امام على عليه السلام :
اِنَّكَ مُقَوَّمٌ بِاَدَبِكَ فَزَيِّنهُ بِالحِلمِ؛
تو با ادبت ارزشگذارى مىشوى، پس آن را با بردبارى زينت بخش.
مشكاة الأنوار، ص 239، ح 689
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امام صادق (علیه السلام) :
برادرت را خدمت کن اما اگر تو را به خدمت و بیگاری گرفت ، نه خدمتی کن و نه بزرگش شمار.
مستدرک الوسائل ص428 ج1
حضرت مهدى(عليهالسلام ) فرمودند:
وَ إنّى لَأمانٌ لِأهْلِ الْأرْضِ كَما أنَّ النُّجُومَ أمانُ لِأهْلِ السَّماءِ؛
من مايه امنيت زمينيان هستم، همان طور كه ستارگان موجب امنيت آسمانيانند.
بحارالانوار، ج 53 ص 181.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
أَتُحِبُّ أَنْ يَلِينَ قَلْبُكَ وَ تُدْرِكَ حاجَتَكَ ؟ اِرْحَمِ الْيَتيِمَ وَامْسَحْ رَأْسَهُ وَ أَطْعِمْهُ مِنْ طَعامِكَ يَلِنْ قَلْبُكَ وَ تُدْرِكْ حاجَتَـكَ؛
آيا دوست مي داري قلب تو نرم گردد و حاجت خود را بيابي؟ بر يتيم رحم كن و بر سر وي دست نوازش بكش و از غذاي خويشتن به او بخوران تا قلب تو نرم شده و حاجت خود را بيابي .
نهج الفصاحه ص 6
امام هادي عليه السلام فرمودند:
من کان علی بینة من ربه هانت علیه مصائب الدنیا و لو قرض و نشر؛
هر که بر طریق خداپرستی محکم و استوار باشد، مصائب دنیا بر وی سبک آید، گر چه تکه تکه شود.
تحف العقول ، ص 511
قال الصادق (علیه السلام):
((والله ما شیعة علی صلوات الله علیه الا من عف بطنه و فرجه و عمل لخالقه و رجا ثوابه و خاف عقابه.))
امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
((به خدا قسم!شیعیان علی(علیه السلام)شکم و عورت خود را از حرام نگه می دارند و اعمالشان را برای رضای خداوند به جا می آورند وبه پاداش او امید دارند و از کیفر و شکنجه او می ترسند.))
امام کاظم علیه السلام فرمودند:
مَنْ اَتاهُ اَخُوهُ الْمُؤْمِنُ فِى حاجَةٍ فَاِنَّما هِىَ رَحْمَةٌ مِنَ اللّهِ ساقَهَا اللّهُ فَاِنْ فَعَلَ ذلِكَ فَقَدْ وَصَلَهُ بِوِلايَتِنا وَ هِىَ مَوْصُولَةٌ بِوِلايَةِ اللّهِ عَزَّوَجَلِّ؛
وقتى برادر مؤمنى نياز خود را به مؤمنى عرضه مى كند اين عرضه نعمتى است از خداوند كه بسوى او فرستاده شده است پس اگر مؤمن نياز او را بر طرف نمايد اين كار او را به ولايت ما مى رساند و او به ولايت خدا متّصل است.
بحارالأنوار: ج 74، ص 313
با سلام
امام زمانتو چقدر دوست داری؟ بیشتر از .... !
امام مهدى(عليهالسلام) در زيارت ناحيه مقدّسه خطاب به امام حسین(علیه السلام) می گویند:
لأَندُبَنَّكَ صَباحا و مَساءً و لأَبكِيَنَّ عَلَيكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَما ؛
هر صبح و شام بر تو گريه و شيون مىكنم و در مصيبت تو به جاى اشک، خون مىگريم .
[بحار الأنوار ، ج 101 ، ص 238][/b]
امام صادق (علیه السلام) :
مَنْ زَارَ الْحُسَیْنَ ع یَوْمَ عَرَفَةَ كَانَ كَمَنْ زَارَ اللَّهَ فِی عَرْشِهِ.
هر كه مزار امام حسین علیه السّلام را در روز عرفه زیارت كند، همانند كسی است كه خداوند را در عرش زیارت كرده باشد.
كامل الزیارات، ص: 172