(۲۰/خرداد/۹۴ ۷:۲۵)ام ابیها نوشته است: [ -> ]بنده به آقای ولایتی رای دادم و جدا متاسفم.
ایشون تو انتخابابت آقای جلیلی رو به دروغگویی متهم کردند.
بنده هم گفتم چون ایشون مشاور رهبریه، حتماً ایشونه که راست میگه. (منم مثل شما فکر کردم ایشون از طرف رهبر وارد شده)
به ایشون رای دادم.
این کلیپ رو ببینید تا متوجه بشین ایشون همون حرف های اون سال آقای جلیلی رو دارن تکرار میکنن.
ایشون آقای جلیلی رو به دروغگویی متهم کردند و گفتن گزارش اشتباهه رو داری به مردم میگی.
حالا چرا خودش به گزارش اشتباهه استناد میکنه؟؟؟!!!
لینک دانلود
خوب نیست به خاطر 4 تا رای اینطور با سرنوشت مملکت بازی کردن.
حالا هم من به شخصه اگه ایشون بگه صبجه، ایمان میارم که شبه.
واقعاً عالی بود.
دقیقاً همینه.
یک مورد هم از زمان انتخابات یادم هست:
مصاحبهی دکتر ولایتی در 92/03/08 دربارهی ماجرای دیدار با مقامات فرانسه دربارهی موضوع هستهای
چند تا تکهاش جالبتر هست که در پایین میارم.
اشتباه آقای ولایتی در مورد دیپلماسی اینجا دقیقاً مشخصه:
از قول ولایتی نوشته است:در این سفر قرار شد مجلس شامی به افتخار ما در کاخ الیزه برپا شود که شرط حضور بنده در این مراسم حذف مشروبات الکلی از این مراسم بود که آنها گفتند این موضوع در پروتکل الیزه قید شده و امکانپذیر نیست؛ اما بنده پاسخ دادم پس ماهم در این مراسم شام حاضر نمی شویم. در نهایت آنها پذیرفتند که ضیافت شام بدون سرو مشروبات الکلی برگزار شود.
وی ادامه داد:این موضوع برای آنها خیلی دشوار بود چراکه در مقطعی دیگر وقتی یکی از مسئولان بلندپایه قبلی ایرانی که به فرانسه سفر کرده بود و میخواستند ضیافتی برای او برپاکنند مشروبات الکلی را از روی میزها حذف نکردند و کلاً این مراسم لغو شد؛ اما برای اینجانب مشروب را حذف کردند و ضیافت شام برگزار شد.
آقای ولایتی اینطور نتیجه گرفته که این بخاطر بیعلاقگی به مسئول قبلی و علاقهی بسیار زیاد به آقای ولایتی بوده،
در حالی که این نتیجهی برخورد محکم مسئول قبلی بوده که مراسم رو لغو کرده و مقامات فرانسوی متنبه شدن.
از قول ولایتی نوشته است:مقامات فرانسه میگفتند ملت شما ملت بزرگی است و قصد داریم به کشور شما بیاییم و دست رهبر این ملت بزرگتان را بفشاریم؛ ما دوست داریم رابطه فرانسه با ایران گسترش پیدا کند و حتی اگر روابط ما گسترش پیدا کند در به روز کردن تکنولوژی هستهای به شما کمک میکنیم.
عجب انسانهای آدمشناسی هستند این مقامات فرانسه!!!
ادامه از قول فرانسویها: به شما کمک میکنیم، ولی دوست نداریم به غنیسازی ادامه بدید. اصلاً یه وقت فکر نکنید به این صورت برای راه انداختن نیروگاههاتون به ما وابسته میشید و بعداً سر هر موضوع کوچک و بزرگی براتون ناز میکنیمهااااا! نه! این بخاطر دونستن جایگاه عظیم شما ملت بزرگ هست!

فکر میکنم بدونم غربیها چه تصوراتی داشتهاند، نمیدونم جناب ولایتی چه تصوراتی داشتهاند!
از قول ولایتی نوشته است:من گفتم شما اصرار دارید که ما غنیسازی را متوقف کنیم و ما بر این تاکید داریم که غنیسازی ادامه یابد که در نهایت قرار شد یک صیغه بینابین پیدا کنیم که نه حرف ما باشد و نه حرف آنها تا غنیسازی متوقف نشود که آنها نیز این موضوع را پذیرفتند.
یعنی بین حرف ناحق اونها و حقوق خودمون بیایم وسطش رو بگیریم!!!
"آنها نیز این موضوع را پذیرفتند"
از قول ولایتی نوشته است:وی با بیان اینکه این ماجرا نشان میدهد که میتوان با یک دیپلماسی خوب به اهدافمان برسیم گفت: ما میتوانیم هم فناوری صلح آمیز هستهای را داشته باشم هم اینکه قطعنامه علیه ما صادر نشود، این امر شدنی است اما متاسفانه تدبیر لازم را برای حل این موضوع به کار نمیبریم.
این همه رهبری گفتهاند که قضیهی هستهای تنها بهانه است.
مقدار بازرسیهای صورت گرفته از تأسیسات هستهای ایران در میان تمام کشورهای جهان کاملاً بیسابقه است!
چطور ممکنه که ایشون فکر کنن مشکل غرب واقعاً مسئلهی هستهایه؟
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۲:۱۳)Islam نوشته است: [ -> ]در ضمن دوستان یک نکته ی مهم رو فراموش نکنند. انتقاد های ما برای اینه که چیزی مثل پروتکل الحاقی و فراتر از اون امضا نشه. خواستمون اینه که از مراکز نظامی بازدید نشه و با بازی با کلمات با خطوط قرمز رهبری بازی نشه. و الا هنوز چیزی امضا نشده که.
اشتباه میکنید.
حتی وقتی که هیچچیز هم امضا نشده باشه، میتونه هزاران جنایت اتفاق بیفته:
(۱۹/خرداد/۹۴ ۵:۴۰)ـــ نوشته است: [ -> ]از "حرف زدن از دسترسی به مراکز نظامی"، حتی همین "حرف زدن"، فقط خود ِ "حرف زدن"، یعنی کوبیدن عزّت ملی، امیدوار کردن دشمن به زیادهخواهی، خیانتکاریشون مسلّم میشه.
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]هرچند با کلیت صحبتای ایشان موافقم ولی اسلام گرامی، بنده به شخصه با این همه استفاده های شخصی از نام مقام معظم رهبری هم مخالفم. شما اگر نگرانید خودتان بیایید تحلیل ارائه بدهید. که بعضا هم تحلیل ها درست است. ولی اینکه اینقدر بخواهیم اسم آقا را خرج کنیم، این اشتباهه. این انتخابات مجلس کی تموم میشه پس؟؟؟
اگر جوابی نداشتید میتونید جواب ندید. من همیشه برای هرکسی که بخونه مینویسم.
تهمت زدن کار زشتیه.

به خصوص به برادران مؤمن.
(ویرایش: در مورد منظور از "خرج کردن" دچار سوءتفاهم شده بودم. بر این اساس، لحن خط بعد یهخورده ملایمتر شد چون در واقع ارائهی تحلیل نفی نشده بود. توضیح بیشتر در ارسال بعد.)
آیا مایلید توی این موقعیت که بشدت نیاز به صدا داریم، بعضی سیاسیون بترسن که حرف بزنن که یهوقت بعضیها بهشون برچسب سیاسیکاری نچسبونن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ضمناً یادتون نره که این خود ِ طرفداران مذاکرات هستند که راهی جز استناد به صحبتهای رهبر باقی نمیذارن.
وقتی براشون بدون استناد به صحبتهای رهبر منطق میاریم، اونها از صحبتهای رهبر تفاسیر وارونه ارائه میدن و به توسطش تمام استدلالها رو بیمنطق رد میکنن.
پس باید باشند صداهایی که به صحبتهای روشن رهبر استناد کنن تا حق بر باطل افکنده بشه و باطل نابود بشه.
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۷)Islam نوشته است: [ -> ]ولی خب همونطور که گفتم تو جاهای دیگه کاملا با حرفتون موافقم و باید اونقدر تحلیل هامون قوی باشه تا مستقیما از رهبر مایه نگذاریم.
(ویرایش: در مورد منظور از "مایه گذاشتن" دچار سوءتفاهم شده بودم. توضیح بیشتر در ارسال بعد.)
چرا بده که مستقیماً از رهبر مایه بذاریم؟
چرا مایه نذاریم؟
البته اون طرف ماجرا هم هست، که حتی وقتی در موضوعی به صحبتهای رهبر استناد شد(صحبتها، اشتباه گرفته نشه با دستورات) باز هم جا هست برای نظر مخالف داشتن.