سلام
دوستانی که با محمد بانکی میخوان بحثکنن باید بدونن توی هر ارسال باید دوباره تمام مطالب و اصطلاحات رو بازنویسیکنن
ایشون کلا توی الفاظ درگیر هست ، منابع رو روی وهمیات و منابع غیر معتبر و همچنی برداشت هایی که معلوم نیست از چیه بیان میکنه .
نمونه هایی رو میشه چه در این پست و چه مطالبی دیگه که بیان میکنه مشاهده کرد .
(۹/آبان/۹۶ ۱۲:۱۸)mbanki نوشته است: [ -> ]برادر عزیزم من که نمی خواهم متخصص در فرگشت بشوم من باید از باورهای خود دفاع کنم در تاپیک دیگری مشخص کردم که دایره زمانی فرگشت محدود است وهرچه میخواهد بگوید بگوید برای هستی نمیتواند نظر دهد شما موارد مباینت با دین را پیدا وبنویسید وبرایش جواب بیاورید این همه مطالب رنگارنگ بچه درد میخورد ؟مگر شما تابلوی اعلانات فرگشتی هستید تابلوی اسلام باشید بنده اگر بجای این نویسنده بودم این همه کتاب نیاز نبود که بنویسم وکسی هم مطالعه نکند بلکه در یک صفحه ایرادات فرگشت را در باره باورهای دینی می نوشت ممنون
ایشون نمیخواد متخصص بشه که اینطور براش مدارک میارم و هرجا هم که فایده نداره اعلام میکنن تخصص ندارم ، نه میخوان بدونن و نه میدونن فقط دوست دارن بحث کنن و کاربران رو خسته

از باورهایی که معلوم نیست چیه میخواد از خودش دفاع کنه . گرامی شما باورهایی که نوشتی رو با 2 کلمه میره رو هوا 1 - مستندات ؟ پر 2 نتیجه بحث ؟ المی فقط بگم منم بلدم حرف بزنم .
(۹/آبان/۹۶ ۱۲:۴۱)mbanki نوشته است: [ -> ]سلام برشما خدارا شکر که برای اولین بار بجای کپی پیست از خودتان نوشتید ممنون
باورهای بنده در جدولی که در تاپیک دیگر داده ام مشخص است شما میتوانید آنرا نقد کنید ضمنا بنده به فرگشت اعتقادی ندارم اما درمورد مباینت آن با دین خدا نیز کاسه داغتر از آش نیستم وتا کنون هم هرگز کپی پیست در باره این نظریه انجام نداده ام .فرصتی بود دراین سایت ضمن مباحثه با دوستان فرگشت را آموختم وآنرا با داده های دینی ام مقایسه کردم وایرادی ندیدم اگر شما هم مواردی دیگررا دارید بنویسید ضمنا وعده داده بودید که برای بنده از تضاد فرگشت با دین بنویسید لطفا (الوعده وفا)
یحیی جان ایشون یه جدولی برای خودش درست کرده که از هیچ هست . مستنداتش رو خواهش میکنم شما اززش بخواه که ریز به ریز بیان کنه .
باورهای ایشون توی جای دیگه گفته شده ولی اینجا اگه نقد بشه میگن جاش نیست

خوب برای خودت میدوزی و میبافی /
بانکی ، تو به فرگشتت اعتقاد نداری ؟؟؟؟؟؟ اگه نداری چرا میخوای براش مستند دینی پیدا کنی ؟؟؟؟؟ فرگشتی که علم تعریف میکنه با تفکرت سازگار هست و این رو بارها در پستها بیان کردی الان میگی معتقد نیستی ؟
(۹/آبان/۹۶ ۱۵:۵۴)mbanki نوشته است: [ -> ]روز بخیر
1-خداراشکر که دردو مورد بتوافق رسیدیم
2-فرض کنیم فلاسفه نظرشان اینست آیا آنان تجربه عملی کرده اند؟ یا ازروی هوا سخن میگویند؟ اگر درفرگشت تجربه شده است که دیگر جای بحث نمی ماند مگر فلاسفه ما با علم مخالفند؟ مگر آنکه فرگشتی ها دروغ بگویند که دیگر مساله فرق میکند
3-تعریف بنده در ویکی پدیا موجود است وازآنجا گرفته ام اگر شما تعریف دیگری دارید بنویسید این دوست عزیز مورد مباحثه تعریفشان این بود(تنوع وتکثر میان موجودات )که این تعریف چیزی را نمیرساند جز تغییرات که امری بدیهی است
4-مساله حضرت آدم در تاریخ ثبت است وغیر قابل انکار مساله برسر گذشته آدم هست خوب کتاب خدا می فرماید ما آدم را ازخاک ویا گل آفریدیم بنظر شما بقیه مخلوقات از چه آفریده شده اند؟ ازهوا یا آتش یا قازورات ؟ همه موجودات ریشه در خاک دارند بقول ملا صدرا روح هم ریشه درخاک دارد(جسمانیه الحدوث)
5- برای بنده با مطالعه ومباحثه دراین سایت مساله فرگشت حل شد شما مطالعه مجدد بنمائید واگر مشکلی بود بنویسید البته بنده در لینک زیر جدول مورد نظرم را نوشته ام ممنونم
در فرگشت تجربه شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان من دومین موجود رو که تکامل پیدا کرد رو بخوام میتونن برام تجربی بیان کنن ؟ اولی رو که میگن نمیتونیم دومی هم نمیتونن پس لطف کنین اینقدر واژه علم رو به یک واژه دیگه نچسبون اونم با هزا من سیریشم
فرگشتی ها دروغ میگن دلایل هم موجوده ولی کسی که تعصب روی باورهای خودش داره درکش نمیکنه .
دادا ، ویکی پدیا منبع هست ؟ بچه ابتدایی هستی مگه ؟ بهت میگن برو تحقیق میری از ویکی رفرنس میدی ؟؟؟؟؟ لابد اعتقادات خودت روهم از ویکی میگیری و تحقیق کردی ؟؟؟؟؟
موضوع حضرت ادم کجا ثبت شده ؟ میتونی بیان کنی ؟ علم فرگشتی که مخالف هست ، این وسط یا دین داره دروغ میگه یا علم . تخقیق با خودت .
اگه قران رو مطالعه میکردی نظریه نمیدادی که همه از خاک هستن . یکم بشین کتاب بخون بجای ویکی گردی .
عمرا اگه موضوع فرگشت برات حل شده باشه . چون پاسخ نداری داری فرار میکنی همونطور که به من برگشتی گفتی :
(۹/آبان/۹۶ ۱۱:۵۲)mbanki نوشته است: [ -> ]1-در مورد مباینت فرگشت با دین برادر دیگری مطالب خودشان را می نویسند وزحمت شما را کم کردند بنابراین دیگر نیازی به طرح شما نیست
2- در مورد سوالات از تاپیک دیگر بنده لطفا در همانجا بپرسید تا خلط مبحث نشود ممنون
خوب رسما فرار کردی چون نه پاسخ داری بدی نه سوادش رو بیشتر از ویکی پدیا ، هر زمان یادگرفتی برای برداشت هایی که داری درست تحقیق کنی بیااظهار نظر کن و اگه سوالی داری طرح سوال کن و پژوهش نه اینکه نظریه بدی و بخوای اون رو ثابت کنی .
توی اون پستت هم میام ، فقط تا قبل اومدنم ادرسها رو دست کن که بیام شروع میکنم به ایرادات شکلی به بحثت و در بینش ایرادات ماهوی میگیرم .
دوستان توی بحث با افرادی همچون محمد بانکی ، و یوزرهایی که اینطوری بی دلیل بحث میکنن لطف کنین قسمت اول این ارسال رو رعایت کنین چون اینقدر قشنگ این شاخه اون شاخه میرن که ادم کیف میکنیه .