تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث اخلاقی و عبادی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
لايَنبَغى لِمَن لَم يَكُن عالِما أَن يُعَدَّ سَعيدا
امام صادق عليه ‏السلامHeart
كسى كه بهره اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
تحف العقول ص364
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق(علیه السلام)فرمودند:
هرگاه مومن به برادر (دینی)خودتهمت بزندایمان درقلب اوازمیان می رود همچنان که نمک درآب ذوب می شود.
کافی ج2-ص361
صلواتHeart
طوبى لِمَن شَغَلَهُ عَيبُهُ عَن عُيوبِ النّاسِ .
امام على عليه‏السلامHeart
خوشا به حال آن كس كه عيب خودش ، او را از پرداختن به عيبهاى مردم باز دارد .
نهج البلاغة : الخطبة 176
دوستان عیدتون مبارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
باشد تا عید غدیرHeart
بسم الله الرحمن الرحیم
امام رضا(علیه السلام)فرمودند:
توبه کاربه منزله کسی است که گناهی نکرده است
بحارالانوار /ج6-ص21
صلواتHeart
قالَ اللّه‏ُ تعالى : وعِزَّتي وجلالي وعَظَمَتي وبَهائي ، إنّي لَأَحمِي وَليّي أن اُعطِيَهُ في دارِ الدنيا شيئا يشغَلُهُ عن ذِكري حتّى يَدعُوَني فأسمَعَ صوتَهُ ، و إنّي لَأُعطي الكافرَ مُنيَتَهُ حتّى لا يَدعُوَني فَأسمَعَ صوتَهُ بُغضا لَهُ .
امام صادق عليه‏السلام :
خـداوند مـتعال فـرموده اسـت : به عزّت و جلال و عظمت و شكوهم سوگند كه من دريغم می‏آيد در دنيا به دوست خود چيزى دهم كه او را از ياد من غافل كند ؛ زيرا می‏خواهم مرا بخواند تا صدايش را بشنوم . و كافر را به آرزويش می‏رسانم ؛ زيرا از او نفرت دارم و نمی‏خواهم مرا بخواند و صدايش را بشنوم .
التمحيص : 33 / 17
بسم الله الرحمن الرحیم
یا امیر المومنین

[b]
زكاةُ الشَّجاعةِ ، الجِهادُ في سبيلِ اللّه .[/b]
امام على عليه‏السلام :
زكات شجاعت ، جهاد در راه خداست .
غرر الحكم : 5455

رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):

ضربة علی یوم الخندق أفضل من أعمال امتی الی یوم القیامة
«ضربة علی یوم الخندق افضل من عبادة الثقلین.»
خَمسَةُ أشياءَ يَجِبُ علَى القاضي الأخْذُ فيها بظاهِرِ الحُكمِ : الوِلايَةُ والمَناكِحُ والمَواريثُ والذَّبايحُ والشَّهاداتُ ، إذا كانَ ظاهرُ الشُّهودِ مَأمونا جازَت شَهادَتُهُم ولا يَسألُ عن باطِنِهم .
امام على عليه ‏السلامHeart
پنج‏ چيز است كه بايد قاضى (درباره آنها)به‏ ظاهِر حُكم عمل كند : ولايت (حقّ ولايت و سرپرستى كه خداوند ، يا امام براى هر كس ، يا ولىّ طفل قرار داده است) ، همسران (يعنى مسأله زناشويى كه بين مسلمانان مشهوراست) ، ميراثها ، ذبايح (حلال بودن كشتار مسلمانان) و شهادات . هر گاه شهود ، در ظاهر امين و در خور اعتماد باشند ، شهادتشان پذيرفته است و لازم نيست از باطن آنها جست وجو كرد .
الخصال : 311 / 88
امام باقر (علیه السلام) :
اسلام بر پنج پایه استوار شده است :
نماز ، زکات ، روزه ، حج و ولایت
و به هیچ چیز به اندازه آنچه در روز غدیر به ولایت تاکید شده ، ندا نشده است.
اصول کافی جلد 2 صفحه 21 حدیث 8
اِنّ اللهَ لا یوصَفُ إلا بما وَصَفَ اللهُ نَفسَهُ
امام هادی علیه السلام Heart
خداوند، جز با آنچه خودش را با آن وصف کرده است، توصیف نمی شود.
تحف العقول، ص 482
أكثِرُوا مِن الاستِغفارِ ؛ فإنّ اللّه‏َ عز و جل لم يُعَلِّمْكُمُ الاستِغفارَ إلاّ وهُو يُريدُ أن يَغفِرَ لَكُم .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّمHeart
زياد استغفار كنيد ؛ زيرا خداوند عز و جل استغفار را به شما ياد نداد ، مگر براى اين كه مى‏خواهد شما را بيامرزد .
تنبيه الخواطر : 1 / 5
آدرس های مرجع