(۷/خرداد/۹۴ ۲:۳۹)zahra21 نوشته است: [ -> ]کسی که جنگ راه میندازه بدتره یا کسی که فقط شرکت می کنه؟
مسئله همینجاست!
به نظرم توی این شرایطی که درست شده در منطقه ما هم بی تقصیر نبودیم.....البته با سهم کمتر!!!!
میشه کاری کرد که جنگ راه نیفته.
جنگ به نفع هیچ کس نیست!
(۷/خرداد/۹۴ ۵:۳۹)ام ابیها نوشته است: [ -> ]خانم پارمیس!
این تئوری ها واسه کشورهاییه که تو صلح و صفا زندگی میکنن و اصلا خطر بروز جنگ درش وجود نداره.
چرا ما یکی از اون کشورها نباشیم....
(۷/خرداد/۹۴ ۵:۳۹)ام ابیها نوشته است: [ -> ]چنانچه توی ایران جنگ بشه من ترجیح میدم خودم و همه آقایونی که میشناسم طوری بمیریم که زنان این سرزمین من جمله خود شما توی بازار برده فروشان داعش معامله نشن.
اینا بیشتر شعار قشنگه عزیزم.....
پاش که بیفته اکثر همینایی که می بینید خیلی حرف از عزت و خدا و ...... میزنن عزت رو بر میدارن راهی جاده میشن(فرار میکنن)

البته شما رو نمیدونم.
(۷/خرداد/۹۴ ۵:۳۹)ام ابیها نوشته است: [ -> ]عزت و شرف یعنی گفتن هیهات من الذله تو این شرایط.
شما کورش کبیرین؟
عزت و شرف یعنی عقلانیت و تدبیر و آگاهی ..... یعنی با عقل مسائل رو حل کردن نه با چنگ و دندون!
بله همون کوروش بزرگ هستم!
سلام
عزت و شرف یعنی زیر بار حرف زور نرفتن
بله با عقل جلو رفتن خیلی خوبه ولی عقل سلیم
متاسفانه بعضی مردم عقلانیت رو در دوری از جنگ میدونن به هر قیمتی حتی به قیمت خواری ملت و دولت
عرض به حضور شما پارمیس خانم وقتی امریکا حرف از گزینه نظامی میزنه ما هم میگیم ترسی نداریم
توافق به هر قیمتی که قبول نیست
ما هم دلمون میخواد تو صلح و صفا باشیم اما اگه صلح و صفا در گرو دوستی با شیطان باشه ننگه
سلام.
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۰۷)افشین نوشته است: [ -> ]بله با عقل جلو رفتن خیلی خوبه ولی عقل سلیم
این عقل سلیم چه جوریه؟؟
کجاست ؟؟
میشه تعریف کنید؟
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۰۷)افشین نوشته است: [ -> ]متاسفانه بعضی مردم عقلانیت رو در دوری از جنگ میدونن به هر قیمتی حتی به قیمت خواری ملت و دولت
حرفتون درست....
ولی وقتی هم که جنگ اتفاق بیفته بعدش چیزی به اسم عزت و سربلندی برای مردم نمیمونه.....
ویرانی...خرابی....کشته....نا امیدی و...... اینا چیزاییه که میمونه!
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۰۷)افشین نوشته است: [ -> ]ما هم دلمون میخواد تو صلح و صفا باشیم اما اگه صلح و صفا در گرو دوستی با شیطان باشه ننگه
با شیطان بزرگ هم میشه عاقلانه برخورد کرد که در نهایت خودش نیازمند دوستی با کشور ما باشه...
مثل کاری که هند کرد....
مثل کاری که ژاپن کرد....
مثل کاری که کره جنوبی کرد....
اینا کشورایی بودن که هیچ ربطی به آمریکا نداشتن حتی ازش ضربه هم خورده بودن....
ولی حالا می بینید توی زمینه های تکنولوژی و صنعت یا سیاست این آمریکاست که نیازمند این سه کشوره!
از اون بالاتر رابطه روسیه با آمریکا..
دیگه دشمن تر از این دو تا کشور نداریم ما.
ولی میبینید برای ظاهر سازی و حفظ خودشون هم که باشه سالی چند بار رییس جمهوراش با هم دیگه دیدار میکنن.
صلح با آمریکا یعنی تسلیم در مقابل زیاده خواهی های اونها. این رو الان بیش از 100 بار آزمودیم و یکبار هم خطا نداشته.
مورد مشابه این صلح صلح یاران مختار با سپاه مصعب بن زبیر بود. اینها به خاطر فشار تشنگی و گرسنگی از مختار خواستن تسلیم بشه و صلح کنه. فکرشون این بود اگر مقابل دشمن تسلیم بشی زندگی با ننگ!! رو لااقل داری. اما دیدیم که چطور پس از تسلیم شدن گردن یک به یکشون رو چطور زدن. دشمن یعنی این. دشمن یعنی میخواد سر به تن ما نباشه. آخر نیتش نابودی ملتی است که دم از خدا و پیغمبر بزنن. اگر کسی این رو نفهمیده خیلی عقبه. اگر هم فهمیده پس بدونه مادامیکه غده سرطانی اسرائیل و حامیانش از جمله شیطان بزرگ آمریکا به فعالیتهای نکبت بارش در دنیا ادامه بده حرف از صلح و دوستی شعاری بیش نیست...
همون که امیر المومنین علیه السلام فرمود:
«کونوا للظالم خصما و للمظلوم عونا؛ دشمن ستمگر و یاور ستمدیده باشید»
-----------------------------
جالب توجه شما خانم پارمیس که حتی روسیه هم در طول مذاکراتش با آمریکا ازش فریب خورده. قصه اش رو خواستین می نویسم. در قضیه اوکراین هم تا روسیه مداخله نظامی نکرد با حرف و مذاکره به جایی نرسید....
ما عادت پیدا کردیم فقط روی منفی جنگ رو نگاه کنیم. اینهمه پیغمبر و معصوم برای چی جنگیدن؟ اونها نمی دونستن جنگ ویرانی و خرابی داره؟ دیگه از پیغمبران و معصومین که نمی تونیم جلو بزنیم. خداوند اختیار خیر و شر رو به انسان داده. پس مادامیکه توی دنیا انسان شرور وجود داره ما ناگزیریم در مقابل شرارت دفاع کنیم. حالا اسمش جنگ باشه یا هر چی دیگه. حالا هر چقدر ویرانی داشته باشه ولی وقتی دشمن شرور راه دیگه ای باقی نگذاره صلح و دوستی مسیرش از جنگ و ویرانی می گذره. شاید به ظاهر تلخ باشه اما حقیقت محضه...
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۳۴)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]صلح با آمریکا یعنی تسلیم در مقابل زیاده خواهی های اونها.
سلام.
من گفتم صلح؟؟؟
یعنی به نظرتون کشوری مثل ژاپن که آمریکا در حقش بزرگترین جنایت رو کرد الان در حالت صلح با آمریکاست؟؟؟؟
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۳۴)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]دیگه از پیغمبران و معصومین که نمی تونیم جلو بزنیم.
خب خودتون هم گفتید حرف حساب رو

اونا معصوم بودن پیامبر خدا بودن از خیلی چیزا خبر داشتن که هیچ کدوم از ما فکرش رو هم نمیتونیم بکنیم و با این علمشون تصمیم به انجام کاری یا مثلا جنگ میگرفتن.
ما که مثل پیامبر یا معصوم نیستیم که بگیم چون اونها در فلان شرایط جنگیدن ما هم باید بجنگیم.
(۶/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۱)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]این از همین ضد انقلابای خارج نشینه همین الانش!
توی صدای آمریکا و ... فعالیت داره
این و بقیه ضد انقلابا آرزشون حمله آمریکا و اسرائیل به ایرانه. اینا از آرزوهاشون میگن و مثلا مردم ایران رو میترسونن
آمریکا و اسرائیل که جرئتشو ندارن.... 35 ساله دارن حمله میکنن!!!
ضدانقلاب "خارجنشین"! میشه بگید کی مجبورشون کرده خارج بشینن؟ من از همهشون دفاع نمیکنم. اکثریت قریب به اتفاقشون یک مشت دروغگوی سبکمغزن. "
این" هم نویسندهست و خوب توی ایران که نمیشه نوشت.

یهو آدم میبینه میان و توی بازداشت(قبل از محاکمه) زیر شکنجه میکشنش و بعد که سر و صدای دنیا در میاد و خانوادهش شکایت میکنن، دو سه سال زندان و بعدش اقامت اجباری(!) واسه قاتل میبُرن!
مشکل شما انرژی هستهای نیست. یه کم ریشهای تره! من از این دولت هم دفاع نمیکنم. امّا ما پشت دستمون رو داغ کردیم به یه جماعتی اعتماد کنیم! توبه!
(۷/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۸)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]ضدانقلاب "خارجنشین"! میشه بگید کی مجبورشون کرده خارج بشینن؟ من از همهشون دفاع نمیکنم. اکثریت قریب به اتفاقشون یک مشت دروغگوی سبکمغزن. "
این" هم نویسندهست و خوب توی ایران که نمیشه نوشت.

یهو آدم میبینه میان و توی بازداشت(قبل از محاکمه) زیر شکنجه میکشنش و بعد که سر و صدای دنیا در میاد و خانوادهش شکایت میکنن، دو سه سال زندان و بعدش اقامت اجباری(!) واسه قاتل میبُرن!
مشکل شما انرژی هستهای نیست. یه کم ریشهای تره! من از این دولت هم دفاع نمیکنم. امّا ما پشت دستمون رو داغ کردیم به یه جماعتی اعتماد کنیم! توبه!
دوست عزیز.
مشکل که اصلا انرژی هسته ای نیست. مشکل اونها هم انرژی هسته ای نیست.روند تاریخ را ملاحظه بفرمایید متوجه می شوید.

من به استدلال هیچکدومتون کار ندارم ، به اینکه ما چقدر تو ایجاد جنگ ها مقصر بودیم هیچ کاری ندارم ( با وجود اینکه آمریکا تو این سیصد سال به کلی کشور حمله کرده اما نظام ما هیچوقت به خاک کشوری تجاوز نکرده )
من دشمنم با کسی که با اهل بیت دشمنه ، من تا ابد صلح نمی کنم و می جنگم با هر کسی که با خدا مخالفه و هیچ هم احساس شرمندگی نمی کنم ، بلکه افتخار می کنم.
امام صادق(ع) :
« ما و خاندان ابوسفیان دو خانوادهایم که به خاطر خدا دشمن هم شدیم. ما میگفتیم خداوند راست میگوید و آنها میگفتند: دروغ میگوید، ابوسفیان با پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) جنگید، معاویة بن ابی سفیان با علی(علیه السلام)، یزید بن معاویه با حسین بن علی(علیه السلام) و سفیانی هم با قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میجنگد. »
تمام عملکرد سی ساله ما از عشق به خدا و یاری اولیائش نشات می گیره.
اونهایی که می تونن تفکر ما رو درک کنن یکی از ما میشن در غیراینصورت آزموده را آزمودن خطاست ... دوستان !
ما تا اسقرار کامل حکومت الهی دست از سر این دنیا بر نمیداریم ، مگر بمیریم.
اگر نمی دونید بدونید که مشکل ایمان ماست. دشمن این رو خوب می دونه که تا یک شیعه رو نکشه روی آرامش رو نمی بینه چون شیعه دست بردار نیست چون همیشه در جریانه و راکد نمی مونه.
دشمن فقط ازش به عنوان مذهب یاد می کنه اما من بهش میگم اصل وجودی خلقت برای رسیدن به حکمت و کمال ، تقرب به خالق ، مالک و صاحب اختیارمون.
نقل قول:سلام.
من گفتم صلح؟؟؟
یعنی به نظرتون کشوری مثل ژاپن که آمریکا در حقش بزرگترین جنایت رو کرد الان در حالت صلح با آمریکاست؟؟؟؟
اتفاقا مثال ژاپن بسیار خوبه به نظر من . ژاپن هم مثل ایران از آمریکا زیاد اسیب دیده. اما متاسفانه الان دولتمردان ژاپن کاملا همسو با آمریکا در حال حرکت هستند و ما نمی خواهیم این بلا سرمون بیاد. دلیل اینهمه بحث همینه دیگه
نقل قول:خب خودتون هم گفتید حرف حساب رو![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
اونا معصوم بودن پیامبر خدا بودن از خیلی چیزا خبر داشتن که هیچ کدوم از ما فکرش رو هم نمیتونیم بکنیم و با این علمشون تصمیم به انجام کاری یا مثلا جنگ میگرفتن.
ما که مثل پیامبر یا معصوم نیستیم که بگیم چون اونها در فلان شرایط جنگیدن ما هم باید بجنگیم.
پس خواهرم با این اوصاف چون معصوم بینمون نیست هیچ تصمیمی نگیریم و بشینیم تا خدا یکی بفرسته؟ اینجوری تا ابد هم هیچ معصومی نمیاد
فلسفه ی ولایت مطلقه ی فقیه این حرف شما رو باطل میکنه. اصل وجود ولی فقیه برای اینه که در زمان غیبت بهترین و نزدیکترین تصمیم به تصمیم قران و معصوم گرفته بشه. اگر ولی بگه صلح،صلح. اگر بگه جنگ، جنگ. وظیفه ی من و شماست که مسلم زمان را تنها نگذاریم.
تا زمانی که معصوم بیاد ما باید پشتیبان ولی فقیه باشیم .چون این فرد از نظر علم و عقل و تدبیر و ورع نزدیک ترین افراد به معصوم است.
ولایت فقیه یعنی این. بنده از شما دعوت میکنم کتاب ولایت فقیه امام رو بخونید. کتاب کوچیکی است که زیاد هم وقتتون رو نمیگیره.
لینک دانلود کتاب ولایت فقیه امام خمینی (رحمة الله علیه) - رایانه
لینک دانلود کتاب ولایت فقیه امام خمینی (رحمة الله علیه) - موبایل
منبع
در پناه حق
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۳۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلام.
این عقل سلیم چه جوریه؟؟
کجاست ؟؟
میشه تعریف کنید؟
استفاده معقولانه از کلام خدا."ولن ترضی عنک الیهود و لن نصاری حتی تتبع ملتهم"
پیروی از ولی فقیه
"یعنی رهبرمون"
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۳۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]حرفتون درست....
ولی وقتی هم که جنگ اتفاق بیفته بعدش چیزی به اسم عزت و سربلندی برای مردم نمیمونه.....
ویرانی...خرابی....کشته....نا امیدی و...... اینا چیزاییه که میمونه!
بله.هشت سال جنگ با عراق هم کلی ویرانی به بار آورد ولی دستاوردمون بیشتر بود.اون هشت سال جنگ رو دیدن که فهمیدن گزینه نظامی گزینه مناسبی برای مقابله با ایران نیست
(۷/خرداد/۹۴ ۹:۳۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]با شیطان بزرگ هم میشه عاقلانه برخورد کرد که در نهایت خودش نیازمند دوستی با کشور ما باشه...
مثل کاری که هند کرد....
مثل کاری که ژاپن کرد....
مثل کاری که کره جنوبی کرد....
اینا کشورایی بودن که هیچ ربطی به آمریکا نداشتن حتی ازش ضربه هم خورده بودن....
ولی حالا می بینید توی زمینه های تکنولوژی و صنعت یا سیاست این آمریکاست که نیازمند این سه کشوره!
از اون بالاتر رابطه روسیه با آمریکا..
دیگه دشمن تر از این دو تا کشور نداریم ما.
ولی میبینید برای ظاهر سازی و حفظ خودشون هم که باشه سالی چند بار رییس جمهوراش با هم دیگه دیدار میکنن.
جواب اینا رو هم دوستان دادن فقط یه مطلبی دوباره عرض کنم
مطمئنا رهبری بهتر و بیشتر از ما علم و شناخت داره نسبت به امریکا حتی بیشتر از دولت فعلی و دولت قبل و...
یادمون نرفته که ایشون گفتن به مذاکرات خوش بین نیستن و اینم واسه ملت ثابت شده.این یعنی عقل سلیم