تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۳:۳۶)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]در ضمن شما كه اينقدر ادعاتون مياد چرا به رهبر ميگيد آقاي خامنه اي ؟

جرمه مگه داداش من

من از کودکی به امام خمینی گفتم امام خمینی ، به اقای خامنه ای گفتم اقای خامنه ای . دیگه مونده روی زبون
نقل قول:
امشب اعضای هیات دولت مهمان رهبر هستند
حتما اهمیت ماجرا بالاست که یهویی دعوت شدن، باید دید چی می شه.

مطمئنید؟ کجا اعلام شده؟ طبق برنامه ی هرساله امشب دیدار دارند یا واقعا یهویی دعوت شدند؟
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســـ
ـــلام عــــ♥ــــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۲:۴۲)آقـــ♥ـــای عدالت نوشته است: [ -> ]اکثر مردم هم متاسفانه جوگیر از این توافق به خیابانها ریخته اند و شادی میکنند.
خوب اینکه همه ی تحریم ها یه دفعه لغو بشه برای بعضی از خوش خیال های بـا ســواد

قطعا ایجاد سرور خواهد کرد ولی مــا تــوی مدرسـه خـونـده بودیـم کـه اینـجـوری نیــست

شما هر یک از تـحریم ها را یک شیء شکستنی در نظر بگیرید، به عنوان مثال لیوان

[تصویر: Cup_Glass.jpg]
سـاخـت ایـن لیـوان زمـان زیـادی را نمی طلبـه و از طرفی هم خـود لیوان به تنهایی هیـچ

اثـری نـداره چون هنـوز زیـر ساخت قانونی براش تعریف نشـده (به عبارت بهـتـر در حـکــم

یک کاغذ پاره است) اما برای اینکه این لیوان به مرحله ی اجرا برسه بـایـد بـرای هر کـدام

از آنها یک میز ساخت که این لیوان را روی خودش نگـه داره و زمانی که برای ساخت ایـن

میز ها صرف شده با توجه به وزن و بزرگی لیوان، می تونـه تا چنـدیـن سال طـول بکشـه!

[تصویر: 300px-Water-Glass-Method-Place-the-glass...ndow-2.jpg]

حالا من از سازنده ی لیوان، طبق توافقی که روی کاغذ انجام دادیم، میـخـوام که همه ی

این لیوان ها را در همون روز امضای توافق بشکند و این موضوع را رسانه ای هم می کنم!

اما تنـهـا راه شکستن این لیوان ها (پروسه ای را که از نظر مقررات باید طی کند) به ایـن

صورت هست که آنها را از ابتـدای میـز هل بدهیم تا نهایتا به انتهای میز برسند و به پایین

سقوط کنند و بشکنند؛ بله برای اینکه بعضی از لیوان ها در هـمـان روز امـضـای تـوافـق از

ابتدای میز شروع به حرکت کنند تا به انتهای میز برسند؛ زمان زیادی لازم نیست و نهایتا

در چند ماه قابلیت اجرایی دارد اما و اما.... بعضی از لیوان ها و بعضاً پارچ ها که میزهایی

به طول کیلومتر دارند مثل پارچ تحریم بانکی (به دلیل انبوه دکتر دیگه بقیه اش را نمیگم)

حــالا جالــــب اینـجــاســت که من اصلا چیــزی را امــضــــاء نـکــردم!

و جـالــب تــر اینکه توی همون توافق هم همچین چیزی را نخواستـم!

و به فرض که امضاء می کردیم و دقیقا هم همون مطالبات را داشتیم؛

برای شرح تعداد موافقتنامه هایی که در طول تاریخ طرف غربی امضاء

کرده و زیر پا گذاشته؛ یک مثنوی صدمن کاغذ را می طلبد که باید گفت این حرف که همه

تحریم ها در روز تـوافـق لـغـو مـیشن به هیچ وجه صحیح نیست. در مـثـال بالا مـنـظــور از

شکستـن لیـوان هـا یعنـی "Cease" و از بیـن بـردن میـز ها به معنای "Terminate" است.
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۲:۴۲)آقـــ♥ـــای عدالت نوشته است: [ -> ]بعد ملت ما سر حقی مسلم که داده اند در حال پایکوبی هستند.

ننـگیـن بـودن ایـن کـار حـتـی صـدای اون آدم هـایی که هیــچ اعتقادی بــه اسلام و نظام جمهوری اسلامی

ایران ندارند را هم در آورده؛ نمونه اش دکـتـر اکـبـر اصفهانی تربت (Prof. Akbar E. Torbat) که جزو جبهه ی

هماهنگ مبارزان ایران هم هست (شرمنده اگر نمیشه ترجمه اش را گذاشت)

[تصویر: Akbar_E_Torbat.jpg]

بالأخره بـعـد اون سـرمــایــه گذاری هــای میـلیـون دلاری راکـفــلــر ها روی The Iran Project و نشست و برخاست

مستر ظریف هنگامی که نماینده ی دائم ایران توی سازمان ملل بودند با افرادی چون ویلیام لوئرز، توماس پیکرینگ

و فرانک ویزنر باید به جایی ختم می شد (منبع خبر )✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۵:۰۷)Islam نوشته است: [ -> ]این حرفتون درست نیست. اقا خودشون معتقدند که افراد باید جبهه گیریشون رو قبل از نظرات من انجام بدند. اگر افراد منتظر نظرات من تو هر موضوعی بمونند که حرکت کشور متوقف میشه!

من نمیفهمم شما چرا منفعل شدید؟! عجله دارید چرا؟!

فک نمیکنم اون چیزی که بنده گفتم مخالف این حرف باشه
بدون شک من هم انتقاد دارم نسبت به توافق هسته ای

بعدش هم این موضوع هر موضوعی نیست ، مسئله ی آینده ی کشور مطرح است

جبهه گیری یعنی چی ؟! مگه دعوا داریم ؟!

هر کس موضع گیری شخصی داره ، رهبر معظم انقلاب بارها بر اتحاد ملی تاکید کردن

اما اینکه بعضیا نمیتوانند (موافقا و مخالفا) 3-4 صبر کنند تا رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر صحبت کنند و سریع بخواهند جنجال درست کنند که نمیشه.

این وری ها اون ور رو محکوم میکنند که شما خیانت کردید و همه چی دادید و هیچ چی نگرفتید
اون وری ها هم صدتا انگ به این وری ها میزنند که ضایع شدید و نمیدونم از این جور حرفها و بعضی خوش خیال ها هم ریختن تو خیابونا

حرف نهایی رو رهبر معظم انقلاب هستند که میزنند

و امان از روزی که کسی از دو طرف (موافق و مخالف) خلاف رهبر معظم انقلاب عمل کنند و جنجال راه بیاندازند ...

هیئت دولت و رئیس‌جمهور امشب به دیدار رهبر انقلاب میروند
نقل قول:اما اینکه بعضیا نمیتوانند (موافقا و مخالفا) 3-4 صبر کنند تا رهبر معظم انقلاب در نماز عید فطر صحبت کنند و سریع بخواهند جنجال درست کنند که نمیشه.

این وری ها اون ور رو محکوم میکنند که شما خیانت کردید و همه چی دادید و هیچ چی نگرفتید
اون وری ها هم صدتا انگ به این وری ها میزنند که ضایع شدید و نمیدونم از این جور حرفها

و امان از روزی که کسی از دو طرف (موافق و مخالف) خلاف رهبر معظم انقلاب عمل کنند و جنجال راه بیاندازند ...

اخه برادرم مگه رهبری تازه انتخاب شده که منتظر نظراتش باشیم!! ایشون بارها خطوط قرمز رو اعلام کرده، الان هم من بر اساس همون خطوط قرمز نظر میدم؛
در ضمن شما ظاهرا خبر ندارید فکت شیت تیم ایرانی رسما از سوی وزارت امور خارجه اعلام شد.

حالا این دو رو بزاریم کنار هم؛ توی فکت شیت گفته که ایران تا 15 سال حق غنی سازی بالای 3.67 رو نداره! خط قرمز این بود که محدودیت های بلند مدت 10-15 ساله قابل قبول نیست!
و...
خب من بر این اساس میگم خطوط قرمز رعایت نشده!

چرا حتما انتظار دارید منتظر سخنرانی رهبر بمونیم؟! وقتی خطوط قرمز مشخص شده.

علاوه بر این من طبق خطوط قرمز موضع گیری خودم رو اعلام میکنم . این دقیقا همون خواسته ی رهبره.
به نام خدا

دوستانی که از نتیجه مذاکرات شاد هستند، زیاد شاد نباشید. در حقیقت ما در برابر ظالمین و مستکبران کوتاه آمدیم و از حق خود گذشتیم حالا شاید مجبور بودیم و یا شاید سیاست دیگری در پیش بوده به هر حال از حق خود گذشتیم.

اما نکته مهم بعدی بی اعتمادی کامل به طرف مقابل است. آمریکا در دوران معاصر چندین بار زیر تعهدات خود با ایران زده از دوران مصدق بگیرید تا زمان جنگ و همین چند سال پیش در زمان دولت خاتمی.

پس نمیتوان به تغییر رویه آنها خوشبین بود به خصوص اینکه سال دیگر آخرین سال ریاست جمهوری اوباما میباشد و به احتمال قوی رئیس جمهور بعدی آمریکا یک جمهوری خواه خواهد بود و امکان اینکه زیر توافق بزند یا بهانه جویی کنند زیاد است.

از طرف دیگر اسرائیل و عربستان و روسیه میمانند که در مورد آنها هم چند نکته قابل ذکر است:

از یکطرف امکان دارد که داد و فریاد شخص نتانیاهو به نمایندگی از اسرائیل و اعتراض او به توافق هسته ای، سیاه بازی و جنگ زرگری بیش نباشد و در واقع اسرائیلیها میدانند که جلوی حرکت رو به جلوی هسته ای ایران گرفته شده ولی در ظاهر و با هماهنگی کدخداشون یعنی شیطان بزرگ آمریکا، تصمیم گرفته اند که اعتراض کنند تا با این اعتراضشان،‌ منتقدان داخلی ایران یا به قول برخی یعنی (( دلواپسان )) را ساکت نگهدارند چون در شرایط کنونی اگر دلواپسان اعتراضی بکنند بی شک اکثریت آنها را در جبهه اسرائیل قلمداد خواهند کرد و آنها را همتراز صهیونیستها به حساب خواهند آورد.

این از یک بعد، اما از زاویه دیگر شاید نتانیاهو واقعا ناراحت باشد از توافق و واقعا عصبانی باشد چون به ضررش شده، در این حالت مطمئنا باید منتظر انواع و اقسام فتنه های صهیونیستی باشیم که البته دور از انتظار هم نیست.

از جهت دیگر هم میتوان تمام این اتفاقات و بازیها را از این دید نگاه کرد که تمام این برنامه ها چه در ایران و چه در کشورهای دیگر، بازی بزرگی باشد برای دست برداشتن ایران از شعار انقلابی و کنار آمدن ایران با امریکا و حتی اسرائیل و حتی باز شدن سفارت این دو کشور و برقراری رابطه دیپلماتیک با این کشورها در آینده نه چندان دور که البته این تفکر بسیار خطرناک است چون به هر حال نیروهای انقلابی در ایران هنوز هم بسیار هستند.

اما میماند روسیه و عربستان.

روسیه از توافق هسته ای هم میتواند برد کند هم ضرر.

برد از این جهت که با رفع تحریمهای تسلیحاتی میتواند سلاح بیشتری به ایران بفروشد و ضرر از این جهت که با نزدیکی روابط ایران و آمریکا در دراز مدت ممکن است با یک بحران دیگر در مرزهای جنوبی خود مواجه شود، بنابراین روسیه در آینده در رابطه با ایران بسیار محتاطانه تر برخورد خواهد کرد و حتی نشانه های آن در امروز و هنگام عکس دسته جمعی وزرای خارجه در وین مشهود بود که آن عدم حضور وزیر خارجه روسیه در این عکس یادگاری بود.

و در نهایت عربستان که اکنون مثل مار زخم خورده است و از چندی پیش هم به دنبال سلاح هسته ای بوده. شاید احتمال اصطکاک بیشتر بین ایران و عربستان در آینده وجود داشته باشد و ممکن است برنامه هایی برای آغاز شورشهای قومی و قبیله ای در مناطق سنی نشین داشته باشند.

ترکیه را هم در این میان نباید فراموش کرد.

به هر حال سرنوشت ایران در آینده مبهم است زیرا طرف مقابل به خصوص امریکا بارها دشمنی و غیر قابل اعتماد بودن خود را به ایرانیها اثبات کرده ولی متاسفانه باز هم عده زیادی از هموطنان غربزده و مسخ شیطان بزرگ هستند.

