تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:من یه سوال هم برام پیش اومده.
اگر ما با آمریکا توافق کنیم، عربستان و رژیم صهیونیستی به ایران حمله خواهند کرد.
اگرم باهاشون توافق نکنیم که آمریکا و اروپا به ما حمله نظامی خواهند کرد.
البته میدونم که الآن یه 10-12 تا نظر ارائه میشه که اینا نمیتونن کاری بکنن و اگه می تونستن تا حالا کرده بودن و ...
اما من همیشه تا ته ته ته ماجرا رو میخونم.
در هر دو حال و در بدترین شرایط قراره بهمون حمله بشه.
بهتر نیست با حفظ غرور ملی بهمون حمله بشه که از نظر روحی بتونیم بریم به جنگشون؟
چه اصراریه اول خرد و خاکشیرمون کنن و بعد بهمون حمله کنن؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...#pid341438

به سوالتون اینجا جواب داده شده
اتفاقا اینا هیچ کاری هم نمی تونن از پیش ببرنSmile
منتها خدا خودش گفته درصورتی که ایمان داشته باشید و صبور باشید و از مرگ نترسید، بلکه در انتظار شهادت هم باشید (در غیر این صورت اتفاقی شبیه احد میفته)
نقل قول:و اما سوال دوم:
کسی تا حالا مقاله دکترای آقای روحانی رو خونده؟
کسی اصلاً میدونه موضوع دکترای ایشون چی بوده؟
آیا من اجازه دارم درباره این موضوع صحبت کنم؟
با شما هستم ناظران محترم.[تصویر: wink.png]

بنده ناظر نیستم Big Grin اما اگر مربوط به ماجرای هسته ای و مذاکره و رابطه با امریکا که یجورایی ربط داره به مذاکره، باشه میتونید مطرح کنید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ايران براساس توافقات صورت گرفته پذيرفته است:

۱. پروتکل الحاقي را تا زمان تصويب دائمي آن در مجلس به طور موقت اجرا کند.
۲. به منظور روشن شدن موضوعات گذشته و حال، اجازه استفاده آژانس از فن آوري هاي مدرن و همچنين دسترسي هاي بيشتر را براي آژانس فراهم نمايد.

مطابق مفاد فوق:

۱. ايران به اجراي پروتکل الحاقي از روز اجرای توافق ملزم خواهد بود.
۲. اضافه بر دسترسي‌هاي گسترده‌اي که پروتکل الحاقي فراهم مي‌کند ايران ملزم خواهد شد که دسترسي‌هاي بيشتري نيز فراهم کند.
پس از همين ابتدا توجه به اين نکته لازم است که دامنه نظارت و بازرسي آژانس به پروتکل الحاقي محدود نمي باشد و نظارت هاي بسيار گسترده تري در انتظار ايران است. نظارتهايي که به گفته اوباما:
بر اساس توافق اقدام مشترک، ايران با بازرسي هايي روبرو خواهد شد که نظير نداشته اند .

يا به گفته رئيس سازمان سيا در دانشگاه هاروارد: يک رژيم منحصر به فرد براي بازرسي از ايران ايجاد خواهد شد.

بنابراين مجموعه نظارت ها و بازرسي هاي آژانس به پروتکل الحاقي محدود نمي‌شود و محدود کردن بحث نظارت هاي بيانيه لوزان به پروتکل الحاقي مخفي کردن امري به مراتب بدتر از پروتکل الحاقی از چشم مردم مي باشد.

از آنجایی که بسیاری از نقدهای منتقدین و دفاعهای معتقدین، به پروتکل الحاقی محدود شده است در این مقاله نیز صرفا به پروتکل الحاقی پرداخته خواهد شد و بررسی «دسترسی‌های بیشتر» به مجالی دیگر واگذار می‌شود.

دلایل دولت یازدهم در خطرناک نبودن پروتکل الحاقی

۱. ریاست محترم جمهور
پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت: در سال‌هاي ۸۲ و ۸۳ که اين بحث‌ها مطرح بود ۸۰ کشور در دنيا پروتکل را قبول و امضا کرده بودند و امروز تعداد اين کشورها به ۱۲۴ رسيده است... مگر آن کشورهايي که پروتکل را امضا کرده‌اند مي‌خواهند اسرار کشورشان بيرون برود؟ ... بايد در حفظ اسرار نظامي کشورمان دقت کنيم و دسترسي بازرسان آژانس بر اساس پروتکل بايد مديريت شده باشد.
۲. وزیر امور خارجه
برنامه نگاه يک ۱۵ فروردين ۱۳۹۴:
ما اولين کشوري نيستيم که پروتکل الحاقي را پذيرفته‌ايم و روش هايي وجود دارد که ما بتوانيم اطلاعات سياسي خود را حفظ کنيم و اطمينان مي دهم که ايران هيچ يک از اطلاعات محرمانه خود را در اختيار غربي ها نخواهد گذاشت.
۳. رئیس سازمان انرژی اتمی
برنامه نگاه يک ۵ ارديبهشت ۱۳۹۴:
۱۲۰ کشور اين پروتکل را امضا کرده‌اند از جمله ايران ... دل بخواهي نيست که هر زمان خواستند از هر سايت غيرهسته‌اي بازديد و بازرسي کنند. آنها بايد براي درخواست خود سند بياورند. بر فرض که سند و دليل بياورند، ايران مختار است که اجازه ندهد، يا به آنها مي‌گويد از فاصله دور از اطراف سايت نمونه برداري کنند.

خلاصه دلایل دولت در دفاع از پروتکل الحاقی:
۱. اگر پروتکل الحاقی برای امنیت کشورها خطرناک بود ۱۲۰ کشور آن را اجرا نمی‌کردند.
۲. دسترسی آژانس به تاسیسات غیر هسته‌ای دل بخواهی نیست و باید سند ارائه کند و ایران نیز مختار است که اجازه ندهد.


نقد دفاعیات دولت از پروتکل الحاقی

۱۴۶ کشور، تا ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ پروتکل الحاقی را امضا کرده‌اند و ۱۲۵ کشور در حال اجرای آن هستند. با این همه توجه به این نکات لازمست:
۱. بخش عمده‌ای از این کشورها اساسا دارای صنعت هسته‌ای نیستند، به دنبال دستیابی به آن نیز نیستند و توان علمی و فنی این کار را نیز ندارند. بنابراین وقتی کشوری صنعت هسته‌ای ندارد و در آینده نیز به دنبال آن نیست از امضای پروتکل الحاقی چه نگرانی ای خواهد داشت؟

۲. بخشی از کشورهایی هم که صنعت هسته‌ای دارند پروتکل الحاقی را به طور کامل نپذیرفته‌اند. دو مثال بارز از آن، کشورهای امریکا و هندوستان هستند:

۱. امریکا:
این کشور در ماده یک پروتکل الحاقی قیدی را اضافه کرده است که با اضافه شدن آن قید، دست امریکا برای محدود کردن نظارت های آژانس کاملا باز می‌باشد . مطابق این قید، کلیه اقدامات، اطلاعات و مکان‌هایی که در ارتباط مستقیم با امنیت ملی امریکا هستند از شمول پروتکل الحاقی خارجند و آژانس حق دسترسی به آنها را نخواهد داشت. ضمنا این امریکاست نه آژانس که تعیین می‌کند چه مواردی به امنیت ملی مربوط می‌شود. بنابراین هر مکانی را که امریکا صلاح نداند می‌تواند با استناد به این بند از دسترس آژانس خارج کند. اما در پروتکلی که ایران امضا می‌کند مدیریت دسترسی ها منوط به تامین نظر آژانس است و آژانس تعیین می‌کند که نظرش تامین شده یا نه. بنابراین ایران باید کاملا تابع نظر آژانس باشد.
چرا دولتمردان ما نمی‌گویند پروتکلی که ایران می‌خواهد بپذیرد زمین تا آسمان با پروتکلی که امریکا پذیرفته متفاوت است؟ ما هم با کمال میل حاضریم همان پروتکلی را که امریکا امضا کرده بپذیریم و آن پروتکل ضرری برای کشور نخواهد داشت.

۲. هندوستان:
این کشور ۹ ماده از ۱۸ ماده پروتکل الحاقی را اصلا نپذیرفته است و ۹ ماده باقیمانده را نیز به طور کامل قبول نکرده است. ما هم پروتکلی را که هند امضا کرده است نه یک نسخه که در ده نسخه امضا می‌کنیم!!!. چرا دولتمردان ما نمی‌گویند سندی که ما امضا می‌کنیم با سندی که هندوستان امضا کرده متفاوت است؟

۳. حتی اگر فرض کنیم آن ۱۲۵ کشور، همان متنی را امضا کرده اند که ما امضا کرده‌ایم آیا دولتمردان ما نمی‌دانند ایران با آن ۱۲۵ کشور متفاوت است؟ اگرچه ۱۲۵ کشور در حال اجرای پروتکل هستند اما دولتمردان ما بفرمایند پرونده کدامیک از این ۱۲۵ کشور ۱۲ سال است که در آژانس باز است و علی رغم همه همکاریهای صورت گرفته پرونده آن بسته نمی‌شود؟ آیا دولتمردان ما نمی‌دانند رفتاری که آژانس با ایران دارد با رفتاری که با بقیه کشورها می‌کند متفاوت است؟ پس به چه دلیل ما را با سایر کشورهای عضو پروتکل مقایسه می‌کنند در حالی که با ما به گونه‌ای کاملا متفاوت و تبعیض آمیز برخورد شده است. اگر ۱۲۵ کشور پروتکل را اجرا کنند عاقل هستند اما اگر ایران اجرا بکند قطعا عاقل نیست.

۴. اگرچه علاوه بر ایران ۱۲۵ کشور دیگر نیز پروتکل الحاقی را پذیرفته‌اند اما نظارت‌های منحصر به فرد را تنها ایران پذیرفته است و هیچ کدام از آن ۱۲۵ کشور چنین تعهدی را نپذیرفته‌اند. چرا دولتمردان ما نمی‌گویند تعهدی را که در ذیل «دسترسی های بیشتر» پذیرفته‌اند منحصر به فرد است و هیچ کدام از آن ۱۲۵ کشور نپذیرفته اند؟ چرا بحث نظارت و بازرسی و قیمومیت را صرفا به پروتکل الحاقی محدود می‌کنند؟ چرا نمی‌گویند بر اساس قید «دسترسی های بیشتر» که در بیانیه لوزان آمده است رسما نظارت و قیمومیت آژانس را پذیرفته‌اند و بر اساس آن خرید، فروش و انتقال انبوهی از کالاها و صنایع باید با اجازه و تایید آژانس باشد و این به مراتب از پروتکل الحاقی خطرناک تر است.

۵. اگرچه از ماده ۵ پروتکل الحاقی چنین برداشت می شود که دسترسی آژانس به اماکن و تاسیسات غیر هسته ای مدیریت شده است و دسترسی آژانس به این اماکن دلبخواهی نیست اما از توجه به دو نکته غفلت می شود:

۱. این دسترسی مدیریت شده باید به گونه ای باشد که خواست آژانس برآورده شود. یعنی اگر بازدید آژانس دلبخواهی نیست دسترسی مدیریت شده توسط ایران نیز دلبخواهی نیست، بلکه باید مدیریت دسترسی ها به گونه‌ای باشد که خواست و رضایت آژانس را برآورده کند و نظر آژانس تامین شود. بنابراین با تمسک به همین قید بازرسان آژانس می توانند بر تحقق خواسته شان پافشاری کنند و عملا آن اجازه ای را که به کشورها برای مدیریت بازرسی ها از تاسیسات غیر هسته ای داده شده است عملا بی خاصیت می‌شود.

۲. با توافقات صورت گرفته در بیانیه لوزان آژانس قدرت مضاعفی یافته است. مطابق بیانیه لوزان، اروپا و آمریکا زمانی تحریمهای اقتصادی و مالی مرتبط با هسته ای را تعلیق خواهند کرد که آژانس تایید کند ایران به تعهدات کلیدی هسته ای خود عمل کرده است. بنابراین تایید آژانس شرط تعلیق تحریمهاست. از آنجا که یکی از تعهدات کلیدی هسته ای بحث نظارت و شفافیت است اگر ایران بخواهد تحریمها تعلیق شود باید نظر آژانس در خصوص بازرسی ها را تامین کند. اگر ایران درخواست های آژانس برای بازدیدها و نظارت‌ها را رد کند آژانس نیز عمل ایران به تعهداتش را تایید نخواهد کرد و تحریمها تعلیق نخواهد شد. بنابراین بر خلاف نظر دولتمردان، ایران آزادی عملی در برابر خواسته‌های بی پایان آژانس ندارد و اگر می خواهد تحریمهای مورد توافق تعلیق شود مجبور است نظر و رضایت آژانس را جلب نماید.

http://www.rajanews.com/news/214473
(۲۱/خرداد/۹۴ ۸:۰۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]رژیم صهیونیستی تمام تلفن ها و بلندگوهای آسانسورها و بقیه سیستم های هتل های محل مذاکرات ایران و آمریکا رو شنود گذاشته.
حالا معلوم شد چرا جان کری دیگه تو هتل ها پیداش نمیشه.
حالا معلوم شد که چطوره که اخبار مربوط به این مذاکرات قبل از این که منتشر بشه، منتشر نشه، یا قبلاً منتشر شده بوده باشه Big Grin چطور سر از روزنامه های هاآرتص و جورزالم پست در میاره.
لینک خبر
منبع خبر خود این شیاطین هستن:
نقل قول:روزنامه امریکایی وال استریت ژورنال، روز چهارشنبه در گزارشی با اعلام این خبر
یکی از روزنامه‌های بزرگ داخل آمریکا، علیه صهیونیست‌ها کار کرده؟؟؟!!!
یعنی در اقدامی انقلابی؟؟!!

دفعه‌ی قبلش هم همینطور:
نقل قول:چندی پیش نیز مقامات ارشد کاخ سفید فاش کردند اسرائیل در سال 2014 تلاش کرده است از مذاکرات هسته‌ای پشت درهای بسته بین ایران و گروه 1+5 جاسوسی کند.

مقامات ارشد کاخ سفید جاسوسی اسرائیل رو لو دادن؟؟؟!!!


اشتباه نکنید.
به این شیاطین اعتماد نکنید.
رأس هرمشون خود ِ خود ِ ابلیس ملعونه.
نباید انتظار شنیدن حرف راست ازشون داشت.


حرف زدنشون از جاسوسی اسرائیل قطعاً فریب هست.
اونها قصدشون در مذاکرات فقط نتیجه‌گیری متعارف(=هرگونه توافق) نیست(ما هم همینطور).
یکی از هدفهاشون شکستن عزت ملی‌مون هست که با عقب نشوندن ما از حقوق حقه‌ی قانونی‌مون بدست میاد.
یک نوع دیگرش رو هم خود دولت با حرفهای خفت‌بار مثل این همه اظهار وابستگی‌مون به غرب و ناتوانی‌مون و چلاقی‌مون و فلج بودنمون و ... (امیدبخشی به ملت) و نیز حرف زدن از دسترسی به مراکز نظامی و ... داره براشون انجام میده.

شاید یکی از اهدافشون از این خبر اینه که میخوان با اسرائیل تقسیم وظایف کنن. همون پلیس خوب و پلیس بد.
تا بعدش همکارانشون در داخل بگن: "ببینید اسرائیل مخالفهههه؟ه؟ه؟ه؟ه؟ه؟" و "همینش هم غنیمته‌هاااااااااااااا" و ...

(۲۱/خرداد/۹۴ ۸:۰۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]بسته پیشنهادی ارائه بدین دوستان.
چطوره که بیان هتل های تهران؟!
سر راه هم دو سه تا جاسوس موصاد رو تو ایستگاه تل آویو سوار کنن و بیارن مستقیم اینجا که دوباره کاری نشه.
یه بار برای همیشه دانشمندامون رو بکشن و تموم بشه دیگه.
تعجب نخواهم کرد اگر چنین کاری هم بکنن.
اصلاً همین تیم مذاکره‌ی ایشون بودن که بار اول پروتکل الحاقی رو پذیرفتن و باعث شدن اسم دانشمندانمون به دست اجانب وحشی بیفته.

فکرش رو بکنید که مثلاً ما سیاستمدار باشیم و بعد، سازمانهایی وابسته به دشمنانی شقی که بارها تهدیدمون کردن میگن اسم دانشمندانتون رو بدید به ما.
آیا ممکنه چنین کاری بکنیم؟


(۲۱/خرداد/۹۴ ۸:۰۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]من یه سوال هم برام پیش اومده.
اگر ما با آمریکا توافق کنیم، عربستان و رژیم صهیونیستی به ایران حمله خواهند کرد.
اگرم باهاشون توافق نکنیم که آمریکا و اروپا به ما حمله نظامی خواهند کرد.
البته میدونم که الآن یه 10-12 تا نظر ارائه میشه که اینا نمیتونن کاری بکنن و اگه می تونستن تا حالا کرده بودن و ...
اما من همیشه تا ته ته ته ماجرا رو میخونم.
در هر دو حال و در بدترین شرایط قراره بهمون حمله بشه.
بحث ِ نمیتونن نیست.
آخه اونها اصلاً به گزینه‌ی نظامی فکر نمیکنن!

یکی از تجارب ابلیس، فتح آندلس ِ قوی از نظر نظامی، بعد از اشاعه‌ی فحشاء بوده.
ببینید،
در جنگ سخت تمام تیرهاشون به سنگ خورده، اما در جنگ نرم، درست به قلب بعضی از مردم خورده.
پس چرا به دنبال کارهای پیچیده‌ی عملیاتی ِ اطلاعاتی و نظامی باشن؟
ناسلامتی شیطان هستن.
دنبال سست کردن اعتقادات هستن.


(۲۱/خرداد/۹۴ ۸:۰۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]و اما سوال دوم:
کسی تا حالا مقاله دکترای آقای روحانی رو خونده؟
کسی اصلاً میدونه موضوع دکترای ایشون چی بوده؟
چیزی که متوجه نمیشم اینه که اگر تحصیلات دانشگاهی‌شون مشکلی داشته باشه یا نداشته باشه چه فرقی میکنه؟
منظورم اینه که حتی اگر وجود تحصیلات دانشگاهی دلیل بر عدم ساده‌اندیشی می‌بود، آیا ساده‌انگاری‌های آقای رئیس و دولتش ناشی از ساده‌اندیشی هست؟
من فکر نمی‌کنم. سیاستمدارها خیلی باهوشتر از این حرفها هستن.
[تصویر: _HmXFFoSE0rTETLy5oA4kup8Iex1fq9hxgXzUV2YRzOkiFT7DpTilg]

برداشت از افسران
اگه میخواستم در مورد مقاله دکترای ایشون بی مهابا صحبت کنم، خیلی اشتباه بود که نظر ناظر رو بپرسم.
حالا که پرسیدم، و ایشون هم گفتن نه، منم در این باره صحبت نمیکنم.

آیت ا... آملی لاریجانی:
عده‌ای تمام مشکلات کشور را به مسئله تحریم‌ها و مذاکرات گره می‌زنند / هنور در داخل تلاش های برای تحریف دیدگاه امام دیده می شود.

لینک خبر

اگه آب نداریم، چطوره که اینقدر سد نسازیم.
اون هم کنار کوهی از زباله.
فردا هم بگیم همه این بدبختی ها واسه اینه که ما با آمریکا دوست نیستیم.
(۲۲/خرداد/۹۴ ۷:۳۵)ام ابیها نوشته است: [ -> ]اگه میخواستم در مورد مقاله دکترای ایشون بی مهابا صحبت کنم، خیلی اشتباه بود که نظر ناظر رو بپرسم.
حالا که پرسیدم، و ایشون هم گفتن نه، منم در این باره صحبت نمیکنم.
بله، متوجهم. اینکه گفتم باهوش هستن منظورم فقط این بود که ساده‌اندیش نیستن. کارهاشون از روی تمایله.
گروه سیاسی صراط - حسن روحانی در شرایطی در مراسم گرامیداشت هفته محیط زیست، آب خوردن مردم را هم به تحریم ها گره زد که دو ماه و نیم پیش از آن، رهبر معظم انقلاب تکلیف همین آب خوردن در صورت خرابکاری دشمنان را مشخص کرده بودند.

به گزارش گروه سیاسی صراط، رهبر معظم انقلاب روز اول سال 94 در بیاناتی در حرم مطهر رضوی تاکید کردند: "من پیام رئیس جمهور آمریکا را که به مناسبت عید نوروز خطاب به مردم ایران ‌کرده است دیدم؛ او در این پیام میگوید که شما بیایید حرفهای ما را قبول بکنید؛ در واقع محتوا و محصول حرف او این است میگوید در مذاکرات هسته‌ای آن چیزی را که ما به شما دیکته میکنیم این را شما قبول بکنید تا در کشور شما ‌کار به وجود بیاید، ‌تا سرمایه به وجود بیاید، تا فعّالیّت اقتصادی در کشور شما راه بیفتد؛ یعنی همین نگاه دوّم. این نگاه، نگاهی است که هرگز به نتیجه نخواهد رسید؛ ‌باید نگاه کنیم به درون کشور، ظرفیّتهای درونی بسیار است. این اقتصاد مقاومتی‌ای که ما عنوان کردیم و مطرح کردیم و خوشبختانه مورد قبول و استقبال همه‌ی صاحب‌نظران قرار گرفت – یعنی من حتّی یک نفر از صاحب‌نظران اقتصادی و اجتماعی را ندیدم که آنچه را به‌عنوان سیاست اقتصاد مقاومتی مطرح شده، او رد کند – ناظر به همین است؛ یعنی ناظر به امکانات درونی کشور. وقتی که اجازه نمیدهند که شما برای زمین خودت از بیرون آب بیاوری، باید چاه حفر کنی و از درون زمین خودت آب بیرون بیاوری تا محتاج ‌آب آن همسایه‌ی بخیل نباشی؛ باید از درون خود استمداد کنیم و بتوانیم کارها را پیش ببریم. این هم نکته‌ی دوّم."

دو ماه و 17 روز بعد، حسن روحانی در مراسم گرامیداشت هفته محیط زیست، در اظهاراتی که با واکنش‌های زیادی مواجه شده، گفت: "تحریم‌های ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود، منابع آبی زیاد شده و بانک‌ها احیا شوند."

...

اظهارات روز یکشنبه - 18 خردادماه‌- رئیس‌جمهور محترم کشورمان در مراسم گرامیداشت هفته محیط‌ زیست، آنجا که حتی آب خوردن مردم را هم به نتیجه مذاکرات هسته‌ای و لغو تحریم‌ها گره زده بودند، با انتقاد گسترده دلسوزانی روبرو شد که این بخش از اظهارات ایشان را، آن هم در گرماگرم مذاکرات پیچیده هسته‌ای، ارسال «پیام ضعف»! برای حریف و تحقیر!- هر چند ناخواسته- نظام و مردم می‌دانستند و به طور طبیعی و منطقی از پی‌آمدهای آسیب‌رسان و خطرناک آن ابراز نگرانی می‌کردند.

حالا خودتان قضاوت کنید که این اظهارنظر از سوی رئیس‌جمهور کشوری مانند ایران اسلامی که به اعتراف دشمنان و به گواهی واقعیات غیرقابل انکار، در قله اقتدار و نقش‌آفرینی منطقه‌ای و بین‌المللی ایستاده است، برای حریف چه پیامی خواهد داشت؟!

...
دوستان این موضوع رو نمیشه ازش گذشت. به عنوان یه آدم آکادمیک (مثلاً) چندتا سوال تو ذهنمه می خوام بپرسم.


بازرسی‌ها از مراکز نظامی به صورت مدیریت‌شده پذیرفته شده!!!

من پنج سوال در مورد عنوان مطرح شده دارم،
1- مدیریت این موضوع رو چه کسانی یا چه سازمانی به عهده خواهند داشت؟ (رهبری خطوط قرمزی را مشخص کردند بدیهیست افراد یا سازمانی که مدیریت این بازدیدها را به عهده دارند باید دقت های مضاعفی در این زمینه داشته باشند.)

2- مدل یا استراتژی مدیریتی این عزیزان برای جلوگیری از جاسوسی در حین بازدید از مراکز نظامی چه خواهد بود؟

3- آیا در مدل مدیریتی تعریف شده برای بازدیدها محدویتی برای موار زیر تعریف خواهد شد؟
3-1 محدودیت در تعداد دفعات بازدید.
3-2 محدودیت در افراد بازدید کننده. (ما شاهد این موضوع بودیم که کشور آمریکا به شکل غیر قانونی از حضور نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل جلوگیری کرد پس طبیعتاً ایران هم نه برای مقابله به مثل بلکه به حکم عقل باید محدودیت هایی برای حضور افراد در بازدید از مراکز نظامی در نظر بگیرد تا از دسترسی جاسوسان به این مراکز جلوگیری شود.)
3-3 آیا محدودیتی برای زمان بازدید مشخص خواهد شد؟ (از زمان اعلام درخواست بازرسی تا ورود بازرسان قاعدتاً باید فاصله زمانی معقولی در نظر گرفته شود تا مراکز نظامی قادر به جمع آوری ابزارآلات و تجهیزات حساس خود باشند)

4- در زمان حکومت صدام حسین شاهد اجرای همین سناریو برای شناسایی مراکز نظامی عراق بودیم، استراتژی مدیریتی مطرح شده برای جلوگیری از تکرار حادثه عراق چه خواهد بود؟ (پیامبر می فرمایند، لا یلسع العاقل من جحر مرتین)

5- سوال آخر و مهم تر از همه که به نظر بنده کمتر هم بحث شده است، این مورد می باشد که هزینه های این بازدیدها به عهده کدام طرف خواهد بود. حضور بازرسان همچنین زمانی که صرف تعطیلی مرکز نظامی برای بازرسی می شود همگی در بر دارنده هزینه هایی برای ما هستند. کدام طرف این هزینه ها را تقبل می کند؟ اگر درخواست بازدید از طرف غربیست آیا معقول نیست هزینه های بازدید به جای اینکه از بیت المال مسلمین پرداخت شود به درستی محاسبه شده و از آنها مطالبه شود.
(۲۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]رهبر معظم انقلاب روز اول سال 94 در بیاناتی در حرم مطهر رضوی تاکید کردند: "من پیام رئیس جمهور آمریکا را که به مناسبت عید نوروز خطاب به مردم ایران ‌کرده است دیدم؛ او در این پیام میگوید که شما بیایید حرفهای ما را قبول بکنید؛ در واقع محتوا و محصول حرف او این است میگوید در مذاکرات هسته‌ای آن چیزی را که ما به شما دیکته میکنیم این را شما قبول بکنید تا در کشور شما ‌کار به وجود بیاید، ‌تا سرمایه به وجود بیاید، تا فعّالیّت اقتصادی در کشور شما راه بیفتد؛ یعنی همین نگاه دوّم. این نگاه، نگاهی است که هرگز به نتیجه نخواهد رسید؛ ‌باید نگاه کنیم به درون کشور، ظرفیّتهای درونی بسیار است. این اقتصاد مقاومتی‌ای که ما عنوان کردیم و مطرح کردیم و خوشبختانه مورد قبول و استقبال همه‌ی صاحب‌نظران قرار گرفت – یعنی من حتّی یک نفر از صاحب‌نظران اقتصادی و اجتماعی را ندیدم که آنچه را به‌عنوان سیاست اقتصاد مقاومتی مطرح شده، او رد کند – ناظر به همین است؛ یعنی ناظر به امکانات درونی کشور. وقتی که اجازه نمیدهند که شما برای زمین خودت از بیرون آب بیاوری، باید چاه حفر کنی و از درون زمین خودت آب بیرون بیاوری تا محتاج ‌آب آن همسایه‌ی بخیل نباشی؛ باید از درون خود استمداد کنیم و بتوانیم کارها را پیش ببریم. [/b]این هم نکته‌ی دوّم."
وقتی رهبر یک جامعه درباره‌ی مردم رأی نیکو میزنه و امر به نیکویی میکنه، این مدرکی هست از نیکویی نیتش درباره‌ی مردم.

(۲۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]رئیس‌جمهور ... کشورمان در مراسم گرامیداشت هفته محیط‌ زیست، ... این بخش از اظهارات ایشان را، آن هم در گرماگرم مذاکرات پیچیده هسته‌ای، ارسال «پیام ضعف»! برای حریف و تحقیر!- هر چند ناخواسته- نظام و مردم می‌دانستند و به طور طبیعی و منطقی از پی‌آمدهای آسیب‌رسان و خطرناک آن ابراز نگرانی می‌کردند.
(۲۲/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۳)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حالا خودتان قضاوت کنید که این اظهارنظر از سوی رئیس‌جمهور کشوری مانند ایران اسلامی که به اعتراف دشمنان و به گواهی واقعیات غیرقابل انکار، در قله اقتدار و نقش‌آفرینی منطقه‌ای و بین‌المللی ایستاده است، برای حریف چه پیامی خواهد داشت؟!
ناخواسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما در واقع دارید به شعور آقای رئیس جمهور توهین می‌کنید!!!!!

بنی‌صدر ِ دیگری در کلمات ایشون مشخص هست.
به من بگید اگر یک نفر خائن به کشورش باشه، چرا لزوماً نباید خیانتش رو تا ته ته پیش ببره؟؟؟؟؟
بلکه پیش می‌بره!
می‌بینیم کسانی رو که هنوز هم میگن بنی‌صدر دلسوز بود و کشور رو به آمریکا و صدام نفروخته بود، و در جواب ِ این سؤال که "اگر بنی‌صدر دشمن صدام بود چرا به دامان صدام گریخت؟" ساکت می‌مونن، و همون افراد هستن که هرکاری ایشون یا افراد خائن دیگر بکنن ازشون حمایت خواهند کرد، و اگر عزلش هم بخوایم بکنیم باز هم حمایت خواهند کرد، و در آینده هم همچنان اون رو دلسوز خواهند دونست.
پس چرا منتظر بشیم که کسانی که هرگز باهامون راه نخواهند اومد باهامون راه بیان؟
باید خودمون خیز بگیریم برای عزل رئیس‌جمهور.
یعنی:
تقویت دانش ِ بسیار اندکی که از نمایندگان ِ مجلس شورای اسلامی در نزد مردم وجود داره.
درخواست از نمایندگان برای عزل رئیس‌جمهور.

یک خوبی ِ دیگر این کار اینه که باعث میشه نمایندگان دلسوز رو از غیردلسوز بشناسیم تا بتونیم در انتخابات آینده انتخابشون کنیم.
(۲۳/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۶)ـــ نوشته است: [ -> ]یعنی:
تقویت دانش ِ بسیار اندکی که از نمایندگان ِ مجلس شورای اسلامی در نزد مردم وجود داره.
درخواست از نمایندگان برای عزل رئیس‌جمهور.

یک خوبی ِ دیگر این کار اینه که باعث میشه نمایندگان دلسوز رو از غیردلسوز بشناسیم تا بتونیم در انتخابات آینده انتخابشون کنیم.

متوجه نشدم منظورتون واقعی بود یا کنایه؟

من با ایشون حسابی مشکل دارم ولی ایشون در این حد نیستند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع