(۵/خرداد/۹۴ ۹:۴۵)ام ابیها نوشته است: [ -> ]بنزین و نون که خیلی گرون شد، بقیه اقلام زندگی مردم هم ارزون که نشده، هیچ گاهی گرون تر هم شده.
این مذاکرات تنها هدیه ای که برای ما داشت این بود که زمان سعید جلیلی عزت داشتیم و الآن اونم نداریم.
زندگی های مردم اصلاً راحت تر نشده.
حالا داریم به سمتی میریم که امنیت و آسایش مملکتمون رو فدای ندونم کاری های 4 تا سیاستمدار ساده میکنیم.
هیچ وقت زندگی مردم راحت تر نخواهد شد چه در این دولت چه در دولتی دیگه.
نهایتا خیلی هنر کنن وضعیت رو ثابت نگه دارن ولی هیچ وقت مثل قبل نمیشه.
بعضی از سیاست ها اشتباهه از نظر من!
ببینید ما باید تکلیفمون رو با دنیا مشخص کنیم.حرفی که خود امام هم زد.
اینجوری که نمیشه!
ما داریم توی جامعه جهانی زندگی میکنیم ناگزیریم که با کشورها رابطه داشته باشیم.
یک سوال:
اگر گروه مذاکره کننده واقعا پیرو رهبری هستند، پس چرا وقتی رهبری میگویند که بازرسی از دانشمندان هسته ای و مراکز نظامی مطلقا ممنوع است، اما این ها بازهم در این موضوع مذاکره میکنند و میگویند که اگر مجلس و رهبر قبول کند توافق میکنیم؟
کاملا مشخصه یک بازی سیاسی است. میخوان اگر توافق نکردند هم گردن مجلس و رهبر بندازن. دوستان بهتر میدونن این چه تبعاتی در میان عوام داره... .
وقتی اقای ظریف میگه دولت قبل اجازه گفتگو با دانشمندان هسته ی را داده بود چه یعنی چی؟
یعنی مخالفت قاطع با حرف رهبر
داعش چطور تونست 1 شبه نصف عراقو بگیره؟ چون آمریکا تمام اسرار نظامی عراقو میدونست دقیقا میخوان این جریانو سر ایران پیاده کنن
یک عده رسانه های وابسته به دولت و دشمن سعی کردند مشاجره ی بین ظریف و کوچک زاده رو به نفع دولت تموم کنن. فیلمش رو میذارم خودتون ببینید چه کسی فحش میده اون وسط.
رحماء بینهم و اشداء علی الکفار.؟!!! دولت که ایراد نداره وحی منزله!! ببینم این ایه ایراد داره ؟!!
منابع
1
2
ببخشیدا آقای اسلام.
یه جوری عکس این بنده خدا آقای ظریف رو در حال خندیدن گذاشتین که انگار سر خود واسه سیزده بدر پاشدن رفتن اونجا!!!!!
مشکلات خونوادگی باید توی خونواده حل بشه ، اون کسی که فیلم گرفته ، ذره ای شعور سیاسی نداشته ، حتی معنی غیر علنی هم نمیدونسته. البته تعجبی نیست ، زمانی که حدودا 75% از نمایندگان توضیحات رو کافی دیدن ، بعد از جلسه یه عده شورش کنن و بخوان فقط داد و فریاد راه بندازن ، طرف اومده میگه من نماینده اقای خامنه ای هستم ، ایشون به من گفتن باید متوقف بشه

طرف دیشبش فیلم هندی زیاد نگاه کرده.
هم با عصبانیتش حال میکنیم
هم با خندینش
آقای کوچک زاده خود را به وزیر خارجه رساند و با لحنی توهین آمیز گفت: «در منطقه گند زدید»
کوچک زاده سپس فریاد کشید که رهبری دستور داده مذاکرات را متوقف کنید!!
پس از داد و فریاد این نماینده مجلس، وزیر خارجه به او آرامی گفت: «[رهبری] چه موقع دستور داده اند؟»
کوچک زاده با همان فریاها به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که فرموده بودند «زیر تهدید مذاکره نمی کنیم»!
سپس ادامه داد که «من از طرف ایشان می گویم»
رحماء بینهم و اشداء علی الکفار.
کسی که تهمت میزنه و دروغ میگه ، از اون بینهم هست یا از اون کفاره ؟ من نمیخوام الکی بحث کنم ، از کسی دفاع کنم ، ولی وقتی کسی حرفی میزنه ، باید جوابشم بگیره. حتی تهمتی هم نمیزنم ، فقط در توضیح اون ایه بود.
بازم خوب شد عراقچی دیشب خیلی حرف هارو کاملا روشن بیان کرد.
" آیا این به معنی بازرسی از مراکز نظامی است؟ عراقچی گفت:این باید قضاوت شود. اگر دسترسی مدیریت شده در چارچوب بازرسی ممنوعه مقام معظم رهبری باشد سمعا و طاعتا رعایت میکنیم. اگر مجلس به این نتیجه برسد این بازرسیها در زمره همان بازرسیهایی است که رهبری فرمودند مطاع است.
معاون وزیر خارجه گفت: ما ادعایی نداریم و نمیخواهیم که به هر طریقی پروتکل الحاقی را اجرا کنیم. 2 سال و نیم پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا کردیم و من خاطر ندارم در آن مقطع گزارش یا شکایتی از دوستان ما در بخش نظامی رسیده باشد که آژانس از اختیارات خود سوء استفاده کرده است. از این دسترسی ها هیچ سوء استفادهای نباید صورت گیرد اگر به این جمع بندی برسیم که این دسترسی مدیریت شده در تعریف بازرسیها از مراکز نظامی و ممنوعه از دید رهبری می گنجد ما حتما پروتکل الحاقی را نمی پذیریم.
عراقچی تصریح کرد: حاضر نیستیم اسرار نظامی کشور را به خاطر توافق بفروشیم.
وی گفت: ما نباید به بازرسان آژانس اجازه سوء استفاده بدهیم. "
(۵/خرداد/۹۴ ۱۲:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مشکلات خونوادگی باید توی خونواده حل بشه ، اون کسی که فیلم گرفته ، ذره ای شعور سیاسی نداشته ، حتی معنی غیر علنی هم نمیدونسته. البته تعجبی نیست ، زمانی که حدودا 75% از نمایندگان توضیحات رو کافی دیدن ، بعد از جلسه یه عده شورش کنن و بخوان فقط داد و فریاد راه بندازن ، طرف اومده میگه من نماینده اقای خامنه ای هستم ، ایشون به من گفتن باید متوقف بشه
طرف دیشبش فیلم هندی زیاد نگاه کرده.
هم با عصبانیتش حال میکنیم
![[تصویر: asab.PNG]](http://arshnews.ir/images/docs/000255/255094/images/asab.PNG)
هم با خندینش
![[تصویر: 54866_555.jpg]](http://www.entekhab.ir/files/fa/news/1392/12/24/54866_555.jpg)
همین عکس هایی هم که گذاشتید عصبانیتش واسه خودی هاست(تو مجلس). خنده اش هم تو ژنو واسه بیخودی ها...
یکم از مردان بزرگ تاریخ کشورمون الگو بگیریم بد نیست. چجوری جلوی دشمن محکم و با عزت بودن و چجوری با خودی ها مهربون.
یکذره زندگی نامه ی شهدا رو بخونید .برخورد شهید متوسلیان با نیروهاش رو بخونید. اونموقع خیلی چیزها میاد دستتون.
بنده با خندیدن ایشون مشکل ندارم. مشکل اینجاست که چرا به خودی ها میرسه معمولا اخمهاشون تو هم و با قیافه ی جدی هستند، اما به بیخودی ها میرسه نیش تا بناگوش باز... . اگه ادم خندونی هستند پس با خودی ها هم اینجوری باشن...
نقل قول:کوچک زاده سپس فریاد کشید که رهبری دستور داده مذاکرات را متوقف کنید!!
شما با دیدن ویدئو مشکل دارید؟ ویدئو گذاشتم مومن!! کجاش این حرف رو میزنه؟ این ویدئو رو ببین. اگه کوچک زاده عین این حرفی که شما میگی رو زده باشه من ریشم رو میزنم عکسش رو میزارم تالار...

اولش که بحث از وحدت است و کوچک زاده میگه وحدت رو داری بهم میزنی! بعد ظریف میگه من وحدت رو بهم میزنم؟
بعد هم بحث از خائن و اینها میشه که ظریف قاطی میکنه و زبان براء و...
حالا کی دروغ میگه؟
(۵/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۰)Islam نوشته است: [ -> ]شما با دیدن ویدئو مشکل داری؟ گوشت مشکل داره؟ کلا خوبید؟ ویدئو گذاشتم مومن!! کجاش این حرف رو میزنه؟ این ویدئو رو ببین. اگه کوچک زاده عین این حرفی که شما میگی رو زده باشه من ریشم رو میزنم عکسش رو میزارم تالار...
اولش که بحث از وحدت است و کوچک زاده میگه وحدت رو داری بهم میزنی! بعد ظریف میگه من وحدت رو بهم میزنم؟
بعد هم بحث از خائن و اینها میشه که ظریف قاطی میکنه و زبان براء و...
شما ظاهرا ترس داری از دیدن ویدئو ها تا مبادا ساخته های ذهنیت بهم بخوره!!!
راستی یک سوال جدی! چند سالتونه؟ با این سبک بحثیتون و نپذیرفتن بدیهیات مطمئن هستم 17-18 هستید.
حالا کی دروغ میگه؟ رسما جنابعالی دروغ داری میگی در حالی که ویدئو گذاشتم و تهمت هم داری میزنی.
سلام
ویدئو تمام ماجرا رو پخش نمی کنه و کامل نیست
قضاوت وقتی معتبر هست که تمام مدارک تکمیل باشه
با تشکر
(۵/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۵)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]سلام 
ویدئو تمام ماجرا رو پخش نمی کنه و کامل نیست
قضاوت وقتی معتبر هست که تمام مدارک تکمیل باشه
با تشکر
سلام
پس ایشون علم غیب دارن که میگن کوچک زاده اون حرف رو زده؟ یا دروغ دارن میگن و تهمت میزنن یا منبع دارن. بسم الله منتظریم....
اقایون راستگو و صادق!!!!....ما منتظریم.......کوچک زاده کجا این حرف رو زده؟
نقل قول:کوچک زاده سپس فریاد کشید که رهبری دستور داده مذاکرات را متوقف کنید!!