تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث اخلاقی و عبادی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
امام هادی علیه السلام میفرمایند:

مَن هانَت عَلَیهِ نَفسُهُ فَلا تَامَن شَرَّه

کسی که ارزش و شخصیت خود را پست شمارد، از شرّ او آسوده مباش.

میزان الحکمه، ج3، ص 44

سلام بر دوستان و همکاران و همراهان قدیمی Blush

وَ أَخْبَرَنِي شَيْخِي أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عُبَيْدِ اَللَّهِ بْنِ عَلِيٍّ اَلْوَاسِطِيُّ رَضِيَ اَللَّهُ عَنْهُ قَالَ أَخْبَرَنِي أَبُو مُحَمَّدٍ هَارُونُ بْنُ مُوسَى اَلتَّلَّعُكْبَرِيُّ قَالَ أَخْبَرَنِي أَبُو عَلِيٍّ مُحَمَّدُ بْنُ هَمَّامِ بْنِ سَهْلٍ قَالَ حَدَّثَنَا جَعْفَرُ بْنُ مَالِكٍ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحَسَنِ اَلزَّيَّاتُ قَالَ حَدَّثَنَا حَسَنُ بْنُ مَحْبُوبٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ
قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ :
كَانَ مِنْ دُعَاءِ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِ إِلَهِي كَفَى بِي عِزّاً أَنْ أَكُونَ لَكَ عَبْداً وَ كَفَى بِي فَخْراً أَنْ تَكُونَ لِي رِبّاً إِلَهِي أَنْتَ لِي كَمَا أُحِبُّ وَفِّقْنِي لِمَا تُحِبُّ .

-بمن خبر داد استادم ابو عبد اللّٰه حسين بن عبيد اللّٰه بن على واسطى رضي الله عنه سند را كشانده تا-ابى بصير كه گفت،
امام باقر ابو جعفر(عليه السّلام)فرمود،يكى از دعاهاى امير مؤمنان صلوات اللّٰه عليه است كه،معبودا مرا همين عزت و آبرو بس كه تو را بنده باشم و همين سرافرازى مرا بس كه تو پروردگار من باشى معبودا تو برايم چنانى كه من دوست دارم بمن توفيق بده تا چنان بنده‌اى باشم كه تو دوست دارى.

بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام , جلد۹۱ , صفحه۹۴

کنز الفوائد , جلد۱ , صفحه۳۸۶
آدرس های مرجع