تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
بسم رب الشهدا و الصدیقین...

من یک دلواپسم! یک دلواپس نامحرم!

من یک دلواپسم! یک دلواپس بی خبر از، پشت در های بسته!

من نمی دانم چه داده اند و گرفته اند! چون نمی دانم، دلواپسم!

مجازاتِ این دلواپسی هم، رفتن "به جهنم" است!

من دلواپسم!

دلواپسِ میراثِ شهریاری شهید!

دلواپسِ بهای یک عمر یتیمی علیرضا!

من دلواپسم!

دلواپسِ تکرار خاطرات تلخ 12 سال پیش! دلواپس نتیجه خنده های سعد آباد! دلواپس عقب نشینی!

دلواپس بازی با کلمات! تفاهم یا توافق! دسترسی یا بازرسی!

من دلواپسم!

دلواپس حریمِ این خاک! که وای بر من، اگر شکسته شود!

دلواپسِ اینها که باشی، حواست پرت نمی شود!

پای مرگ هم بیفتد، به تب راضی نمی شوی! مرگ خوش تر است تا دیدن ذلت وطنت!

من یک دلواپسم! با تمام دلواپسی ام، پای هم دلی که بیفتد، این منم که لبیک می گویم...

من لبیک می گویم به ندای "ولی"! الان پای همدلی افتاده است!

من هم دلی می کنم با این همه آزادسازی های نرخ یواشکی!

من هم دلی می کنم تا به تب راضی نشوم! من دلواپسِ پرت کردن حواس ملت به کارت سوختم!

من هم دلی می کنم با تلاشتان برای جبران حداقلی کسری بودجه! اما حواسم پرت نمی شود از نامحرم بودنم!

من هم دلی کردم! اما شما برای محرم شدن من، هم دلی نکردید! ندای "ولی" را لبیک نگفتید! فکت شیت را منتشر نکردید تا محرم شوم به داده ها و ستانده ها!

من یک دلواپسم! یک دلواپس نا محرم!

اما..

هم دل!

حسبناالله...
مدافع های دولت فقط به من بگن تو این دو سال چقدر از مشکلات مردم حل شد؟

- به منتقد هاشون که مدام توهین می کنن ( بدتر و با شدت بیشتر نسبت به دولت قبلی )
- مردم رو هم به زور نمیخوان ببرن بهشت ( مگه اسلام ترکیه است اینجا ؟ )
- همه چیو رو ول کردن گیر دادن به مذاکره

نقل قول:[تصویر: 518c7e063cd613ece969c200f65b3d9d-425]

اگه صحت داشته باشه فاجعه اس ، اینه همدلی دولت؟ نظام سرنگون بشه ... خودتونو واسه داعش آماده کنید. شهید و جهان مهدوی خداحافظ ! : ((((
(۶/خرداد/۹۴ ۰:۱۶)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]... خودتونو واسه داعش آماده کنید. شهید و جهان مهدوی خداحافظ ! : ((((

ایجاد رعب و وحشت به اسم داعش در بین مردم کار درستی نیست.
اخیرا خیلی می بینم تا کسی کوچکترین انتقادی میخواد بکنه بهانه میکنن که : " وایسا داعش میخواد خدمتت میرسه "
این چه روشیه؟؟؟
وجود و خطر داعش درست ....
ولی اینکه از وجود داعش یه لولو بسازیم برای مردم که جرات نکنن حرفی بزنن خیلی عجیبه!
دلواپسان عزیز عزت فقط به بحث هسته ای ربط داره دیگه؟؟؟ نه؟؟
(۶/خرداد/۹۴ ۰:۲۴)پارمیس نوشته است: [ -> ]ایجاد رعب و وحشت به اسم داعش در بین مردم کار درستی نیست.
اخیرا خیلی می بینم تا کسی کوچکترین انتقادی میخواد بکنه بهانه میکنن که : " وایسا داعش میخواد خدمتت میرسه "
این چه روشیه؟؟؟
وجود و خطر داعش درست ....
ولی اینکه از وجود داعش یه لولو بسازیم برای مردم که جرات نکنن حرفی بزنن خیلی عجیبه!
دلواپسان عزیز عزت فقط به بحث هسته ای ربط داره دیگه؟؟؟ نه؟؟

البته به نظر بنده شما حرف دوستمون رو بد تفسیر کردید. ایشون نیمخواست از داعش لولو خرخره بسازه، بلکه گفتند که با این اوضاع خطر داعش بیخ گوش ماست.

اینکه کسی با داعش مردم رو بترسونه عملی زشت وضد عزت است و حق با شماست، اما اینکه خطرش رو احساس کنیم طبق روالی که در کشور است، کاملا عاقلانه است. اولین نفر هم مسئله ی تحرکات دشمن در مرزها و جنگ های نیابتی رو خود اقا مطرح کردند در دانشگاه امام حسین علیه السلام.

از دوستان بنده که سرباز بود گفت از حدود یکسال پیش اماده باش بودیم و ما رو بردن مرزها و چند روز تو بیابون موندیم. بعد این رفیقمون مرخصی گرفته بود و برگشته بود.

از یکی دو سال پیش مرز ها شدیدا اماده باش هستند.

[تصویر: 491076589526635425.jpg?itok=3OUGTbtV]
گروه سیاسی - رجانیوز: حجت الاسلام پناهیان گفت: چرا ما باید از یک ادبیاتی استفاده کنیم که هم برای خیلی‌ها سوء تفاهم شود، و هم خیلی‌ها متوجه نشوند؟! اگر با ادبیات واقع‌بینانه صحبت کنیم و از انقلاب دفاع کنیم، اسلحۀ دشمن را از دستش گرفته‌ایم. امروز واقعیت‌ها آن‌قدر به نفع انقلابی‌گری شده که هیچ نیازی به سخنان آرمان‌گرایانه نداریم ... هنگامی که ابوموسی اشعری به عنوان نمایندۀ امیرالمؤمنین(علیه السلام) در حال مذاکره با نمایندۀ معاویه در محل مذاکرات بود، امیرالمؤمنین(علیه السلام) به او نامه‌ای نوشتند که این نامه در نهج البلاغه آمده است. حضرت در این نامه از قیامت، آرمان‌های رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا ارزش‌هایی که باید حاکم شود، سخن نگفت. بلکه با ادبیات واقع‌بنیی سخن گفت و فرمود: «ای ابوموسی! تجربه را زیر پا نگذار، کسی که به تجربه و عقل بی‌اعتنا باشد شقیّ است»
متن کامل در منبع
(۶/خرداد/۹۴ ۰:۲۴)پارمیس نوشته است: [ -> ]ایجاد رعب و وحشت به اسم داعش در بین مردم کار درستی نیست.

اتفاقا نادیده گرفتن و نگفتن حقایق به مردم کار درستی نیست!
دوستی می گفت نگفتن و حرف نزدن خودش یک دروغ تمیزه.

داعش از شکاف های سیاسی/طائفه ای رشد می کنه و مراکز ظهورش دولت های تضعیف شده هستن. وقتی نظام ما دچار هرج و مرج بشه خطر جدایی طلب ها و تروریست ها پررنگ میشه.

خب منم گفتم نباید خطر داعش رو دست کم گرفت ولی از اون طرف هم نباید برای سرپوش بر مسائل داخلی داعش رو بهونه کرد.
(۶/خرداد/۹۴ ۱:۳۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]خب منم گفتم نباید خطر داعش رو دست کم گرفت ولی از اون طرف هم نباید برای سرپوش بر مسائل داخلی داعش رو بهونه کرد.

اینجاست که باید پرسید تعریف شما از سرپوش چیست ؟!!!!!!!
من با آدمی که توهین میکنه بحث نمیکنم...
(۶/خرداد/۹۴ ۱:۳۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]من با آدمی که توهین میکنه بحث نمیکنم...

کار خوبی می کنین Smile
فقط یه توضیح کلی برای برطرف شدن ابهام از حرفام بدم:
مثلا چند روز پیش یه جایی بحث سر حجاب بود(توی یکی از سایت ها) یه عده موافق بودن و یه عده مخالف....یکی این وسط کامنت گذاشته بود که: "" حالا اینجوری باشید(منظورش بد حجابا بود) وقتی داعش اومد سرتون رو برید قدر این روزا دستتون میاد""
موردهایی مشابه این منظورم بود که گفتم نباید از اسم داعش برای بر طرف کردن این مسائل سوء استفاده کرد....
حالا مشابه این واسه مسائل دیگه هم اتفاق میفته و این جمله تکراری که داعش میاد سرتو میبره گفته میشه!!!
متاسفم که مجبور شدم از این واژه : " سر بریدن " استفاده کنم......
باید توضیح میدادم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع