شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با تشکر از دوست گرامی ( همکار گرامی " seyed313 " منبع ؟) چون اگه خواستیم استفاده کنیم مدرکشو داشته باشیم.[align=CENTER]امام كاظم (عليهالسلام) فرمودند:
لَو كانَ فِيكُم عِدَّةُ أهلِ بَدرٍ لَقامَ قائِمُنا ؛
اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود ، قائم ما قيام مىكرد .
مشكاة الأنوار ، ص 128[/b]
پيامبر اکرم(صلىاللهعليهوآله) فرمودند:
أفضَلُ الجِهادِ مَن أصبَحَ لايَهُمُّ بِظُلمِ أحَدٍ ؛
برترين جهاد آن است كه آدمى صبح كند و در انديشه ستم به كسى نباشد.
من لايحضره الفقيه، ج 4، ص 353
امام كاظم عليه السلام فرمود:
رجب نهر فى الجنه اشد بياضا من اللبن و احلى من العسل فمن صام يوما من رجب سقاه الله من ذلك النهر.
[b]رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرينتر هركس يك روز از ماه رجب را روزه بگيرد خداوند از آن نهر به او مىنوشاند.
من لا يحضره الفقيه، ج 2، ص 56، ح 2 _ وسائل الشيعه، ج 7، ص 350، ح 3
[b]امام كاظم (عليه السّلام) فرمودند:
[b] لا تُذهِبُ الحِشمَةَ بينَكَ و بينَ أخيكَ أبقِ منها فإنَّ ذهابُها ذهابُ الحياءِ؛
حشمت و بزرگواري را بين خود و برادرت از ميان نبر و آن را باقي بگذار، زيرا با رفتن آن، حياء نيز از بين مي رود.
«وسائل الشيعه، ج 5، ص 501»
قال الصادق(علیه السلام):
شیعتنا اهل الورع والاجتهاد و أهل الوفاء والأمانة و أهل الزهد والعبادة أصحاب احدی و خمسین و رکعة فی الیوم واللیلة ، القائمونه باللّیل،الصائمون بالنهار،یزکون أموالهم و یحجون البیت و یجتنبون کل محرم.
امام صادق(علیه السلام)فرمود:
((شیعیان ما پرهیزگار،پر تلاش،باوفا،امانت دار و دوری کننده از دنیا هستند.پنجاه و یک رکعت نماز در شب و روز به جا می آورند. شب هارا بیدار هستند و عبادت می کنندو روز ها را روزه می گیرند،زکات مال خود را می دهند و حج را به جا می آورند و از هر حرامی دوری می کنند.))
کتاب صفات شیعه ی شیخ صدوق(رحمة الله علیه)
الإمام الرضا عليه السلام :
الَّذي يَطلُبُ مِن فَضلِ اللّه ِ عز و جل ما يَكُفُّ بِهِ عِيالَهُ ، أعظَمُ أجرا مِنَ المُجاهِدِ في سَبيلِ اللّه ِ عز و جل ؛
هر كه از فضل خدا آن را مى جويد كه خانواده اش را تأمين كند ، پاداشى برتر از جهادگر در راه خدا دارد .
[/b]
بحار الأنوار : 78 / 339 / 29 .
حضرت امیرالمؤمنین امام علی (صلوات الله علیه) فرمودند:
- فبعث اللّه محمّداً (صلّی الله علیه و آله) بالحقّ ليخـرج عباده من عبادة الاْوثان إلى عبادته و من طاعة الشّيطان الى طاعته.
- خداوند، محمد (صلّی الله علیه و آله) را به حق برانگيخت تا بندگانش را از پرستش بتان به عبادت او درآورد و از پيروى شيطان به فرمان بردارى او سوق دهد.
نهج البلاغه، خطبه147، ص446
امام على عليه السلام :
مَن تَرَكَ لِلّهِ سُبحانَهُ شَيئا عَوَّضَهُ اللّه خَيرا مِمّا تَرَكَ
هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد.
[b]غررالحكم، ج5، ص395، ح8909
امام رضا (عليهالسلام) فرمودند:
لَيسَ مِنّا مَن تَرَكَ دُنياهُ لِدِينِهِ و دِينَهُ لِدُنياهُ ؛
از ما نيست آن كه دنياى خود را براى دينش و دين خود را براى دنيايش ترک گويد .
بحار الأنوار ، ج 78 ، ص 346
پيامبر اکرم(صلىاللهعليهوآله) فرمودند:
إفشاءُ سِرِّ أخيكَ خِيانَةٌ فَاجتَنِبْ ذلِكَ؛
[b] فاش كردن راز برادرت خيانت است؛ پس از اين كار دورى كن. [/b]
[b]بحار الأنوار، ج 77، ص 91