تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
(۱۳/تیر/۹۴ ۱۶:۳۳)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]در گنجینه‌ی ضرب‌المثل‌های فارسی داریم که:
شاه بخشید، شیخ‌علی‌خان نمی‌بخشه.
Big Grin
يکى از بديهاى شاهنشاهى که در نظام ولايت مطلقه فقيه برطرف شده همينه که رأس حکومت مالک و ولى نعمت مردم نيست, بلکه تنها ولى امر هست و بلکه مردم رو ولى نعمت خودش ميدونه.
يکى از ايرادات منطقى شاهنشاهى که در نظام ولايت مطلقه فقيه برطرف شد اينه که احدى حق نداشت به نظرات حاکم منتقد باشه و اختلاف نظر داشته باشه(نظرات, اشتباه گرفته نشه با دستورات). اينجا نه تنها ولى امر چنين چيزى نميگه, بلکه افراد رو دعوت و تشويق ميکنه به فکر داشتن و نظر داشتن.
نظر داشتن و فکر داشتن خالی معنایی نداره. هرکسی نظری داره و فکری. وقتی کمی جدی‌تر میشه که این نظر بیان بشه. درسته این‌جا به هرکسی حق اظهارنظر رو نمی‌دن(استادهای دانشگاه که یادتونه)، ولی خوب این شامل شما نمیشه. حالا شما نظرتون رو بیان کردید. بیان کردن نظرها هم فایده نداره مگر این که اعمال شه.
مطمئنید اعمال‌کردن نظراتتون در صورت مخالف بودن با نظرات رهبری ممکنه؟
و مهم‌تر از اون... چیز جدیدی توی نظراتتون می‌بینید؟ چیزی جز تکرار کردن حرف‌ها و شعارهای همیشگی که باش یه عده رو سرکوب می‌کنن و تا حالا مملکت رو به هیچ جا نرسونده؟
پیام ویدئویی دکتر ظریف به امریکا و متحدان غربی آن

دانلود فایل : http://cdn.fararu.com/files/fa/news/1392...71_533.flv

من در وین هستم تا به یک بحران غیرضروری و طولانی که مدت ها قبل می بایست خاتمه می یافت پایان دهم. علی رغم برخی اختلافات باقیمانده در این ساعات آخرین، هیچگاه به این اندازه به دستیابی به یک راه حل پایدار نزدیک نبوده ایم. با این حال هنوز رسیدن به راه حل قطعی نیست.

دستیابی به توافق نیازمند شجاعت برای مصالحه، خودباوری برای انعطاف، پختگی برای تصمیمات منطقی، خردمندی برای کنار گذاشتن توهمات و جسارت برای عبور از عادت های کهنه است.

برخی لجوجانه معتقدند که فشار اقتصادی و نظامی به تسلیم می انجامد. آنها فکر می کنند که می توانند کماکان به هزینه جان و مال دیگران، خیال پردازی های موهوم خود را دنبال نمایند.

با این حال من امیدوار هستم؛ چراکه نشانه های غلبه منطق بر توهم را مشاهده می کنم. احساس می کنم که طرف های مذاکراتی ما بالاخره درک کرده اند که فشار و تهدید نه تنها هیچگاه به راه حل های پایدار نمی انجامد، بلکه تنش ها و دشمنی ها را افزایش می دهد. آنها شاهد بوده اند که تجاوز هشت ساله صدام و حامیانش به ایران، نتوانست ملت ایران را -که در برابر همه این کشورها به تنهایی ایستاده بود- به زانو درآورد.

آنها متوجه شده اند که کورترین و ظالمانه ترین تحریم های اقتصادی علیه کشور من، آنها را به هیچ یک از اهداف اعلام شده شان نرسانده و در عوض باعث آسیب افراد بی گناه و خشم ملتی صلح طلب و با گذشت شده است.

به همین دلیل آنها میز مذاکره را انتخاب کرده اند. ولی هنوز باید یک تصمیم حساس و تاریخی بگیرند: توافق یا تحمیل. در سیاست -همچون زندگی- نمی توان به هزینه دیگران به اهداف خود رسید، چرا که عمر چنین دستاوردهایی همواره کوتاه خواهد بود. تنها توافقات متوازن هستند که می توانند از آزمون زمان سربلند بیرون آیند.

ما آماده دستیابی به یک توافق خوب و متوازن و گشودن افق های جدیدی برای برخورد با چالش های مهم و مشترک هستیم.

امروز تهدید مشترک ما رشد سریع افراط گرایی خشن و بربریت افسارگسیخته است. ایران اولین کشوری بود که در مقابل این چالش ایستاد و با طرح «جهان علیه خشونت و افراط» پیشنهاد داد مقابله با این تهدید به یک اولویت جهانی تبدیل شود. تهدیدی که ما با آن رو به رو هستیم در قالب مردانی نقاب دار نمود یافته است که مهد تمدن را هدف گرفته اند. از ما صحبت می کنم چرا که هیچ کس از این خطر جهانی در امان نیست. برای مقابله با این چالش های جدید، روش های جدید هم به شدت مورد نیاز است. ایران همواره در خط مقدم مبارزه با افراط حاضر بوده است. امیدوارم همتایان من نیز توجه خود را به این موضوع متمرکز نموده و منابع خود را برای مقابله با این تهدید حیاتی متمرکز کنند.

هزار سال پیش، فردوسی شاعر ایرانی گفت:

"بکوشید نیکی به کار آورید

چو دیدید سرما بهار آورید"

من جواد ظریف هستم و این همواره پیام ایران بوده است.
خداییش کمی هم انصاف.

بنده از روز اول گفتم آقا رهبر می فرمایند اعتماد دارم پس اینها معتمد هستن. بارها این رو به خودم گفتم تا دیگه شک نکنم. آقا اینها خائن نیستن. یک کلام.

اما اونهاییکه دلواپسان و منتقدان رو مسخره کردن که در رأسشون هم جناب رئیس جمهور بودن. خدا میدونه اگر دلسوزی و شفاف سازی و اجتماع اینها نبود الان هم آقایون چنین پیامهایی نمی دادن و سعی می کردن بی خبرانه به هر طریقی شده به توافق برسن. بدبختانه جاهایی حرفهایی زدن که .... منصف باشیم دیگه. اینها به اینجا رسیده بودن که بازرسی و دسترسی های بیشتر رو هم پذیرفتن دیگه. بد نیست قصه حمله نظامی آمریکا به عراق رو مطالعه کنین که چطور بازدیدها و جاسوسی ها منتج شد به حمله نظامی و سقوط عراق.

...

(بعد از اصرار غربي‌ها براي بازرسي از مراكز نظامي عراق و تصويب قطعنامه‌هاي مختلف سرانجام از پادگان‌هاي عراق نيز بازديد شد و پس از اطلاع دقيق از فقدان سلاح‌هاي هسته‌اي‌ و تجهيزات و مهمات جنگي كافي، طراحي حمله به اين كشور انجام شد و علاوه بر اين پس از شناسايي دانشمندان هسته‌اي عراق، صهيونيست‌ها طرح ترور آنها را اجرا كردند.
پالتيك آبزرور، نشريه انگليسي طي گزارشي از كشتار دانشمندان عراقي به اين نكته اشاره كرد كه پس از اشغال عراق به دست امريكايي‌ها نزديك به 5500 نفر از دانشمندان عراقي توسط سرويس‌هاي اطلاعاتي موساد و سيا كشتار شدند و عملا اين مسئله سبب شد تا تمام دستاوردهاي علمي عراق نابود شود. همچنين يكي از پايگاه‌هاي عراقي فاش كرد كه 15 هزار و 500 دانشمند عراقي با تهديد اخراج از كار و همچنين تطميع با كار با شرايط بهتر در ساير كشورهاي خليج فارس و همچنين امريكا و انگليس رو به رو بوده‌اند. )

...

رهبری در عین اینکه فرمودن اینها امین هستن فرمودن معصوم هم نیستن و ممکنه خطاهایی بکنن.

همه بحث ما هم از ابتدا این بوده که تفکر اینها اشتباه هست. اینکه کسی فکر کنه میشه از آمریکایی که یه روده راست تو شکمش نیست امتیاز گرفت غلط فکر می کنه. حالا گفتن تست کنن و رهبری اجازه فرمودن. بعد از همون توافق ژنو معلوم نشد؟ آخه آدم عاقل مگه چند بار باید از یه سوراخ گزیده بشه؟ آقای رفسنجانی سر قضیه آزاد کردن گروگان های آمریکایی در لبنان از آمریکا فریب خورد و خودش علنا گفت. آقای خاتمی از بی اخلاقی البرادعی و سران اروپایی گفت که چطور دولتمردان ایرانی که در راسشون آقای روحانی بود رو فریب دادن و منجر به پلمپ شدن کامل هسته ای ایران بدون هیچ موفقیتی شد. توافق ژنو که دوباره آقای ظریف و عراقچی خودشون صراحتا اعلام کردن در بازی با کلمات ایران رو فریب دادن. در توافق لوزان دیدیم که علیرغم اینکه هسته ای ایران رو عملا "دکوری" کرده بودن بازم خواستار نابودی بیشتر اون بودن اینقدر که حتی حتی حتی آقای رئیس جمهور هم صداش در اومد که اینها پای میز سر چیزی به توافق می رسن چند روز بعد دوباره میرن سر خونه اول. قصه انرژی هسته ای عراق، صدام، قذافی، هسته ای کره شمالی، و ... تمام معامله های آمریکا با دیگر کشورها هم که هست. دیگه چقدر آزمایش؟ چقدر زمینه عبرت باشه و عبرت گرفته نشه؟

ما حرفمون اینه. آقا اینها دلسوز هستن. امین هم هستن. ولی اشتباه می کنن. از اون بدتر رئیس جمهور که حل شدن ریزترین مشکلات اقتصادی کشور رو گره زدن به تحریم. زمان دولت قبل ضعف اقتصادی به خاطر سوء مدیریت رئیس جمهور بود و ربطی به تحریم نداشت اما الان همه ضعفهای اقتصادی ناشی از تحریم هست وگرنه دولت که هیچ نقصی نداره. کسی هم اعتراض داره از دولت اتنقاد بکنه ولی آمادگی توهین و استهزا رو هم داشته باشه.

پیشنهاد جدی میکنم قسمت 81 دکتر سلام رو ببینین. این قسمتش بسیار مستند و دقیق و بصیرت افزا هست.

http://snn.ir/KeywordNews/86797
سلام
توی صفحه های اجتماعی شایعه شده که توافق صورت گرفته و تمامی تحریمها برداشته شده و قراره بعد از ایام شهادت اونو اعلام کنن!در حالی که اخبار تازه دیروز گفت رفتن واسه مذاکره نهایی
کسی در مورد این شایعه چیزی شنیده؟اصلا شایعه هست یا حقیقت داره؟!
اگه شایعه هست چه هدفی پشت این کاره؟یه آدم مریض که فقط میخواد با احساسات مردم بازی کنه یا مسأله چیز دیگه ایه؟
(۱۶/تیر/۹۴ ۱۳:۳۲)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
توی صفحه های اجتماعی شایعه شده که توافق صورت گرفته و قراره بعد از ایام شهادت اونو اعلام کنن!در حالی که اخبار تازه دیروز گفت رفتن واسه مذاکره نهایی
کسی در مورد این شایعه چیزی شنیده؟اصلا شایعه هست یا حقیقت داره؟!
شایعه است و لطفا بحث را منحرف نکنید.
الان میفهمم که چرا اقای خامنه ای اینقدر با صراحت بیان تیم مذاکراه کننده رو مورد اعتماد و فرزند های انقلاب یاد کردند.
نشست مشترک وزیران خارجه ایران و 1+5 در دوشنبه شب که دومین نشست وزیران بود با حاشیه‌هایی همراه بوده است که شاید برای اولین بار در مذاکرات اتفاق افتاده است. تاکنون بسیار شنیده‌ایم که ظریف بر سر دفاع از مواضع ایران بر سر همتای آمریکایی خود فریاد کشیده است به نحوی که محافظان در بیرون از اتاق نگران شده و به داخل رفته‌اند، اما این بار در نشست وزیران خارجه که تمامی معاونان و کارشناسان هیات ها در آن حضور داشتند و به گفته برخی منابع روسی، اروپایی و ایرانی موضوع بحث تحریم‌های تسلیحاتی بوده است، ظریف از موضع این کشورها در مقابله با رفع تحریم های تسلیحاتی به شدت عصبانی شده و با فریادهای بلند با آنها صحبت می‌کند.

مهر نیز گزارش داد: دوشنبه شب گذشته، مذاکرات فشرده و چالش برانگیزی میان ایران و اعضای ۱+۵ پای میز مذاکرات وجود داشته است. در این جلسه، تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا ضمن تهدید خواندن توان موشکی ایران برای ثبات خاورمیانه، با لحنی تهدید آمیز از ایران خواسته است تا به خواسته های دقیق واشنگتن در قبال تحریم تسلیحاتی و توان موشکی خود تن دهد.»

یک دیپلمات روس در تشریح واکنش محمد جواد ظریف به این رویکرد و رفتار طرف آمریکایی ادامه داد: «وزیر امور خارجه ایران در واکنش به تهدید علنی طرف آمریکایی، با لحنی قاطعانه و فریادی بلند خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا تمام مشکلات موجود در منطقه را متاثر از رفتار آنها و حمایت مالی و تسلیحاتی غرب از تروریست ها عنوان کرده و به آنها می گوید شما اساسا در موقعیت و جایگاهی قرار ندارید که برای توان موشکی کشور ما تعیین تکلیف کنید.»

این منبع مطلع روسی ادامه داد: «پس از این واکنش قاطع ظریف، خانم موگرینی وارد بحث شده و ایران را تهدید به ترک مذاکرات می کند که وزیر خارجه ایران عقب ننشسته و با قاطعیت خطاب به غربی ها می گوید: یادتان باشد هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید. »

وی در پایان گفت: «این موضع گیری قاطعانه محمد جواد ظریف با استقبال سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه مواجه شد و او در پی این جمله ظریف بلافاصله گفت: همچنین یک روس را»!

درود به شرفت
یعنی باید به پیش بینی های خودم باریک ا... بگم.
این داد زدن ها هم بازار گرمیه.
محمد آقا!
تحویل بگیرین.
آیت الله هاشمی: بازگشایی سفارت آمریکا در ایران غیر ممکن نیست.

وقتی میگم رهبر از طرف این آقایون تحت فشاره، هی بگین رهبر گفته اینا بچه های شجاع و خوبین.
مجبوره. میفهمین؟؟؟ مجبوره.
دوستان منتظر توافق خوب نباشید
(۱۷/تیر/۹۴ ۱۷:۳۳)ام ابیها نوشته است: [ -> ]وقتی میگم رهبر از طرف این آقایون تحت فشاره، هی بگین رهبر گفته اینا بچه های شجاع و خوبین.
مجبوره. میفهمین؟؟؟ مجبوره.

نه خواهرم. این تحلیلتون اشتباهه. رهبری حرف هاش رو از جانب یک انقلابی میزنه. هر حرفی هم که بزنه صد در صد بهش اعتقاد داره.

این که رهبری میگن من به تیم مذاکره کننده اعتماد دارم، اصلا از روی اجبار نیست. دقیقا ایشون به این تیم اعتماد داره اما این ها رو معصوم هم نمیدونه. به همین دلیل میگه من نگران مذاکرات هستم.

از طرف دیگه هم میگه انتقاد کنید اما منصفانه.

بسیاری از حرف های اقا تحلیل خاصی نمیخواد.

اقا رو افراد نمیتونن تحت فشار قرار بدن. ایشون بالاترین مقام کشوره. اینکه بعضی مواقع رهبری سکوت میکنه یا کمی دیر موضعش رو اعلام میکنه به خاطر حمایت مردمه.

مثلا تو سال 88 اگر نه دی نبود، نظام خیلی اسیب های جدی تری میدید. یا مثلا حضور میلیونی مردم در تشییع شهدای غواص و وجود بصیرت بین اغلب مردم باعث شد اقا خیلی صریح و جدی به خطوط قرمز نظام بپردازند.

نتیجه اینکه ولایت پیشقراول مردمه. اگر خیلی جلو بره مردم گمش میکنند و اگر خیلی هم عقب بمونه بازهم مردم گمش میکنند. پس ولایت چه معصوم و چه فقیه باید با مردم حرکت کنه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع