تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]هرچند با کلیت صحبتای ایشان موافقم ولی اسلام گرامی، بنده به شخصه با این همه استفاده های شخصی از نام مقام معظم رهبری هم مخالفم. شما اگر نگرانید خودتان بیایید تحلیل ارائه بدهید. که بعضا هم تحلیل ها درست است. ولی اینکه اینقدر بخواهیم اسم آقا را خرج کنیم، این اشتباهه. این انتخابات مجلس کی تموم میشه پس؟؟؟Wink

سید جان با این حرفت کاملا موافقم اما اینجا بحث سر اقا بود و الا جاهای دیگه ایشون اینهمه مایه نمیذارن. مثل همون نقد علمی ژنو و لوزان.

همونطور که خودت هم میدونی و تو این تالار هم هست، وجود دارند افرادی که ولایی هستند ولی حرف های اقا رو نمیتونن درست تحلیل کنند و فکر میکنند همه جوره باید پشتیبان تیم مذاکره کننده باشند و انتقاد نکنند. این پاسخ به این افراد است که از حرف های خود اقا استفاده شده.

ولی خب همونطور که گفتم تو جاهای دیگه کاملا با حرفتون موافقم و باید اونقدر تحلیل هامون قوی باشه تا مستقیما از رهبر مایه نگذاریم.
احسنت.

ببینید ما باید مسیر تحلیل ها را به سمت و سویی ببریم که مردم نگران شوند و نه حضرت آقا. یعنی نگرانی ذاتی برای مردم پیش بیاید. نه اینکه بگویند خب چون آقا نگران است ما هم نگران می شویم. این روند نه تنها به ثمر نمی شیند بلکه خطرناک هم است.

در همه زمینه ها به همین شکل است. تا فضای کلی جامعه یک چیز را طلب نکند، (مثل محاکمه فتنه گران 88) نمی شود کار خاصی را انجام داد. لذا حضرت آقا هم بارها دستور فرموده اند بصیرت افزایی کنید.

برخی به اشتباه فهمیده اند که بصیرت افزایی فقط همین که بیایم دیدگاه های حضرت آقا را در مورد مسائل مختلف در بیاریم. این هم خوب است ها ولی به شدت ناقص است.

به هرحال ما به حسن و قبح ذاتی معتقدیم. اگر تواق بد، بد است. باید خود بدی آن را دریابیم و بعد انتقال بدهیم، نه اینکه فقط بگوییم چون آقا مخالف است پس بد است.

البته بازم تاکید میکنم الحمدالله در همین تاپیک و یا تاپیک های مشابه در تالار این اتفاق افتاده است.
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]احسنت.

ببینید ما باید مسیر تحلیل ها را به سمت و سویی ببریم که مردم نگران شوند و نه حضرت آقا. یعنی نگرانی ذاتی برای مردم پیش بیاید. نه اینکه بگویند خب چون آقا نگران است ما هم نگران می شویم. این روند نه تنها به ثمر نمی شیند بلکه خطرناک هم است.

در همه زمینه ها به همین شکل است. تا فضای کلی جامعه یک چیز را طلب نکند، (مثل محاکمه فتنه گران 88) نمی شود کار خاصی را انجام داد. لذا حضرت آقا هم بارها دستور فرموده اند بصیرت افزایی کنید.

برخی به اشتباه فهمیده اند که بصیرت افزایی فقط همین که بیایم دیدگاه های حضرت آقا را در مورد مسائل مختلف در بیاریم. این هم خوب است ها ولی به شدت ناقص است.

به هرحال ما به حسن و قبح ذاتی معتقدیم. اگر تواق بد، بد است. باید خود بدی آن را دریابیم و بعد انتقال بدهیم، نه اینکه فقط بگوییم چون آقا مخالف است پس بد است.

البته بازم تاکید میکنم الحمدالله در همین تاپیک و یا تاپیک های مشابه در تالار این اتفاق افتاده است.

به نام خدا

تا حدی با صحبتهای شما موافقم ولی یک نکته را ذکر نکردید که در جامعه کنونی میزان هجوم فرهنگی و رسانه ای بسیار شدید است و ابعاد گسترده ای را پیدا کرده یعنی امواج رسانه های سمعی بصری از ماهواره بگیرید تا شبکه های اجتماعی، قدرت تفکر را از خیلیها گرفته و خیلیها فقط به این اخبار دروغین و ضد اسلامی ، اعتقاد دارند.

حال چگونه میتوان بصیرت را در افرادی که خودشان نمیخواهند بصیرت داشته باشند، زنده کرد ؟؟؟؟؟؟

اتفاقا به نظر بنده، همه باید ببینند ولی فقیه و رهبر جامعه چه میفرماید و همان را تبعیت کنند وگرنه اگر قرار باشد هرشخصی خودش حقیقت را در یابد، مطمئن باشید خیلیها یا اصلا دنبال حقیقت نمیروند یا تا ابد به حقیقت نخواهند رسید.

جنگ نرم و امواج مخرب، اجازه تفکر را از خیلیها گرفته و متاسفانه خیلیها فریب خورده و یا شستشوی مغزی شده اند.
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۱)عدالت نوشته است: [ -> ]
به نام خدا

تا حدی با صحبتهای شما موافقم ولی یک نکته را ذکر نکردید که در جامعه کنونی میزان هجوم فرهنگی و رسانه ای بسیار شدید است و ابعاد گسترده ای را پیدا کرده یعنی امواج رسانه های سمعی بصری از ماهواره بگیرید تا شبکه های اجتماعی، قدرت تفکر را از خیلیها گرفته و خیلیها فقط به این اخبار دروغین و ضد اسلامی ، اعتقاد دارند.

حال چگونه میتوان بصیرت را در افرادی که خودشان نمیخواهند بصیرت داشته باشند، زنده کرد ؟؟؟؟؟؟

اتفاقا به نظر بنده، همه باید ببینند ولی فقیه و رهبر جامعه چه میفرماید و همان را تبعیت کنند وگرنه اگر قرار باشد هرشخصی خودش حقیقت را در یابد، مطمئن باشید خیلیها یا اصلا دنبال حقیقت نمیروند یا تا ابد به حقیقت نخواهند رسید.

جنگ نرم و امواج مخرب، اجازه تفکر را از خیلیها گرفته و متاسفانه خیلیها فریب خورده و یا شستشوی مغزی شده اند.

ببینید عدالت گرامی، بنده هم دقیقا به خاطر همان مقدماتی که شما فرمودید این مسئله را مطرح کردم. به ذاته و فطرتا هر فرد عادی (غیر از دشمنان لجوج) تشنه حقیقت هستند. لذا اینکه بگوییم خودشان نمیخواهند بدانند حقیقت چیست، شاید در مورد مردم عادی جامعه مان صدق نکند.

بله به خاطر همین مسائل بوده که حضرت آقا اینقدر به بصیرت افزایی تاکید داشته و دارند. ولی بصریت فقط این نیست که بیاییم و در هر مورد جزئیی بخواهیم آقا را خرج کنیم. خیلی ها میخواستند و هنوز هم میخواهند حضرت آقا را در مقابل مردم قرار بدهند.

من میخواهم با شخص الف مثلا بحث کنم. همین اول بیام بگم چون آقا این را فرموده و چون باید تو از آقا تبیعت کنی، پس توافق بد است؟؟؟؟ اصلا قبول میکند.

بهتر نیست، مثلا با آسیب ها و آثار توافق و پیامدهای آن جلو برویم و آنگاه که طرف مجاب شد، در آخر بگوییم این نظر آقا هم هست. به نظرتون با این روش چند نشانه را با یک تیر نزده ایم؟؟؟؟

البته قبول دارم، همانطور که شما فرمودید ،سخت است وبه شدت هم سخت. ولی راه همین است. Smile
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۹)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]احسنت.

بنده هم با کلیت حرف هاتون موافقم , ولی بنظرم میرسه برای یک فعال فرهنگی که قرار است به عنوان سرباز جنگ نرم سیاست های مقام معظم رهبری را ترویج دهد استخراج رهنمود های رهبری اهمیت بالایی داشته باشه

ولی در پیاده سازی برای مردم بهتره حتما از دلایل عقلی و تجربی استفاده بشه
(۲۰/خرداد/۹۴ ۷:۲۵)ام ابیها نوشته است: [ -> ]بنده به آقای ولایتی رای دادم و جدا متاسفم.
ایشون تو انتخابابت آقای جلیلی رو به دروغگویی متهم کردند.
بنده هم گفتم چون ایشون مشاور رهبریه، حتماً ایشونه که راست میگه. (منم مثل شما فکر کردم ایشون از طرف رهبر وارد شده)
به ایشون رای دادم.
این کلیپ رو ببینید تا متوجه بشین ایشون همون حرف های اون سال آقای جلیلی رو دارن تکرار میکنن.
ایشون آقای جلیلی رو به دروغگویی متهم کردند و گفتن گزارش اشتباهه رو داری به مردم میگی.
حالا چرا خودش به گزارش اشتباهه استناد میکنه؟؟؟!!!
لینک دانلود
خوب نیست به خاطر 4 تا رای اینطور با سرنوشت مملکت بازی کردن.
حالا هم من به شخصه اگه ایشون بگه صبجه، ایمان میارم که شبه.
واقعاً عالی بود.
دقیقاً همینه.

یک مورد هم از زمان انتخابات یادم هست:
مصاحبه‌ی دکتر ولایتی در 92/03/08 درباره‌ی ماجرای دیدار با مقامات فرانسه درباره‌ی موضوع هسته‌ای

چند تا تکه‌اش جالبتر هست که در پایین میارم.

اشتباه آقای ولایتی در مورد دیپلماسی اینجا دقیقاً مشخصه:
از قول ولایتی نوشته است:در این سفر قرار شد مجلس شامی به افتخار ما در کاخ الیزه برپا شود که شرط حضور بنده در این مراسم حذف مشروبات الکلی از این مراسم بود که آنها گفتند این موضوع در پروتکل الیزه قید شده و امکان‌پذیر نیست؛ اما بنده پاسخ دادم پس ماهم در این مراسم شام حاضر نمی شویم. در نهایت آنها پذیرفتند که ضیافت شام بدون سرو مشروبات الکلی برگزار شود.

وی ادامه داد:‌این موضوع برای آنها خیلی دشوار بود چراکه در مقطعی دیگر وقتی یکی از مسئولان بلند‌پایه قبلی ایرانی که به فرانسه سفر کرده بود و می‌خواستند ضیافتی برای او برپاکنند مشروبات الکلی را از روی میزها حذف نکردند و کلاً این مراسم لغو شد؛ اما برای اینجانب مشروب را حذف کردند و ضیافت شام برگزار شد.
آقای ولایتی اینطور نتیجه گرفته که این بخاطر بی‌علاقگی به مسئول قبلی و علاقه‌ی بسیار زیاد به آقای ولایتی بوده،
در حالی که این نتیجه‌ی برخورد محکم مسئول قبلی بوده که مراسم رو لغو کرده و مقامات فرانسوی متنبه شدن.

از قول ولایتی نوشته است:مقامات فرانسه می‌گفتند ملت شما ملت بزرگی است و قصد داریم به کشور شما بیاییم و دست رهبر این ملت بزرگتان را بفشاریم؛ ما دوست داریم رابطه فرانسه با ایران گسترش پیدا کند و حتی اگر روابط ما گسترش پیدا کند در به روز کردن تکنولوژی هسته‌ای به شما کمک می‌کنیم.
عجب انسانهای آدم‌شناسی هستند این مقامات فرانسه!!!
ادامه از قول فرانسوی‌ها: به شما کمک می‌کنیم، ولی دوست نداریم به غنی‌سازی ادامه بدید. اصلاً یه وقت فکر نکنید به این صورت برای راه انداختن نیروگاه‌هاتون به ما وابسته میشید و بعداً سر هر موضوع کوچک و بزرگی براتون ناز می‌کنیم‌هااااا! نه! این بخاطر دونستن جایگاه عظیم شما ملت بزرگ هست!Smile
فکر می‌کنم بدونم غربیها چه تصوراتی داشته‌اند، نمیدونم جناب ولایتی چه تصوراتی داشته‌اند!

از قول ولایتی نوشته است:من گفتم شما اصرار دارید که ما غنی‌سازی را متوقف کنیم و ما بر این تاکید داریم که غنی‌سازی ادامه یابد که در نهایت قرار شد یک صیغه بینابین پیدا کنیم که نه حرف ما باشد و نه حرف آنها تا غنی‌سازی متوقف نشود که آنها نیز این موضوع را پذیرفتند.
یعنی بین حرف ناحق اونها و حقوق خودمون بیایم وسطش رو بگیریم!!!
"آنها نیز این موضوع را پذیرفتند" Smile

از قول ولایتی نوشته است:وی با بیان اینکه این ماجرا نشان می‌دهد که می‌توان با یک دیپلماسی خوب به اهدافمان برسیم گفت: ما می‌توانیم هم فناوری صلح آمیز هسته‌ای را داشته باشم هم اینکه قطعنامه علیه ما صادر نشود، این امر شدنی است اما متاسفانه تدبیر لازم را برای حل این موضوع به کار نمی‌بریم.
این همه رهبری گفته‌اند که قضیه‌ی هسته‌ای تنها بهانه است.
مقدار بازرسی‌های صورت گرفته از تأسیسات هسته‌ای ایران در میان تمام کشورهای جهان کاملاً بی‌سابقه است!
چطور ممکنه که ایشون فکر کنن مشکل غرب واقعاً مسئله‌ی هسته‌ایه؟

(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۲:۱۳)Islam نوشته است: [ -> ]در ضمن دوستان یک نکته ی مهم رو فراموش نکنند. انتقاد های ما برای اینه که چیزی مثل پروتکل الحاقی و فراتر از اون امضا نشه. خواستمون اینه که از مراکز نظامی بازدید نشه و با بازی با کلمات با خطوط قرمز رهبری بازی نشه. و الا هنوز چیزی امضا نشده که.
اشتباه می‌کنید.
حتی وقتی که هیچ‌چیز هم امضا نشده باشه، میتونه هزاران جنایت اتفاق بیفته:
(۱۹/خرداد/۹۴ ۵:۴۰)ـــ نوشته است: [ -> ]از "حرف زدن از دسترسی به مراکز نظامی"، حتی همین "حرف زدن"، فقط خود ِ "حرف زدن"، یعنی کوبیدن عزّت ملی، امیدوار کردن دشمن به زیاده‌خواهی، خیانتکاریشون مسلّم میشه.

(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]هرچند با کلیت صحبتای ایشان موافقم ولی اسلام گرامی، بنده به شخصه با این همه استفاده های شخصی از نام مقام معظم رهبری هم مخالفم. شما اگر نگرانید خودتان بیایید تحلیل ارائه بدهید. که بعضا هم تحلیل ها درست است. ولی اینکه اینقدر بخواهیم اسم آقا را خرج کنیم، این اشتباهه. این انتخابات مجلس کی تموم میشه پس؟؟؟Wink
اگر جوابی نداشتید میتونید جواب ندید. من همیشه برای هرکسی که بخونه می‌نویسم.

تهمت زدن کار زشتیه.Dodgy
به خصوص به برادران مؤمن.
(ویرایش: در مورد منظور از "خرج کردن" دچار سوءتفاهم شده بودم. بر این اساس، لحن خط بعد یه‌خورده ملایم‌تر شد چون در واقع ارائه‌ی تحلیل نفی نشده بود. توضیح بیشتر در ارسال بعد.)
آیا مایلید توی این موقعیت که بشدت نیاز به صدا داریم، بعضی سیاسیون بترسن که حرف بزنن که یه‌وقت بعضی‌ها بهشون برچسب سیاسی‌کاری نچسبونن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

ضمناً یادتون نره که این خود ِ طرفداران مذاکرات هستند که راهی جز استناد به صحبتهای رهبر باقی نمیذارن.
وقتی براشون بدون استناد به صحبتهای رهبر منطق میاریم، اونها از صحبتهای رهبر تفاسیر وارونه ارائه میدن و به توسطش تمام استدلالها رو بی‌منطق رد میکنن.
پس باید باشند صداهایی که به صحبتهای روشن رهبر استناد کنن تا حق بر باطل افکنده بشه و باطل نابود بشه.

(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۷)Islam نوشته است: [ -> ]ولی خب همونطور که گفتم تو جاهای دیگه کاملا با حرفتون موافقم و باید اونقدر تحلیل هامون قوی باشه تا مستقیما از رهبر مایه نگذاریم.
(ویرایش: در مورد منظور از "مایه گذاشتن" دچار سوءتفاهم شده بودم. توضیح بیشتر در ارسال بعد.)
چرا بده که مستقیماً از رهبر مایه بذاریم؟
چرا مایه نذاریم؟

البته اون طرف ماجرا هم هست، که حتی وقتی در موضوعی به صحبتهای رهبر استناد شد(صحبتها، اشتباه گرفته نشه با دستورات) باز هم جا هست برای نظر مخالف داشتن.
در یک مورد برداشت اشتباه داشتم:
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۲)ـــ نوشته است: [ -> ]
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]هرچند با کلیت صحبتای ایشان موافقم ولی اسلام گرامی، بنده به شخصه با این همه استفاده های شخصی از نام مقام معظم رهبری هم مخالفم. شما اگر نگرانید خودتان بیایید تحلیل ارائه بدهید. که بعضا هم تحلیل ها درست است. ولی اینکه اینقدر بخواهیم اسم آقا را خرج کنیم، این اشتباهه.
آیا مایلید توی این موقعیت که بشدت نیاز به صدا داریم، همه خفه‌خون بگیرن که یه‌وقت بعضی‌ها بهشون برچسب سیاسی‌کاری نچسبونن؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

ضمناً یادتون نره که این خود ِ طرفداران مذاکرات هستند که راهی جز استناد به صحبتهای رهبر باقی نمیذارن.
وقتی براشون بدون استناد به صحبتهای رهبر منطق میاریم، اونها از صحبتهای رهبر تفاسیر وارونه ارائه میدن و به توسطش تمام استدلالها رو بی‌منطق رد میکنن.
پس باید باشند صداهایی که به صحبتهای روشن رهبر استناد کنن تا حق بر باطل افکنده بشه و باطل نابود بشه.
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۸:۵۲)ـــ نوشته است: [ -> ]
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۷)Islam نوشته است: [ -> ]ولی خب همونطور که گفتم تو جاهای دیگه کاملا با حرفتون موافقم و باید اونقدر تحلیل هامون قوی باشه تا مستقیما از رهبر مایه نگذاریم.
چرا بده که مستقیماً از رهبر مایه بذاریم؟
چرا مایه نذاریم؟
اولش در مورد منظور آقایون سیدابراهیم و Islam از "خرج کردن" یا "مایه گذاشتن" دچار سوءتفاهم شده بودم و فکر کرده بودم شامل بازگو کردن تحلیل رهبر هم میشه، چون به اشتباه می‌پنداشتم که در این ارسال از زبان رهبر تحلیل هم ارائه شده.
ولی بعداً که ارسالهاشون رو دقیقتر خوندم متوجه شدم که منظورشون اون نیست و فقط شامل استفاده‌ی حکم‌مانند از بعضی از اشارات رهبر هست(البته بی‌پایه بودن ِ تهمت سیاسی‌کاری همچنان پابرجاست).
رژیم صهیونیستی تمام تلفن ها و بلندگوهای آسانسورها و بقیه سیستم های هتل های محل مذاکرات ایران و آمریکا رو شنود گذاشته.
حالا معلوم شد چرا جان کری دیگه تو هتل ها پیداش نمیشه.
حالا معلوم شد که چطوره که اخبار مربوط به این مذاکرات قبل از این که منتشر بشه، منتشر نشه، یا قبلاً منتشر شده بوده باشه Big Grin چطور سر از روزنامه های هاآرتص و جورزالم پست در میاره.
لینک خبر

بسته پیشنهادی ارائه بدین دوستان.
چطوره که بیان هتل های تهران؟!
سر راه هم دو سه تا جاسوس موصاد رو تو ایستگاه تل آویو سوار کنن و بیارن مستقیم اینجا که دوباره کاری نشه.
یه بار برای همیشه دانشمندامون رو بکشن و تموم بشه دیگه.

من یه سوال هم برام پیش اومده.
اگر ما با آمریکا توافق کنیم، عربستان و رژیم صهیونیستی به ایران حمله خواهند کرد.
اگرم باهاشون توافق نکنیم که آمریکا و اروپا به ما حمله نظامی خواهند کرد.
البته میدونم که الآن یه 10-12 تا نظر ارائه میشه که اینا نمیتونن کاری بکنن و اگه می تونستن تا حالا کرده بودن و ...
اما من همیشه تا ته ته ته ماجرا رو میخونم.
در هر دو حال و در بدترین شرایط قراره بهمون حمله بشه.
بهتر نیست با حفظ غرور ملی بهمون حمله بشه که از نظر روحی بتونیم بریم به جنگشون؟
چه اصراریه اول خرد و خاکشیرمون کنن و بعد بهمون حمله کنن؟

و اما سوال دوم:
کسی تا حالا مقاله دکترای آقای روحانی رو خونده؟
کسی اصلاً میدونه موضوع دکترای ایشون چی بوده؟
آیا من اجازه دارم درباره این موضوع صحبت کنم؟
با شما هستم ناظران محترم.Wink

پ.ن:
شاید سال همدلی دولت و ملت به این معنیه که دولت یکم به حرف ما گوش بده.
چرا هیشکی اون ور قضیه رو نیگاه نمیکنه؟؟!!
(۲۱/خرداد/۹۴ ۸:۰۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]و اما سوال دوم:
کسی تا حالا مقاله دکترای آقای روحانی رو خونده؟
کسی اصلاً میدونه موضوع دکترای ایشون چی بوده؟
آیا من اجازه دارم درباره این موضوع صحبت کنم؟
با شما هستم ناظران محترم.Wink

پ.ن:
شاید سال همدلی دولت و ملت به این معنیه که دولت یکم به حرف ما گوش بده.
چرا هیشکی اون ور قضیه رو نیگاه نمیکنه؟؟!!

سلام.
ما قبل از انتخابات،موضوعاتی پیرامون کاندیداها داشتیم. ای کاش همون موقع مطرح می‌شد.
الان اجازه‌ی چنین مباحثی داده نمی‌شه و این نظر شخصی من نیست.Wink
قبلاً هم عرض کرده بودم که انجام مباحث سیاسی،به خصوص مباحث سیاسی تفرقه‌انگیز در تالار ممنوع‌ه و الان فقط برای بحث موضوع انرژی هسته‌ای و ابعاد مذاکره فضا کمی بازتر شده تا روشنگری اتّفاق بیفته.
پیشاپیش از اینکه مراعات می کنید،تشکر می کنم.
نقل قول:
اگر ما با آمریکا توافق کنیم، عربستان و رژیم صهیونیستی به ایران حمله خواهند کرد.

اگرم باهاشون توافق نکنیم که آمریکا و اروپا به ما حمله نظامی خواهند کرد.
اتفاقا
دولت میدونه توافقی حاصل نمیشه sud nhvi ;i lrwv \dnh ;ki , fi rxuh ;d fijv hc vifvd
fh hdk avhdx ,r,u [k' h[jkhf kh \bdvi jlhl lnj Hlvd;h , hsvhddg nkfhg dhv;ad f,nk
phgh ;i dhv hwgd )n,gj hdvhk( \dnh ;vnk pjd ani di [k' ;,]d; vh ld knhck jh hnhli [k' a;g nhogd \dnh ;ki
nd'i lil kdsj j,hka, nhvk dh knhvk rxuh nv'dvd fi ,[,n ldhn jpj avhdxd il hdk hjthr ld,tji

(حرفای در گوشی)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع