کدام جمعه دعا مستجاب خواهد شد؟
سوار صاعقه پا در رکاب خواهد شد؟
کدام جمعه ز تاثیر تابش خورشید
دلی که یخ زده از غصه،آب خواهد شد.
با چشم شهر آشوب خود ما را زليخا ميکني / يعقوب چشمان مرا آقا تو بينا ميکني
ديگر نميداند کسي فرق ترنج و دست را / يوسف تمام شهر را داري زليخا ميکني
به همراه «مفضّل»، «ابوبصیر» و «ابان» خدمت امام صادق(علیه السلام) رسیدیم و دیدیم که آن حضرت بر روی خاکها نشسته جامهای خیبری، بییقه و آستین کوتاه بر تن کرده و همانند مادر فرزند مرده در حال گریه و زاری است. سراسر وجود او را حزن و اندوه فرا گرفته بود؛ آثار غم و اندوه در صورتش ظاهر گشته بود...
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) گاه مشتاقانه از زمان ظهور آخرین حجّت خدا صحبت میکند و به حال کسانی که آن زمان را درک میکنند، رشک میبرد و میفرماید:
فطوبی لمن أدرک ذلک الزّمان.2
خوشا به حال کسی که آن زمان را دریابد.
گاه نیز عاشقانه آرزوی درک زمان آن حضرت را میکند و میفرماید:
و لو أدرکته لخدمته أیّام حیاتی.3
[b]اگر زمان [ظهور] او را درک میکردم همة عمرم را در خدمتش میگذراندم.
[/b]پینوشتها:
1. برای مطالعة نمونههایی از ندبههای پیشوایان معصوم در فراق امام مهدی(علیه السلام) ر ک: مهدیپور، علی اکبر، با دعای ندبه در پگاه جمعه، صص 13 ـ 27.
2. مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج 51، ص 144.
3. نعمانی، ابن ابی زینب محمّد بن ابراهیم، کتاب الغیبة، ص 245.
گر تو هستی به جهان منتظر حجت دین
به همان مهدی غایب شه خوبان صلوات
گفتم شبي به مهدي بردي دلم ز دستم،من منتظر به راهت شب تا سحر نشستم... گفتم دلم ندارد بي تو قرار و آرام،من عقده ي دلم را امشب دگر گسستم... گفتا حجاب وصلت باشد هواي نفست،گر نفس را شکستي دستت رسد به دستم
![[تصویر: %DB%8C%D8%A7_%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C_%D...8%AC_3.png]](http://s1.picofile.com/file/6559859154/%DB%8C%D8%A7_%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C_%D8%B9%D8%AC_3.png)
همه ی منتظراند تا تو بیایی و شما منتظر آمدن دلهای ما...