تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱:۴۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]پ.ن: از اونجاییکه الان فورا میاید منو متهم به دفاع از آمریکا میکنید لازم میدونم برای بار یک میلیارد و دویست میلیون و...... بگم که این حرف من در دفاع از آمریکا نیست بلکه در پاسخ به حرفایی هست که میخواد مردم رو با جملات قشنگ فریب بده ...

خب بعدش چی؟

پس ثابت کردی که مذاکره با آمریکا هیچ نفعی نداره

تجمع برای مذاکره کنندگان داخلی است نه خارجی کسایی که می خوان رهبری رو تحت فشار قرار بدن
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱:۵۸)zahra21 نوشته است: [ -> ]خب بعدش چی؟

پس ثابت کردی که مذاکره با آمریکا هیچ نفعی نداره

نخیر عرض کردم چطور تجمع داخل ایران باعث شده آمریکا کوتاه بیاد؟؟
اصلا مقصودتون از کوتاه اومدن چه اتفاقیه؟؟؟
ضمنا اگر تجمع برای مصرف داخلی است پس چطور روی آمریکا تاثیر داره؟؟؟(اونا که شامل خارج میشن)
(۱۱/خرداد/۹۴ ۲:۰۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]نخیر عرض کردم چطور تجمع داخل ایران باعث شده آمریکا کوتاه بیاد؟؟
اصلا مقصودتون از کوتاه اومدن چه اتفاقیه؟؟؟
ضمنا اگر تجمع برای مصرف داخلی است پس چطور روی آمریکا تاثیر داره؟؟؟(اونا که شامل خارج میشن)

عزیزم چی داری می گی؟

وقتی تیم مذاکره کننده از حقوق اصلی ملت کوتاه نیاد ورهبری رو تحت فشار قرار نده به عبارت دیگر با دشمن هم گام نشه که همین خواسته تجمع کنندگان می باشد آمریکا عین سگ عقب می ره

تجمع واسه اونها نیست واسه بیداری عمومی و هشدار به تیم مذاکره کننده است
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱:۴۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]آمریکا تا وقتی که منافعش در خطر نباشه سر هیچی کوتاه نمیاد.
و از اونجایی که حتما میدونید یکی از روشهای فریب آمریکا برای ملت های دیگه اینه که طوری رفتار میکنه که طرف مقابلش فکر کنه پیروز شده یا حرفش رو به کرسی نشونده....
پس حالا با توجه به دو مورد بالا میشه بگید آمریکا چطور با یه تجمع کوتاه اومده؟؟؟؟
مثلا به سبب این تجمع قیمت نفت رفته بالا یا اومده پایین؟؟؟؟
فروش سلاح آمریکا کم شده؟؟؟
کلا چطور کوتاه اومده.

اخبار داخلی توسط اونها رصد میشه و بررسی.
ما با تجمع به اونها میفهمانیم که اجازه نمیدهیم.
همانطوری که رهبرمون اجازه نمیده
تئوریسین هاشون معلول ذهنی هم باشند این ها رو میفهمن .
تئوریسین های ما هم بايد بفهمن ملت بیدارن. اهدافشون رو یادشون نرفته. ملت کوتاه نمیاد. حق حاکمیت ملت روی کشورش براش مهمه.
باقیش هم مهم نیستAngel مثلا زمانی که نفت گرون بود چی شد؟ ! Smile
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱:۰۲)zahra21 نوشته است: [ -> ]این دیگر بعد از همه انتقادهای منطقی است...ناله های طنز

والبته فراتر از این ناله ها...

توافقی عدالت آمیز است که همه حق های ملت باز پس گرفته بشود یعنی دیه خون شهدا خصوصا در این مورد ، خون بهای شهدای هسته ای باید همه مطرح بشود وقتی مذاکره صورت گرفت باید همه حقوقی که به ظلم گرفته شد مطرح بشود کوتاه آمدن وگذشت در برابر چه چیزی است؟ آیا حق و خون شهیدان باید نادیده گرفته بشود؟

تیم مذاکره کننده روی این خونها می رقصد
فرمودید خون شهدا، آیا این رو شنیده بودید؟
رییس جمهوری در دیدار نوروزی با جمعی از کارگزاران نظام:
نقل قول:دکتر روحانی با اشاره به جایگاه شهدا و ارزش خون شهیدان و اهمیت و تأثیر قلم برنامه‌ریزان و مدیران جامعه در زندگی و سعادت مردم، اظهار داشت: قلمی که برای رضایت خداوند، نجات مردم و تأمین منافع نوشته می‌شود به تعبیری بالاتر از خون شهداست و ارزش کاری هم که تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان انجام دادند، اینگونه باید محاسبه شود.

پس، ناله کردن ِ چی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
برای کی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
به قول شاعر: من از بیگانگان هرگز ننالم!

چاره‌ی کار کسانی که حرف حق رو نمی‌فهمند، زبان زور هست!
و البته که زور ما بیشتر هست.
و إن حزب الله هم الغالبون

من از بیگانگان هرگز ننالم!
که جنایت همون موقعی اتفاق افتاد که صدا و سیما و وزارت ارشاد با دین خدا جنگیدند و نه تنها باهاشون نجنگیدیم، بلکه هوادارشون شدیم.
جنایت همون بود که همه‌جور ربا برچسب اسلامی خورد و نه تنها توی دهانشون نزدیم، خودمون همراهشون شدیم و با خدا جنگیدیم!
جنایت همون بود که رشوه‌گیرها پرروتر شدند و بسیاری از مراجع فتوا دادند که اگر در یک اداره به شما میگن که بدون رشوه کارتون راه نمی‌افته، پرداختش برای شما بی‌اشکاله!
جنایت همون بود که در خرید و فروش و کسب برای هر یک مورد یک یا چند دروغ می‌گفتند و می‌ترسیدیم زشت باشه که از دروغگویی‌شون ناراحت بشیم!
چرا، چرا وقتی یک عده‌ای به اندازه‌ی پینوکیو حریص و نادان‌اند، گربه‌نره و روباه مکاری نباشه؟

جنایت همون موقعی اتفاق افتاد که مردم وعده‌ی درست کردن اقتصاد کشور در 100 روز رو باور کردند.
چرا وقتی یک عده‌ای به اندازه‌ی پینوکیو طمع شهربازی(تکاثر متاع دنیا) کورشون میکنه، مرد کالسکه‌چی‌ای نباشه؟
یک عده‌ای‌شون هنوز هم نمیخوان بپذیرن که وعده‌ی 100 روزه تو خالی بود!

در هر حال، چه هدفی میشه از ناله کردن متصور شد؟
اگر هوس کرب و بلا داریم، جای نشون دادن وفاداری‌مون به بیعتمون و محک خوردنمون اموری هست که در اونها از اسلام دوریم، مثل اونها که بالا گفتم.
همون کاری که شهیدان ِ اکنون خوشحال و خندان ما انجام دادند.Crying
معمای سبک زندگی اسلامی وجود خارجی نداره.
این ماییم که یا پرهیزکاریم یا تبهکار.

بحث حق و حقیقت، به اندازه‌ی تقدس خون شهداء جدی هست.
نمیدونم، ولی من می‌ترسم که مبادا کاری کنم که به نظر ِ یه‌نفر بیاد داریم ایراد ِ غیرمنطقی به مذاکرات می‌گیریم.
توتم: نماد یا پرچم مثلا یک قبیله یا یک قوم و امروزه کشور

قلم توتم من است ، توتم ماست ، به قلمم سوگند ، به خون سیاهی که از حلقومش می چکد سوگند ، به رشحه ی خونی که از زبانش می تراود سوگند ، به ضجه های دردی که از سینه اش بر می آید سوگند...

که توتم مقدسم را نمی فروشم ، نمی کشم ، گوشت و خونش را نمی خورم ، به دست زورش تسلیم نمی کنم ، به کیسه زرش نمی بخشم ، به سر انگشت تزویرش نمی سپارم

دستم را قلم می کنم و قلمم را از دست نمی گذارم ، چشم هایم را کور می کنم ، گوشهایم را کر می کنم ، پاهایم را می شکنم ، انگشتم را بند بند می برم ، سینه ام را می شکافم ، قلبم را می کشم ، حتی زبانم را می برم و لبم را می دوزم....

اما قلمم را به بیگانه نمی دهم

به جان او سوگند که جان را فدیه اش می کنم ، اسماعیلم را قربانیش می کنم ، به خون سیاه او سوگند که در غدیر خون سرخم غوطه می خورم ، به فرمان او ، هر جا مرا بخواند ، هر جا مرا براند، در طاعتش درنگ نمی کنم.

قلم توتم من است ، امانت روح القدس من است ، ودیعه مریم پاک من است ، صلیب مقدس من است ، در وفای او ، اسیر قیصر نمی شوم ، زرخرید یهود نمی شوم ، تسلیم فریسان نمی شوم.

بگذار بر قامت بلند و راستین و استوار قلمم به صلیبم کشند ، به چهار میخم کوبند ، تا او که استوانه حیاتم بوده است ، صلیب مرگم شود ، شاهد رسالتم گردد ، گواه شهادتم باشد تا خدا ببیند که به نامجویی ، بر قلمم بالا نرفته ام ، تا خلق بداند که به کامجویی بر سفره گوشت حرام توتمم ننشته ام.....

...... هر کسی را ، هر قبیله ای را توتمی است ؛ توتم من ، توتم قبیله من قلم است.

قلم زبان خدا است ، قلم امانت آدم است ، قلم ودیعه عشق است ، هر کسی توتمی دارد

و قلم توتم من است

و قلم توتم ما است.

« دکتر علی شریعتی »

( گزیده ای از مقاله توتم پرستی )

میدونم به خاطر شریعتی بودنش کسی زیاد خوشش نمیاد ولی واقعیته، بعضی با خونشون شهید میشن و بعضی ها با قلمشون! بعضی ها شهیدند و بین ما نیستند و بعضی در بین ما هستند و شهیدند...
دوستان تجمع ها حداقل دو تاثیر دارد.

اولی روی جبهه ی داخلی است که هم باعث میشه عده ای نا آگاه ،بیدار بشن و هم دلگرمی به مسئولین است تا محکم تر بر مواضع اسلامی پافشاری کنند.

دومی روی دشمن تاثیر دارد. دشمن بر اساس مردم یک کشور روی ان کشور برنامه ریزی میکنه. (که مسئله ی شناخت مردم امروزه با ابزار هایی مثل فیس ب و ق و... انجام میشه.بحثش رو باز نمیکنم). . وقتی دشمن ببینه مردم یک کشوری بیدار هستن عقب میکشه.

بهترین مثال 9دی سال 88 بود که حضور مردم در کنار رهبری، باعث شد تا دشمن هیچ استفاده ی خاصی از اون حرکت نتونه بکنه.

حضور مردم در صحنه نه تنها در ایران، بلکه در تمام دنیا یکی از مهمترین موضوعات است که بسیاری از سیاست های بزرگترین کشورها بر اساس این حضور ها و مردم دنیا تنظیم میشه.
به به!
هر دم از این باغ بری میرسد.
فتوای جناب نوبخت درباره شرعی نبودن تجمعات علیه مذاکرات.
باور ندارین؟
خودتون بخونین:
لینک خبر
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]به به!
هر دم از این باغ بری میرسد.
فتوای جناب نوبخت درباره شرعی نبودن تجمعات علیه مذاکرات.
باور ندارین؟
خودتون بخونین:
لینک خبر

دیگه به چه زبونی باید بگن که ما جنبه ی انتقاد نداریم.

به گفته ی خیلی از افراد حتی برخی طرفداران قبلی دولت، فضای امنیتی این دولت از همه ی دولت های قبلی بیشتره.
میگم اگر آمریکایی ها اومدن any where any time مراکز رو با چشم بسته بازدید کردن و نمونه گیری کردن بعد رفتن کشورشون و بعد گزارش دادن در نمونه گیری ما موارد مشکوکی وجود داره ما چطور باید ثابت کنیم اونها دارن پاپوش درست می کنن؟

اینجا گفتم که کره شمالی برای اینکه به طور کامل حسن نیتش رو به آمریکا نشون بده تاسیسات هسته ای خودش رو یکجا و داوطلبانه با خاک یکسان کرد اما در عوض چی شد؟ طرف آمریکایی گفته اینکارش نمادین بوده و برای فریب آمریکا بوده و اونها احتمالا دارن مخفیانه کار هسته ای می کنن. بوش هم گفت اگرچه این اقدام کره شمالی خوب بود اما آمریکا همچنان نگران مسئله هسته ای کره شمالی است. کره شمالی هم در تلافی تمام فعالیت هسته ای خودش رو از سر گرفت...

این یعنی از ما راضی نمیشن و با ما راه نمیان مگر اینکه تا ابد و تا همیشه هر چی گفتن بگیم چشم و استقلال کشورمون رو نادیده بگیریم. استقلالی که اینهمه براش شهید دادیم.

فردا میگن فلان جا مشکوکه. بعد میگن فلان مرکز نظامی زیر زمینش مشکوکه. نمونه می گیرن و میگن چیزی پیدا نکردیم اما مطمئن هم نیستیم. بعد می گردن الکی میگن چیزهایی پیدا شده بعد باید زمین رو بکنیم چند ماه تا ثابت کنیم ... بعد ....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع