تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
جناب عدالت و دوستان شما و امثال شما
لطفا به زن و بچه مردم که پول کافی ندارند کیک زرد بدید بخورن!!
برای بیمارانی که دارو ندارند میله سوخت تجویز کنید...
به بازماندگان سقوط هواپیماها بخاطر نقص فنی و تحریم ها...یکم آب سنگین بدید بخورن،حالشون بهتر بشه...

یک مثالی هست میگه شاه میبخشه،شیخ علی خان نمیبخشه...حال و هوای امروز دوستان کوچک زاده و کیهانیBig Grin

رهبر،رئیس جمهور و تمام سران کشور چراغ سبز دادن و حتی رهبر از تیم هسته ی تشکر کرده!

بعد شما کوتاه نمیایید....

عزیز من آخه تهه این جاده که میرفتید به کجا میرسید؟؟اصلا صد در صد غنی سازی میکردید،خب بعدش چی؟؟

بگو بعدش چی میشد؟چه اتفاقی میفتاد؟!

دیدی کاغذ پاره ها چه بلایی سر مملکت اورد؟؟دیدی دولت پاکان چطور برنامه هسته ی رو تو بوق و کرنا کرد و بعدش پشت سر هم اختلاس شد....

الان من در عجبم که چرا اینا اختلاسهای میلیاردی رو ول کردن،چسبیدن به ظریف!!Big Grin

بابا،عزیز من..پول مملکت کسی دیگه دزدیده!!

خوبی این توافق اینه که فعلا برگشتیم به قبل سال 84Big Grin و باز شرکتهای خارجی و سرمایه گذارها میتونن بیان تو ایران سرمایه گذاری کنند!!

خوبیش اینه که دیگه محتاج بازار چین و هند و ترکیه نیستیم!!!
خوبیش اینه که الان 4تا کمپانی خودرو سازی میان با خودروسازهای کشور رابطه برقرار میکنن و حداقل همین ماشینهایی که داریم کیفیت بهتری پیدا میکنن!!

خوبیش اینه که عسلویه و پارس جنوبی و...سریعتر ساخته میشن

خوبیش اینه که نفت بیشتر میفروشیم!

خوبیش اینه که گاز بیشتر میفروشیم
خوبیش اینه که سایه یک جنگ خانمان سوز از سر مردم کشور برداشته شد!
خوبیش اینه که حداقل بهانه هسته ی از دشمنان گرفته شد!

اما هنوز هیچی قطعی نشده،مجلس ما که کلا اوکی میدهBig Grin چون بر اساس دلایلی که همه میدونیم مجلس اوکی میده
و اونور مجلس امریکا مونده! اونا اوکی بدن حله!

بزارید 4 تا شرکت تجاری بیاد تو کشور،یکم بازار رونق بگیره!

من مهر ماه پارسال مغازه زدم!ماه پیش جمعش کردم،ماهی 200هزارتومن درآمد نداشتم!!! ولی 600تومن باید کرایه و قسط میدادمConfused...

صد در صد حضور شرکتهای خارجی کمک خیلی خوبیه به اقتصاد کشور! شک نکنید

من نمیگم با رفع تحریمها همه چیز خوب میشه!! ولی بهتر از اینی که هستیم میشیم..
سر فرصت میشه بیفتیم دنبال پولایی که در دولت پاکان دزدی شده!!

یه زمانی یکسری افراد بودن با مصدق مخالف بودنWink اما الان هیچ اسمی در تاریخ از اونها نمیبینی....!
یعنی شما معتقدین الآن ایران از خطر جنگ رست؟
موضوع اینه که ما معتقدیم طبق تجربه ایران جفت پا پرید وسط میدون جنگ.
...................................
برای من یکی بسی افتخاره که جزو شما اکثریت نباشم.

جدا معتقدم فیلم رستاخیز هم به صورت برنامه ریزی شده این روزها میخواد پخش بشه که مردم رگشون واسه امام حسین (علیه السلام) بالا بزنه و شمر امروز رو فراموش کنن.
خدا این آقای مطهری رو بیامرزه.
نور به قبرش بباره که لابد این روزا رو میدیده.
کاش فقط مردم این فیلم تخیلی رو تحریم کنن ولی به اعتراضات علیه توافقات ادامه بدن.
سلام .

از این به بعد و در صورت عملی شدن این توافق نامه طبعا باید از این دولت باز شدن کلیدهای مهمتری رو تو جامعه ببینیم .

این دولت تنها هدف بزرگش ارتباط بهتر با دنیا بود که داره حاصل میشه ،

در نتیجه بهانه ای برای کم کاری نمیمونه ،

قرار نیست کشور تغییر اساسی بکنه اما باید در کنار تضمین چشم انداز دور کشور ، آینده نزدیک کشور هم دیده بشه و تغییرات قابل ملاحظه ای رو شاهد باشیم .

واردات قطعات هواپیما و کشتی و ... به رسمیت شناختن حق هسته ای ما شده بود دغدغه برای این دولت .

باید دید :

آیا این دولت با ارتباط کسترده ای که با جهان خواهد داشت میتونه مانع جنگ و خونریزی بیشتر در جهان بشه ؟

آیا این دولت میتونه با روابط خودش عذت و شرافت و قدرت ایرانی رو به رخ دنیا بکشه ؟

آیا این دولت میتونه مانع بی حرمتی و تهدیدهای پی در پی آمریکا و اسرائیل علیه ایران بشه ؟

آیا این دولت میتونه مانع مشکلات مدیریتی داخل کشور بشه ؟

آیا این دولت میتونه جلوی تورم رو بگیره و آیا قیمت کالاهای مهم و استراتژیک در کشور تغییر خواهد کرد ؟

آیا قیمت دلار که مبنای معادلات جهانی ایران هست تو کشور به حد معقول میرسه ؟
و همه ما میدونیم که قیمت دلار رابطه مستقیم با قیمت تمام اجناس داخلی داره .

آیا این ارتباط کسترده با دنیا مانع حرکتها و دفاع ایران از مردم مظلوم جهان نخواهد شد و دنیا از این توافق به عنوان ابزار فشار استفاده نخواهد کرد ؟

آیا مشکلات جوانها برای ازدواج ، مشکل مهم مسکن برطرف خواهد شد ؟

و آیا های دیگه که تعدادشون بسیار زیاد هست ...

نباید بگیم دولتهای پیشین این کار رو نتونستن انجام بدن و در نتیجه این دولت هم شاید نتونه ، دولتهای پیشین استراتژی مقابله با شیطان بزرگ و باج ندادن رو پیش رو داشتن و در نتیجه داشتن این مشکلات بزرگ اقتصادی قابل قبول تر بود .

در نتیجه باید ببینیم نتیجه عملی این مذاکرات چه خواهد شد که ریاست جهوری قول چند ماه به مردم رو در کنفرانس خبری دادن .

سلام
بنده فقط یه سوال دارم و اون هم اینه که وقتی هنوز چیزی از جزییات توافق نامه نمیدونیم و گفته نشده و
جناب ظریف و خانم موگرینی فقط اعلام کردن جمع بندی شده و توافق شده و از همه تشکر میکنیم.
خوب این جشن و پایکوبی چه مفهومی داره؟
یکی فقط ایبن رو به من توضیح بده.
تازه باید بره تو کشورهای مورد نظر بالا پایین کنن و بعد از ۳ ماه تصمیم میگیرن که چه کار کنن.
با این اوضاع عملی شدن این جمع بندی رفت برای سال ۲۰۱۶.
با ایبن تفاسیر همچنان باید محتاط عمل کنیم و دلواپس باشیم.
نقل قول:
نباید بگیم دولتهای پیشین این کار رو نتونستن انجام بدن و در نتیجه این دولت هم شاید نتونه ، دولتهای پیشین استراتژی مقابله با شیطان بزرگ و باج ندادن رو پیش رو داشتن و در نتیجه داشتن این مشکلات بزرگ اقتصادی قابل قبول تر بود .
استراتژی مقابله با شیطان؟این کار هنر میخواد که بری توی سازمان ملل بگی اسرائیل باید نابود بشه و یه سری خزعبل تحویل همه بدی به طوری که در حین همون سخنرانی همه سالن رو ترک کنن و پشت درها تظاهرات راه بیفته؟کلیپ رسمی ش رو دارم بخواید...
هنر نمیخواد که هی قطعنامه ها رو کاغذ پاره بخونیم و بگیم انقدر قطعنامه بدید تا قطعنامه دونتون پاره بشه
هنر نمیخواد رئیس جمهور بلد نباشه رسمی حرف بزنه با لحن کوچه بازاری بگه ممه رو لولو برد و یا آبو بریز اونجا که میسوزه و یا ...
هنر نمیخواد که هشت ساله قیمت دلار رو از 900 تومن بکنیم 4000 تومن
نقل قول:یعنی شما معتقدین الآن ایران از خطر جنگ رست؟
موضوع اینه که ما معتقدیم طبق تجربه ایران جفت پا پرید وسط میدون جنگ.
فقط از ته دل امیدوارم که وقتی جنگ شد، شما اکثریت قاطع اونقدر شرف داشته باشین که زنانتون مثل زنان الانبار نشن.
صبر کنین...
همین الآن از اتاق فرمان دستور دادن که زهی خیال باطل.[تصویر: biggrin.png]
آخه کله گنده های شما اکثریت قاطع که تمام زن و بچه هاشون گرین کارت دارن که!!!
پس در واقعیت بازم این اقلیت هستن که از شما اکثریت بی چشم و رو دفاع خواهند کرد.
خوشا به حال شما اکثریت که دخترا برای شادی و فرح شما روسری هاشون رو دربیارن.
خوشا به حال شما که در جشن های هسته ای تون دختراتون میرن وسط قر میدن.
خوشا به حال شما که توی وایبر و تلگرام جدی و شوخی مرحله بعدی رو برداشتن حجاب و لخت کردن دختراتون میدونین.
خوشا به حال شما که بعدش میخواین سفارت آمریکا رو باز کنین.
داداش من شما برو جزء همون اقلیتی باش که قرار بود پول نفتو بیارن وسط سفره زدن دکل نفتی و کل پول مملکتو از سفره ها بردن...
جزء همون اقلیتی باش که موقع جنگ با بادی گارد های فراوون میری توی خونه ی لوکس و لاکشاری(با لحن ارسطو بخونید :دی)
جزء همون اقلیتی باش که با دلار فروختن یه شبه پولدار شدن...
جزء همون اقلیتی باش که اگه توافق نمیشد به زودی میگفتن که قراره انرژی هسته ای بیاد سر سفره هاتون
جزء همون اقلیتی باش که میگفتن اقتصاد مقاومتی اونوقت خون مردم رو توی شیشه میکردن
آفرین به شرافت شما که موقعی که جنگ شد میمونید کیلومتر ها پشت خط مقدم بقیه رو تشویق میکنید که آره،برید جنگ برید جبهه همتون میرید بهشت
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۶:۲۲)amirabdi نوشته است: [ -> ]استراتژی مقابله با شیطان؟این کار هنر میخواد که بری توی سازمان ملل بگی اسرائیل باید نابود بشه و یه سری خزعبل تحویل همه بدی به طوری که در حین همون سخنرانی همه سالن رو ترک کنن و پشت درها تظاهرات راه بیفته؟کلیپ رسمی ش رو دارم بخواید...
هنر نمیخواد که هی قطعنامه ها رو کاغذ پاره بخونیم و بگیم انقدر قطعنامه بدید تا قطعنامه دونتون پاره بشه
هنر نمیخواد رئیس جمهور بلد نباشه رسمی حرف بزنه با لحن کوچه بازاری بگه ممه رو لولو برد و یا آبو بریز اونجا که میسوزه و یا ...
هنر نمیخواد که هشت ساله قیمت دلار رو از 900 تومن بکنیم 4000 تومن

سلام .
منم همین رو گفتم دیگه دوست عزیز ...Smile

دولتهای قبلی این هنر رو نداشتن انشا الله این دولت هنرش رو به همه نشون میده و اثبات میکنه .Rose

نقل قول:
سلام .
منم همین رو گفتم دیگه دوست عزیز ...[تصویر: happy.png]

دولتهای قبلی این هنر رو نداشتن انشا الله این دولت هنرش رو به همه نشون میده و اثبات میکنه .[تصویر: rose.png]

پس ببخشید اگه اشتباه فهمیدم حرفتون رو
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۴:۰۹)Silence نوشته است: [ -> ]وحید یامین پور :

دوست داشتم بجای چهارتا دختر و پسر سرخوش بالاشهری، کسان دیگری خوشحالی می کردند... کارگرانی که از کار بیکار شده اند، آنهایی که در به در دنبال دارو می گردند... بازماندگان هواپیما های سقوط کرده... فارغ التحصیلانی که مدرک را گذاشته اند در کوزه... آنها که حقوق شان چند ماه است عقب افتاده... قربانی های کارخانه های تعطیل شده... میلیون ها خانواده ای که منتظر تحویل کلید خانه هایشان هستند... مغزهایی که بار سفر بسته اند و... دوست دارم باور کنم که توافق خوبی کرده ایم.
دوست دارم باور کنم غصّه ها کم می شود و وضع مان بهتر... دوست دارم باور کنم از حالا به بعد هم چرخ سانتریفیوژش ها میچرخد هم چرخ زندگی... اما خوشحالم. هرچه هست حالا دولت محترم هیچ بهانه ای برای کار نکردن ندارد. اصلا ما می پذیریم همه چیز خوب و خوش تمام شده، حالا بسم الله. منتظر چرخیدن چرخ زندگی می مانیم.

حرف های اقای یامین پور رو خوندم. خیلی به دلم نشست.در واقع به نظرم این حرف ها مکمل حرف های شب گذشته ی اقا بود.

دیشب آقا راجع به نامه ی حضرت علی علیه السلام به مالک اشتر صحبت کردند.
یک نکته ی خیلی جالبی گفتند و اون هم توصیه ی دولت به قضاوت منصفانه درمورد مسئولان قبلی بود.

برخی تمام مشکلات و عدم کارامدی دولت رو گردن تحریم ها می انداختند برخی هم ناعادلانه راجع به مسئولان قبلی می گفتند و تمام مشکلات رو گردن اونها می انداختند.

با این توافق بهونه ی افرادی که گیر تحریم داشتند برطرف میشه و با سخنان اقا قضاوت های ناعادلانه درمورد مسئولان قبلی خنثی میشه.
نتیجه اینکه این دو بهونه از دست این افراد خارج شده و دیگه نمیتونن بهونه تراشی کنند و از این به بعد به قول یامین پور بسم الله،منتظر چرخیدن چرخ زندگی می مانیم...
موضوع دو صفحه دیگه بره جلو فحش خواهر مادر داده میشه به ظریف و روحانی، مگه سیاسی ممنوع نبود؟
شاید هم فقط سیاسی دولت قبلی ممنوع بود، راستش رو بخواید درست از قوانین اینجا سر در نمیارم...

من درست نفهمیدم الان مشکل شادی کردن مردمه یا چی؟!
این اکثریتی که شما دارید میگید، تا چند سال پیش اقلیت بودن و شمایی که ادعای اقلیت میکنید تا چندسال پیش اکثریت بودید!
از خودتون بپرسید این وسط چه اتفاقی افتاده، مردم چی دیدن از نظام که اینجوری برخورد میکنن؟
چرا این دولت رای اورد، اونم بعد اتفاقات سال 88 و خیلی از این چراهای دیگه...

غیر از این بود که با چشمهای خودشون دزدی هایی که اتفاق میوفتاد رو میدیدن؟ به مردم گفته میشد صبر و تحمل کنید تو این شرایط سختی و تحریم از سال 84 تا 86-87 هم مردم واقعا داشتن این کار رو میکردن ولی یواش یواش دیدن گند دزدی ها داره در میاد! هر آدم عاقلی وقتی ببینه از صبرش داره سو استفاده میشه عصبانی میشه مردم دارن ضعیف و ضعیفتر میشن آقا زاده ها دارن میرسن به عرش! مردم هم کلاه خودشون رو چسبیدن و پشت دولت قبلی و افکارشون رو خالی کردن.

اینجوری شد که شما شدید اقلیت! بله...

این عین بی حیایی و دریدگی هست به مردم بگید راحت طلب هستن و نتونستن سختی رو تحمل کنند!
بی حیایی فقط به بی حجابیه دیگه مگه نه؟!

چطوری جرات میشه از اتفاقاتی تو دو دولت قبل افتاده حرفی زده بشه چه برسه به دفاع از اونها!
چطوری جرات میشه توقع داشت گندی که طی یک دهه زده شده تو مدت کوتاهی پاک بشه.

الان میگن "لابد توفع دارید بعد توافق دلار بشه 900 تومن؟!"
نه که نمیشه! به این زودی ها هیچ توفعی رو نداشته باشید چون صدمات وارده خیلی بیشتر از تحریم های خارجیه.
فساد داخلی که ریشه دوونده تو کشور خیلی بدتره (لعنت بر باعث و بانیش)

سوال مطرح میشه اگه میخواستیم اینجوری توافق کنیم چرا 12 سال پیش نکردیم.
خب راهمون اشتباه رفتیم باید تصحیح بشه، ماهی رو هر وقت از آب بگیریم تازه هست.
چون یه راهی رو اشتباه رفتیم دلیل بر این نمیشه که تا تهش همینجوری سرمون رو بندازیم پایین و بریم.
خیلی عذر میخوام این آخر حماقت و (حیوان چهارپا)ـیته، اشتباه کردیم باید تاوانش رو هم بدیم هیچ اشتباهی بدون تاوان نیست و ما باید تاوان این اشتباه رو بدیم حالا 12 سال و میاردها دلار خسارت که اگه جلوش رو نگیریم بیشتر میشه.

(۲۴/تیر/۹۴ ۱۵:۳۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]آخه کله گنده های شما اکثریت قاطع که تمام زن و بچه هاشون گرین کارت دارن که!!!
پس در واقعیت بازم این اقلیت هستن که از شما اکثریت بی چشم و رو دفاع خواهند کرد.
خوشا به حال شما اکثریت که دخترا برای شادی و فرح شما روسری هاشون رو دربیارن.
خوشا به حال شما که در جشن های هسته ای تون دختراتون میرن وسط قر میدن.
خوشا به حال شما که توی وایبر و تلگرام جدی و شوخی مرحله بعدی رو برداشتن حجاب و لخت کردن دختراتون میدونین.
خوشا به حال شما که بعدش میخواین سفارت آمریکا رو باز کنین.

شما بسیار بی مبالات و بی نزاکت هستید و ادعای مسلمون بودن هم میکنید.
احتمالا بعدا جوابی برای این حرفهاتون دارید. نمیخواستم پستی رو ریپلای کنم ولی این حرف سر دلم میمونه.

این اختلاص گران و دزدان قبلی بدون گرین کارت در رفتن؟ زن و بچه هاشون کجان؟
مجرم بودنشون مشخصه و گند کارهاشون در اومده ولی دسترسی بهشون نیست!

شک نکنید که برای طرف مقابل هم افتخاره که شما اونوری نیستید.
گفتید که اگه جنگ بشه اقلیت فعلی هستند که میجنگند، ولی یه چیزی رو بدونید.
من سربازیم نیرو زمینی ارتش بودم و بعد آموزشی دوره کد خوردم مدتی بعدشم مرزهای غربی بودم، با اطمینان میتونم بگم احدی از این دوستان دلواپس اونجا نبودن (برای همین خیلی هم خوش گذشت) چون همشون با بسیج و پارتی و هر کوفت و زهرماری یا معاف شدن یا خودشون رو انداختن شهر خودشون، از دوستان زمان آموزشیم هم من همین رو میشنوم!
حالا من کافر ولی حداقل من 2 ساعت لب مرزهای این کشور که شما صاحبش شدید و میخواید من رو بندازید بیرون نگهبانی دادم، دلواپسان رو نمیدانم. ولی مطمئنم اگه جنگ بشه این اقلیتی که میگید خیلی هاشون کاری نمیکنند و و غر میزنند که "دیدید گفتم" در نهایت تعدادی از اون اکثریت و تعدادی از اون اقلیت هستند که میرن جلو.
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۷:۵۰)#1Zero نوشته است: [ -> ]موضوع دو صفحه دیگه بره جلو فحش خواهر مادر داده میشه به ظریف و روحانی، مگه سیاسی ممنوع نبود؟
شاید هم فقط سیاسی دولت قبلی ممنوع بود، راستش رو بخواید درست از قوانین اینجا سر در نمیارم...

من درست نفهمیدم الان مشکل شادی کردن مردمه یا چی؟!
این اکثریتی که شما دارید میگید، تا چند سال پیش اقلیت بودن و شمایی که ادعای اقلیت میکنید تا چندسال پیش اکثریت بودید!
از خودتون بپرسید این وسط چه اتفاقی افتاده، مردم چی دیدن از نظام که اینجوری برخورد میکنن؟
چرا این دولت رای اورد، اونم بعد اتفاقات سال 88 و خیلی از این چراهای دیگه...

غیر از این بود که با چشمهای خودشون دزدی هایی که اتفاق میوفتاد رو میدیدن؟ به مردم گفته میشد صبر و تحمل کنید تو این شرایط سختی و تحریم از سال 84 تا 86-87 هم مردم واقعا داشتن این کار رو میکردن ولی یواش یواش دیدن گند دزدی ها داره در میاد! هر آدم عاقلی وقتی ببینه از صبرش داره سو استفاده میشه عصبانی میشه مردم دارن ضعیف و ضعیفتر میشن آقا زاده ها دارن میرسن به عرش! مردم هم کلاه خودشون رو چسبیدن و پشت دولت قبلی و افکارشون رو خالی کردن.

اینجوری شد که شما شدید اقلیت! بله...

این عین بی حیایی و دریدگی هست به مردم بگید راحت طلب هستن و نتونستن سختی رو تحمل کنند!
بی حیایی فقط به بی حجابیه دیگه مگه نه؟!

چطوری جرات میشه از اتفاقاتی تو دو دولت قبل افتاده حرفی زده بشه چه برسه به دفاع از اونها!
چطوری جرات میشه توقع داشت گندی که طی یک دهه زده شده تو مدت کوتاهی پاک بشه.

الان میگن "لابد توفع دارید بعد توافق دلار بشه 900 تومن؟!"
نه که نمیشه! به این زودی ها هیچ توفعی رو نداشته باشید چون صدمات وارده خیلی بیشتر از تحریم های خارجیه.
فساد داخلی که ریشه دوونده تو کشور خیلی بدتره (لعنت بر باعث و بانیش)

سوال مطرح میشه اگه میخواستیم اینجوری توافق کنیم چرا 12 سال پیش نکردیم.
خب راهمون اشتباه رفتیم باید تصحیح بشه، ماهی رو هر وقت از آب بگیریم تازه هست.
چون یه راهی رو اشتباه رفتیم دلیل بر این نمیشه که تا تهش همینجوری سرمون رو بندازیم پایین و بریم.
خیلی عذر میخوام این آخر حماقت و (حیوان چهارپا)ـیته، اشتباه کردیم باید تاوانش رو هم بدیم هیچ اشتباهی بدون تاوان نیست و ما باید تاوان این اشتباه رو بدیم حالا 12 سال و میاردها دلار خسارت که اگه جلوش رو نگیریم بیشتر میشه.

شما بسیار بی مبالات و بی نزاکت هستید و ادعای مسلمون بودن هم میکنید.
احتمالا بعدا جوابی برای این حرفهاتون دارید. نمیخواستم پستی رو ریپلای کنم ولی این حرف سر دلم میمونه.

این اختلاص گران و دزدان قبلی بدون گرین کارت در رفتن؟ زن و بچه هاشون کجان؟
مجرم بودنشون مشخصه و گند کارهاشون در اومده ولی دسترسی بهشون نیست!

شک نکنید که برای طرف مقابل هم افتخاره که شما اونوری نیستید.
گفتید که اگه جنگ بشه اقلیت فعلی هستند که میجنگند، ولی یه چیزی رو بدونید.
من سربازیم نیرو زمینی ارتش بودم و بعد آموزشی دوره کد خوردم مدتی بعدشم مرزهای غربی بودم، با اطمینان میتونم بگم احدی از این دوستان دلواپس اونجا نبودن (برای همین خیلی هم خوش گذشت) چون همشون با بسیج و پارتی و هر کوفت و زهرماری یا معاف شدن یا خودشون رو انداختن شهر خودشون، از دوستان زمان آموزشیم هم من همین رو میشنوم!
حالا من کافر ولی حداقل من 2 ساعت لب مرزهای این کشور که شما صاحبش شدید و میخواید من رو بندازید بیرون نگهبانی دادم، دلواپسان رو نمیدانم. ولی مطمئنم اگه جنگ بشه این اقلیتی که میگید خیلی هاشون کاری نمیکنند و و غر میزنند که "دیدید گفتم" در نهایت تعدادی از اون اکثریت و تعدادی از اون اقلیت هستند که میرن جلو.

به نام خدا

خطاب به شما کاربر محترم و جناب آقای ALI، کاربران محترم چرا سفسطه و فراافکنی میکنید.

الان داریم در مورد هسته ای بحث میکینم نه در مورد فساد اقتصادی فلان شخص فاسد.

شمایید که همه چیز را سیاسی میکنید و منتقدان هسته ای را سیاستزده میدانید در حالیکه خودتان بیشتر از همه اهل سیاسی دیدن همه چیز هستید.

موضوع را ربط دادید به فساد اقتصادی در حالیکه این فسادها از دوران به اصطلاح سازندگی شروع شد و بعدها اوج گرفت و فساد عظیم کرسنت هم مربوط به قبل از دولت نهم و دهم بوده.

فسادهای شهرام جزایری و فاضل خداداد را هم به آن اضافه کنید تا متوجه شوید فساد در تمام ادوار وجود داشته چون آدمهای فاسد در همه دوران وجود دارند حتی در زمان امیرالمومنین (علیه السلام).

شما مشکلتون میدونید چیه، میخواهید اینجا هم بشود یک کشوری مثل ترکیه، یک کشوری مثل امارات و دین و سیاست از هم جدا شود و کاباره و دیسکو و بار و حجاب هم آزاد شود.

این نوع تفکر میخواهد ایران تبدیل به مستعمره نوین استکبار جهانی شود و حالا چه از دست میدهد زیاد مهم نیست.

جناب ALI‌ گفتند که اگر توافق نامه امضا شود در کارهای اقتصادی گشایش حاصل خواهد شد‌!!!!!!!!!!!!!!! واقعا!!!!! پس چرا در دوران سازندگی و اصلاحات گشایشی در حال و روز مردم ایجاد نشد. پس چرا در دولتهای نهم و دهم آمار مسافرت و تفریح به شدت بالا رفت و هر که ما میشناختیم از صغیر و کبیر و از فقیر و غنی، وضعشان بسیار بهتر از قبل شد.
اونهم تازه با آن وضع تحریمها و فشارهای شدید داخلی و خارجی و کارشکنی ها و دشمنیها و مهمتر از همه فتنه خبیثانه 88.

بله درست است اشتباهات زیادی هم دولتهای نهم و دهم داشتند که خوده ما نقد جدی به آن داشتیم ولی این دلیل نمیشود که تمام کارهای مثبت آنها را بکوبیم، مطمئن باشید اشتباهات دولت نهم و دهم از اشتباهات دولتهای سازندگی و اصلاحات بسیار کمتر بود.

متاسفانه اکثریت ناشکر هستند و حقیقت را نمیبینند. بله اختلاسهای زیادی شد که همه آنها محکوم است ولی در کنار اختلاسها، پیشرفتهایی هم شد که آن هم قابل تقدیر است اما افرادی که خشم و عصبانیت بر آنها غلبه کرده، حقیقت را نمیخواهند ببینند.

بحث در این مورد زیاد است و خارج از حوصله این تاپیک و به اندازه کافی هم راجب به این مسئله صحبت کرده ایم اما در این تاپیک بحث در مورد اختلاس در دولتهای نهم و دهم و یا قبلتر نیست بلکه بحث صرفا راجب به نقد توافقنامه هسته ای میباشد.

حالا چرا برخی از کاربران انقدر دوست دارند جبهه بگیرند برای بنده مشخص نیست.

کل سایتها دارن تعریف و تمجید میکنند از رسانه های آن ور آب بگیرید تا رسانه های داخلی،‌ حالا چه اشکالی داره در یک تاپیکی در تالار بیداری اندیشه، انتقاداتی هم به توافق مطرح شود.

یعنی شما انقدر دیکتاتور هستید که نقد چندتا فرد مذهبی را هم تاب نمیاورید !!!!!!

پس چرا ادعای دموکراسی دروغین غربی و آزادی بیان را دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا عصبانیت را به کناری بگذارید و به جای سیاست زدگی و مدام از دولت نهم و دهم صحبت کردن و منتقدان را با نتانیاهو مقایسه کردن،‌ به ماجرای توافق و پذیرش آن و سود و زیان آن برای کشور بپردازید نه بیان کینه از دولتهای قبلی.

یک سوال هم جوانمردانه پاسخ دهید، که الان کدام یک از افرادی که در شمیران و ونک و میرداماد با ماشینهای بالای صد میلیونی و تیپهای آنچنانی در حال شادی توافق بودند، مستحق و ندار و زخم خورده از تحریم بودند؟؟؟؟؟؟

الان که مرفهین و ثروتمندان خیلی خوشحال تر هستند از قشر متوسط به پایین.

والا ما که میبینیم اینهایی که شادمان هستند و از خوشحالی در حال انفجار همه جزو قشر مرفه و یا هنرپیشه و ورزشکار و امثالهم هستند و کارگر و کارمند و قشر متوسط به پایین اکثرا در خانه های خود نشسته بودند و با تعجب به شادی عجیب این عده نگاه میکردند.

اینها انقدر جو زده شده اند که وسط ماه رمضان، شیرینی ناپلئونی پخش میکنند !!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع