برگردند وجواب بدهند ودوم اینکه دوست فرگشتی ما قائل نبودند که انسان از نسل شامپانزه است نمیدانم شما ازکجا اینرا مطرح کردید درخت حیات هم اینگونه نشان نمیدهد
(۱۶/آبان/۹۶ ۲۱:۴۰)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود وتشکر
بگذارید اول یک ضرب المثل بگم ماجرای دعوا ولحاف ملا را که شنیده اید ظاهرا شما وفرگشتی درگیر ودعوا دارید اما در این میان سر من بدبخت ظاهرا شکسته میشود خیر شما با هم دعوایتان را ادامه دهید حتی به پیشنهاد آقا یحیی در یک تاپیک جدید بنده کنار می شینم و نگاه میکنم اگر نتیجه بنفع شما شد که همه ما از نسل حضرت آدم هستیم(مورد1) واگر برنده جدال فرگشتی شد موارد دیگر انتخاب من است. پس شما بحث کنید ومن ناظر بی طرف تا انشاء الله حق روشن شود. ضمنا
دو نکته نظرات آقای بانکی به خودشان مربوط است واگر مدیریت تشخیص دهند برگردند وجواب بدهند ودوم اینکه دوست فرگشتی ما قائل نبودند که انسان از نسل شامپانزه است نمیدانم شما ازکجا اینرا مطرح کردید درخت حیات هم اینگونه نشان نمیدهد

نه عزیزم اصلا هم دعوای لحاف نیست .
بحثی که مطرح کردن بانکی و شما خوبه اما پذیرش با یک کلام که اصلش زیر سوال هست جالبه .
اما درباره جناب بانکی تصمیم با مدیریت هست .
درباره شامپانزه ، جرف ایشون حرف داوکینز هست و خود داوکینز رسما برگشته گفته ما از نسل ( به تعبیری میگن جدا شده از شامپانزه هستیم )
البته بگم خود داوکینز هم میگه : من میمونم ، خوب دادا شما میمون نطق کن . داداش بانکی هم داره با شما هم نظر میشه .

Richard Dawkins

Verified account

@RichardDawkins

کد قالب بندی شده:
https://twitter.com/richarddawkins/status/598523097843671040
We are African apes and we are descended (as are chimpanzees) from extinct African apes.
9:20
مراجعه کنین به صفحه تویتش
اینم تذکر بدم ، اینجا بحث میشه نتیجه با شما هست نه با ما . ممکنه توی بحث به اصطلاح یکی برنده بشیم ولی نظر خاننده چیز دیگه باشه .
البته وقتی شمایی که به وحدانیت خدا اعتقاد داری ولی به کتابش اعتقاد نداری حرفهای بنده و اتیسمو تاثیری نداره Sad
(۱۷/آبان/۹۶ ۹:۳۷)mahdy30na نوشته است: [ -> ]1-درباره شامپانزه ، جرف ایشون حرف داوکینز هست و خود داوکینز رسما برگشته گفته ما از نسل ( به تعبیری میگن جدا شده از شامپانزه هستیم )
2-البته وقتی شمایی که به وحدانیت خدا اعتقاد داری ولی به کتابش اعتقاد نداری حرفهای بنده و اتیسمو تاثیری نداره Sad
درود برشما
1-بجز داوکینز که بنده آشنائی ندارم 20 پژوهشگر دیگر هم هستند وانسان هم براساس پژوهشهای آنان 20 گونه است که در طی میلیونها سال نسل به نسل ادامه داشته وانسان امروزی از250000 سال پیش میزیسته است بنابراین درمورد پیوند حضرت آدم به ماقبل خود ما داستان قرآن کریم را داریم وآنان نتیجه تحقیقات علمی خودشان ولذا اگر بخواهید پاسخ دهید باید با ابزار خودشان جواب بدهید نه باورهای دینی خودتان
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA_%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86
2-اعتقاد بنده به کتاب خدا مطمئنم بیش از شماست چون براساس آن کتاب بنده درمورد کسی داوری نمی کنم و تا زمانی هم که داستان بند 1 حل نشود برهمان سیاق کتاب خواهم بود موفق باشید
(۱۷/آبان/۹۶ ۱۰:۱۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1-بجز داوکینز که بنده آشنائی ندارم 20 پژوهشگر دیگر هم هستند وانسان هم براساس پژوهشهای آنان 20 گونه است که در طی میلیونها سال نسل به نسل ادامه داشته وانسان امروزی از250000 سال پیش میزیسته است بنابراین درمورد پیوند حضرت آدم به ماقبل خود ما داستان قرآن کریم را داریم وآنان نتیجه تحقیقات علمی خودشان ولذا اگر بخواهید پاسخ دهید باید با ابزار خودشان جواب بدهید نه باورهای دینی خودتان
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA_%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86
2-اعتقاد بنده به کتاب خدا مطمئنم بیش از شماست چون براساس آن کتاب بنده درمورد کسی داوری نمی کنم و تا زمانی هم که داستان بند 1 حل نشود برهمان سیاق کتاب خواهم بود موفق باشید

بندده بر اساس گفته های شما شما رو قضاوت میکنم نه از درون شما ، بنده مامور به ظاهر هستم در برداشت نه به باطن . هرچه هستید خودتان هستید .
دوست من سعی کنین اشنا بشین .
تعریف گونه رو باز برای شما تکرار کنم ؟

گونه (به انگلیسی:
Species
) در تقسیم‌بندی زیست‌شناختی بعد از سرده قرار دارد. گونه شامل گروهی از موجودات زنده است که می‌توانند با هم تولید مثل کنند و فرزندان آن‌ها در آینده قدرت باروری خواهند داشت.
گونه خود نیز به زیرگونه، نژاد یا واریته و نوع تقسیم می‌شود. نژادهای پرورش یافته را رقم می‌نامند.
از تعداد گونه‌های موجود اطلاع دقیقی در دست نیست، اما زیست‌شناسان این رقم را بالغ بر ۱۳ تا ۱۴ میلیون برآورد می‌کنند. در حدود ۱٫۷۵ میلیون گونه توصیف و به طور علمی نامگذاری شده‌اند. این تعداد مثلاً شامل ۲۵1 هزار گونه گیاهی، ۴۲ هزار گونه جانوری مهره‌دار و ۷۵۰ هزار گونه حشرات است.
بیش از ۹۹٪ از گونه‌های زیستی که تاکنون بر روی کره زمین زندگی کرده‌اند، منقرض شده‌اند.[sup][۱][/sup][sup][۲][/sup][sup][۳][/sup][sup][۴][/sup]

از همین ویکی معتبر از دید شما براتون میارم .

شما برای بحث فرگشت تنها یک ابزار دارید ؟زیست شناسی ؟ یا از ابزارهای دیگه مثل علوم باستان گرایی ( با تمام زیر شاخه های اون ) علم فزیک ( زیر شاخه های ان ) و ... نیاز دارید ؟
الان به شما من هرچی بگم یقینا نه قبول بلکه تنها با نگاه جبهه مخالف عقل نگاه میکنین . وقتی واژه هایی ک میگم رو دقت نمیکنین ثمرش میشه Wink
دوست گلم ، تعریفی از تکامل رو شما هرگز به وضوح درک نمیکنین چون حلقه هایی هست که به شما خورانده میشه که این زنجیذه درست هست ولی اینکه تناقض وجود داره ، توی همین تعریف گونه ، شما مشاهده میکنی که گونه ها میتونن در درون خودشون زاد و ولد کنن ، حال تصور کنین طبق نظر فرگشتی ها 6 میلیون سال پیش از نیای خودشون جدا و عمو زاده های شامپانزه ها ( و شاهخه های دیگه اون شدن Wink خوب شما که میگی 250 هزار سال ، این خیلی کمتر از چیزی هست که بزرگان نئو داروینیسم ، بیان میکنن ،
نقل از همون لینک خودتون :
نقل قول:خانوادهٔ انسان‌سایان، یا کپی‌های بزرگ، بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون سال پیش از خانوادهٔ گیبونها جدا شدند.
خوب شما نسلتون توی 20 میلیون سال پیش از گیبونها جدا شدی

بعد چی میگه ؟
نقل قول:حدود ۱۴ میلیون سال پیش اورانگوتانها از خانوادهٔ انسان‌سایان جدا شدند.
درحالی که طبق نظریات دیگه حلاف اینها ثبت شده

یعنی ویکی کم میکنه به ؟؟؟؟
دادا اینو ببین

این عکس چرا ثبت نمیشه نمیئونم
http://s8.picofile.com/file/8311258868/r...estree.jpg
نیازی هسن توضیح بدم برای شما ؟
(۱۷/آبان/۹۶ ۱۳:۳۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]1-گونه (به انگلیسی:
Species
) در تقسیم‌بندی زیست‌شناختی بعد از سرده قرار دارد. گونه شامل گروهی از موجودات زنده است که می‌توانند با هم تولید مثل کنند و فرزندان آن‌ها در آینده قدرت باروری خواهند داشت.
گونه خود نیز به زیرگونه، نژاد یا واریته و نوع تقسیم می‌شود. نژادهای پرورش یافته را رقم می‌نامند.
از تعداد گونه‌های موجود اطلاع دقیقی در دست نیست، اما زیست‌شناسان این رقم را بالغ بر ۱۳ تا ۱۴ میلیون برآورد می‌کنند. در حدود ۱٫۷۵ میلیون گونه توصیف و به طور علمی نامگذاری شده‌اند. این تعداد مثلاً شامل ۲۵1 هزار گونه گیاهی، ۴۲ هزار گونه جانوری مهره‌دار و ۷۵۰ هزار گونه حشرات است.
2-خوب شما که میگی 250 هزار سال ، این خیلی کمتر از چیزی هست که بزرگان نئو داروینیسم ، بیان میکنن ،
نقل از همون لینک خودتون :
درود برشما
1- بنده در مورد فرگشت اطلاعاتی ندارم ودوست فرگشتی ما باید پاسخ بدهند تا نتیجه معلوم شود
2-بنده نگفتم 250000 سال پیش این امر در ویکی آمده است(لینک بالا) اگر ایرادی دارد دوست یادشده نظر بدهند من شنوا هستم ممنون
(۱۷/آبان/۹۶ ۱۳:۴۸)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1- بنده در مورد فرگشت اطلاعاتی ندارم ودوست فرگشتی ما باید پاسخ بدهند تا نتیجه معلوم شود
2-بنده نگفتم 250000 سال پیش این امر در ویکی آمده است(لینک بالا) اگر ایرادی دارد دوست یادشده نظر بدهند من شنوا هستم ممنون

دوست من ، ئقتی به چیزی استناد میکنی فقط گفتنش کاری صورت نمیده بله علتی داشت که گفتی . اگه دوست داری دیگه گوش کنی این به خودت برمیگرده .
ملا خوش وقت شدم از هم صحبتی باشما
Rose دوستان اربعین التماس دعا دارم از همه دوستانی که قدم بر سرزمین عرشیان میزارن .
(۱۷/آبان/۹۶ ۱۴:۵۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوستان اربعین التماس دعا دارم از همه دوستانی که قدم بر سرزمین عرشیان میزارن .
درود برشما
بنده هم التماس دعا دارم امیدوارم با رفتن آقای بانکی محفل بحث تعطیل نشود ودوستان دیگر بحث را ادامه داده تا به نتیجه برسیم موفق باشید
سلام. چند روز آتی خدمت میرسم برای ادامه مبحث و نکات حا مونده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع