تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث اخلاقی و عبادی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مَن أرادَ عِلمَ الأوَّلينَ والآخِرينَ فَلْيُثَوِّرِ القرآنَ ، .

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :

هركه خواهان علم پيشينيان و آيندگان ، از اوّل تا به آخر دنياست ، در قرآن كاوش و تأمل كند .

فليُثَوِّر القرآن : أي لينقّر عنه ويفكّر في معانيه وتفسيره وقراءته (النهايه : 1 / 229) .
كنز العمّال : 2454
منتخب ميزان الحكمة : 458
بسم الله الرحمن الرحیم
میلاد حضرت صدیقه طاهراه ، زهرای مرضیه ، انسیه حورا، فاطمه زهرا سلام الله را تبریک میگم
روز مادر گرامی باد
.
BlushBlushBlushBlushBlushBlush

إنَّ فاطِمةَ بَضعَةٌ مِنّي و هِىَ نورُ عَيني و ثَمَرَةُ فُؤادي ؛ يَسوؤُني ما ساءَها و يَسُرُّني ما سَرَّها و إنَّها أوَّلُ مَن يَلحَقُني مِن أهلِ بَيتي ؛ ‏

پيامبر صلی الله‏عليه‏و‏آله :
فاطمه پاره تن من و روشنى ديده و ميوه دل من است . آنچه او را ناراحت كند مرا ناراحت مى‏كند و آنچه شادش كند ، مرا شاد می‏كند ؛ او نخستين كس از اهل‏بيت من است كه به من می‏پيوندد .
الأمالى ، صدوق ، ص 575 .

فاطمة عليهاالسلام :
اللّهُمَّ ... أسأَلُكَ النَّظَرَ إلى وَجهِكَ ، وَالشَّوقَ إلى لِقائِكَ .

فاطمه عليهاالسلام ـ در دعايش ـ :
بارالها! نگريستن به رخسارت و شوق ديدارت را از تو درخواست می‏كنم .
بحار الأنوار : 94 / 225 / 1 نقلاً عن اختيار ابن الباقي .

تَسبيحُ فاطمةَ‏الزهراءِ عليهاالسلام مِنَ الذِكرِ الكثيرِ الذي قالَ اللّه‏ُ عز و جل :
«اُذْكُرُوا اللّه‏َ ذِكْراً كثيراً » .

امام صادق عليه‏السلام :
تسبيح فاطمه زهراء عليهاالسلام از جمله همان ذكر كثير است كه خداوند عز و جل فرموده است : «و خدا را بسيار ياد كنيد» .
الكافي : 2 / 500
مادر
Heart روزت Blushمبارک
بسم الله

قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهْراء - سلام الله عليها - : مَنْ سَلَّمَ عَلَيْهِ اَوْ عَلَيَّ ثَلاثَةَ أيّام أوْجَبَ اللّهُ لَهُ الجَنَّةَ، قُلْتُ لَها: في حَياتِهِ وَ حَياتِكِ؟ قالَتْ: نعَمْ وَ بَعْدَ مَوْتِنا.

[/b]
«بحارالأنوار، ج 43، ص 185، ح 17»

[b]حضرت فاطمه زهرا - سلام الله عليها - فرمود: هر كه بر پدرم ـ رسول خدا ـ و بر من به مدّت سه روز سلام كند خداوند بهشت را براي او واجب مي گرداند. راوي گويد: عرضه داشتم: آيا در زمان حيات و زنده بودن؟ فرمود: چه در زمان حيات ما باشد; و يا پس از مرگ.
بسم الله الرحمن الرحیم
ايُّ صاحبٍ شرٌّ ؟ قال : المُزَيِّنُ لكَ مَعصيةَ اللّه .
از امير مؤمنان عليه‏السلام پرسيده شد :
بدترين همنشين كدام است ؟ فرمود : آن كه معصيت خدا را در نظرت زيبا جلوه دهد .

معاني الأخبار : 198 / 4
بسم الله الرحمن الرحيم
قَيِّدُوا العِلمَ بالكِتابِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
علم را ، با نوشتن در بند كشيد .
كنز العمّال : 29332
بسم الله الرحمن الرحيم
صِيانَهُ المَرأةِ أنعَمُ لِحالِها وَأدوَمُ لِجَمالها .

امام على عليه‏السلام :

صيانت زن او را شادابتر و زيبايى‏اش را پايدارتر مى‏كند .

غرر الحكم : 5820
بسم الله الرحمن الرحیم
مَن وَقَفَ نَفسَهُ مَوقِفَ التُّهْمةِ فلا يلُومَنَّ مَن أساءَ بهِ الظّنَّ .

امام على عليه‏السلام :

كسى كه خود را در معرض تهمت قرار دهد ، نبايد كسى را كه به او گمان بد برد ، سرزنش كند .

بحار الأنوار : 75 / 90 / 4
بسم الله الرحمن الرحیم

امام باقر علیه اسلام فرموده اند : سه چیز است که خداوند عز و جل درباره هیچ یک از آنها اجازه مخالفت نداده است ؛

برگرداندن امانت به صاحبش نیک باشد یا بد،

وفای به عهد نیک یا بد،

و نیکی به اطاعت از پدر و مادر، نیک باشد یا بد

(بحارالانوار 74\56\15).
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: 50633_201908_m.jpg]
قال الامام الهادی (علیه السلام)
الحكمه لاتنجع فى الطباع الفاسده.
حكمت, اثرى در دلهاى فاسد نمى گذارد.
(مسند الامام الهادى, ص 304.)[/b]
سلام بر كودكان
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:[تصویر: 1_0002.gif]

امام صادق علیه السلام از رسول اکرم صلی الله و علیه و آله و سلم نقل کرده اند که می فرمود: پنج چیز است که تا لحظه مرگ آنها را ترک نمی کنم یکی از آنها سلام گفتن به کودکان است. در انجام این اعمال مراقبت دارم تا بعد از من به صورت سنتی بین مسلمین بماند و عمل کنند.
سلام به کودک که دو اثر روانی دارد: برای سلام کننده باعث تقویت خوی پسندیده تواضع و فروتنی، و برای کودک وسیله احیای شخصیت و ایجاد استقلال است. طفلی که بزرگسالان به او سلام کنند و بدینصورت به او ادای احترام کنند، لیاقت و شایستگی خود را باور می کند و از کودکی معتقد می شو د که جامعه او را انسان می شناسد و مردم به او اهمیت می دهند.
آدرس های مرجع