یک نکته مهم را هم اضافه کنم که آقای روحانی چندین بار توافق هسته ای را مستقیم و غیر مستقیم با صلح امام حسن (علیه السلام) با معاویه مقایسه کرد ولی ایشون زیرکانه از اتفاقات بعد از صلح امام حسن (علیه السلام) که به واقعه کربلا و قیام امام حسین (علیه السلام) منتج شد، خودداری کردند. مطمئن باشید آمریکا بیش از اینکه به معاویه شبیه باشد به یزید شبیه است و خودتان نتیجه گیری کنید.
من خودم وقتی میخوام بدونم حرفی که میزنم یا کاری که انجام میدم قابل قبول هست از نظر دیگران یا نه خودمو میذارم جای اونا!.
از نگاه دیگران به خودم نگاه میکنم و بعد تصمیم میگیرم.
حالا شما خودتونو بذارید جای مردم آمریکا یا مردم دنیا.
بعد ببینید یه کشور بخاطر یه توافق که فکر نمیکنم همچین تاثیری توی زندگی مردم داشته باشه میان تو خیابون و خودشونو از خوشحالی تکه پاره میکننBig Grin
خداییش شما جای اونا بودید این شکلی نمیشدید >>>>Big Grin Surprise
شان مردم ایران و این کشور بزرگ بیشتر از این حرفاست.
البته تقصیر مردم هم نیست.
شاید خیلی از اینایی که میان بیرون و شادی میکنن اصلا کاری به توافق ندارن و فقط میخوان خوشحالی کنن.
کاش فضا برای مردم به گونه ای بود که برای شادی کردن همچین مسائلی رو بهانه نمیکردن.
هم آدم دلش نمیاد بگه که نه مردم خوشحالی نکنن تو این روز هم اینکه نمیتونم قبول کنم واسه همچین مسئله ای مردم شادی کنن....
نمیدونم چی بگم.
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۶:۱۷)Islam نوشته است: [ -> ]اخه برادرم مگه رهبری تازه انتخاب شده که منتظر نظراتش باشیم!! ایشون بارها خطوط قرمز رو اعلام کرده، الان هم من بر اساس همون خطوط قرمز نظر میدم؛
در ضمن شما ظاهرا خبر ندارید فکت شیت تیم ایرانی رسما از سوی وزارت امور خارجه اعلام شد.

حالا این دو رو بزاریم کنار هم؛ توی فکت شیت گفته که ایران تا 15 سال حق غنی سازی بالای 3.67 رو نداره! خط قرمز این بود که محدودیت های بلند مدت 10-15 ساله قابل قبول نیست!
و...
خب من بر این اساس میگم خطوط قرمز رعایت نشده!

چرا حتما انتظار دارید منتظر سخنرانی رهبر بمونیم؟! وقتی خطوط قرمز مشخص شده.

علاوه بر این من طبق خطوط قرمز موضع گیری خودم رو اعلام میکنم . این دقیقا همون خواسته ی رهبره.

واقعا از طول دادن بحث خوشم نمیاد !

بله درسته رهبری گفتن من هیچ محدودیت 10-12 و اینا رو قبول ندارم ، حرف کاملا منطقی ای هم هست ، چون به قول شما 10 سال یک عمره

همه هم خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران رو میدونیم
من خلاف این حرف ها رو نزدم

واضحه که باید بحث بشه در مورد مفاد توافق

فک میکنم من منظورم همین ها بوده

(۲۳/تیر/۹۴ ۱۶:۰۶)انتصـار نوشته است: [ -> ]فک نمیکنم اون چیزی که بنده گفتم مخالف این حرف باشه
بدون شک من هم انتقاد دارم نسبت به توافق هسته ای

هر کس موضع گیری شخصی داره ، رهبر معظم انقلاب بارها بر اتحاد ملی تاکید کردن

همه بچه های تالار میدونند من از مذاکرات هسته ای بارها انتقاد کردم
من نمیدونم شما چرا این حرف ها رو به خودتون گرفتید و بهتون برخورد !!!

دقیقا جمله م این بود که :
[/b]
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۶:۲۶)انتصـار نوشته است: [ -> ]واقعا از طول دادن بحث خوشم نمیاد !

بله درسته رهبری گفتن من هیچ محدودیت 10-12 و اینا رو قبول ندارم ، حرف کاملا منطقی ای هم هست ، چون به قول شما 10 سال یک عمره

همه هم خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران رو میدونیم
من خلاف این حرف ها رو نزدم

واضحه که باید بحث بشه در مورد مفاد توافق

فک میکنم من منظورم همین ها بوده

همه بچه های تالار میدونند من از مذاکرات هسته ای بارها انتقاد کردم
من نمیدونم شما چرا این حرف ها رو به خودتون گرفتید و بهتون برخورد !!!

دقیقا جمله م این بود که :
[/b]
شما به منی که نگران هستم و طبق منابع معتبر (فکت شیت رسمی وزارت امور خارجه و خطوط قرمز نظام) انتقاد میکنم، میگید منفعل شدی؟!! انتظار داشتید چه جوابی بشنوید؟!
من همینجا رسیدن به توافق رو به Islam،نتانیاهو،شریعتمداری،مَلِک سلیمان و رسایی تسلیت و به باقی ملت ایران تبریک عرض میکنم!!! Cool

از اولش هم انتظاری از شما دوستان نبود! Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع