نقل قول:خب مسئولیت این مسئله بر عهده دولت آقای خاتمی بود.
کاری به درست و غلطش ندارم،ولی این زیر نظر دولت بود-دولت این کار رو انجام داد بعد ها رهبری گفتند باید فک پلمپ بشه.
خب همین افراد بودند که مذاکره می کردند. اقای روحانی و ظریف.
لازمه ی این حرف شما اینه که بگیم اینها نون به نرخ روز خور هستن؟! نعوذ بالله!!
در ضمن دکتر ظریف پس از ماجرای فک پلمپ ، اعلام کردند که بنده مخالف این کار بودم!
میدونید یعنی چی؟ دو تا معنی داره.اول اینکه مخالف کار رهبر بودم. دوم اینکه از توافقی که تو سعد اباد به دست اومده بود راضی بودم.
نقل قول:این خیلی فرق میکنه با مسئله بازرسی نظامی که تصمیمش بر عهده رهبریه...
خب این درسته. اما ایا تیم مذاکره کننده پایبنده؟!
آقا که چند ماه پیش گفتند حتی مذاکره در مورد مسائل نظامی ممنوعه.پس اقا حکم رو دادند. پس چرا این تیم باز هم در مورد مسائل نظامی و غیر هسته ای مذاکره میکنه؟ پس خیلی راحت اثبات میشه که این تیم انطور که باید ولایت مدار نیست.
نقل قول:آخه ما الان هیچ اطلاعاتی در این مورد نداریم!
نمیدونیم اصلا موضوع بازرسی نظامی در حال بحثه یا کلا منتفیه یا ... .
پس صحبت کردنمون هم بیشتر به معاشرت میخوره تا بحث درست و حسابی! ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
چرا هیچ اطلاعاتی نداریم ؟! مگه اخبار رو دنبال نمی کنید؟!
تو همین نشست خبری اخیر اقای روحانی، ایشون
اعلام کردند که ما پروتکل الحاقی رو اجرا خواهیم.
همین حرف غیر قانونی نیست؟ وقتی نیاز به تایید مجلس است و علاوه بر این رهبر گفتند بازدید از مراکز نظامی ممنوع، ایشون چرا باید بگه ما اجرا خواهیم کرد؟!
این هم یک نشانه ی دیگه از پایبند نبودن صد در صد این دولت به ولایت و قانون.
در ضمن بنده خودم از دهان اقای عراقچی تو تلویزیون شنیدم که گفتند بحث بازرسی نیست و دسترسی هست! (همون بازی با کلمات )
وقتی نیاز به تایید مجلس است و از اون بالاتر رهبر اجازه نداده، ایشون نباید حتی مذاکره کنه در اینباره ، چه برسه به اینکه بیاد با کلمات بازی کنه!
باز هم این یک مثال دیگه از عدم پایبندی به حرف رهبر و قانون مجلس.
من متوجه نمیشم چرا متوجه نمیشید!

خیلی واضحه :
در ماجرای سعدآباد دولت این اختیار رو داشت که نیروگاه های هسته ای رو پلمپ کنه.
و این کار رو کرد.
در این مذاکرات و ماجرای پذیرش پروتکل الحاقی دولت این اختیار رو نداره که اجازه بازرسی های نظامی به آژانس بده.
دولت فقط در این مورد مذاکره میکنه و خواسته های آژانس رو به رهبری میرسونه،تصمیم گیری نهایی با رهبریه! و البته مجلس هم باید این طرح رو تصویب کنه.
بقیه ش دیگه همش حرفه...
اصل ماجرا همینیه ک عرض کردم.
پروتکل الحاقی هم که فقط بازرسی نظامی نیست.این که آقای روحانی گفته ما پروتکل الحاقی رو اجرایی میکنیم - یه بحث دیگه ست.
نقل قول:در ماجرای سعدآباد دولت این اختیار رو داشت که نیروگاه های هسته ای رو پلمپ کنه.
و این کار رو کرد.
چه کسی این اختیار رو داده بود؟
نمیتونید ادعا کنید رهبر. چون ایشون خودشون گفتند که وقتی دیدم داره همه چیز از بین میره، دستور فک پلمپ دادم. اون کلیپ سخنرانی ایشون در مورد توافقنامه سعد اباد رو ببینید موضوع روشن میشه براتون.
نقل قول:دولت فقط در این مورد مذاکره میکنه و خواسته های آژانس رو به رهبری میرسونه،تصمیم گیری نهایی با رهبریه! و البته مجلس هم باید این طرح رو تصویب کنه.
رهبری گفتن مذاکره در موضوعات غیر هسته ای ممنوع. نمیدونم چرا موضوع به این سادگی رو میپیچونید؟ بابا رهبر گفت ممنوع. والسلام! اما چرا دولت در موردش مذاکره میکنه. در ضمن این ادعای شما که تصمیم گیرنده ی نهایی در مورد توافقات رهبری خواهد بود، کاملا نادرسته. سر موضوع ژنو هم یک عده این حرف رو میزدند. اما رهبر با گفتن اینکه بنده از جزئیات مذاکرات بی خبر بودم، خط بطلان کشید به این ادعا ها.
نمیدونم وقتی خود رهبری میگه من از جزئیات بی اطلاع هستم، چرا شما اصرار دارید که ایشون اطلاع داره از همه چیز و هر کاری که تیم مذاکره کننده میکنه عین حرف رهبره ؟!!!
نقل قول:پروتکل الحاقی هم که فقط بازرسی نظامی نیست.این که آقای روحانی گفته ما پروتکل الحاقی رو اجرایی میکنیم - یه بحث دیگه ست
بازدید از مراکز نظامی بخشی از پروتکل است. وقتی پروتکل الحاقی اجرا بشه، بازدید از مراکز نظامی هم صورت میگره.
عجب!
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: [ -> ]چه کسی این اختیار رو داده بود؟
نمیتونید ادعا کنید رهبر. چون ایشون خودشون گفتند که وقتی دیدم داره همه چیز از بین میره، دستور فک پلمپ دادم. اون کلیپ سخنرانی ایشون در مورد توافقنامه سعد اباد رو ببینید موضوع روشن میشه براتون.
قانون اساسی!!
این مسئله کاملا در اختیار قوه مجریه ست.
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: [ -> ]رهبری گفتن مذاکره در موضوعات غیر هسته ای ممنوع. نمیدونم چرا موضوع به این سادگی رو میپیچونید؟ بابا رهبر گفت ممنوع. والسلام! اما چرا دولت در موردش مذاکره میکنه. در ضمن این ادعای شما که تصمیم گیرنده ی نهایی در مورد توافقات رهبری خواهد بود، کاملا نادرسته. سر موضوع ژنو هم یک عده این حرف رو میزدند. اما رهبر با گفتن اینکه بنده از جزئیات مذاکرات بی خبر بودم، خط بطلان کشید به این ادعا ها.
خب دوست عزیز شما از کجا میدونی تیم مذاکره کننده،الان داره در مورد بازرسی های نظامی مذاکره میکنه؟!
همینه که من میگم من و شما هیچ اطلاعی نداریم،چون هنوز هیچ چیزی قطعی نشده... .
در ضمن برای بار صدم عرض میکنم! : فرضا دولت تو مذاکرات به این نتیجه برسه که پروتکل الحاقی باید اجرایی بشه...باز هم این باید از فی*ل*تر مجلس و در مورد نظامیش از فی*ل*تر رهبری رد بشه.
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: [ -> ]نمیدونم وقتی خود رهبری میگه من از جزئیات بی اطلاع هستم، چرا شما اصرار دارید که ایشون اطلاع داره از همه چیز و هر کاری که تیم مذاکره کننده میکنه عین حرف رهبره ؟!!!
دوست عزیز من اصلا درباره اطلاع ایشون حرفی نزدم!
لزومی هم نداره ایشون مطلع باشند،منتها این در مورد مسائلی مثل ادامه کار سایت فردو یا تعداد سانتریفیوژ هاست...
نه در مورد مسئله ای مثل بازرسی نظامی که مربوط به نهادیه که مستقیما تحت امر خود رهبره!
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۳۴)Islam نوشته است: [ -> ]بازدید از مراکز نظامی بخشی از پروتکل است. وقتی پروتکل الحاقی اجرا بشه، بازدید از مراکز نظامی هم صورت میگره.
بسیار خب،بخشی از پروتکل الحاقی!
آقای روحانی درباره اون بخش از پروتکل الحاقی که مربوط به خودشونه که میتونند تصمیم گیری کنند.
(۱/تیر/۹۴ ۱۲:۴۲)Ali#59 نوشته است: [ -> ]عجب! 
قانون اساسی!!
این مسئله کاملا در اختیار قوه مجریه ست.
خب دوست عزیز شما از کجا میدونی تیم مذاکره کننده،الان داره در مورد بازرسی های نظامی مذاکره میکنه؟!
همینه که من میگم من و شما هیچ اطلاعی نداریم،چون هنوز هیچ چیزی قطعی نشده... .
در ضمن برای بار صدم عرض میکنم! : فرضا دولت تو مذاکرات به این نتیجه برسه که پروتکل الحاقی باید اجرایی بشه...باز هم این باید از فی*ل*تر مجلس و در مورد نظامیش از فی*ل*تر رهبری رد بشه.
دوست عزیز من اصلا درباره اطلاع ایشون حرفی نزدم!
لزومی هم نداره ایشون مطلع باشند،منتها این در مورد مسائلی مثل ادامه کار سایت فردو یا تعداد سانتریفیوژ هاست...
نه در مورد مسئله ای مثل بازرسی نظامی که مربوط به نهادیه که مستقیما تحت امر خود رهبره!
بسیار خب،بخشی از پروتکل الحاقی!
آقای روحانی درباره اون بخش از پروتکل الحاقی که مربوط به خودشونه که میتونند تصمیم گیری کنند.
با اجازتون نظر رهبر بالاتر از قانون اساسیه. حکم ولی فقیه در زمان غیبت عین حکم معصوم است. ولایت مطلقه فقیه یعنی این. حالا اگر رهبری مخالف بسته شدن مراکز هسته ای باشه(نظری که با فک پلمپ تایید شد) دولت باید پایبند باشه. همه چیز تو جمهوری اسلامی زیر نظر ولی فقیه باید باشه. همین دولت هم زمانی رسمی میشه که رهبری حکمشون رو میدن.
شما مشکلتون اینه که دارید محدود میکنید رهبر رو. میگید دولت حق داشت مراکز هسته ای رو پلمپ کنه. اما این برخلاف نظر رهبر بود. پس اینجا دیگه حق دولت مطرح نیست بلکه پیروی از ولی مطرحه
شما اصلا میدونید قانونا رهبر میتونه همین الان دولت و مجلس و... رو منحل کنه و خودش همه کار رو به عهده بگیره؟
حرف رهبر حرف اول و اخره. دولت باید همه جوره پایبند باشه. نه اینکه با خطوط قرمز بازی کنه.
اگر واقعا این تیم و موافقانشون اینقدر خوبن چرا کل توافقات رو به انگلیسی و فارسی همزمان منتشر نمیکنن؟
آقای نبویان یه بخشیش رو میگه:
با اجازتون نظر رهبر بالاتر از قانون اساسیه. حکم ولی فقیه در زمان غیبت عین حکم معصوم است.
رهبر خودش در چارچوب قانون اساسی اختیار داره. شما رو چه حسابی این حرف رو زدید؟ بالاتر از قانون اساسیه؟ بفرمایید ایشون ...ـه دیگه. و نه. چطور ممکنه حکم غیرمعصوم عین حکم معصوم باشه؟ چه معنیای داره حرف شما؟
نتیجهای منطقی که از حرفهای شما میشه گرفت اینه که :مملکتی که قانونش اینطور بیاعتبار و ناچیز شمرده میشه همون بهتر که امثال آمریکا و اسرائیل بیان درشو گل بگیرن.
(۱/تیر/۹۴ ۲۱:۵۳)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]رهبر خودش در چارچوب قانون اساسی اختیار داره. شما رو چه حسابی این حرف رو زدید؟ بالاتر از قانون اساسیه؟ بفرمایید ایشون ...ـه دیگه. و نه. چطور ممکنه حکم غیرمعصوم عین حکم معصوم باشه؟ چه معنیای داره حرف شما؟
نتیجهای منطقی که از حرفهای شما میشه گرفت اینه که :مملکتی که قانونش اینطور بیاعتبار و ناچیز شمرده میشه همون بهتر که امثال آمریکا و اسرائیل بیان درشو گل بگیرن.
رجوع کنید به کتاب ولایت فقیه امام خمینی .
در ضمن جمله ی معروف امام خمینی رو دیگه همه میدونیم:
ولایت فقیه، همان ولایت رسول الله است
آقای اسلام.
میشه یه مورداز فایده های این تاپیک رو که 25 صفحه رفته جلو بنویسید؟؟
البته به غیر از بدگویی و راست و دروغ پشت سر دولت!